Ja här sitter jag framför datorn med mitt kaffe. Jag vaknade till innan sambons klocka ringde vid vid 05, av att våran katt låg på mig (andra natten nu). Sedan har man ju varit vaken sedan 6-tiden. Det känns faktisk väldigt skönt att börja få in sina rutiner igen. Jag ska även försöka få i mig frukost här snart tänkte jag. Ska även se något avsnitt på Supernatural innan. Hoppas ni får en riktigt trevlig dag där ute!

Ha det bästa
Kramar
E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då kör vi träningsdag idag med basket ikväll samt städa lite idag igen som igår. Det är väldigt svårt att städa i käket när vi inte får använda kranen i köket. Japp, det blir både diska och hämta vatten i badrummet. Sedan bävar jag inför när dem ska ta badrummet då jag måste använda boden. Då sambon började jobba igen igår så måste jag försöka så gott jag kan. Jag är ju så pass van att klara mig själv, och sedan litar jag inte direkt på min dåliga balans i en bod så det kommer bli intressant att se hur det går. Som tur är kan jag duscha efter träningen så det är ju ett plus.

Som sagt idag blir det försöka städa lite här hemma samt rulla förbi affären och handla lite. Idag ser jag verkligen fram emot träningen eftersom att det gick så bra i måndags. Dock kände jag lite av ryggen samt att jag var seg efter söndags matchen då vi var 5 spelare bara. Jag hoppas att dagen blir en bra onsdag och inte så mycket negativ. Nu blir det i alla fall att se på förra veckans avsnitt av tunnelbanan samt efter det se lite grann på Supernatural.

Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

​Jag har faktiskt hunnit med rätt mycket sedan jag vaknade tidigt. Jag har hunnit städa nästan hela badrummet, målat värmeljuslådan så bokstäverna kommer fram bättre samt tvätta matchkläderna och fixat tvätten för kvällens tvätt. Plus att jag har hunnit med både frukost och lunch vilket händer typ aldrig. Har ni någonsin hört någon borra som INTE kan borra och som har hållt på en HEL dag till och från? Så är just min dag nu, och sedan göra dessa lååånga uppehåll. Som jag alltid har sagt kan man inte borra ordentligt så borra INTE då det är väldigt störrande. Då var det sagt ockås!!!!!

Men om jag nu ska återgå till rubriken igen, så har jag känd mig väldigt effektiv idag vilket känns skönt. Nu blir det i alla fall vila upp ryggen som jag vet kommer bli bitter senare. Jag måste ju se det positiva eftersom att jag vill kunna städa och orka med träningen på en och samma dag. Nu hoppas jag på det bästa, man kanske ska ut i solen och bara njuta av solen. 

​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Jag har redan hunnit varit uppe nu i 1 timme och det börjar redan kännas i kroppen, men vad gör man inte när dem ska komma och fixa rören vid köket innan dem börjar i badrummet. Det är bara kliva upp och se glad ut. Det skulle faktiskt vara skönt att sova lite till. Idag hoppas jag på fint väder som det verkar se ut redan nu, dock blir det ingen promenad för min del.

Idag händer det inte så mycket förrutom träningen. Det räcker med att vi hade full rulle i helgen, som exempelvis shopping och plus sista seminfinalen i Norrköping i söndags. Det blir att ladda upp kroppen men framför allt ryggen till träningen ikväll och hoppas på det bäst. Medan jag är på träningen så ska i alla fall sambon tvätta.

Jag måste då passa på att säga att jag är riktigt nöjd med våran nya tv-bänk. Den passar verkligen in mot den väggen vi har tv, plus att vi fick bort alla sladdar. Nu blir det att dricka upp min andra kopp kaffe och hoppas på att huvudet hänger med. Jag hoppas att ni får en riktigt trevlig dag där ute!

Ha det bäst
Kramar
ELikes

Comments

Idag var jag och sambon på shoppingen runda i Moraberg, som bara ligger 5 minuter bort. Vi skulle bara till ÖoB för att handla låda till våra värmeljus. Det blev även en helt ny tv bänk och det är just denna tv bänk vi har gått och avvaktat att handla. Våran gamla väntar vi med att sälja. Dels för att det är min farmors gamla och dels för att vi behöver förvaring.

Det tog sambon 4 timmar att sätta ihop för att han blev arg x antal gånger. Han fick i alla fall ihop den som tur var. Nästa inköp när vi har råd och sparat ihop blir det köksbordet i samma serie. Nu har vi både vardagsrumsbordet och tv bänken i samma serie då blir det även köksbordet.

Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra dag där ute som vi har haft.
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Glädjen att få ha egentid hemma känna hur bra som helst medans sambon är på konsert (Sabaton) ikväll. Ja, ibland kan det vara skönt att vara i från varandra om det är bara några timmar eller över 1 dag. Då hinner man sakna varandra.
Nu ska jag passa på att njuta av lugnet!

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Jag har nu haft egentid sedan 14.30 ungefär vilket känns riktigt skönt, men jag hade gärnat velat följa med sambon och pappa på Sabaton ​i kväll. Eftersom att pappa fick en biljett då han fyllde 50 förra året så blev det så att dem fick gå i stället. Jag brukar inte tycka om rock är mer för 90-talets pojkband, ​MEN ​just Sabaton gillar jag. Fast jag känner lite grann så här att jag får egentid och dem får egentid tillsammans. 

Just nu ser jag på Supernatural medans jag skriver och det är positivt för mig så jag hinner komma till halva säsong 12 innan dem visar fortsättningen på tv. Jag ska inte klaga men det är väldigt svårt att ge våran katt mat eftersom att han är så pass van att sambon är hemma. Jag hoppas att han får i sig lite mer av sin middag. Nej nu blir det kolla Supernatural och hålla koll på våran katt så han äter och mår bra. 

​Jag hoppas ni får en trevlig kväll där ute!
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Andra dagen jag får sovmorgon och vaknar till en solig dag vilket känns hur bra som helst. Fast samtidigt så missar man ju större delen av dagen. Idag hoppas jag på det bästa. Jag hoppas att mitt humör håller i sig fram till träningen ikväll.

Nu blir det att kolla lite grann på tv innan man börjar med tidigt middag. Japp här käkar vi vid 16-tiden när det är träningsdagar. Jag hoppas att ni gör det mig kommer ut lite i solen.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Då var jag äntligen igång med skrivandet. Igår valde jag att se på Supernatural och på tv, plus på Prison Break. 2 veckor kvar till säsong 5 börjar. Det var väldigt skönt att ta en ifrån skrivandet.

Nu blir det lyssna på P3 dokumentär medan man är på väg hem från träningen. Det var en väldigt bra träning med bra fart. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll där ute.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Idag ser jag faktiskt fram emot både dagen och träningen. Jag hoppas på att ryggen orkar med det jag ska göra, som städa och köra 2 träningspass. Orkar den inte det blir det bara basketen.

Jag hoppas på att denna dag blir riktigt bra, men lär märka det. Jag hinner till och med se klart säsong 8 av Supernatural innan Viaplay tar bort denna säsong från sitt utbud. Det är i alla fall något. Sen får jag se om jag hittar någon annan serie att se på.

Nu blir det att se klart på serien samt dricka upp mitt kaffe. Hoppas ni får en riktigt bra dag!!!!
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments