View tracker

Mat & Dryck

Så idag till middag så gjotde jag och N kronhjorts skav till middag med potatis, smörstekta champinjoner med vitlök, samt wokade grönsaker till de. #kronhjort #kronhjortskött #svensktkött #kött #skav

För er som inte ätit de tidigare så ser de ut som kebab. Men de är så mycket godare! Saftigare och godare!

De är också så grymt enkelt att tilllaga! De ända man behöver göra är att lägga fram den en stund, den behöver inte vara helt tinad alls. Sen lägger man de i en panna medelvärme och smör, sedan så steker man de till de rasar sönder och så drar man isär bitarna. När man ser att allt är stekt och de inte finns några råa bitar kvar låter man de stå i några minuter och sen är de klart!

Har ni testat? Om ni har de vad tycker ni om de?

l

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag gjorde jag och N ingen mat utan beställde pizza istället. Till maten så tittade vi på #topgear tillsammans, grymt bra! Ska också kolla på hans nya program lite senare.

Efter maten så spelade N några runor cs, och jag tog ett glas vin i soffan. En fick jag lite inspration att rita lite! Har inte teknat på ganska länge nu och saknat de. Men jag har inte haft någon inspration till at göra de!

Men självklart lyssnar jag på lite Dr Phill till detta. Här är en av de som jag har ritat hittills!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

GodMorgon på er alla!

Gårdagen på jobbet var jätte stressigt! Men när jag kom hem hade N gjort middag! Glömde dock ta bild på de. Var så gulligt, Fläskfilé med potaiiskroketter och grönsaker. Vart supergott! Sen kollade vi på The Jungelbook! Den var jätte bra tycker vi! Sen sova!

Idag vaknade jag upp ungefär 5 min innan kl skulle ringa så halv 8. Då kån er de inte som de är värt att somna om. Blir alltid så mycket tråttare då!

Men nu är jag på väg till dagens jobbdag! Älskar dock när man kommer ut och de är frost överallt! Knastrar då fint under fötterna! Men nu göra lite körkortsteori!

Men hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Vardag

Sjukt att jag känner mig rätt pigg idag! Men de är väll ett täcken på att jag börjar bli gammal?? Hahaha.. Eller så vänder de när jag kommer till jobbet haha.
Men idag är de helgjobb så bra med pengar. Sen blir de hem och kanske göra någon god mat! N är förhoppningsvis hemma då också!
De är ju våran fuskdag idag! :)
Har ni någora tips på någon god middag??

Likes

Comments

Åsikter

Årets julvärd... Sanna Nielsen!

Jag har alltid tyckt att de är så mysigt att ha de på varje julafton. Men de är ju mest för barnen men jag tycker de är en så fin och mysig tradition. De kan få folk som faktiskt kanske inte har en så fin jul att kanske tänka bort och få lite julkänsla ändå.

Men jag är trott på alltid ska censureras och allt tjafs om de. Barnen kommer inte märka om de är en svart eller vit docka. De är ett jätte gammalt program! Men de tråkigaste av allt är när folk klagar på julvärden. Iår är de Sanna och jag tycker de är så bra! Jag tycker hon verkar som en varm och genuint snäll kvinna som kommer göra det där toppen! De är min åsikt! Så jag tycker bara att de är tråkigt med alla klagande.

Att vara julvärd är ett hedersjobb, men du kommer sitta på julafton och spela in. Vilket inte kan vara så kul men de kommer få så många barn att bli så glada! Så snälla sluta med allt shit prat om detta!

Jag tror att de kommer bli jätte bra!

Likes

Comments

Mat & Dryck, Vardag

Morgonen som sagt började med att jag kollade presidentvalet och såg att de var Donald Trump som vann. Eftersom att jag vaknade kl 8 så var de precis efter att valet avslutades.

Efter de så gick ja upp och fixade lite, disk och sånt där. Sen gick jag till Ica och handlade lite. På vägen så såg jag att de var en väldigt fin och vindstilla dag. De hade snöat typ hela natten och jätte mycket upp mot Stockholm! Men här blåste de typ inget här idag så de gillar jag! Superfin dag helt enkelt!

Sen när jag kom hem så påbörjade jag med att tina kykling till senare och sedan gjorde jag en skål med fil.
Jag hade fil från Järna Mejeri, alltid bra att stödja svenskt! sen lite flingor med en banan i. Blev supergott iallafall!!

Sen får vi se om jag och N går på bio ikväll eller hur vi gör! :) Hoppas att ni också haft en bra morgon!


Likes

Comments

Åsikter

Så nu är president valet avgjort, tror de avslutades kl 6 i morse och jag vaknade kl 8 så man fick ju en hel del att läsa på morgonen! Men Ja, Donalt Trump vann presidentvalet.

Jag har anat att han skulle vinna ett tag nu, läst en hel del om att han har vart den populäraste kandidaten i södra delarna. Men han hade fångat många mer än så! Jag tror att de är många som vill ha en förändring i de landet och de är därför de röstat på honom. Men jag tror att de kommer hända en hel del.

Exempel:
En av de första att gratta på Twitter var Marine Le Pen från högerextrema Nationella fronten.

Även Rysslands president Vladimir Putin lyckönskade och öppnar för ett samarbete mellan de båda nationerna. Källa: Aftonbladet

Nu är Trump en av världens mäktigaste människor och jag hoppas att han gör något bra med detta. Jag hoppas att han inte förstör landet eller förstör de som Obama har kämpat med. Han kan nu exempel använda kärnvapen om han vill, han kan starta krig.

Trump har sagt att han vill riva upp det nordamerikanska frihandelsavtalet Nafta. Detta kräver dock kongressens godkännande och även bland republikaner är stödet för frihandel stort.

Trumps har rätt att ingå avtal med främmande makter. Avtalen måste sedan godkännas av senaten. Som Ryssland. Han har också rätt att riva Iranavtalet. Källa: Aftonbladet

Så jag hoppas att han kommer göra något bra!

Likes

Comments

Idag snöar de men bara lite men de blåser inte alls lika mycket som senaste dagarna. Så de är faktist helt okej!

Idag är de också långdag på jobbet, stängning och leverans. Men imorgon ledig!

Så helt okej!


Just nu sitter jag och väntar på nästa bussen ut till jobbet. Njuter av en #vitaminwell #focus Dem är grymma när man vill ha lite energi och de är lycket bättre än annan energidryck!! Fan, vad ska man göra för att bli sponsrad.. haha @vitaminwellsverige @vitaminwell drömmen!!

Likes

Comments

Vardag

Morgonen började nog på de bästa sättet! sovmorgon och sen mysfrukost med N. Jätte mysigt!
Sen skulle han dra så jag fixade mig och kollade på ett avsnitt av Z Nation. Tycker de är rätt bra faktist! Blir bättre och bättre!
Men nu känner man att de är verkligen höst och de går mot Vinter. Blåste massa idag och blåste kallt som bara den. fy...
Men idag så blir de långpass och stängning.  Så verkligen klätt på mig massa kläder för att jag kommer behöva vänta på bussen en stund ikväll och då kommer de vara kallt.. haha
Men nu hoppas jag bara på att musiken peppar mig lite! Bästa låten!
Men hoppas ni haft en bra Morgon! ♡

Likes

Comments