Jag är så glad över att ha denna underbara vän vid min sida. Denna person har hjälp mig att komma ut från mina mörka rum.

Jag vet inte hur jag ska bevisa hur mycket hon betyder för mig. Hon har visat mig att det verkligen finns hopp och liv i denna dystra värld.

Fast det finns fler personer som har stått vid min sida när jag var nära på att drunkna i det mörka havet som det inte finns något ljus. Och även visat mig att det finns mycket som är värt att leva för.

Om ni läser detta som vet att ni har förändrat mitt liv till det bättre ska bara veta att ni betyder guld för mig! 😘❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Plugg kväll i kväll då! 😅📚

Känner mig super stressad just nu. Kraven är så sjukt höga i 2 ring. Min hjärna håller på att explodera pga alla prov och uppgifter som bara ramlar in.

Tog ett bad ikväll, det kändes som alla muskler vara slappnade av och allt i mitt huvud som var fullt av prov och uppgifter som måste göras bara försvann från min hjärna. Och om jag ska vara ärlig då kändes det så jädrans skönt att inte tänka på något. Men tyvärr så måste man tillbaka till verkligheten när man kommer upp från badet.

Det ända som hjälper mot min stress som jag just nu har är att ta ett bad å bara vara. Förut så var jag ännu mer stressad, då hjälpte det inte ens att ta ett bad för att min hjärna var så pass uppe i varv så jag inte kunna slappna av.

I dagens samhälle så känns det som det bara är stress och stress överallt man går. Men det hör väl till mänskligheten? Fast man vet att det inte är bra att stressa så gör man det ändå ovansett vad. Vissa gånger går kan det kännas att man går under jorden pga stressen.

kommentera gärna hur ni själva upplever dagens samhälle 😊

Nu ska jag ta och fortsätta att plugga klart innan man somnar som en gris. 😂🐷 Ha en trevlig kväll 😘

Likes

Comments

Det är snart sommarlov och jag börjar tappa hoppet igen.

Vet inte hur jag ska orka detta, men jag försöker så gott jag kan att stå ut dem sista veckorna i skolan.

För jag vet att jag fortfarande envisheten kvar. Och jag tänker inte ge upp så lätt även fast min ork börjar svika mig igen.

Dem som säger att envishet är inte bra och att det är bara en nackdel så har dem fel. Visst kan det finnas lite nackdel i det hela, men det beror på vilket tillfälle det är när man blir envis, t.ex. om man är envis på ett sätt så man tror att man alltid har rätt eller att man trycker ner andra människor med sin envishet så är det ju inte bra. Men om det är så att den stärker dig när du har nått botten så är det en fördel.

För under många gånger som jag har tappat hoppet och inte har nån ork kvar så gör min envishet så att jag reser upp igen och tar nya tag.

Det är därför jag ska försöka att använda all min ork som jag har kvar att klarar av dessa veckor som är kvar i skolan.

Ha en bra kväll allesammans 😘

PS. Don't give up and stay you! 😄😘

Likes

Comments

Är påväg till skolan nu, även fast jag är så sjukt trött.

Jag känner att jag totalt har tappat orken igen. Och jag tror många håller med mig om att skolan nu förtiden har väldigt höga krav på oss ungdomar.

Och det för så att man tillslut inte orkar med det man ska orka med t.ex pluggandet eller jobb överhuvudtaget. Och det som är mest sjukaste enligt mig är att det kanske inte alltid finns jobb efter att man har gått ut skolan. Och då blir man ju ARBETSLÖS!

Vi som går i Vård och omsorgs programmet sägs det vara ett bra program där man kommer få jobb direkt efter att man har slutat. Men det stämmer inte alls. För man går ju något så kallad "Trainee" och det menas med att man får jobba i 1 år samt känna pengar. Fast för att man ska få Trainee så måste man ha godkänt i alla ämnen.

Och för att få godkänt i alla ämnen måste man hålla sig till kraven. Och dem krav är väldigt jobbiga om man kanske har tufft i skolan, eller inte riktigt hänger med pga om man har dyslexi, dyskalkely osv.

Även fast det finns hjälpmedel så hjälper det faktiskt inte alltid. Så jag tycker att dem ska sänka kraven lite för att alla ska kunna hänga med och kunna få ett bra jobb efter studenten.

Ha en bra dag allesammans 😘

Likes

Comments

Mitt liv har gått upp och ned under drygt 3 år. Och det är fortfarande lite svankigt i mitt liv, men jag mår betydligt bättre nu. Och det kan jag bara tacka mina närmaste vänner och familj.

När man mår riktigt dåligt så tror man att man aldrig kommer att få tillbaka den glimten på hoppet man hade innan allt det dåliga hände. Men det jag har gått igenom tog ganska hårt på mig då, men man växer som människa för varje dag som går, och man hittar det lilla glimten av ett ljus bara man har viljan att se den. Och jag hade den viljan kvar, fast det kan i också vara att jag är så pass envis och vägrar ge upp. 😂

Jag vill bara säga till alla där ute som inte mår så bra att inte ge upp ovansett om du är just nu omringad av mörka skuggor och inte ser ljuset än. Jag garanterar att ni kommer att få viljan tillbaka och kämpa i mot det onda.

Ha en bra kväll och var er själv! 😘

Likes

Comments