​Idag har det varit en sådan här dag då då jag vaknade innan kl 8 av att våran katt kom och bara ville mysa och inte mig emot. När väl klockan ringde så var det bara att kliva upp. Vilket jag tycker är riktigt skönt ibland och få en lugn morgon med mina 2 koppar kaffe. Jag låter sambon sova ut idag med tanke på att han har varit uppe vid 6-tiden 3 dagar i rad på grund av sin utbildning. Lite komiskt att jag ändå känner mig pigg med tanke på att jag och sambon somnade i soffan igår kväll och vaknade strax innan 02.30. Ja, ibland är kroppen rätt så konstigt haha! 

Idag händer det väl inte så mycket hoppas på att åka till ÖoB eller Ica. Vi får se vad som händer idag! Jag hoppas att det kommer bli en riktigt bra dag för min och för eran del i alla fall. I morgon blir det i alla fall att städa i lägenheten för de kan verkligen behovas. Nu blir det att dricka upp min andra kopp kaffe innan man gör något annat här hemma. Ni får ha en fortsatt trevlig dag där ute!

​Ha det bäst
Kramar
EMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har det varit en bra dag trots regn. Dels pga firman som ordnar stambyte i huset var förbi för badrummet som är sist nu. Jag var lite orolig att vi inte skulle få använda badrummet på 2 veckor. Men arbetsledaren förklarade då för mig att, eftersom vi bor i nyrenoverad lägenheten arbetar dem bara oss i 3 dagar om inget går fel.

Fast dem på samma stam som vårat badrum, så är det dem som inte får använda sina badrum på 2 veckor. Det för mig känns skönt att slippa oro mig längre. Nu hoppas jag på att allt blir bättre.

Ikväll blir det bara ta det bara ta det lugnt efter dagen snurriga dag. Ha en fortsatt trevlig kväll!
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Efter gårdagens dubbelpass med träningen känner jag mig idag väldigt motiverad till ALLT. Då menar jag verkligen allt, jag menar att jag exempelvis steg upp vid 6.40 och fick i mig frukost direkt. Nu vill ju tillbaka till mina rutiner igen vilket jag hoppas på och vilken jag vet att jag kan hålla fast vid. Det blir det även hålla fast vid dubbla träningspass 3 dagar i veckan och även kämpa vidare med lunchen vid 12! Nu blir det i alla fall njuta av denna dag och ladda batterierna till mina träningspass. Jag hoppas ni får en toppen dag där ute!

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Som sagt är det äntligen onsdag och basketträning, som jag har längtat att komma igång. Det känns som påskledigheten har sätt sig på vikten. Som jag har längtat till träningen ikväll.

Nu blir det i alla fall hinna se klart på säsongsavslutning av säsong 10 på Supernatural. Efter det blir det att fixa väskan för ikväll innan man åker. Jag hoppas att ni får en riktigt trevlig kväll där ute!

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Idag var jag och sambon först på Ikea för att handla 2 pkt värmeljus samt 3 ljuslyktor. Det blev även den här glaslycktan med jordgubbsdoft. Vi tog även en fika där vilket var mysigt. Det som var skönast var att det inte alls var mycket folk. Det var plus i kanten så slapp man stressa.

Efter Ikea gick/rullade till Clas Ohlson för en lampa till. Japp som ni ser så införskaffade vi den. Passar riktigt bra där! Nu fattas det bara en matta under köksbordet, och sedan en lång och smal mattan vid spisen och det.

Nu blir det bara ta det lugnt framför tv för i morgon är det äntligen basket igen.
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Igår blev det en bra påskafton med familjen samt en promenad. Det blev mycket skratt måste jag säga. Medan idag blir det bara en lugn söndag med film och kanske att foet
fortsätta se på Bones.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Då kör jag och sambon film nummer 2 som blir den sista för ikväll. Jag måste vara pigg tills i morgon då jag/vi ska hem till pappa. Jag hoppas att ni får en riktigt trevlig helg och påsk där ute!

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Japp, igen träningen ikväll och jag är lång ledigt från basketen, fram till onsdag. Det känns väldigt skönt att få lite lugn och ladda om batterierna. Jag måste få säga att det känns som fredag men det är bara torsdag.

Idag har jag jag väl inte gjort så mycket mer än att se Supernatural, samt att somna till bud ett avsnitt. Sedan var det att se kvällens avsnitt av Tunnelbanan. Nu sitter jag och sambon och ser Bones. Nu blir det att fortsätta se på det. Ha en bra torsdagskväll!

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Idag fick vi nytt element som inte verkar funka. Jag tror inte att vi kommer få tillbaka värmen här hemma. Jag tänker i alla fall avvakta och se om det kommer igång.

Vi bakade även frallor idag också och även provsmakade. Jag kan säga att här ska vi baka bröd oftare. Dels för att det är betydligt mycket godare än det bröd man köper.

Nu blir det att se klart på Bones. Vi är inne på 2:a säsongen. I morgon får vi äntligen se på 2:a avsnittet av nya säsongen av Prison Break.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Idag har det varit en sådan dag med mycket sol vilket värme hos mig i alla fall. Idag har jag först hunnit tvätt, både träningskläderna samt matchlinnerna, så jag kan lämna tillbaka dem i morgon. Efter att jag hade tvätta  (i våran maskin) tog jag och sambon en promenad i solen ner till Ica i Östertälje. Jag skulle ta bild men glömde bort det faktiskt haha.
Nu är det bara tv mys som vanligt för min del. Får passa på att vänja mig att ha ledigt från basketen nu varje helg. Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll där ute.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments