Hej på er!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering dem senaste dagarna. Jag har haft en sådan smärta då medicinen inte har hjälp. Tjurskallig som jag är så har jag åkte och träna trots smärtan och att jag bara kunnat träna 1 1/2 timme. Det har jag fått ångra efteråt för jag måste lära mig att kunna vara hemma när smärtan är som värst och låta medicinen hjälpa ordentligt. Nej inte jag inte. Därutav min dåliga uppdatering!

Nu ska det bli skönt med helg. Tråkigt att jag inte kan delta i våra 2 första matcher mot Göteborg hos dem i helgen. Tackade nej för att vi ska åka och storhandla i morgon. Nu i i efterhand eller efter denna vecka med smärta så känns det bra att jag gjorde det. Då kan jag få bila ryggen och dom nu i skrivandet stund har jag smått ont. Jag tänkte se om det avtar annars blir det att ta medicin.

Nu blir det se det program jag börjat på! Jag hoppas ni haft en bra vecka. Framför att att ni får en riktigt bra helg om inte annat.
Ha det bäst
Kramar
E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God kväll på er!

Dessa 2 dagar har varit att jag har kännt mig väldigt trött i kroppen. Idag vaknade jag vid 10.30 och sedan så somnade jag vid 13- tiden och sov bort 1 hel timme. Jag vet inte varför jag har varit så trött och jag misstänker att det har med att jag inte har druckit kaffe sedan igår. I morgon blir det i alla upp tidigt för att åka förbi Ica Maxi och handla lite kaffe. Nu blir det i alla fall se klart på 2:a Rocky filmen sedan blir det att ta och sova så man orkar upp i morgon.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Hej på er!

Denna dag var hur bra som helst. Sponsor dagen hos Ica Maxi gick väldigt bra. Det var väldigt mycket folk vilket man kan förvänta sig. Dock så svek ryggen lite idag men det var ändå bara 2 timmar så det var bara bita ihop.
Nu blir det film och kaffe för min del och bara vila ryggen. Jag hoppas ni får en bra dag där ute.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Hej på er!

Ber om ursäkt om jag inte skrev igår på dagen glömde jag helt bort och efter träningen hade jag så ont i ryggen så hade inte direkt ork att skriva. I alla fall så skriver jag nu och än så länge har det varit en lugn dag förrutom borrandet någonstans i huset. Jag har i alla fall hunnit tvättat, bäddat och diska det som ryggen klarar av utan att få ont. Nu kan man ju bara ta det lugnt denna fredag. Eftersom att i morgon ska man ju sitta 2 timmar på Ica Maxi så vill att allt ska vara bra med ryggen till dess.

Jag hoppas att eran dag blir bättre än min lugna dag. Det blir även att se det nya avsnittet av Hassel ikväll då jag och sambon ser på det tillsammans, efter det blir det nog lite Buffy. Nej nu blir det i alla fall se lite grann på Will and Gracie och se om det fattas något på inköpslistan jag har påbörjat. Jag hoppas ni får bra eftermiddag och kväll därute!

​Ha det bäst
​Kramar
​E

Likes

Comments

Hej på er!

Denna dag har verkligen gått i slow motion dels för att jag skutta upp vid 10, sedan har jag bara sätt mig runt och tänkt både ska jag göra. Annars tycker jag ändå att nu på kvällen har det gått fort. Även träningen gick fort måste jag ju säga. Det gick bra och är redo för lördag, då man ska sitta 2 timmar och visa vad klubben har att erbjuda.
Nu blir det lyssna lite på musik och hoppas på att sista biten hem går fort.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

​Hej på er!

Idag är det en sådan här seg tisdag som man brukar ha visa dagar. Jag skulle ha vaknat vid halv 8 men det blev vid halv tio i stället. Jag började min dag med kaffe och frukost samt slö surfa på nätet samt vara inne på facebook. Sedan tänkte jag att jo men jag kan ju plocka lite här hemma, tills jag inser att det ser väldigt städat ut här hemma. På ett sätt är det ju faktiskt väldigt skönt att det är det då kan jag vila ryggen. Samtidigt så inser jag att utan städningen blir det väldigt seg dag pga av att jag inte kan städa, fast jag kom ju på även att jag kan dammtorka så det inte är dammigt här hemma. Det blir att göra det samt se på serien Will and Gracie.

Igår började vi se på ny serie eftersom att den serien jag och sambon ser "Hassel" är en pågående och dem visar 7:e nu på fredag så påbörjade vi se "Buffy". Då inser jag när vi ser första avnsittet hur riktigt gammal jag är. Då utbrister jag till sambon att hur gammal serien är som är 20 år gammal och att jag bara var 9 när serien kom ut. Ja, då kan ni förstå vilket ålderskris jag har kommit till. Visst är siffran bara en ålder dåra men det är lite så jag känner mig. 

Jag kommer ta denna dag som en seg dag och slö dag även bara se serier. I morgon är det i alla fall träning och chauffören som kör mig 3 dagar i veckan är äntligen tillbaka så nu ska han få jobba haha. Jag ska även göra ett inlägg på träningsbloggen också så det blir gjort. Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag där ute det ska jag ha.

​Ha det bäst
​Kramar
​E

Likes

Comments

Hej på er!

Denna dag började med en liten sovmorgon och en liten senare frukost. Det kändes faktisk skönt med denna start på denna soliga dag. Efter att ha en seg vecka förra veckan med träning och kosten efter att ha varit sjuk, så har jag äntligen kommit igång idag på riktigt. Jag ser förra veckan som mjukstart, medans denna vecka blir det att verkligen kom igång med allt.

Hur har eran dag varit än så länge? Min dag har varit bra hittills och hoppas att dagen fortsätter så här. Nu blir det i alla fall ta det lugn och hitta fokusen till basketen.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Denna regniga helg blev gjort för serie maraton. Igår blev jag och sambon nästan klara med den pågående serien Hassel. Vi båda fastnade för denna serie trots att den är svensk. Annars har jag svårt för svenska serier och jag vet inte varför.

Idag började jag att se serien Will and Grace och jag har hunnit med mer än halva säsong 1 idag. Jag märkte även att Viaplay visar säsong 9 som pågående. Jag hade ingen aning att säsong 9 är helt färskt som kom ut i år. Nu har jag en serie jag ser på egen hand vilket är awsome.

Nej nu blir det se några till avsnitt! Jag hoppas att ni har en trevkig söndag trots regnet.
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

God eftermiddag på er!

I natt blev det inte så mycket bra sömn som jag hade hoppas på. Jag somnade faktiskt på soffan och blev väckt vid kl 01.30 av att våran katt väckte mig och tyckte att jag skulle gå upp. Sedan blev det att jag vaknade vid kl 04 av att sambon kom hem. Visst fick jag några timmar sömn så ska inte direkt klaga på det. 

Eftersom att det regnar och är dåligt väder blir det bara vara hemma och ta det lugnt. Just nu har jag byt serie eftersom att jag inte fastnade för O.C, så byte till Hassel och den verkar betydligt mycket bättre. Tur man har Viaplay så att man kan se denna serie innan den kommer till tv3. Har ni några tips på bra tv serier man kan se?

Jag hoppas att ni får en bra dag där ute!
​Ha det bäst
​Kramar
​E

Likes

Comments

God kväll på er!

Först och främst vill jag bara säga att jag vet att jag använder denna bild rätt ofta, men jag verkligen älskar denna bild och den bästa jag har tagit på mig själv. Om jag nu ska återgå till rubrik så är det verkligen skönt med egentid, och det behöver både jag och sambon för att vårat förhållande ska fungera. Jag vet i börja då ville jag verkligen vara ifrån honom, medan nu så frågar han ikväll när han och hans polare var förbi om han kunde följa med sin polare tillbaka hem till honom. Visst varför inte för dels som jag skrev att det stärker oss som par/sambo och dels så stärker det min tillit till honom ännu mer. Vilket det har gjort genom året för nu tycker jag faktiskt att det är skönt att han åker iväg och umgås med sina polare, för hans skull om inget annat.

Eftersom att jag har just egentid så har jag filmkväll och ser dem filmerna som jag vill se. Just nu ser jag slutet av Titanic. Jag fick göra ett litet avbrott pga att jag ville vara lite social när dem var här hemma en stund. Sedan får jag se om jag hittar någon bra film eller om jag ska fortsätta och se på O.C. Jag vill se vad det var som fick den serien att bli så populär, men som sagt ser jag inte serien så blir det film. Jag hoppas på att kunna hitta en bra film för nu har jag sätt på så pass mycket serie dem senaste månaderna.

Jag kom precis på att det är inte direkt ofta jag skriver 3 inlägg om dagen vilket för mig är väldigt konstigt. Som ni vet brukar jag hålla mig mellan 1-2 inlägg. Det kan ju vara skönt för er också att jag är aktiv här på bloggen så jag inte glömmer er som läser min blogg. Sedan tänker jag ställa en fråga till er. Vad skulle ni tycka om att jag gjorde ett video om något samtalsämne?! I såna fall vad skulle NI vilja att jag tog upp i den?! Det skulle vara skönt med era tips om detta!

​Ha det bäst
​Kramar
​E

Likes

Comments