Hej!
förlåt för att jag inte har varit så aktiv men det är för att jag har haft fullt upp och så gick min telefon i sönder. Min skärm sprack under glasen så vi fick skicka in den på service. Så jag har varit utan den sedan tisdags i förra veckan. Men idag hämtade vi ut den så jag ska försöka vara lite mer aktiv.

Efter skolan idag var jag med två av mina bästa kompisar och åt sushi. Det var såååå gott. Jag har inte ätit det på så länge så det var efterlängtat. Jag har pluggat lite svenska och ska titta på riverdale nu. Rekommenderar den serien jätte mycket! sjukt bra serie!
Ha det bäst! Vi hörs!♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen!
Som ni kanske märker så försöker jag att uppdatera bloggen varje dag, för att få lite aktivitet här. Jag ska snart fixa designen på bloggen, oroa er inte det kommer.

Men iallafall så vaknade jag imorse och gick upp och duschade. Gjorde mig i ordning, Idag blev det en blå vit blommig långärmad tröja och ett par vita jeans. Men precis när jag ska sticka börjar det ösregna så mycket så att jag knappt kan cykla med paraply till busshållplatsen utan att bli väldigt blöt. Så jag fick skjuts till busshållplatsen och tog bussen ca. 07.45.
skoldagen gick, vi fick en himla massa böcker och skrivhäften som fyller upp våra skåp. Den värsta delen är nog att alla skrivhäften till alla ämnen ser likadana ut så om ni har något tips för att kunna hålla reda på alla skrivhäften till alla ämnen skriv i kommentarerna!

Efter skolan gick jag och min bästavän och fikade (vet inte om jag får nämna hennes namn så skriver bästavän istället) vi tog varsin american cookie och varsin läsk. Jag tog sprite och min bästavän tog Cola tror jag.
Sedan tog jag bussen hem och hon cyklade hem till sig. Väl hemma kollade jag lite Youtube och började på en läxa. Jag bytte om i hast och samåkte med min andra bästa vän (😂) till gympan.
Det var en kul träning med både styrka, tumbling och trampolin. Jag lyckades bli av med min spärr till rondat flickis. Så det är jag glad över och så skadade jag mig, men det är inte så farligt.

Mamma skjutsde hem oss och vi åt, vi åt ribs med tillbehör och jag duschade och på mig i sängen och kollade lite Youtube och pluggade lite spanska.

Men nu ska jag gå och lägga mig så ha det bra, vi hörs! 

Likes

Comments

(Random bild)

Heej!
idag var den första riktiga skoldagen. Vi hade nämligen inga lektioner förra veckan. Men det var helt okej att börja och ha lektioner igen. tillbaks till rutiner! På en av rasterna gick jag upp till biblioteket och lämnade en bok som hette "knappt lovlig" av Katarina von Bredow. Jag rekomenderar verkligen henne som författare. Efter skolan fixade jag busskort och åkte hem. När jag kom hem gjorde jag en smoothie av frysta skogsbär och blåbärs fil, den var supergod!

Jag pratade med kompisar och spelade lite. Sen var det middag, lasagne mums!
Efter det dj:a jag och min bror lite. det var kul och jag fick lite tips om hur jag kan bli bättre.

Ha det bäst så hörs Vi!

Likes

Comments

Hej igen! hoppas alla mår bra!

idag åkte jag och mamma till ett naturreservat och gick på en jättemysig promenad och efter promenaden så fikade vi lite. Väl hemma spelade jag lite sims och pratade med mina kompisar och hjälpte till lite i köket. det har varit en jättebra dag med både vänner och familjemys.

Ha det bäst! Vi hörs!

OBS. Jag lägger ut detta dagen efter

Likes

Comments

Hej, jag är ny här på nouw. och jag hoppas verkligen att ni kommer att gilla min blogg. Jag heter Filippa och här så kommer ni att få hänga med i mitt liv och vad jag gör om dagarna men ni kommer också att få se lite mode och annat. Vi hörs!

Likes

Comments