Som ni säkert har märkt så har jag inte gjort musik tips varje fredag på flera veckor och det beror på att det inte är nå roligt att ha en bestämd dag eller att jag bara inte har fantasin att göra det. Så nu hade jag istället tänkt att börja med "Johanna tipsar" en dag i veckan alltså ingen bestämd dag så den kan komma när som helst och då kommer jag att tipsa om allt mellan musik, kläder, skönhetsprodukter mm ja ni fattar det kommer bli grym roligt så håll ögonen öppna. :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min helg har varit så sjukt grym när jag har fått spendera tiden med min fina vän. I lördags så gick vi på hockeyn och skrek som galningar och efter matchen så fick vi ta kort med Mario och Adrian Kempe. När vi kom hem så gjorde vi blind foled makeup challenge och självklart vann jag haha :)
Alltså om man ska kortfatta min helg så har den varit grym!!




Likes

Comments

Femke gör min make up men en ögonbindel enjoy :*

Likes

Comments

Nu ligger jag alltså i badkaret och badar och ser på lite CSI tänkte att jag kunde unna mig det nu när jag ändå mår dåligt och är hemma.

Likes

Comments

Idag så for vi alltså till ett gymnasium för att kolla på olika inriktningar som man vill gå. Man märker verkligen vad svårt det är att avgöra vart man vill gå och vad man vill göra efter. Jag tror att jag har en ganska bra idé om vad jag vill göra men det känns ändå lite nervöst när man ser på allt folk som är där men det går säkert över när man väl börjar där.

Likes

Comments

Både igår kväll och idag har allt varit skit på grund av massor med saker som har hänt. Så idag när pappa hade kommit hem så hade han varit och köpt en blåbärstårta som alla i familjen sedan satt och fikade och pratade om saker. Så nu känns det lite bättre och man får hoppas att man kan fara till skolan imorgon!



Likes

Comments

Min dag började med att jag vaknade runt tio tiden då jag började att göra mig i ordning för att jag och Femke skulle till arenan för att se på A-lagets hockey träning. När den var slut så drog vi iväg till Subway där vi satt och pratade och åt och hade det allmänt mysigt. Kände att jag behövde vara med hon eftersom det var så länge sedan vi sågs så det var jätte trevligt. <>



Ja bilden på oss är gammal med fett söt!!


Likes

Comments

Min kväll har varit ganska så slapp då vi i familjen först såg på "det stora äventyret" och sedan så såg vi på en film och åt lite gott man kände verkligen vad trött man blev så nu ska jag sova

godnatt :*



Likes

Comments

Hahaha ja ni minns ju i ett inlägg där jag skrev att vi i familjen tänkte fara till Paris och att vi hade bokat allt och så. Två dager efter allt va klart så kom pappa med iden att vi kunde fara till London istället om alla ville och självklart ville alla det så nu har vi bokat om allt så nu blir det en London resa istället men det ska fortfarande bli jätte roligt för vi ska gå på massor med roliga saker och shoppa i en hel vecka så är grymt taggad.
vi har bestämt att det blir Paris en annan gång så det är lika bra är sjukt taggad!!!!



Om det är någon av er som har varit i London kanske ni kan tipsa mig om saker man kan se/göra :)



Likes

Comments

Idag var det alltså 1:a dagen på skolan sen vinterlovet och man känner sig ju lagomt trött och sliten nu men men idag så hade vi labb på NO'n så det var ju roligt men annars så har dagen gått ganska så segt men första dagen är avklarad iallafall så det är ju alltid ett pluss

Likes

Comments