Idag har det varit en riktigt bra dag för mig måste jag säga. Jag trodde att det skulle bli hårdträning men det blev en strechträning istället. Vilket jag behövde faktiskt var inte direkt så smidigt som jag trodde utan jag var stel som en pinne så det blir strecha varje dag. Sedan såg jag en riktigt kul greje min favortmålvakt från New York Rangers kommer till stora Åhélens om jag vill åka dit och träffa honom. Vi får se eftersom att jag vet att det kommer vara fett med folk och lär inte se honom.
Men nu blir det att njuta av denna dagen och vila ryggen. Jag hoppas att ni kommer få en riktigt bra dag där ute.

Ha det bäst
Kramar
E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Jag tänkt lite grann på hur jag ska skriva detta inlägg och på hur jag ska börja detta. Det i alla fall så att en sak som får mig väldigt arg, är när folk INTE kan ta han ta hand om sina katter. Visst katter är super söta som bebisar, och dem växter men kastar INTE ut dem när dem blir större eller lämna dem ute. Vad är det för fel på visa människor?! Det är lite grann som när man skaffar hund lämnar dem hunden efter sig också?! En katt klarar inte vintern exempelvis. Jag är hundmänniska och har blivit kattmänniska sedan vi fick hem våran katt. 

När jag läser eller hör något om hemlösa katter som går bland hus eller lägenheter går omkring då brister mitt hjärta. Man skaffar inte katt över sommaren exempelvis om man INTE kan ta hand om den. Ja, en katt kan leva mellan 15-20 år och det är ALLAS kattägares ansvar ATT ta hand om sina katter med kärlek och ge dem det hem och kärlek som dem verkligen behöver. Sen och andra sidan så ska vissa inte ha katter om man frågar mig. 

Visst det finns både inne- och utekatter, och utekatter kommer alltid tillbaka när dem vill sova, äta eller bara vill ha ägarens uppmärksamhet. Om man inte kan ta hand om sin/sina katter så se till att den/dem får ett hem och visst förstår jag att hemförhållanden kan ändras och man inte då kan ta hand om sitt djur. Lämna bara inte din/dina katt/katter ut och bara åka därifrån. 

Jag får nästan tårar i ögonvrån när jag tänker på detta, för det är en liten varelse vi pratar som bara vill ha ett kärleksfullt hem. Sedan att vissa människor inte kan behandla djur som dem är värdiga att behandlas är för mig ett under att såna människor ens får ha katt eller hund eller vad det nu än är för djur. Snälla skaffa ALDRIG ett djur om ni vet att det inte fungerar. Om ni verkligen vill ha en katt eller hund exempelvis se först efter på ett hundstall eller katthem, innan ni skaffar en valp eller kattbebis. För ni kommer ge en ett djur ett hemm som verkligen behöver ha ett hem. Vi skaffade våran katt från ett katthem som var då 2 år och är den mest kärleksfullaste katten man kan tänka sig som ger så mycket kärlek.

​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Idag är det en sådan här regning dag men nu på eftermiddag blir det att åka till sambons mamma för att underhålla hans lillasyster några timmar på kvällen. Inte vare dag det inträffar men som sagt göra vi inget speciellt så varför inte. Innan man åker hinner jag se några avsnitt av serien Vänner och sambon hinner spela lite. Sen får ju våran skrutt sin middag innan vi åker så han inte är hungrig när vi kommer hem, och sen så vet vi ju inte när vi kommer hem så han lär få middag vid 15-tiden lite tidigare än vad han brukar. Jag hinner till och med ta en dusch och det innan. Det är faktiskt rätt tur att vi ska vara där på eftermiddagen.

Jag har till och med fortfarande ont i både axlarna och skulderblanden efter träningen i torsdags, men det känns lite bättre idag som tur är. Det får blir att sambon får massera lite längre stund på mina axlar så jag kan inte har så ont. Nu blir det i alla fall se lite på Vänner som sagt. Jag ska försöka skriva lite senare eller så blir det i morgon.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Skönt med träning idag om jag känner mig segt efter den träning. Sedan var det bara åka till syster för kaffe. Nu blir det bara vila kroppen.
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Denna dag började trögt måste jag säga, som höll i sig till min träning. Sedan gick det bättre sedan som alltid blir jag trött efter träning. Jag ser inte fram emot träningsvärken i morgon. Nu blir det de lite på Akriv X.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

​När det nu har regnat nu i 2 dagar så har det blivit väldigt mycket serie tittande för min del. Idag blev jag klar med Law and order, och sedan nu är jag inne i mitt av säsong 1 av Criminal Minds: Beyond orders. Den säsongen dem har på Viaplay bara, efter den serier blir det att se alla säsonger av Vänner som dem har. Jag och sambon är snart klar med säsong 3 tror jag med Akriv X. När det är en sådan här helg då det bara regnar så känns det väldigt bra att bara se på serier. Då kan jag köra träningen på veckodagarna. 

Nu hoppas jag på att det blir lite finare väder så man kan ut och rulla lite. Inte direkt kul att typ att sitta inne när det regnar. Men nu blir det att se klart på det avsnittet jag är på och jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig söndag därute!
​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Idag är det en sådan här dag då jag inte orkar göra något alls utan att bara ta det lugnt. Det även en sådan då det bara regnar, så det har varit en dag för serie marathon. Jag hade hoppas på att sköta mina promenader denna sommaren men vädret har inte riktigt tillåtit det. Jag är även snart klar med Law and Order, då blir det se första säsongen av Criminal Minds: Beyond Border, och den serien har jag bara sätt första avsnittet på. Senare blir det att se på Arkiv X med sambon,

Det jag inte direkt tycker om att dagarna går så sakta. Samt att dem ser så lika ut. Det bästa är att jag tränar med instruktör nu 2 gånger i veckan i 3 veckor. Det kommer blir träning 4 gånger i veckan den 3 veckan eftersom att basketen börjar då. Det känns faktiskt rätt skönt att få in basketen igen i mina rutiner. Nu blir det i alla fall se lite på Law and order och hoppas på att jag blir klar med den serien idag.

Ni får ha en fortsatt trevlig lördag och ge varandra lite kärlek!
Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Idag har det varit full rulle hela dagen och har inte riktigt haft tid eller ork när jag kom hem att skriva förrän nu. I morse åkte jag iväg och tränade med instruktör, ni vet en riktigt bra träningspass fick man till dessutom. Sedan vart det bara att åka hem och ta en dusch samt få i sig något. Efter allt detta åkte jag nästa raka vägen till min syster som fyller 30 idag så det var att umgås med henne och barnen.

Efter denna dag är jag faktiskt helt slut. När jag kom hem så fick jag min andra utskällning av våran katt och sedan lite pussar. Inte ofta jag får det så ja jag kände mig faktiskt saknad. Jag tänkte se klart på det avsnittet jag är på i mitt Law and order marathon innan jag kväll. Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra dag där ute!

Ha det bäst
Kramar
ELikes

Comments

När jag bara känner mig riktigt nöjd med mitt liv att ha familj och sambo som alltid finns där för mig i vårrt och torrt det är inte alla som har det. Jag har den turen som får ha det! Även att jag har dem bakom ryggen om jag stötter på någon/något som inte accepterar en person med funktionshinder eller rullstolen. Då står dem alltid bakom mig vad som än händer. Framför allt när jag har velat sluta basketen för att det kostar för mycket. Då har dem sagt att jag ska stanna och att dem hjälper mig med betalningen. Jag kan skatta mig lycklig som har en pappa, syskon och sambon som alltid finns där.


Framför allt så har jag 3 syskonbarn samt katten som får mitt liv att bli till en stor glädje. Det får mig att kämpa vidare med allt. Ja, vi bråkar och ja vi blir osams men vi förlåter alltid varandra och stöttar när det väl kommer till kritan. Som i morgon exempelvis, efter tränngen då blir det hem till min syster och syskonbarn och fira min syster som fyller 30. Ja det skiljer strax över året mellan mig och min storasyster det är nog därför vi står varandra väldigt när. I alla fall min familj och sambo ska ha ett stort tack för den person jag är idag. Samt ska dem vet hur mycket jag älskar dem ovasätt.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

​Tisdag och det innebär att det är 2 dagar kvar tills jag äntligen får åka iväg och träna i stället för att träna hemma. Det som är lite komiskt är att min syster fyller år exakt samma dag, så hinner jag hem och duscha och det innan jag åker dit. Det som är skönast är att det redan är augusti och att det inte är så långt kvar till basketen. Det är bara ta en dag i taget eftersom att det bara är första dagen på denna månad.

Idag händer väl inte så mycket för min del. Tänkte köra ett armpass idag och även fixa den sista tvätt som ska tvättas ikväll. Annars tänkte jag bara se lite grann på Viaplay och inte anstränga ryggen så där mycket. Jag hoppas ni får en bra dag där ute i solskenet!

​Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments