Denna helg har varit riktigt bra. Jag och sambon hade film kväll i fredags bara han och jag. Igår var vi hos hans ingifta syster eller vad det heter och hennes kille. Vi umgicks ett tag och hon känner 2 vänner till mig som var där igår så länge sen sedan sist. Avslutade den kvällen med film igen, snart har vi väl kollat klart på alla filmer på Viaplay!

Idag väntas A-lagsmatch igen Rinkeby vid 14.15. Visst så har vi kanske inte alla våra bästa spelare så vi är alla 4 spelare som kom i A-laget denna säsong med plus 3 som har varit i A-laget länge. Vi ska göra vårat bästa för Nackas basketlag så vi får en riktigt bra match. Det är bara ladda batterierna nu till den matchen och se till att jag tar med mig basketstolen och hjulen.

Idag blir det nog inte en hel kväll med film, utan vi tänkte käka framför tv och se klart den filmen vi påbörjade i natt. Jag hoppas att ni får en trevlig dag där ute det ska jag försöka ha solen lyser ju ute.

Ha det bäst
Kramar
E

  • 2 readers

Likes

Comments

​Det kändes att det bara nyss var måndag men det är fredag redan. Veckan har både gått bra och snabbt även basketen har gått bra. Jag var ju tvungen att ta hem basketstolen igår pga att vi har match nu på söndag mot Akropol i Rinkeby och kan ju säga att katten tog över basketstolen på en gång haha. Jag behöver verkligen ta mig i säng tid och få mer sömn än vad jag har fått dem senaste dagarna innan matchen.

Idag hoppas jag att denna fredag blir hur bra som helst. Det jag och sambon måste gära är att åka till Willys och handla det är väl det annars blir det en riktigt lugn dag för våran del. Nu ska ska jag bara njuta av lugnet före stormen här hemma innan katten är i fullgång och njuta av att solen lyser. Jag hoppas att jag orkar köra lite hemmaövningar idag med hantlar samt basketbollen. 

Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag där ute i solen!
​Ha det bäst
Kramar
E


 

Likes

Comments

Jag hade hoppas på att jag hade kunna skriva att jag har lätt att lita på människor, vilket jag absolut inte gör. För mig tar det väldigt lång tid att hitta det förstroendet för någon. I sagsläget har jag väldigt få människor runt omkring mig som jag kan prata med och lita 200 % på. Det finns många som har svikit och ljugit mig rakt upp i ansiktet i alla dessa år! Ja, jag vet att jag kan vara riktigt jobbig ibland men jag är mig själv och ger ärligthet och det då nästan förväntar jag att folk ska vara likadana. Det värsta jag vet är när människor är oärliga.

Allt detta med att inte kunna lita på människor började redan när jag var mindre och har varit med hela tiden. Det tog väldigt bra tag innan jag började lita på min sambo exempelvis. Om jag säger så här, folk har kanske inte gillat min ärlighet så dem har alltid försökt tysta ner mig vilket har lyckas väldigt många gånger. Jag är inte den som ger upp för att jag tror att så länge du är ärlig mot dig själv så kan du vara det mot andra. Jag blir hellre sårad av sanningen än fega lögner. Jag hoppas verkligen att min tillit blir bättre, tänker mest på att det kan ju inte vara bra att ha den spärren.

Men blir det att göra något vettigt här hemma!
Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Lundaspelen!

3 dagar i Lund för rullstolsbasket kan jag säga att det tär på krafterna, men samtidigt väldigt lärorikt för min del och att få umgås med laget. Samtidigt så krånglade ryggen plus att jag bara ville hem i tisdags men det gick ändå väldigt bra måste jag säga. I alla fall så bilade vi både ner och upp från Lund. I gruppspelet kom vi på 2:a plats vilket känns skönt och vi förlorade både mot Göteborg och något finskt lag. Det som känns skönt är att vi var det lag som slog det danska laget visst så vann vi med 1 poäng men ändå. Sedan vann vi matchen mot Malmö på onsdagen som var kl 08, men det var skönt med 2 hela vinster. I själva semifinalen möte vi Göteborg igen vilket vi förlorade den matchen. Samtidigt som det var tråkigt att vi förlorade den matchen så var det ändå rätt skönt eftersom att det skulle ta oss cirka 6 timmar hem till Stockholm.

Sammanfattningen av tuneringen är att vi hade trevligt och fick mycket skratt under matcherna. Sedan att jag har klarat av några av mina mål om inte mer. Under hösten fick jag väldigt mycket A-lagsmatcher både hemma och borta. Sedan att jag följde med utvecklingslaget ner för Lundaspelen. Nu får vi ju se om jag följer med till Malmö Open vilket jag tror att det blir så. Jag tar denna tunering som en erfarenhet och jag bara blir bättre ju mer tiden går.

Dagarna efter tuneringen!

När jag väl kom hem så var jag väldigt mycket saknad av både sambon och katten. Det var väldigt skönt att komma hem igen. Jag har sovit till 10-11 tiden både torsdagen och fredagen vilket var väldigt skönt. Samtidigt som vi var på Ikea för att handla sambons syster saker samt hans brorsas sena julkklapp. Vi var ju och fira mini julafton nu i fredags hemma hos hans mamma. Sen att jag inte mådde så bra när vi kom hem är en helt annan sak, så jag sov nästan bort hela lördagen men var ändå vaken också. Idag känner jag mig lite piggare. Idag var jag uppe redan kl 8 för att ge katten frukost vilket jag gjorde med glädje eftersom att sambon har gått upp i stortsätt varje dag och gjort det. 

Idag hoppas jag att vi kan ta en rundtur på Ikea igen eftersom att vi fick ett presentkort därifrån. Vi ska ju ändå ut och handla så varför inte. Sedan funderade vi på igår eller snarare i natt att vi ville baka bullar i våran nya köksmaskin som vi också fick i julklapp. Nej nu blir det drick upp min andra kopp kaffe innan jag tänkte ta en dusch. Jag hoppas verkligen att ni får en riktig bra dag där ute.

​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Då var det nytt år och nya möjligheter, och jag själv var uppe vid 8-tiden för att ge katten mat. Just nu är jag inne på min andra kopp kaffe tänkte faktiskt göra lite brunch, med bland annat ägg och havregrynsgröt. mycket protein i det.

Jag tog emot 2017 med sambon och katten utan alkohol första år (sen man var mindre). Vilket känns hur bra som helst att slippa vara bakis samt att kunna ta hand om våran livrädda katt här hemma. Inte kul att vara djurägare när dem smäller nästan vid huset samt att man måste vara lugnt för sitt djur. som tur lugnade han ner sig men var ändå avvaktade vilket jag förstår.

I alla fall så hade vi en mysig hemma kväll, och vi spelade lite på trav men vann inget. Sedan var vi med på Bingolotto  (tråkigt kanske), men vi vann faktiskt tillbaka pengarna som vi handlade lotterna för så det känns ju skönt. Sedan kollade vi på film efter det.

Idag på nyårsdagen blir det i alla fall träna lite med hantlarna jag fick av sambon, och kanske göra lite fler övningar. Det blir även att packa om i väskan inför 3 dagar i Lund för basketmatcher med utvecklingslaget. Annars blir det lugn dag även idag med, ska ju upp vid 5.15 ungefär i morgon för att sitta i en bil i 5 1/2 timme.

Nej nu blir det dricka upp mitt kaffe och sedan duscha innan man fick lite energi till kroppen. Tror jag orkar träna lite biceps och triseps  (Stavning?!) innan jag ska duscha. Vi kanske hörs senare!
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Det har hänt mycket på nästan 1 hel vecka måste jag nu säga. Först har jag ju firat julhelgen med familj och sambon (visst så ingår han i familjen). I måndags var vi hemma hos min pappa och spelade på trav samt åt middag. Det är inte ofta vi är där och allt mindre på sambons sida. I tisdag blev det i alla fall att åka till syster för att umgås lite.

Fast dem senaste 2 dagarna har jag faktiskt gjort lite nytta, då tänkte jag träning. Jag fick ju hantlar av sambon för att träna upp armarna lite mer så att jag klarar dem här straffkasten i basketen (är nästan där ska säga). Plus att det var basket träning igår och det är årets sista basket träning idag. Det är även sista träningen inför tuneringen nästa vecka, måste hoppa upp vid 05.15 - 05.30 eftersom att vi åker vid 7.

Nej nu blir det att göra något vettigt här hemma. Om ni har tips på bra övningar med hantlar får ni gärna ge tips. Just nu gör jag bara tricepes och bicepes ska sägas.
Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Då var just julhelgen här, och det har märkts att det har varit stressigt speciellt idag. Vi hann med att handla nästan alla julklappar för utom 2 st, eftersom att det är till sambons hel bror och halvsyster på hans mamma sida får vi fixa det nästa vecka. Vi ska ändå fira mini jul med dem 6 januari. Tur att man har kommit hem från Lund då.

Just nu är sambon hos hand farmor för mini jul där. Jag skulle ha följt med men ryggen krånglade och för mycket stress idag, så blev hemma. Skönt att vara hemma med våran katt också och mysa med levande ljus framför tv. Då tog sambon med sig deras julklappar.

På själva julafton blir det hem till pappa istället för att vara här hemma. Då blir det några julklappar mindre här hemma. I år kommer alla mina syskon få julklappar (har 4 st) plus pappa, sambon och syskonbarnen. Vi hann att handla lite mat som vi ska ta med oss och det blir även hinna med att göra hemmagjorda köttbullar i morgon också. 

På söndag blir det hem till syster och fira återigen med syskonbarnen tillsammans med henne och pappa. Sedan blir det ta det lugnt fram tills onsdag och torsdag då det är dem 2 absolut sista träningar för i år och innan Lundaspelen.

Jag kan väl passa på att säga att vi har införskaffat sängöverkast med New York motiv. Vilket känns snyggare att ha.
Nu blir det kolla klart på Jamie (Oliver)s Jul, väldigt duktig kock ingen snack om saken.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Då var det inte långt kvar till jul och vi har inte så mycket kvar. Vi har cirka 2-3 julklappar kvar plus halva julmaten. Det blir att fira här hemma och sedan nyår vet vi dock inte vad som händer. Det jag vet är att vi har nu sammanlagt 4 träningar kvar i basketen. Japp vi har ju träning under mellandagarna fast då bara 2 tillfällen och inte 3 som vi annars har.

Vi behöver ju träna för Lundaspelen första veckan i januari. Yes, jag är fortfarande med i utvecklingslaget. Det känns skönt att vara i både A-laget och utvecklingslaget.

Det är även skönt med både träningen och matcher under jul och nyår samt efter nyår. Jag har hunnit uppnå väldigt mycket fast det bara har gått en halvsäsong ungefär. Fått 6 matcher med A-laget och matcher med utvecklingslaget. Nu hoppas jag på det bästa.

Jag hoppas att ni har hunnit med allt inför jul!
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

När man har fullt upp i huvudet och har svårt att slappna av det är något jag inte gillar. Jag har alltid gjort mitt bästa när det gäller det. Som tur har jag bra serie att titta på samt basketen som får mig att sluta tänka negativt ibland.

Hade jag inte haft basketen för mig en fri zone hade jag inte vet hur jag hade orkat med vardagen. Jag mår som bäst av att träningen och att äta bra. Just nu har jag lagt mina träningsövningar hemma på hyllan, för att lägga all min fokus på basketen. Jag vill samtidigt så vill jag inte överanstränga kroppen med tanke på att jag får cirka 7 1/2 timme basket i veckan.

Nu blir det kolla klart på serien jag har påbörjat, för att fixa mina duschgrejer tills ikväll. Sedan blir det förbereda middag eftersom att jag åker innan 18 för samåkning.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

​Jag måste nog säga att när helgen började var jag irriterad eftersom att dessa byggjobbare blev klara med allt vid 18-tiden hemma hos oss igår. Vilket jag tycker är lite väl sent att bli klar med något som dem kunde bli klara med vid 16-tiden om dem hade kommit vid 8-tiden istället för runt 10. Jag är mest glad att dem är klara så jag och sambon kunde sätta in det vi hade där inne så vi slipper på bland utsprida kläder samt lite kartonger. Nu kan både jag, sambon och katten slappna av och andas ut jobbig vecka för oss 3. Vi hann i alla fall till Apoteket och hämta ut min medicin för ryggen samt handla en till grej på Apoteket. Vi hann även gå in på Ica Maxi och handla hem det nödvändigaste plus 2 julklappar som jag gjorde till 1 igår. Jag tycker Ica Maxi är bra faktiskt, för dem har nästan allt både för hem, mat och även andra bra grejer.

I dag blir det i alla fall hem till syster och syskonbarnen för att umgås lite. Jag skulle följa med sambon till hans farfar på glöggfest dem har 1 gång per år. Nu vet ju jag att dem brukar bli väldigt sen hos dem plus att det brukar bli lite för mycket av go dricka när man är där. Då valde jag att åka till min syster istället ska vara där vid 13-14 och sen kommer jag hem lite tidigare också. Jag behöver all sömn jag behöver inför i morgon. Då vi först jag sitta i cirka 1 timme och 30 minuter i bil (lite beroende på vädret förstårs). Sammanlagt blir det 4 timmar i bil fram och tillbaka till Norrköping. Fast jag kommer få vara med i A-lagsmatch förstås. 

Jag hoppas att ni kommer få en lika bra helg som jag kommer att få. Jag hoppas att orkar skriva lite senare när jag kommer hem. Ni får ha en riktigt bra lördag där ute det ska jag försöka ha.
​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments