Jo, det här var just em sådan lördag som var en riktigt mys morgon. Trots att jag somnade i soffan igår kväll (som vanligt), vaknade till av sambon för att sedan somna om för att sedan vakna återigen vid 02.30 och inse att ljus och tv är på plus en sovande sambo. Dp är det så att man flyger upp i soffan och väcker sambon och stänger av allting för att sova i sängen.

Om jag nu ska återgå till rubriken igen så vaknade jag i alla fall när klockan ringde och en katt som jamade så det var bara piggna till. Som tur fick jag denna mys stund då han hoppar upp och lägger sig bredvid mig. Sedan tog jag en frukost (bestående av kaffe och två mackor) tillsammans med katten (som fick sin blötmat). Första morgonen på länge jag verkligen inte stressar.

Jag låter även sambon få sin sovmorgon, visst så måste jag väcka honom om något timme. Eftersom att jag tänkte att vi tar apoteket först på andra sidan Södertälje innan vi tar affärerna i Moraberg. Ja, Södertälje är stort i sig men en väldigt tråkig förort till Stockholm måste jag ju säga. Vi skulle ha vart hemma idag egentligen men behöver hämta ut nya medicin och lite annat. Plus att vi behöver titta på ljuslinga till våran franska balkong.

Men nu blir det att ta en dusch så man känner sig fräsch. Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag där ute. Jag bjuder på en bild på världens sötaste katt.

Ha det bäst
Kramar
E


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Då var det äntligen fredag och jag får en hel helg med sambon. Det är aldrig fel och det blir en lugn helg för våran helg än så länge.

Just nu blir det repris av gårdagens avsnitt av Tunnelbanan. Då passar jag på att dricka min andra kopp kaffe med 2 äggmackor till. Dock är det fel bröd men här hemma blir det lite svårt att äta mörkt bröd, eftersom att sambon inte käkar det. Huvudsaken är att jag får i mig protienet  (stavning?!) av ägget.

Jag har äntligen kommit igång med kosten igen men ändå inte riktigt. Sedan har jag fortfarande svårt att få i mig lunch. Jag vet inte varför jag har så svårt med det. Jag har i alla fall inte småätit sedan koständringen vilket är bra samt att jag äter mindre.

Men nu blir det se klart på Tunnelbanan. Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag där ute och kväll.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

​Då var det äntligen torsdag och återigen basket ikväll. Jag tänkte försöka göra lite övningar hemma idag. Måste verkligen få in det regelbundet vilket jag har med basketen. Jag hoppas verkligen på det bästa. Det är verkligen att ge sig sjutton på att man ska ta in det som en vana. 

Jag ska även försöka hinna städa lite hemma i dag hade jag tänkt. Som tur är det inte mycket att städa här hemma. Nu blir det i alla fall för min del att sätta mig och läsa i den bok jag håller på med, innan jag går på den nya boken med Viveca Stens nya serie med hennes dotter som dem har skrivit tillsammans. 

Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag där ute.
​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Just nu känns allt riktigt bra. Jag försöker bli lite piggare men känner mig lite seg. Det är inte konstigt eftersom att jag somnade vi 00.30 i natt. Jag ser även fram emot träningen ikväll. Det kan nog bli väldigt mycket skratt, men nog mycket blickar av avund för i morgon. Jag får hoppas på att det inte blir det.

Jag hoppas på att denna dag kommer gå snabbt så jag får träna. I går gjorde jag 3 hemma övningar vilket känns skönt att jag har börjat lite med det igen. Jag tänkte köra lite i dag också mitt på dagen, hade jag tänkt. Jag får ta mig i kragen när det gäller det. Kosten går upp och ner, men har börjat komma igång igen.

Jag har även börjat dricka citronvatten nu på morgonen. Jag har tydligen hört att det ska vara bra att dricka det på morgonen. Om jag inte minns fel ska det vara bra för viktminskning och mättanden. Hat ni några erfarenheter gällande det får ni gärna dela med er?!.

Nu blir att gör lite frukost som blir ägg macka. Det var längesedan jag käkade ägg. Jag som behöver ha mer protien i mig. Jag hoppas ni får en bra dag där ute.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

I dag har jag startat en till blogg tillsammans med en riktig bra vän till mig. Den handlar just om rullstolsbasketen och jag får lägga ut länken vid ett senare tillfälle.

Det känns verkligen bra att ha en separat blogg om basketen tillsammans med en bra vän. Då kan jag fokusera lite mer på min vardag i denna blogg. Visst kommer jag att prata om basketen här också, men kanske inte lika mycket.

Jag och sambon har även haft besök av bästa S. Vi bjöd på på både middag och fika när hon var här. Visst vi kanske inte var så social men det är bara skönt att träffa lite då och då.

Nu blir det att titta på nyheterna innan man ska sova. Ha en fortsatt bra kväll.
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

​I dag är det en sådan här dag som bara är seg. Jag skulle ha åkt iväg och tränat samt haft möte, men var tvungen att ställa in detta på grund av att jag trodde att hyresvärden skulle dyka upp men nej då. Då blir det säkert träna hemma lite i dag om jag orkar får se hur ryggen mår som håller på att böka med mig just nu. 

Gårdagens träning gick i alla fall bra vilket känns skönt. Jag har i alla fall hunnit fixa tvätten för kvällens tvätt tid samt att kolla mailen. Om någon timme blir det att förberedda middagen som blir tacopaj. Vilket var länge sedan man åt och då blir från grunden med pajdegen (som är super enkelt att göra). 

Men nu blir det att göra lite mer här hemma innan man får vila ryggen ordentligt. 
​Ha det bäst
Kramar
E
Likes

Comments

​Då var det dags för måndag igen och jag känner mig lite bättre med förskylningen. Ja, jag kanske har sovit väldigt mycket den helg framför tv, men det märker jag i dag. I dag blir det i alla fall åka mot träningen och träna ett tag och sedan prata med tränaren om torsdag. 

Det blir bara träning för min del i dag och även städa lite här hemma. Som tur är det inte så mycket som behövs städas vilket känns skönt. Jag ska försöka läsa lite mer i den bok jag håller på att läsa "Livet efter dig".  När filmen till boken kommer ut på dvd blir det att införskaffa den och se den filmen, för att se om den är lika bra som boken. 

Nu blir det i alla fall att göra något vettigt kan ju inte direkt sitta framför datorn hela tiden. Jag hoppas att ni får en riktigt trevlig måndag där ute.
​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

​I dag blir det återigen en lugn dag. Jag får även hoppas på att vårat A-lag gör 2 bra matcher i kväll mot Göteborg. Ja, jag följde inte med idag, pga av förskylning. Sedan i morse så vaknade både jag och sambon av att våran katt höll på att vara busig då var det bara att kliva upp 07.15 och bara vara glad.

I dag ska jag även försöka se lite hockey (Djurgården-Örebro) hade jag tänkt. Det blir återigen en film kväll med sambon. Nu vill jag bara bli helt frisk och återställt så jag kan ge 100 på träningarna framöver. Jag hoppas på det bäst som tur så går ju faktiskt förskylning över. Nu blir det att se klart på torsdagens avsnitt av "Tunnelbanan" innan sambon kommer hem med katten efter sin kloklippning.

Jag hoppas att han har varit riktigt duktigt fast han inte tycker om att åka iväg. Jag hoppas att ni får en riktigt superdag där ute. Jag hoppas på ett inlägg lite senare. 

​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

​I dag blir det en väldigt lugn hemma dag för min del. Jag tänkte bara vila kroppen så jag hinner bli frisk för en nya träningsvecka nästa vecka. Det känns som jag inte får visa dagar att ta det riktigt lugnt men nu känner jag även att jag behöver ta en sådan dag. 

Det kanske blir en film kväll i kväll och verkligen få varva ner. Jag hoppas att ni får en trevlig fredag där ute.
​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Ja det har ju gått precis 1 vecka sedan jag skrev senast. Jag har haft lite mycket denna vecka. Jag har bland annat varit och firat sambons morfar och har haft även fullt upp upp med träningen. Sedan har jag blivit förskyld på det.

Nu känns det väldigt bra att skriva. I går höll jag och M träningen igen. Det gick 50/50 måste jag säga. Det har i alla fall löst sig så det känns ju bra. Nu i helgen börjar våran liga i basketen. Vi startar borta mot Göteborg om jag inte minns fel. Jag kommer ju bara vara med på hemmamatcherna så för min del blir det vara hemma och kurera mig.

Jag hoppas på att träning på måndag. Jag hoppas verkligen inte att det tar 1 vecka mellan mina inlägg. Jag vill skriva mer fast det blir lite svårt när man har lite mycket så man inte orkar skriva på kvällarna eller dagarna. Hoppas på skärpning på mig själv.

Nu blir det ta det lugnt i taxin med lite musik i öronen. Hoppas ni får en trevlig kväll.
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments