Header

Alt Mulig

Dem siste dagene har egentlig bare vert ganske sløve og slappe. Derfor jeg også ikke har tatt meg tid til bloggen. Har hatt besøk og overnattinger om en annen, og det er jo bare kjempekoselig. Er veldig sliten og derfor og på dårlig humør til tider, så er godt med familie og venner som muntrer meg opp.

I natt sov min kjære venninne Heather hos meg og vi har kost oss masse. På toppen av alt ble været i dag helt fantastisk, som endte med at søsken også kom over. Vi har grillet, badet og stekt i sola. Har rett og slett bare vert en fantastisk sommerdag.

Ganske sliten nå så blir nok ikke mange timene før en skal finne senga, og med huset fult.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Familie, Foto

Humøret for og skrive nå er ikke helt på topp etter en lang natt. Leo har nemlig begynt og vokse tenner, og han synes på ingen måte det er godt eller greit. Så blir noen lange og tunge netter. Men kommer oss igjennom det. Men når vi nå våknet rundt 08.00 tiden var jo lillegutt kjempeglad og fornøyd, så da var det frem med kamera og knipse noen bilder.

- Håper dere alle får en fantastisk dag!

Likes

Comments

Mat & Oppskrifter

I dag har vi laget Strimlet kylling m/Cornflakes i ovn. Noe som jeg synes er fryktelig godt og faller i smak hos dem fleste. Dette er en oppskrift jeg en gang lærte på ett tupperware party og som på ingen måte i mitt hode hørtes godt ut der og da. At vi skulle dyppe kylling i majones og cornflakes var virkelig ikke noe jeg ville prøve og spise. Men etter og ha laget dette og smakt var jeg helt forelsket, smakte på ingen måte majones og var veldig godt.

Dette er en oppskrift du kan ha med så mangt av tilbehør, og kan like greit serveres med ris som båtpoteter. Vanligvis pleier jeg koke brokkoli eller grønsker ved siden av, men i dag hadde jeg dessverre ingen av dele i hus. Så jeg har valgt og servere det med ris og bearnaise saus i dag, da det er hva jeg synes er best og ha inntil. Men tenkte jeg skulle dele denne oppskriften med dere, og kanskje det faller i smak hos noen.


Oppskriften er som følger:

INGREDIENSER

Ca 600g Kyllingbryst

En pakke majones

Cornflakes

SLIK GJØR DU

1. Sett ovnen på over og undervarme 200 °C

2. Skjær kyllingbrystene i store strimler

3. Knus cornflakesen

4. Smør kylling strimlene med majones og dyp dem så i cornflakes.

5. Legg det så over på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i ca. 20 - 25 minutter, eller til de har fin farge og er gjennomstekte.

Likes

Comments

Alt Mulig

I dag har det vært så varmt her på sørlandet at det nesten har vert deiligere og være inne i kulden, enn ute i sola. det har vert så mye som 30grader her hjemme, og babycallen har ligge og hylt på 28grader, i skyggen. Vanligvis sover Leo ute i vogna, men i dag var det bare best og holde ham inne. Så har har han sove i bare bleia mens jeg selv bare har gått rundt i bikini.

Rundt fem tiden fikk jeg besøk av min næreste venninne som skal sove her i natt. I morges dro nemlig Lars for og jobbe i 14 dager, så er godt og ha venner og familie og være med mens han er borte, ellers blir det så tomt med bare meg og Leo her. Men etter jeg fikk besøk har vi spist middag og hatt ett avslappende bad i bassenget, noe som var veldig deilig med tanke på hvor varmt det faktisk har vert. Nå blir det vel og slappe av utover kvelden og kose oss, er så lenge siden vi har fått vert med hverandre så blir deilig.

MEN:
Hva ønsker dere lese mer om her på bloggen?

Vet jeg ikke har all verdens følgere, men håper jeg har noen faste hvertfall. Har så lyst begynne lese mere blogger og få inspirasjon, så om du er innom legg gjerne igjen en kommentar så tar jeg en titt!

Likes

Comments

I dag fikk jeg endelig melding om at invitasjonene til Leo sin dåp kunne hentes på posten. Har ventet så lenge på og få bestilt dem da det har vert så styr med navnevalg og har måtte ha det for og få dåpsdato. Og uten dato har vi jo ikke kunne bestilt invitasjoner.

Så min kjære var og hentet dem i dag siden jeg har vert hos en venninne. Hun har akkurat flyttet til Arendal fra Stavanger, så måtte jo innom og se hvordan hun hadde fått det i sin lille leilighet her på Sørlandet. Noe som var kjempe koselig, er så hyggelig og være med henne og vi finner alltid på syke ting og kan ha alt fra dem rareste til dem dypeste samtaler.

Kom hjem for ikke så lenge siden og endelig fått sett dem. Og dem er rett og slett kjempefine. Bestilte dem på fredag kveld og kom i dag, altså to virkedager. Jeg kommer definitivt til og bestille fra dem igjen når det gjelder takkekort og andre anledninger. Anbefaler dem virkelig da dem er raske og har produkter med god kvalitet!

Siden jeg har bestilt fra er optimalprint.no

  • 164 Lesere

Likes

Comments

Familie

Som en liten slutt på en kjempevarm dag med strålende sol og 23grader, tok vi oss en gåtur til byen. Det er bare to dager til min kjære drar bort i to uker for og jobbe på festival, og kjenner jeg gruer meg veldig til og måtte være så lenge alene med Leo. Så prøver utnytte dem siste dagene han er her så godt som det lar seg gjøre.

Vi gikk til byen, som er ett lite stykke fra oss. Var innom kirkeheia og så på den fine utsikten over Grimstad, spiste pølser og is. Har vert veldig avslappende og komme seg en tur ut av huset, spesielt når kreftene til og få orden hjemme ikke har vert helt på topp.

Det har rett og slett bare vert en fantastisk sommer dag her på sørlandet, men vi får nyte det mens vi kan for snart kommer regn og uvær. Håper ellers alle dere har hatt en fantastisk fin dag slik som oss. Vi avslutter dagen med og spise middag og slappe av hjemme foran tven, og lader opp for en ny dag.

Likes

Comments

Mat & Oppskrifter

Selv er jeg ikke akkurat ett kaffe menneske, da jeg ikke er særlig glad i varme drikker. Men med en liten baby og dager som er lange, så er det deilig noen ganger og få i seg litt koffein for og holde ut dem ekstra tunge dagene. En deilig og god kald drikk med koffein disse dager er for meg en iskaffe.

Skal vel ikke legge skjul på at jeg er litt over gjennomsnittet glad i iskaffe, men har dessverre ikke blitt blir dessverre ikke så mye av det da det er så dyrt kjøpe ute på kafe. Så jeg har funnet en oppskrift jeg er veldig fornøyd med som jeg tenkte dele med dere.

Oppskriften er som følger:

INGREDIENSER

1-2 dl kaffe, alt ut ifra hvor sterkt du vil ha det
6-8 Isbiter
2dl Helmelk (funker også med lettmelk)

SLIK GJØR DU

1. Kok kaffen
2. Fyll opp ett litt stort/høyt glass med isbitene og hell oppi kald melk
3. Hell kaffen i glasset


Og tada, der har du en deilig avkjølende iskaffe som bare er til og nytes!

Likes

Comments

Familie

7. juni var vi hos fotografen for og få tatt nyfødt bilder av vår lille prins Leo Aleksander. Selv om lillegutt var vrang og både tisset, gjorde nr to og til tider absolutt ikke ville sove så ble bildene over all forventning. Og ikke minst hadde vi en superhyggelig fotograf med en tålmodighet utav en annen verden.

Rundt om en uker etter var vi på visning for og se alle bildene. Det var utrolig mange fine bilder og det gjorde det vanskelig for oss og bare kunne velge 12. Men vi føler oss ganske fornøyde med de vi til slutt kom frem til. Fikk heldigvis bildene fort etter visningen, og inn i ett lite fint sort album.

Tenkte dere nå skulle få lov og se hvordan noen av bildene ble, til tross for en vrang gutt under fotosesion i studio. Bildene er også noe dårlig kvalitet da det er tatt bilde av bildene i album med mobilkamera. Ikke fått snublet oss til og bestille noe mer enda.

Fotostudio som tok bildene var : Dannevig Foto i Arendal
Og fotografen : Kathrin Simonsen
Anbefales på det sterkeste!

Likes

Comments

Alt Mulig

Hei og velkommen til min nye blogg!

Mitt navn er Charlotte, jeg er en 21år gammel jente fra Grimstad. Har i mange år hatt stor lidenskap for foto, og hatt en del oppdrag som amatør fotograf, mens nå blir det bare på hobbybasis.

Jeg har veldig lenge vurdert tanken på og starte med blogging igjen, etter en lang periode med pause. Har i 5-6år hatt blogg på blogg.no, men den har jeg nå lagt bak meg med en tanke om blanke ark her med ny blogg..

Denne bloggen kommer til å handle om alt og ingenting men mest om kjærlighet, familie og hverdags tanker. Jeg vil aller mest starte med en ny blogg for å selv få skrevet ting ned, som en slags åpen dagbok.

Håper du liker det du finner og leser her, og vil følge meg videre!


Likes

Comments