Ibland kan det vara riktigt gott med te måste jag ju säga. Jag ska väl säga det att när man har en lägenhet som blir hur kall som helst och man inte kan ha ljus tända pga av att dem är slut, får man göra det bästa av situationen. I detta fall blir det lite gott te och ska inte klaga det ger mig anledning att dricka gott te. Sedan ger det mig anledning att åka iväg till Ikea för ljus shopping.

Ikväll blir det bara ta det lugnt framför tv med te. Synd att dem har lagt 2 bra filmer samtidigt. Då tänker jag på Troja och Johan Falk. Som tur går Johan Falk filmerna på Viaplay så då blir det att se Trojaner. Väldigt länge sedan man såg den filmen. Jag hoppas ni får en trevlig fredag och helg!

Ha det bäst
Kramar
E

  • 1 readers

Likes

Comments

Japp, i morgon byter ja telefon så skönt det ska bli. Jag har inte varit missnöjd med s5 men det börjar säga ifrån. Som tur fick jag s7 edgen av sambon så min mamma bara behövde ta ut nytt simkort till mig. Ja mitt abonnemang står på henne. Iallafall har väntat på s7 edgen sedan den kom ut, och ja jag kund ha väntat till s8 kommer, men vill verkligen ha s7.

Jag är riktigt tacksam över att jag fick den av sambon för han har och är nöjd med sin telefon som fungerar bra. Medans min börjar ge upp. I morgon blir det kolla igenom telefon och ta bort appar och bilder. Måste sägs att jag är nöjd med att s7 edge är blå vilket är min färg. Nu får tiden gå lite fortare så jag får byta.

Ha det bäst
Kramar
E

  • 3 readers

Likes

Comments

Japp, 11 månader har gått och idag fick jag reda på att först att jag hade gått ner 1.4 kg på lite mer 1 månad, och det innebär allså att jag har gått ner 11.4 kg på 11 månader. Jag är stolt över mig själv att jag inte har gett upp med varken träningen eller kosten. Framför allt att jag har slutat små ätit samt har fasta måltider. Det har hjälp mig väldigt mycket samt att jag tycker om citronvatten.

Mitt mål är 70 kg och det är cirka 4-5 kg kvar. Jag vet inte hur mycket jag ska väga egentligen pga av längden, men huvudsaken är att jag går ner och att jag mår bra, både med hälsan och inom mig.
Jag känner mig gladare som människa efter att ha förlorat dessa kilon. Jag trodde aldrig att jag skulle lyckas men har gjort det.

Till alla er som inte tror på er kan jag så kan ni. Ni kan komma över era hinder!
Ha det bäst
Kramar
E

  • 1 readers

Likes

Comments

​Idag är det lite grann av moment or true om jag har gått upp, gått ner eller står kvar med vikten. Varje gång är det lite grann av en påfrestning och stress för mig när jag vet att jag ska just väga mig en vis dag. Eftersom att jag har stora förväntningar på mig och mina mål så blir jag stressad. Samtidigt som jag har i bakhuvudet att jag kan få ett bakslag med vikten genom att gå upp så måste jag ha det i åtanken för min egna skull så att jag inte blir besviken. 

Jag hoppas verkligen på det bästa idag, fast jag tror att jag har gått upp i vikt. Jag får i alla fall veta det det om cirka 2 timmar. Nu blir det i alla fall få i sig frukost och sedan göra sig i ordning innan man åker dit. Jag hoppas ni får en super bra dag där ute.

​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Idag vaknade jag faktiskt innan halv 8 och det känns faktiskt väldigt skönt att vakna så tidigt måste jag ju säga. Det känns väldigt bra att inte sova bort halv dagen. I och för sig gick vi och la oss tidigare igår vilket gör väldigt mycket. Som tur är börjar morgdagens match vid 16-tiden så att man slipper gå upp allt för tidigt. Jag brukar faktiskt tycka om att gå upp tidigt på morgonarna. Dels för att få sitta i lugn och ro med en kopp kaffe och piggna till.

Idag blir det en lugn dag för min del, men tänkte baka lite också idag. Sedan blir det nog även förbi Ica tror jag för att handla det som fattas till det man ska baka, men även handla lite hem också. Jag hoppas att denna dag blir bättre än vad det var i går kväll. Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag där ute!

Ha det bäst
Kramar
ELikes

Comments

Idag klev jag upp vid 8- tiden och gav katten blötmat och gjorde i ordning den första kopp kaffet för dagen. Medans nu får vid halv 10 får jag i mig frukost. Ja, jag kan vara väldigt seg med min frukost ibland och ibland fungerar det hur bra som helst. Denna dag började i alla fall med att katten väckte mig och tyckte att jag skulle upp och det tog mig säkert 20 minuter. För att han är expert på att väcka en långt innan klockan ringer. Jag har även haft en lugn morgon ändå och ska väl snart väcka sambon som ska ringa en arbetsgivare om ett jobb som min pappa nämnde igår för oss. Fast jag låter sambon sova ett tag till eftersom att han har låtit mig sova nu dem senaste dagarna och att han har gått upp vid 8. Men jag ska inte klaga eftersom att jag tycker om en lugn morgon utan stress och bara ro om mig själv.

Idag händer det väl inte så mycket för min del. Det blir i alla fall försöka träna först med mina hantlar samt blir det basket. Jag ska försöka städa lite också samt slänga lite reklam som vi inte har "orkat" att slänga ännu. Jag ska även försöka peppa sambon att gå ner till källaren för att skruva fast dem lösa delar på hans cykel så han kan börja cykla. Jag kan ju säga att jag längtar tills det blir varm så jag kan börja ta långpromenaderna igen. Visst kan jag ta ett varv runt vårat område men jag tycker det är skönt att ta dem här långpromenaderna.

Sedan har jag och sambon bott i våran egna lägenhet nu i 1 år och 1 månad. Det känns helt sjukt att vi har gjort det men och andra sidan känns det skönt också att få klara sig själva, att kunna betala sina egna räkningar och ta hand om sitt egna hem. Det är aboslut inte billigt att ha en lägenhet vilket jag i alla fall har förstod sen vi fick första hands kontrakten till våran lägenhet här i Södertälje. Nu blir i alla fall få i sig det sista av frukosten fär att göra något vettigt här hemma samtidigt skriva i träningsbloggen jag har.

Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Denna dag har varit riktigt lugn. Vaknade vid halv 10 trots att våran katt väckte mig vid 8 i morse, men det blev så att sambon gick upp för att ge honom blötmaten. Gick i alla fall upp vid halv 10 och tog en lugn frukost samt att vakna till. Jag såg även vidare på Supernatural och ja jag fastnade för serien direkt. Behövde ha en serie att se till att Viaplay ev får rättigheterna till Criminal Minds säsong 11 och 12. Jag ska väl säga att jag och sambon är uppe i 2 serier, först Arkiv X som tog 1 år att se klart första säsongen. Vi liksom glömde bort serien ett tag. Vi har även börjat se första säsongen av Bones också. Sen tyckte jag att vi skulle avvakta lite ned den serien tills vi har kommit lite längre i Arkiv X.

Nu blir det att ladda batterierna till morgondagens träning. Jag ska även försöka träna med hantlarna i morgon. Nu blir det att se på Ung och bortskämd och bli frustrerad över dessa unga samt föräldrar. Jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll!

Ha det bäst
Kramar
E

  • 4 readers

Likes

Comments

Äntligen har jag fått hem min första medalj med A-laget. Japp vi var 3 st som åkte hem tidigare så cochen tog med sig våra medaljer hem. Det blir så ibland eftersom att dem flesta åkte bil (som vi gjorde) i cirka 6 timmar.
Jag är stolt över min insats dels gjorde jag hela 8 poäng bland annat. Nu längtar jag redan till nästa år.

Ha det bäst
Kramar
E

  • 4 readers

Likes

Comments

I dag är det en sådär dag då jag vaknar utvilad och pigg men framför allt att mitt humör är med. Jag klev till och med upp när klockan ringde vid 8. Jag har verkligen en känsla av att detta kommer bli en bra dag. Jag ser verkligen fram emot 2 träningspass i dag (skriver mer om träningen i andra bloggen). Det blir i alla fall även att städa lite här hemma också i dag, för i morgon blir det en sådan här dag då det inte blir någon basketträning då blir det att packa och att umgås med sambon, innan resan ner till Malmö på fredagen.

Nu blir det i alla fall börja göra något vettigt här hemma samt att försöka göra det jag ska göra idag. Hoppas ni får en bra dag där ute!
Ha det bäst
Kramar
ELikes

Comments

Jag som alltid i stort sätt haft dåligt självförtroende och inte alla gånger mått bra i mitt liv, har jag alltid kunna resa mig upp. Jag har inte alltid trott på att JAG kan. Efter att jag började med rullstolsbasketen, var det samma sak där att jag inte är tillräckligt bra spelare. På något sätt har jag tagit mig i kragen och jobbat mig uppåt i livet och varit stark nog. Jag har bevisat för mig själv sedan drygt 1 år tillbaka att jag kan platsa i vårat A-lag som exempelvis. Att jag har kommit långt bara säsongen 16/17.

Man kan bara om man vill. Jag menar att om jag lyckas att gå ner 9.8 kg på 10 månader, samt komma in i A-laget kan vem som helst nå sina mål vad det än nu är. Det spelar ingen roll vad folk säger DU KAN OM DU VILL!

Jag är stolt över mig själv att jag har fått bättre självförtroende än vad jag hade tidigare. Framför allt att jag är betydligt mycket gladare. Med dessa ord passar jag på att ladda upp för kvällens träning.

Ha det bäst
Kramar
E

  • 8 readers

Likes

Comments