Tredje koppen kaffe. Passar på att planera veckan som kommer! Blir en sjukt hektisk vecka. Hur jag nu ska klara den, är en gåta! Men när den är över, så är det så mycket lugnare. Då sitter vi i våran lägenhet 😍

Likes

Comments

Lekland med fyra super härliga fickor!
Än så länge är det bara ett näsblod som varit lite katastrof 😂 Hilda knäade sig själv. Så vi köpte glass till oss alla som tröst 😍

Likes

Comments

Sweatshirt poopie / / / / /

GE MIG DENNA TRÖJAN!!!! Den skriker definitivt IDA 😂 Älskar den sortens tröjor som har lite humor i sig! 899kr kostar den. Klicka på översta bilden för att komma till försäljnings sidan!

Chill Crushed Velvet Set

sjukt mysig dress. Sammets och rosa! Klicka på någon av bilderna för att komma till försäljnings sidan 😍 499kr kostar den!

( går du in HÄR så kostar den 399kr)


Likes

Comments

Its fukkin beautiful Here !
Vakna upp till strålande sol och snö. Min melodi. Helt klart 👌

Likes

Comments

Dagens planer :

- cellprovstagning
- hämta kidsen och köra till lekland
- vila lite
- måla i lägenheten

Äntligen fredag ❤

Likes

Comments

Texten är precis som den är. Jag är den personen. Som ger massor av kärlek och ofta får jag tugga i det sura äpplet! Men nu är det slut med det. Det är en befriande känsla att kunna ge kärlek för att jag vill, till dom som förtjänar det! Men framförallt så lär jag mig att älska mig själv för varje dag som går!

Jag gjorde det som står i texten och jag blev tom. Men det som är tomt. Det går alltid att fylla på! Nr man druckit upp allt i glaset, så är det dax att fylla på med nytt! Kanske inte samma som man drack innan. Mened något alldeles extra och så mycket godare !

Med det, så säger jag godnatt ❤
I morgon väntas en full rulle dag! Jag blev nästan trött av att tänka på det! Fyra huliganer och jag!

Likes

Comments

Två tjocka lata ponnys!
Men regna va pigg! Wira är modig som vill rida henne :)

Regna hade tok trassliga dreads! Fock trassla upp innan hon fick gå ut igen ;)

Likes

Comments

Velat ha ett sånt här bord till lägenheten. Igår hämtade jag det! En tjej som la ut det på en loppis sidanpå Facebook. Gratis! Då blev denna ensamstående kvinna glad kan ni tro! Nu fattas jag bara två stolar, sen har jag allt!

Det kunde inte bli mer än perfekt! Ibland ska man bara ha tur' och ha en mamma som min' som hittade det!

Likes

Comments

Denna kvällen har jag och Ella spenderat i lägenheten. Maskerat och nu är Elwiras rum färdig målat.

Nej, vi gjorde det inte helt ensamma! Vi fick hjälp av en blivande granne! Jag gillar att jag kan ha händiga kill kompisar! Thats the shit! Det bästa med att vara singel, definitivt alla kill kompisar som har exakt samma humor som mig! Då mår fröken Uddgård bra.

I morgon kväll kör vi hallen och tv rummet! Ska fan bli
klar innan helgen är slut! Jag har inget annat val 😅
Ska smyg flytta in lite saker i helgen oxå! När jag ändå kör kan jag ta den extrem långa genvägen (nej, helt åt ett annat håll!) bort till huset och packa bilen full 👌 så blir det inte så jäklans mycket innan den 1a Mars ❤

Elwiras rum klart 👌

Likes

Comments