I dag har det varit en bra och effektivt dag för min del. Först var jag förbi Ica och handla, och sedan bjöd jag sambon på lunch. Jag som knappt käkar lunch och vilket jag vet att jag bör göra så blev det så idag. Sedan var det bara att åka hem och plocka in varorna i kyl och frys.

Ni som dricker kanske förstår den känslan när man får i sin första kopp kaffe efter 2-3 dagar. Det koppen behövde jag verkligen få i mig efter dessa 2-3 dagar. Jag blev mycket bättre i mitt humör och huvudet verkade finger perfekt.

Jag hoppas även att kroppen hänger med på träningen ikväll. Eftersom att jag har känt av förkylning i kroppen som inte vill bryta ut. Jag känner lite grann så länge jag inte har feber så kör jag bara. Jag hoppas verkligen på det bästa att jag inte blir sjuk till helgen.

Jag hoppas ni får en bra eftermiddag och kväll därute!
Ha det bäst
Kramar
E

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag fick både jag och sambon en väl behövlig sovmorgon, men visst så gick sambon upp och gav frukost till våran katt. Det är inte ofta vi tar sovmorgon tillsammans. Första gången på länge känner jag mig riktigt utvilad istället för att vara trött och irriterad. Annars brukar jag skutta upp vid 7-8 på morgonen men idag blev det innan 11- tiden och jag märker verkligen skillnad.

Idag händer det inte så mycket utan bara ta det lugnt och se på serie. Igår hann jag och sambon till säsong 8 av Akriv X så skönt att vi snart är klara med den serien som vi har sätt på till och av i cirka 1 1/2 år. Jag hoppas att ni får en bra dag där ute för nu blir det bara ta det lugnt denna helg.

​Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Tisdagarna och fredagarna det är dem 2 dagarna då jag får chansen att riktigt slappna av och då har jag inte räknat med helgen. Trots att jag inte gör något på dagarna så kan jag inte riktigt slappna av. I alla fall så är det my day to day då jag får ro om mig själv då jag kan sitta i soffan och bara slappna av. Även ha bärbara datorn framför mig samt titta på serie och jag är inte riktigt klar med Vampire Diaries så det blir se på det idag samt lite te. Helt klart min dag idag.

Jag kan säga det som har fått mig att slappnat av innan jag ska sova den senaste dagarna, så har våran katt skuttat upp och lagt sig i mellan mig och sambon. Det var länge sedan han gjorde det men dessa kvällar har han gjort det och det har fått mig varva ner. Det är väl så att katter ger lugnande effekt på oss människor.

Jag får passa på att vila upp mig rejält denna helg pga Nacka Games nästa helg från fredag till söndag. Då blir det som sagt inte mycket vila alls. Plus att laget förväntar sig att jag är med i laget vilket jag kan förstå. Nej nu blir det se på min serie och bara må gott. Jag hoppas ni får en riktigt bra dag där ute.

​Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Hej på er! Äntligen torsdag eller vad man ska säga. Idag blev det en liten senare frukost för min del medan jag ser på serien "Lockdown". Som ni ser på bilden blev det bara 2 mackor till frukost. Fast det är ju hemmagjort bröd betydligt mycket godare och dels så sparar man pengar när man bakar eget.

Idag händer det inte så mycket. Jag tänkte försöka städa hemma som dammsuga och skura golven. Det behövs det också, men dammaugningen överlåter det till sambon. Då känns det bra att han slutar tidigt. Sedan blir det såklart träning. Jag hoppas ni får en bra dag där ute.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

I morse hann jag med 1 kopp kaffe eftersom jag skulle iväg till pappa pga posten. Nu först får jag min 2:a kopp kaffe och som det var gott. Jag ska väl ändå säga glas med kaffe.

Efter jag har druckit upp blir diska och fixa träningsväskan. Jag ju som sagt basket ikväll. Jag hoppas att mitt glatta humör håller i sig hela dagen och kvällen. Det känns verkligen skönt att vara på bra humör.

Jag hoppas ni får en lika bra dag som har haft!
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Den staden jag vill tillbaka till så är det Riga och visst har jag varit där 2 gånger redan. Bilden ovanför varifrån när jag och sambon var där första gången 2012. Det var min födelsedagspresent från honom och jag föll pladask för den vackra stad. Jag kan inte sätta fingret på varför men den nästan fängslade mig och framför allt deras gästvänlighet för sin turism. Jag kom ihåg när vi var där första gången då vi letade efter en handikappanpassad toalett i 1 timme ungefär, tills vi kom till en resturang och där hade dem en. Jag fick även hjälp upp och ner för kanterna av servitören och bartendern och det är inte ofta man får den sort hjälp, Synd bara att första gången var på hösten och att det var regning men vi fick riktigt gott kaffe på ett cafe när vi kom fram

Jag rekommenderar verkligen att besöka Riga om ni får chansen. Ett tips är att flyg gärna dit och ta inte båten. Dels för att ni får cirka 6 timmar i Riga, och visst hinner man mycket men kanske inte allt. Andra gången vi var där så var vi med min bästa vän samt hennes dotter. Då var det riktigt varmt och jag såg ut som en kräfta. Då gick vi en helt annan väg och gick/rullade längst vattnet. Vi hann även med att vara inne på deras marknad där dem säljer bland annat färsk fisk till grönsaker. Tänkte lägga upp lite bilder från andra gången vi var där som en liten avslutning på detta inlägget.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Jag var idag och träffade min hälsokostrådgivare för vägning men tyvärr så hade dem inte vågen där, eftersom att den skulle få ny matt eller vad det nu var, så vet inte riktigt hur det har gått med vikten. Vi tog måttet runt midjan vilket gav glädjande besked faktiskt. På 1 13/2 har jag förlorat exakt 14 cm vilket är för mig väldigt bra. visst går det sakta men hellre det än att jag har kvar dessa extra mått och vikt. Jag vill helst inte förlora allt på samma gång utan jag ser helst små förändringar, då får det ta den tid det tar. Jag ser det lite grann så här att hellre jag ser skillnad än inga alls.

Varför jag skriver så mycket om min vikt och det är framför allt för mig själv, så att jag kan blicka tillbaka om jag får ett rejält backslag. Sedan kanske motivera andra som har lika svårt med vikten som jag har. Vad är det man säger du kan om du vill?! Det jag blir trött på det är just det här att MAN ska se smal och MAN inte ska se rundare. Jag tycker på något sätt äter man bra så mår man bra i själen. Jag menar strunta i vad andra tycker DU bör äta och se ut men känner DU själv att du vill gå ner i vikt gör det för dig själv inte andra. Sedan att DU kanske hittar inspiration hos andra som har varit med om liknade som just DU är i. 

I alla fall så känner jag mig riktigt nöjd med mina framgånger och kan jag just hjälpa DIG så gör jag det mer än gärna. Det är bara DU själv som kan nå framgång och drömmar ingen annan! 
​Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Idag har jag haft en effektiv måndag än så länge. Jag har hunnit med att ordna tvätten, tvättat rullen, diskat samt tränat hemma. Det känns faktisk bra att få något gjort och klockan går fortare när man gör något hemma.

Just nu är det lite kaffe och vila kroppen innan man gör middagen. Eftersom att det är tidigt basketträning idag. Jag hoppas ryggen håller hela vägen ikväll.

I morgon blir det att åka iväg och väga mig. misstänker att vikten har ökat men jag hoppas inte det. Det är bara tänka positivt. Jag hoppas att ni får en bra där ute det ska jag försöka ha!

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Sidney och New York!

Japp, som det står så är just New York och Sidney mina drömstäder jag helst vill åka till. Jag vet att det är 2 långa flygresor och jag som aldrig har flygit i hela mitt liv. Ja, ni läste faktiskt helt rätt att jag inte har gjort det och ändå vill jag till dessa 2 städer. Någon gång måste man flyga heller hur?!

Sidney:

Varför vill jag just till Sidney?! Jo sedan jag såg programmet "Livräddarna på Bondi Beach" har jag alltid velat åka just till Sidney och denna sandstrand. Dels för att jag får slappna av vid stranden och dels njuta utav solen. Sedan finns det ju andra upptäcker att göra där. Det är väl typ allt jag vill göra där!

New York:

Jag har i stort sätt alltid velat åka till USA och framför allt New York. Nu på senare tid vill jag dit för att se en New York Rangers match på Madison. Det skulle vara en nice upplevelse att se live istället för på tv. Ja, jag är ju ett Rangers fan så det skulle vara konstigt att åka dit för att inte få uppleva en match live. Sedan finns det andra saker jag vill uppleva i staden som aldrig sover också. Om jag nu skulle skriva upp allting så skulle det ta mig en evighet med detta inlägg.

Nu vet ni mina drömresemål vad är era? Ni som har varit i dessa 2 städer vad är era tips att man inte får glömma att göra där?
Hoppas att ni har fått en liten inblick i mina resemål. Vad skulle ni vilja att jag skriver om?! Alla tips är välkomna så det är bara att skriva en kommentar om det är något ni vill att jag skriver om!

​Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Ja trots att det har varit en riktigt grå lördag så blev det en sväng till min syster för att fira min systerdotter som fyllde 7 år igår. Visst vi var kanske inte där så där jättelänge men vi åkte dit vilket fall som helst, och det var uppskattat. Sedan blev det att åka hem och det första man får när man öppnar dörren är en utskällning av våran katt. Det inträffar varje gång vi kommer hem när vi har varit borta, så det suprisar mig inte. 

Det blev te och varma mackor till middag eftersom att vi inte orkade laga något mat idag. Just nu har jag tänkd ljust och satt igång "Vampire Diaries". Jag har väl ingen vidare lust att göra något när det inte är fint väder. Jag vet inte riktigt hur det är med er när det är mindre bra vädre. Det är så i alla fall så för mig, men nu blir det att ta det lugnt resten kvällen. Jag hoppas att ni får en bra lördag där ute.

Just det innan jag glömmer att berätta så har jag kommit på några ämnen jag kan ta upp. Jag får se när jag tar dem med här, och jag hoppas att det inte dröjer allt för länge. Jag hoppas på det redan i morgon. 

​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments