Hej allesammans! Det var ett bra tag sedan.

Jag vill först och främst säga förlåt för att uppdateringen är sämst. Jag är trött och glömmer helt enkelt bort det.

Imorgon ska jag och min familj åka iväg och hitta på något, fast har inte riktigt bestämt vad än. Själv vill jag helst åka till Danmark, men som sagt har vi inte bestämt något ännu.

Jag hoppas att ni förlåter mig för den dåliga uppdateringen men från och med nu ska jag försöka att lägga upp minst ett inlägg varje dag <3

​Så nu får ni en bild på mig från 2011, och japp, jag visar magen lite grann men vem bryr sig?

 Det är ju bara så lite, och jag var bara sju år, tror jag ((;

Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans!

Nu har jag äntligen fått en dator, yey. Jag har länge tjatat om en, och nu har jag en. Så förhoppningsvis blir det lite bättre uppdatering.

Jag har funderat ett tag på att börja med youtube, och nu kanske jag gör det. Om ni vill att jag ska börja med youtube så gilla detta inlägget ((:

Kram!

Likes

Comments

Godmorgon allesammans!
Har ni sovit bra? Det har jag iallafall 😃

Nästan alla har ju sociala medier, eller hur?
Så då tänkte jag ge ut mina sociala medier till er så att ni kan se lite mer av vad jag gör, och kanske få mer kontakt med mig.
Vill ni ha min kik så får ni kontakta mig på snapchat eller instagram så får ni den 💕

- Först ut har vi instagram. Instgram är en app jag använder mig väldigt mycket av, jag brukar kolla vad andra gör och lägga upp lite random bilder. Där heter jag hailielarsson 💕


- Snapchat är en av mina favorit appar. Jag använder snap heela tiden, okej inte riktigt hela tiden. Där heter jag hellalarsson 😚


- Twitter är en app jag inte använder mycket. Jag tycker att appen är lite tråkig, instagram t.ex är mycket roligare. Men nu har jag en chatt med Omar Rudberg på twitter så jag hoppas att han svarar, vilket han inte gör. Spama honom och säg att han ska svara mig 😉
På twitter heter jag hailielarsson 💕


- Tillslut har vi videfyme vilket jag också använder för att kolla på andra och lägga upp mina egna videos. Där heter jag hellalarsson 😌


Jag hoppas att ni uppskattade detta inlägget och går in och följer mig 😏
Kram!Likes

Comments

Hej allesammans!
Det blev ett till inlägg idag, yay 😌

Idag var jag som sagt på Sjöbo marknad för att träffa min syster, och jag fick även med mig lite saker hem. Så detta blir lite av en haul och vad jag fick.

Så om vi börjar med vad jag fick, det är en kille som heter Marcus på min systers jobb. Han var väldigt snäll och hade fixat autografer till mig och min lillasyster 😃

Så jag fick Dolly Styles samt Samir & Viktors autografer vilket jag är väldigt tacksam för.
Min lillasyster fick också Samir och Viktors autografer, men istället för dolly styles så fick hon Sean Banans autograf.

Sedan så köpte jag några lotter där man samlade ihop poäng. Egentligen ville jag ha ett stort monster för 2000p men jag hade inte i närheten av så mycket poäng, så jag valde två Ior istället 😍

Sedan när vi gick genom själva marknaden så köpte jag något jag velat ha länge, en drömfångare !
Jag tycker att dem är väldigt fina så jag ville själv ha en, och nu har jag det 💕

Förlåt för ett långt inlägg men jag hoppas att ni orkade läsa allt, kram!

Likes

Comments

Hej allesammans!

Först och främst vill jag säga förlåt för att det bara blev två inlägg igår. Det berodde på att jag somnade, mitt under dagen, och sov i kanske 2-3 timmar.
Sedan efter att jag vaknade orkade jag inte sätta mig och skriva ett inlägg.
Men jag hoppas att ni förlåter mig 💕


Fast det kommer nog bli samma sak idag. Det är ännu en marknad som jag ska till.
Fast denna gången är det inte en mat & snacks marknad utan det är Sjöbo marknad 😉
Det är så att min syster jobbar där så vi ska hälsa på henne.
Jag kanske kommer att skriva inlägg påväg dit och när jag kommer hem men om det inte kommer något inlägg, hoppas jag att ni förstår 😄

Kram! 💕

Likes

Comments

Hej allesammans!

I samma veva som marknaden igår sprang jag även snabbt in på netto och fick med mig ett baby lips hem.
Jag valde doften 'mint fresh' vilket är en väldig fräsch doft enligt mig. Själv tycker jag att den är perfekt för mig som älskar doften av tandkräm då den faktiskt påminner om tandkräm.

Jag tycker själv att detta var ett bra köp, för att 29kr för något som annars kostar 39kr tycker jag är väldigt billigt.
Vissa kanske inte alls tycker att det är billigt, men detta är helt mina egna åsikter.

Vad tycker ni om Baby Lips?

Likes

Comments

Godmorgon allesammans!
Igår var jag på en mat & snacks marknad en bit ifrån där jag bor, och det roligaste var att allting var från olika länder. Det var bl.a mat & snacks från Tyskland, England, Italien, Grekland och en massa andra länder.

Så jag köpte med mig två olika macaroons ifrån Frankrike, som jag tänkte testa idag. Jag har aldrig ätit macaroons tidigare så jag vet inte om dem smakar likadant som svenska, tyvärr.

Jag valde smakerna raspberry & gingerbread, alltså hallon och pepparkaka om man översätter 😄

Så om vi börjar med hallon, den var väldigt krämig i mitten men sen själva "kexet" eller vad man ska kalla det var väldigt torrt och smuligt.
Den smakade inte hallon, men fortfarande inte äckligt. Bara inte riktigt min smak.
Den får 5,5/10 ✨

Den andra hade ju pepparkaks smak och smakade som en gammal pepparkaka, tyvärr. Den var inte alls krämig i mitten som den med hallon smak var, men "kexet" var detsamma. Men jag tycker nog att denna var lite godare (:
Den får 7/10 ✨

Min sammanfattning är att macaroons inte alls är så gott som jag trodde att det skulle vara. Jag trodde att dem skulle vara mjukare och inte lika torra, och att det faktiskt skulle smaka som smaken dem var i. Men nej, det gjorde dem ju inte.
Franska macaroons får 5/10 ✨ av mig 💕

Jag hoppas att ni tyckte om att jag testade detta, och kommentera om ni vill ha fler 👍🏻

Likes

Comments