Glöm inte kolla Min youtube kanal! Amy Börjesson. (Senaste videon finns länkad i beskrivningen)💕💕💕✨👑👭💋💕👭😆🙋🏼🎈💖

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om ni inte följer mig på Musical.Ly får ni jätte gärna kolla in mitt konto, amy_borje! Kram💕💕💕

Likes

Comments

Hejj på er! Äntligen lördag, och hoppas ni hade en fett bra fredag! Själv spenderade jag min med bby, Jossan.♡♡ Jätte mysigt och snart ska vi hem till henne. Ville bara säga att vi har spelat in en video till kanalen. Berättar inte vad det är för någon men den var super rolig att att filma!
Ha en bra lördag. Puss💕💕💕💕✨✨

Likes

Comments

Nu ska jag snart till BUP för att kolla vikten och blodtrycket! Sen back till skolan och börja jobba igen. :)

Likes

Comments

Skola, skola, skola.....🙄🙄
Vad är ert favorit ämne? Mitt är gymnastik och hkk! :)

Likes

Comments

Godmorgon💕💕
Idag startar jag dagen med skola till tjugo i fyra, när slutar ni? Sen ska jag hem och städa bilen efter Sthlm. Den är inte liteeeee smutsig! Haha

Men hur mår ni? Hade varit kul att veta lite hur ni mår och lever. För om ni berättar de så hade jag ju kanske kunnat ta upp något av de på bloggen, så vi kan snacka lite om de. Jag har varit med om de mesta, så skriv vad ni vill. Jag är öppen för allt och vill att alla ska må bra, och om någon av er inte gör de kanske vi kan hjälpa varandra och ändra på de.
Kram!💕💕💕

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Hoppas ni har haft en bra tisdag, det har jag haft. Ville bara höra med er om ni prenumererar på min och Ellas kanal, 2Börjessons. Om ni inte gör de får ni super gärna kolla in den!💕💕

Puss på er, Love yy!!

Likes

Comments

Hej på er allihopa!!


Nu är jag äntligen tillbaka och tänkte kör igång igen, fast på en helt annan bloggportal. Nu på Nouw! Jag är super taggad och hoppas ni känner dsm.

Hörs snart igen, kram! ♡♡♡

Likes

Comments