Började min dag med sovmorgon, och jag tror att sambon inte fick liv i mig i morse. Jag kände verkligen att jag behövde den sovmorgonen, sen att jag hade en glad katt som kom direkt han märkte att jag var vaken är bara mysigt. Idag är det återigen träning vilket känns skönt. Trots att jag känner av kroppen tror dock att det ligger lite sjukdom i kroppen som inte har brutit ut ännu. Men det känns att jag blir bättre och jag kom även på igår att så fort jag blir stressad blir inte mina passningar jättebra men det kommer jag träna på, att inte bli så uppstressad och göra ordentliga passningar. 

Idag kommer jag ta det väldigt lugnt inför helgen. I morgon blir det en sväng till pappa och vänta både på posten och hämta pajformen. På lördag kommer två vänner som är snälla nog att hjälpa mig och sambon inför söndag. Då blir det fullt med gäster här hemma eftersom att jag bli 28 då. 

Jag hoppas bara att inte min förskyldning blir värre till helgen. Men nu blir det fortsätta ladda batterierna till 3 timmars träning ikväll. Hoppas ni får en riktigt bra dag där ute.
​Ha det bäst
Kramar
E


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Detta med att ha orken att skriva här det var just det. Jag vill gärna skriva mer men det är inte alla dagar jag orkar det. Jag gör det jag kan för att skriva lite mer. I dag är det i alla fall träning och det ser jag verkligen fram emot. Jag hoppas att min rygg orkar 3 timmar precis som den gjorde i torsdags. Jag blev riktigt imponerad att den inte gav vika den träningen får hoppas på det bästa.

Min helg har varit riktigt bra måste jag nog säga att den har varit. Det har blivit att jag och sambon har haft Star Wars maraton. Jag förstår varför dem filmer är väldigt populära väldigt bra filmer om man frågar mig. Sen att vi somnade mitt i filmen i lördags är en annan sak. I lördags tog vi en sväng till Kungens kurva förbi både Elgiganten och Ikea. Det blev även att vi åt på O learys måste då säga att jag verkligen gillar deras burgare eftersom att dem är hemmagjorda vilket är väldigt stort plus i kanten. Det blev sambon fick ett nytt spel från Elgiganten och från Ikea blev det en matta till vardagsrummet och lite ljus på det.

Jag hoppas att denna vecka blir bra för min del. Jag och sambon ska försöka måla om våran byrå som vi ska flytta in i hallen, jag har min lilla ide mot en vägg där som jag tror blir bra. Inte nog med det är det återigen 3 basket träningar på detta och sedan hoppas jag på att göra lite hemma övningar på yoga mattan. Plus att jag blir allt för gammal på söndag åldern behöver vi inte nämna haha. Då vill jag gärna att byrån och det är klart samt att vi ska hinna städa på lördag. Jag ska även försöka baka tills söndag också. Ingen rast ingen ro.

Nu blir det att få i mig lite frukost så man har fått i sig det även en till kopp kaffe. Jag får hoppas att magen sköter sig idag. Ni får ha en fortsatt trevlig måndag där ute.
​Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Allt som jag har kämpat för med vikten, basketen och även att må inom mig själv börjar att bli mycket bättre. Jag kämpar mycket med mig själv att vara en bra person men ibland så fungerar inte alltid det. Det som jag märker på mig själv är att jag känner mig mycket gladare inom mig kan det bero på att jag har förlorat 8 kg sedan mars?! Kanske kan det vara så!

Sedan har jag detta med basketen trots att jag har blivit arg x antal gånger redan denna säsong så har jag OCH laget blivit betydligt mycket bättre både försvar och det. Visst är det mycket att träna på absolut och det kommer komma.
Jag har mina mål i mitt liv och det är dem målen jag tänker uppnå! Jag tänker inte låta någon trycka ner mig eller få mig må dåligt inte igen.

Allt kan ju faktiskt bara bli bättre och inte sämre. Det är bara att försätta kämpa med det man håller på med. Jag kommer aldrig svika mig själv, man ska väl inte säga aldrig. Det är bara att jag tror på det jag gör "life is a climb!". Tur man har folk i sin närhet som peppar en.

Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

​Efter att ha fokuserat mycket på träning tills helgens matcher med utvecklingslaget så är allt som det ska igen. Trots att mitt lag (Nacka Vit) förlorade våra matcher så börjar vårat försvar framför allt bli bättre vilket känns skönt. När vi möte Göteborg i första matchen i lördags så stod det 0-0 in i halva den matchen, vilket är riktigt riktigt bra. Laget blev riktigt imponerad över detta till och med jag blev det. Det liksom fungerade med nästa allt och Göteborg som är riktigt bra och som kan ligga på och pressa blev riktigt stressade själva när vi inte lät dem komma in på dem lägena som dem var bra på. Båda Nacka lagen fick beröm av Göteborg för att vi har blivit duktig. Jag hoppas på att vi kör mer försvar och pikar så att det sitter ordentligt plus att vi kör så mycket tillsammans. 

Annars så tycker jag att hela denna tunering var riktigt bra och rolig. Det som var lite synd var att Malmö inte var med år. Det bästa måste jag nog säga var att alla lag fick köra 5 matcher. Detta tycker jag att vi i Nacka ska ta med oss allt det här positiva och det bra spel vi hade till Lundaspelen. Då vet jag att vi båda Nacka lagen kan göra bättre ifrån oss. Sedan att jag lyckades faula det är en sak det är det jag har lärt mig att jag ska ta en faul än att motståndarna gör mål. Sedan att jag inte tycker om att få 2 straffkast är en sak, med tanke på att jag inte riktigt når fram ännu men det kommer komma. 

Gårdags träningen gick riktigt bra trots att jag var riktigt deppig innan träningen och ville absolut inte träna på grund av en grej som hände i söndags. Men så fort jag hade kommit igång så blev det bara bättre och bättre. Även dagens träning med min instruktör gick också väldigt bra trots att jag har ont i axel men annars körde jag bara på. Jag kan ju säga att min uthållighet har blivit bättre plus konditionen vilket jag och min instruktör märkte blev inte lika trött på samma gång som i början.

Men nu blir det att fokusera på basket träning i morgon vilket jag ser fram emot. Det blir i alla fall titta på hockey ikväll Sverige-Finland i World Cup det känner jag är en bra uppladdning inför morgondagens träning. Jag hoppas ni får en riktig bra dag där ute.

​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

​Trots att jag verkligen vill skriva så fungerar det inte just nu. Jag kommer lägga allt mitt fokus på helgens basket och verkligen fokusera på den. Jag vet att vi har 2 riktiga bra lag med i år och det som krävs att allt ska klaffa till och med skotten. Jag kommer ladda på mitt egna sätt, genom att se Criminal Minds och ha mycket fokuserar nu till kvällens träningen. 

Sedan att det inte blir så mycket promenader just denna vecka beror på tuneringen. Jag tänkte mest så att kroppen hinner vila 2 dagar i helgen. Jag vet att det kommer bli en riktigt grymt och rolig helg för alla som är med. Det som känns riktigt bra är just detta att snart är den första tuneringen igång för min del. Jag har 2 tuneringar till som väntar också eventuellt 3 om jag nu följer med till Göteborg. Det är som sagt långt kvar dit som tur är som det blir att fokusera på första matchen nu på lördag morgon.

Nu blir det i alla fall att dricka upp mitt kaffe och även se på Criminal Minds. Jag hoppas att ni får en bra torsdag där ute.
​Ha det bäst
Kramar
E
Likes

Comments

​Dåligt med uppdatering från mig ja jag vet. Har tänkt och gjort lite annat dessa dagar. Jag och sambon har ringt till jouren för portdörren som har gått sönder, som har även är kopplad till tvättstugan så att vi inte kunde tvätta och missade våran tvätt tid. Idag blir det återigen att ringa hyresvärden om fuskjobbet ovanför våran toalett som byggfirman dem har hyrt in har gjort, även påpeka detta om portdörren plus tvättstugan. Sedan måste jag hålla kolla på när dem har åtgärdat porten så jag kan åka ner för att boka tvätt tid. Jag får hoppas på denna vecka antingen på morgonen mellan 06-10 eller kväll 18-22 innan helgen. Annars blir det att ringa upp sambon om han kan ringa sin mamma så vi får låna hennes tvättstuga, då blir det nog så att jag måste hoppa över en träning eller missa våran tunering.

Jo men visst allt kommer gå bra det vet man ju att det kommer göra. Jag ser alltid positivt på det hela eller försöker rättare sagt. Det är ju inte alls så här min måndag skulle se ut som tur får jag i alla fall träna ikväll i vilket fall som helst vilket känns hur bra som helst. Det som är rätt fascinerande är att man alltid gör det svårare för sig själv än vad man behöver göra. Istället för att andas och ta det lugnt. Men nu blir det i alla fall se "Tunnelbanan" det avsnittet jag missade i torsdags. 

​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

​I går fick vi reda på lite grann inför Nacka Games nästa helg. Det kommer bli så att vi kommer ha ett herrlag och ett damlag med i år vilket ska bli spännande. Eftersom att vi bara är 5 tjejer får vi ha 3 killar med i vårat lag. Jag tror att det kommer bli riktigt bra faktiskt. Jag hoppas även att vi vinner våran första match, och det verkar vara så att vi är Nacka vit då kommer vi ha första matchen kl 09, för att sedan ha uppehåll fram till kl 15. Eftersom att vårat uppehåll kommer vara så långt så får vi hjälpa till runt omkring. 

Jag ser verkligen fram emot en hel helg med bara basket och fullt med matcher. Det blir bara hålla sig i form trots att man märker att man har gått upp pga av medicinen. Jag kommer försätta att äta nyttiga på fasta tider och träna regelbunden för jag kan inte sluta med detta nu. Nu blir det titta klart på Criminal Minds avsnittet innan jag göra mina hemma övningar.

Ni får ha en bra torsdag där ute!
​Ha det bäst
Kramar
E


  • 3 readers

Likes

Comments

För någon månad sedan så var dem och ordnade vårat badrums tak pga av att dem hade bilat så mycket från lägenheten ovanför (pga av renovering och stambyte). Då blev det ungefär ett hål i taket, vilket dem kom och ordnade tills jag och sambon märkte att dem INTE hade använt våtrums spakel eller rätt färg där dem hade målat. Inte nog med det så hade just denna målare heller INTE spaklat ut ordentligt heller. Som tur är sambon just målare och ser på en gång att det är fel gjort och till och med jag ser det. Vi har ringt hyresvärden om detta i cirka 1 månads tid för detta och dem har inte gjort något, tills sambon ringer mig idag och säger att hyresvärden har möte med byggfirman om detta. 

För jag menar just denna klump som dem har gjort kan falla när som helst. Antingen går toastolen sönder eller så skadas antingen jag, sambon eller våran katt sig. Det ska verkligen inte ta så här långt tid för dem att komma och fixa detta. Men i alla fall så kanske det är något på gång nu. Dem skulle tydligen ringa efter mötet för ge sambon information om hur det blir. Som jag sa till sambon att jag vill inte ha dem in hit om han inte är hemma. Sambon är grymt duktigt när det kommer till hans jobb som målare och kan peka ut massa fel i våran lägenhet. Jag får hoppas på att det företaget han jobbar åt kommer och fixar detta som är en väldigt duktigt firma. 

Det är bara sitta snällt och vänta tills sambon ringer och ger information. För jag kommer verkligen inte släppa in dem här om inte han är hemma, med tanke på fusket som dem har gjort. Men nu blir det att göra något vettigt här hemma, och försöka vara någorlunda positiv. 

​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Klockan är runt 13, och jag har både hunnit med att få I mig frukost och medicin vid 08. Sedan har jag hunnit bädda, tränat, fått i mig lunch, och plockat upp ren disken. Det som återstår är bara diska upp det som ska diskas och fixa middagen innan långpromenad. Jag har även fått telefontid med min läkare nu på fredag angående min nya medicin. Det som oroar mig är just den biverkningen om viktökning. Jag som har gått ner i vikt vill ju inte direkt gå upp i vikt. Jag ser det redan nu att medicinen och just den biverkningen är på gång.

Det positiva är att jag har varit effektiv här hemma idag. Det känns skönt att få någonting gjort här hemma. Då kan man bara slappa sedan man är klar. Fast det är så klart skönt med 2 träningspass om dagen också, och sedan att jag ändå får i mig frukost, lunch och middag som är viktigt när man tränar.

Nu blir det att se en stund på Criminal Minds, så man kan börja på säsong 11. Just det efter promenaden blir det se på Aktuellt eftersom att jag och laget är med. Jag får hoppas på att dem visar inslaget idag.

Ha det bäst
Kramar
E

  • 3 readers

Likes

Comments

Gårdagens träning känner jag gick hur bra som helst. Jag tränade 2 pass igår först hemma och sedan såklart basketen. Det känns bra att kroppen ändå klarar det. Jag kände att ryggen börjar klara av att köra cirka 3 timmar på måndagarna med den nya medicinen vilket är bra trots att jag känner mig skeptiskt till en av biverkningarna som viktuppgång. Men det är bara att jag försätter träna regelbundet och äter som jag ska.

I alla fall gårdagens träning var jag inte direkt 100 % men det gick snabbt över när jag kom till A-lags träningen. Det kände väldigt bra att få ur sig det negativa och in med lite positivt. Jag vet att jag kan allt men det är svårt att göra det när man är i A-laget, med tanke på att dem har mycket mer erfarenhet än vad jag har trots att jag har hållt på nu 7 år. 

Det kan ju vara så också att vi har fått för lite matcher. För jag menar utvecklingslaget behöver ha mer matcher om man nu ska bortse för tuneringarna. Varför inte göra en egen liga för utecklingslaget? Det skulle vara riktigt bra för dem som inte har kommit upp i A-laget. Om inte det går kanske fixa mer matcher. 

Nu när jag kommer spela för vårat A-lag så kommer jag få fler matcher i bagaget. Det blir i alla fall fortsätta att träna och träna tills man blir bättre. Men nu blir det fixa lite annat för idag blir det också 2 träningspass. 

​Ha det bäst
Kramar
E
Likes

Comments