Idag har det varit en sådan dag jag har känt mig riktigt nöjd. Framför allt när jag inser skillnaden på hur min kropp har förändrats det senaste året. Nu märker jag att jag har gått ner hela 14 kg.

Idag tog jag även en promenad fram och tillbaka till Moraberg. Det blev ett nytt duschdraperi. Just det jag och sambon ville ha som var på rea. Nu blir det att se på Sagan om ringen.

Ha det bäst
Kramar
E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Det känns som det har varit rätt mycket denna veckan. Förrutom att det har varit sista basketträningen (japp kommer få abstines nu) och till att fixa nytt legitimantion tills man inser att nästan alla passexpreditioner har tidsbokning, ja då blev det tid i Flemingsberg nästa vecka. Det är i alla fall igång skönt att slippa åka dit innan mitt leg har gått ut och jag måste ha någon med mig för att styrka att jag är jag. Idag blir det att möta upp sambon nere i Moraberg, och sedan så jag ju att dem visa första delen av Sagan om RIngen och ja vi har ju nu dem på DVD. 

I morgon blir det till pappa och så får vi se hur mycket det regnar. Vi har planerat Gröna Lund och fira midsommar där som förra året. Sedan får vi ju se lite grann hur vädret blir också. Sedan blir det slappa hela helgen och jag måste ju få säga att om exakt 1 vecka som jag får träna med instruktör. Det negativa är att idag är det även exakt 3 månader kvar till basketsäsongen börjar (suck). Ja det är ju lite blandande känslor där.

Nej nu blir det fixa lite hemma och det. Jag hoppas ni får en riktig toppen dag där ute, men framför allt en riktigt skön midsommar. 
​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

​Ännu en dag jag vaknade upp tidigt fgast denna morgon fick jag sova till 5.30 istället för 4.30 så det var i alla fall någoting. Denna dag hoppas jag på att det blir varmt med skinande sol ute för antingen blir det träna på straffkast eller så blir det långpromenad. Om det inte blir så som planerat så blir det hemmaövningar istället. Jag hoppas ju så klart på långpromenad. 

Annars så händer det väl inte så mycket idag. Jag ska väl försöka städa lite hemma också hade jag tänkt får se hur det blir med det. Jag lär inte hinna klart att se klart Dawsons Creek idag märkte jag redan igår kväll men jag hoppas att jag blir klar med den serien antingen i morgon eller måndag, är som sagt på säsong 5 och som tur finns det bara 6 säsonger. Jag hoppas på att återuppta Criminal Minds här igen snart så att jag blir klar med den serien också, dem övriga säsongerna på både Criminal Minds och Supernatural som inte Viaplay har blir ju att kolla dem på dem på datorn. 

Nej snart blir det frukost om någon halvtimme försöker hålla mina tider för både frukost och middag. Jag hinner i alla fall dricka upp mitt andra glas kaffe i lugn och ro innan så det är i alla fall någonting. Jag hoppas på att ni får en trevlig dag där ute det ska jag försöka ha!
​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Äntligen en dag utan bilandet än så länge visst har dem gjort ljud fast med en annan maskin som man kan stå ut med och äntligen slipper jag och plutten bilandet "peppar peppar" än så länge. Det behövde vi framför allt plutten som inte riktigt klarar av just det ljudet. Idag väckte han oss vid 4.30 så då fick hans matte göra en insats att kliva upp och visa honom torrfodret och att det var 1 timme alldels förtidigt. Till slut så fick sambon sova den extra timmen och jag fick sova fram till 7-tiden då min klocka ringde då både jag och plutten vaknade av den.

Jag åt en liten senare frukost eller så kanske det blir brunsh (stavning?!) åt vid 9.30 så det kanske är frukost. Nu blir det gör jag väl inte så mycket ser lite grann på Dawsons Creek så jag blir klar med den serien, så jag kan börja se Criminal Minds igen. Jag lär blir klar med den serien antingen ikväll eller i morgon. Jag tänkte även köra en tvätt med mina träningskläder, så att jag har träningsleggings tills måndag och kanske i morgon då jag ska försöka ta med mig sambon på promenad.

Nej nu blir det ta det lugnt innan jag gör något annat och passa på att njuta av tystnaden. Jag hoppas att ni får en riktigt toppen dag där ute!
Ha det bäst
Kramar
E
Likes

Comments

Denna dag har varit upp och ner dels pga av allt bilande som dem har gjort i källaren och just det ljudet är väldigt störande, och jag hoppas att man slipper det i morgon. Annars förutom det har det ändå varit en riktigt bra dag ändå, har både hunnit städa och tränat. Sedan har jag så klart vilat min rygg så jag hoppas på en riktigt bra dag i morgon. Ännu vet jag inte om jag ska köra träning i morgon eller på fredag har inte riktigt hunnit att bestämt det ännu men det lär nog bli träning i morgon.
Nu ska jag bara passa på att ta det lugnt resten av kvällen och se lite på Dawsons Creek innan sambon tycker att vi ska se på Bones. Jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll där ute!

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Min morgon började riktigt bra medans kaffet höll på så drack jag ett glas citronvatten. Dem säger att det ska vara bra både citronvatten eller vanligt vatten på morgonen och sen att man ska vänta med frukosten några minuter. Jag har börjat testa det och se om det fungerar, men jag vet inte jag låter tiden utvisa det. Nu tar jag det bara lugnt med lite kaffe och yes har nästan precis fått i mig min frukost. 

Idag blir det att både städa och träna här hemma vilket ska bli riktigt skönt faktiskt. Jag ska även ta det lugnt med ryggen också så den inte tar stryk. Det är även 1 vecka och 1 dag kvar tills jag ska börja träna med samma instruktör som förra året. Det kommer kännas riktigt bra efter dem träningarna. Men nej nu blir det att få någonting gjort här hemma och jag hoppas att ni får en trevlig dag där ute. 

​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Jag kan börja med att säga att jag har gått ner 2.7 kg sedan april och på 1 år och 3 månader så har det blivit sammanlagt 14 kg. Jag som trodde att jag hade gått upp i vikt detta bevisade mig väldigt fel och jag mår faktiskt riktigt bra. Nu är det bara att fortsätta på samma väg igen som jag en gång har påbörjat. Jag hoppas det kommer bli bättre. Jag vill verkligen gå ner lite till och må ännu bättre i mig själv. Nu blir det bara att fokusera på allt som känns bäst!


Idag har jag även varit hos min syster och syskonbarn och hade det trevligt där innan jag åkte hem. Nu blir blir det bara att ta det lugnt och vila ryggen. Japp, idag har ryggen strulat lite och det var kanske var väntat också. Nej nu blir det att se lite på serie innan man byter till vanliga tv. Jag hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll där ute!

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Idag startade jag upp redan 07.15 och åt en riktigt god frukost, bestående av jordgubbar, en macka och kaffe. Den godaste frukost jag har ätit på länge måste jag ju säga. Det var vilket fall som helst en bra start på morgonen.

Sedan får jag reda på att dem måste in i vårat källarförråd, för att dem misstänker att stamen går igenom vårat. Då tänkte jag "Ja here we go again". Vad blir nästa grejer den ska göra?! Jag börjar faktisk ta och tröttna på detta. Som tur så blir det 2 träningspass idag så jag blir av med lite ilska. Nu blir det vänta på dessa människor igen.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Idag har det varit en bra dag tycker jag att det här varit. Min pappa var på besök och var hjälpte oss att skjutsa oss till Ica Maxi, fram och tillbaka. Sedan har det bara varit lugnt. Jag har även hunnit tvätta mina träningskläder i maskin, samt städat lite och gjort lite middag. Jag ska verkligen inte klaga på denna dagen.

I morgon blir det dubbla träningspass för min del. Det ser jag faktisk fram emot och just denna vecka har det blivit 4 eller 5 träningspass. Nu blir det bara ta det lugnt tills man ska sova.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Just i skrivandet stund sitter jag och tittar på en serie från slutet av 90-talet som heter Dawson Creek. Jag är i början av säsong 3 av 6. Ja, jag ser även Criminal Minds men kände att den serien får vänta tills jag har sätt klart på Dawsons Creek. Jag började se på den serien när jag hade sätt klart på Supernatural och då Criminal Minds inte fanns kvar på Viaplay. Det känns faktiskt bra att ta en serie taget och jag är ju snart klart med både Supernatural och Criminal Minds just därför jag låter dem 2 serierna vänta lite.

Idag var jag i alla fall uppe vid 06.30 av en liten herre som var vrålhungrig och då var det lika bra att kliva upp. Japp, jag fick i alla fall 30 minuters sovmorgon av honom så det är ju snällt. Jag måste då säga att det känns väldigt skönt att kliva upp tidigt. På tisdag blir det att åka till min hälsokostrådgivare vilket jag bävar för att väga mig, med tanke på att just nu är jag mer säkrare på att jag har gått upp. Dels på grund av dem senaste dagarna/veckorna har jag inte mått bra eller knapp orkat bry mig om kosten. I alla fall har jag börjat tagit tag i det senast igår så det känns att nu börjar jag komma på banan igen. För jag menar träningarna fungerar riktigt bra och nu ska börjar jag komma tillbaka igen till kosten., så tummen upp där faktiskt.

Filmen igår var väl både bra och dålig. Det som var bra var att dem hade lyckas med scenerna där man spelar i spelet vilket kändes riktigt bra. Det andra kunde jag faktiskt hoppa över enligt mig var det bara tråkiga scener. Just därför jag ger den 6 bananer. Nej nu blir det att fortsätta titta på Dawsons Creek och jag hoppas på träning lite senare. Framför allt hoppas jag ni får en riktigt toppen bra.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments