View tracker

​Denna vecka blir det att lägga fokus på träning, och jag ska försöka börja läsa igen. Jag ska även förbi Stadium Outlet för att handla coachtejp till en i laget för att hon har fullt upp. Det gör jag så gärna rätt billigt för man får 4 rullar för 60 kr vilket är ett bra pris enligt mig. Sedan på lördag blir det väl att åka och fira sambons bror som jag tror fyller år idag. 

Den helg som var så var vi först och storhandlade hem vilket känns skönt att ha kyl och frys nästan fylla. Vi var även och firade min systerson. Ja, han kanske fyllde år igår men det blev lite firande i lördags i stället. I söndags hade vi i alla fall främmande av 2 bra vänner till oss och vi julpyntade lite här hemma, kan lägga upp bilder senare så får ni se hur det ser ut. Jag hoppas på en bra vecka annars helst utan borrande och det i lägenheten ovanför, vilket jag inte tror att jag kommer få slippa. 

Jag hoppas att jag och sambon kan kanske julbaka lite i helgen om det finns tid till det. Då tänkte jag lussebullar eller något. Jag är även inne lite grann på att baka eget bröd men det får vi se ska prata med sambon om detta när han kommer hem. Men nu blir det dricka lite kaffe och sen börja med frukosten hade jag tänkt. Jag hoppas att ni får en bra dag där ute.

​Ha det bäst
Kramar
E


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Yes, det är lördag hela dagen och jag har varit uppe sedan 07.30-07.45 för att ge katten mat och för att dricka min första kopp kaffe. Idag blir det att åka och fira min systerson som har kalas (fast han fyller år på måndag). Jag vet att det kommer komma folk och det är man ju inte direkt pigg på. Har jag och sambon lovat att vi ska komma så kommer vi. Plus att jag hade lovat att göra hemmagjord äppelpaj till honom som han tyckte om när jag hade gjorden den då jag fyllde 28.

Måste skriva lite om kaoset igår innan jag glömmer det. Jag och sambon åkte efter middag direkt till dollarstore för att se vad det var dem hade. Vi hittade mycket billiga saker där speciellt julgardiner som vi hittade billigt som var väldigt fina. Men när vi kommer till Ica Maxi i botkyrka för att handla hem mat och present till min syster (Star Wars lego) där började kaoset. Folk ställer sig mitt i vägen när dem ser att jag ska ta den vägen eller bara står och glor utan att ens tänka. Visst jag förstår barn men vuxna människor inte okej. Vi fick inte med oss allt från våran matlista utan det mesta speciellt min systersons födelsedagspresent samt hans julklapp spelet Twister. Då blev det snabbt rulla till kassa för att betala och boka resa hem.

När vi kom hem igår från allt kaos så var det bara sätta igång med att göra i ordning äppelpajen så vi slipper göra det (idag). Just gårdagen blev så mycket för mig, min rygg och sambon så jag var tvungen att ta medicinen till ryggen. Vi satte även upp ett par av julgardinerna i vardagsrummet och inser att dem ska sitta i köket och att vi är tvungna att byta det andra paret mot ett par andra.

Efter att vi har varit hos min syster blir det direkt till Dollarstore för att byta samt att handla lampor till adventsljustakarna som vi ska sätta upp i morgon. Det blir allså en lördag att nästan sista i en fjärdtjänstbuss. Tummen upp på det eller kanske inte. Nu blir det att ta en dusch och börja fixa sig för att sen ringa och dubbelkolla om vi ska åka med min pappa bort till min syster. Jag hoppas att ni får en riktigt bra lördag där ute!

Ha det bäst
Kramar
E  • 1 readers

Likes

Comments

View tracker

Efter helgen nere i Lund har jag tagit mig tid till att vara med sambon och lagt fokus på träningen. Då har jag valt att inte skriva, eftersom att jag velat umgås med sambon väldigt mycket. Denna vecka har gått bra för min del med både hem och träning vilket känns skönt. I dag blir det full rulle och jag hoppas på att jag och sambon hinner med allting innan i morgon. 

För idag blir det att handla, ordna med min systersons födelsedagspresent tills i morgon plus att hinna baka tills i morgon. Det kommer inte bli en lugn fredags kväll här inte, eller det ska väl sägas att det känns som det. Det blir även hinna med att ta en sväng till Dollarstore. Jag har aldrig varit där men dom som jag har hört har varit där har varit nöjda och att det är billigt. Men vi får se hoppas att dem har julgardiner och att dem är billiga. 

Nu blir det att dricka upp mitt kaffe och se säsongens sista avsnitt av ​Tunnelbanan​. Jag hoppas att ni får en riktigt trevligt dag där ute!

​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Då väntar 5 1/2 timme hem till Stockholm från Lund. Nu vill jag verkligen hem till sambon och katten. Har saknat dem mycket. Det blev 1 vint och 1 förlust.

Likes

Comments

Då har jag suttit i bilen ner mot Malmö/Lund. Jag har hamnat i den bilen där 2 av 3 har den humorn jag har. Som tur så är det fint väder en så länge. Jag ser verkligen fram emot denna helg och tur att vi åker hem imorgon. Jag vet att jag kommer få hemlängtan men kämpar på.

Jag hoppas att resan ner går hur bra som helst. Detta har jag verkligen längtat efter att jag ska göra detta. Sen vet jag att våran tränare och en annan spelare i Malmö har tjatat och varit på mig on detta. Nu är jag verkligen på väg.

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe!
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

I dag hoppas jag på det bäst när det gäller både medicin och ryggen. Det kommer bli konstigt om jag inte får ut ny medicin. Det blir ju hoppas på det bäst. Om det blir så att jag får ut ny medicin så blir det först åka till ett apotek innan man åker hem för att packa inför Lund med A-laget i morgon. Japp, 2 bortamatcher väntar i helgen i Lund mot Malmö. Vilket blir mina premiärer när det gället bortamatcher. Det hänger lite grann på om jag får ut medicin för ryggen så jag kan spela samt att jag får fjärdtjäntsbuss vid 06.50 till det hotel dem jag blir upphämtat på. 

När sambon kommer hem blir det att åka iväg och handla lite både hem och inför min resa i morgon. Utan att han vet om det tänkte jag faktiskt stjäla en filmkväll med honom, Jag tror att han går med på det. Jag får måste hoppas på det bästa framför allt när det gället fjärdtjänsten. Jag vill helst åka Samtrans (det bolaget jag åker mest med), men får dem inte fram en bil då blir det eventuellt Taxi Kurir. Just Taxi Kurir vill jag ju inte direkt åka med heller. Det blir bara avvakta och hoppas på att i såna fall att han som kör mig till läkare, som alltid försöker ställa upp och som har kört mig i cirka 6 år kan köra den korta biten. Han kör för Samtrans ska sägas. 

Nej nu blir det bädda sänge och ta en dusch plus fixa sig innan man åker. Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag därute.
​Kramar
E

Likes

Comments

Dessa dagar har jag haft fokus på annat, som exempelvis på träningarna (kommer att förklara mer på andra bloggen). Annars har det varit en rätt så bra vecka. I dag är jag på riktigt bra humör kanske beror det på solen det vet jag inte. Det jag hoppas på är att min spänning i nacken går över tills helgen då jag ska spela matcher. Jag ska även till läkaren i morgon och hoppas på att få ut ny medicin till ryggen. Jag får vänta och se vad läkaren säger först men hoppas på det bäst, eftersom att jag använder medicinen till träning och matcher samt andra dagar om ryggen skulle bråka. Som tur så har den inte bråkat så mycket dem senaste 3 veckorna,

I dag händer det väl inte så mycket för min del förrutom träning i kväll. Jag ska försöka diska upp lite och det hade jag tänkt, men får se hur det går med det. Jag hoppas bara att jag och katten slipper borrandet ovanför som dem håller på med just nu, fast det lär vi inte få göra som vanligt. Nej nu blir det dricka upp mitt kaffe och rulla ut med sopporna,

​Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Äntligen lördag och jag kan åka iväg och fixa min ena båge på mina glasögon. Det ska verkligen bli skönt att eventuellt slippa ja ont bakom örat. Denna morgon blev det en skönt lördagsmorgon med 2 glas kaffe och kolla runt lite på Facebook. Jag skulle ha käkat frukost vid 8 men som sagt så blir det aldrig så över helgen.

Det känns att det är lördag och att man får tillbringa lite tid med sambon vilket känns skönt faktiskt. Trots att jag är uppe tidigare än honom så känns det både skönt att umgås med honom, men även få en lugn stund på morgonen. Nu blir det i alla fall göra sig lite i ordning. Jag tycker verkligen inte om att stressa på morgonen eller överhuvudtaget taget. Jag får hoppas på att sambon vaknar tidigare än vanligt.

Ni får ha en riktigt bra dag där ute!
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

I dag började dagen väldigt segt eller rättare sagt jag tog en väl behovt sovmorgon till 0830. Det kan jag ju säga att det känns och det var även behövt också. För mig gör det inget att jag tar det lugnt på morgon med en sovmorgon. Samtidigt så blir dagen lite segare men just idag får den gärna gå lite segt, för jag ska ändå ingenstans idag. 

Jag tänkte försöka få en filmkväll med sambon ikväll hade jag tänkt. Det har blivit så att vi har haft rätt många filmkvällar nu den senaste 1-2 veckorna. Det brukar vi inte ha men det är ändå väldigt mysigt. Jag hoppas att denna dag plus helg går riktigt seg och långsam, eftersom att jag kanske ska följa med vårat A-lag bort 2 borta matcher nästa helg. Då är det skönt att få en helgt som går lite långsammare. 

I morgon måste jag till optikerna och få hjälp med ena bågen på mina glasögon. Den klämmer åt bakom örat och jag kan inte ha dem så länge för att det gör ont efte 5-10 minuter. Då tänkte jag att jag och sambon kunde passa på att handla lite mat hem när det ändå bärjar ta slut i frysen. 

Men nu blir det att göra något vettigt här hemma som tur är så gjorde jag det mesta igår. Måste bara skriva och berätta att i natt var det den 3 natten denna vecka som våran katt kom och la sig på mina ben för att sova. Jag brukar alltid vakna när av det men kan somna om. Det är inte ofta han gör detta men när han gör det så är det alltid lika mysigt. 
​Ha en bra dag därute!
​Ha det bäst
Kramar
ELikes

Comments

Det känns väldigt skönt när allting fungerar med trafiken, och det. Plus att jag fick träna som jag inte fick göra igår. Sedan att jag fick åka med den bästa chauffören är bara plus i kanten. Just är den andra blogg http://nouw.com/rullstolsbasket som jag har med en väldigt bra vän till mig. Där det bara eller i stort sätt bara handlar om rullstolsbasket, Gå in och följ där också gärna, nu blir det att ta och sova.

Ha det bäst
Kramar
ELikes

Comments