Hej på er!

Hur mår ni en dag som denna? Själv mår jag rätt så bra och vaknade konstigt nog vid 10.30 men det var faktiskt skönt med denna sovmorgon. Tyvärr vaknade jag med en väldigt smärta i hand efter ansträningen från träningen igår. Dum som jag är så åkte jag ju och träna i alla fall. Tog ett bra beslut att stanna hemma idag förrän längre vila för hand. Jag som var grymt taggad för träning ikväll tack vare att att det gick grymt bra igår.

Idag har jag hunnit och tvättat en maskin träningskläder och gjort lite lättare saker pga handen. Det känns så skönt att ha en tvättmaskin som har sportprogram inprogrammerad. Då blir det tvätta matchlinnet och det. Nu ska jag bara ta det lugnt efter den tidiga middagen och fortsätta se på serien "Night Shift". Jag måste bara säga att den blir allt bättre så rekommenderar den till er som är som mig som älskar serier.

Jag hoppas att ni får en jättebra torsdag eftermiddag och kväll där ute!
Ha det bäst
Kramar
E


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej på er igen!

Jag måste då säga att dagen har varit bra måste jag säga trots att min hand har strulat. Jag har haft känningar i handen i över en veckan och känner av den vid visa rörelser. Jag hoppas att det inte blir värre, trots det så har denna dagen varit riktigt bra även om det inte blev som planerat. Jag har bara tagit det lugnt och följ serien "Night Shift" och helt ok serie. Det känns som jag måste ha något att se fram till 1 januari nästa år då äntligen Criminal Minds är tillbaka. 

Annars har det inte hänt så mycket idag för min del. Hur har eran dag varit?! Jag hoppas den har varit bra för er också. I morgon är det träning som vanligt. Samtidigt som jag ser fram emot den så gör jag det inte. Det har hänt alldels för mycket på träningarna dem senaste veckorna. Vänner som man trodde var ens vänner var inte det. Dem säger att dem vill lära känna en men vill verkligen inte det. Detta får bli en annat inlägg, men det jag kan säga här och nu är att vill dem ignorera mig så kommer dem inte långt på det. Jag är där för att träna och samtidigt bli bättre lagspelare till skillnad från dem.

Nej nu blir det att avsluta detta inlägg och se något eller några avsnitt på Buffy som jag ser med sambon!
​Ha det bäst
​Kramar
​E

Likes

Comments

Hej på er!

Idag skulle jag iväg lite snabbt hem till min pappa för att hämnta lite grejer men det blev ändrade planer på grund av snö/regn vilket inte är det mest mysigaste väder att rulla ut i måste jag säga. Då blev det en lugn hemmadag istället och visst jag ska inte klaga på det. Skönt att få vila min högra hand som jag har lite smått ont i men det funkar i alla fall.

Söndagens match blev en förlust vilket inte var förvånade för dem är ju bättre laget än vad vi är. Vi måste funkera som ett lag också. Sedan måste vi spela in nya spelare också som inte alls har mycket erfarnhet men en av dem förstår lagsporten. Det kommer i alla fall gå bra för dem. Det jag tycker mindre om hos detta lag är vi mötte är deras illa attityd speciellt mot moståndarlaget nya spelare. Det gillar jag verkligen inte och det säger mycket om deras osportlighet. Jag peppade killarna i alla fall att dem inte skulle ta åt sig och dem kör sitt och hjälper vårat lag framåt. 

Nej nu ska jag bara njuta av denna kalla dag hemma! Japp, jag fryser lätt men vad ska man göra. Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag där ute.
​Ha det bäst
​Kramar
​E

Likes

Comments

Hej på er!

Jag hoppas att allt är bra med er! Ikväll blir det egentid för min del och då ser det självklart ut som på bilderna ovanför. Jag skulle ha följa med sambon på "glöggfest" hos hans farfar, men som sagt så har jag match i morgon och behöver ta det lugnt hemma. Jag vet hur sent det kan bli därborta och då passar jag på att få egentid istället vilket känns bra. Jag hinner även att göra i ordning träningsväskan med det som ska med.

Idag siktar jag in mig på att se klart Supernatural serien (för 2:a gången). Självklart väntar jag med glädje att Criminal Minds är tillbaka på Viaplay i början av nästa år med 2 säsonger till om jag inte minns fel. Jag hade hoppas på att säsong 13 hade kommit också. Jag och sambon slipper vänta så länge på att den nya säsongen av Akriv X kommer. Som tur så kommer den 3 dagar efter Criminal Minds. Jag hoppas på att även lite nyare serie kommer också så man slipper se om sina favoriter. Sedan finns det ju serier som dem dröjer med att lägga ut dem senaste säsongerna på.

Nej nu blir det se lite på min serie! Jag hoppas ni får en riktigt bra dag där ute!
​Ha det bäst
​Kramar
​E

Likes

Comments

Hej på er!

Denna vecka började riktigt dåligt med att jag glömnde saker och måndags träningen blev jag ännu mera irriterade. Jag vet inte varför jag har varit helt off i huvudet eller irriterad denna veckan. Tack, vare detta jag har lagt mycket åt sidan. Det känns faktiskt skönt med fredag och samla sig i 2 dagar och hämta fokusen till söndagens match. Jag behöver verkligen dessa dagar måste jag säga.

Nu ska jag i alla fall ta det lugnt innan sambon kommer hem. Jag vet inte om han har gått eller slutar vid 16-tiden. Men men jag hoppas att ni har haft en bättre vecka än mig. Samt hoppas jag att ni får en riktigt bra fredag kväll där ute.

​Ha det bäst
​Kramar
​E

Likes

Comments

Hej på er!

Jag hoppas att ni har haft en trevlig start på denna första advent, precis som jag har haft. Idag hade vi match som jag skrev om igår. Vi vann denna match också vilket känns skönt, och jag fick både mer speltid och gjorde även 2 poäng till laget. Dessa 2 poäng kändes bra att göra fast jag var nära på att faila dessa poäng.

Nu är jag på väg hem och tvätta mina match och träningskläder. Sambon får tvätta allt det andra. Eftersom att mitt match linne inte kan tvättas i tvättstugan pga att den ska tvättas i 30 och utan sköljmedel så kör vi den hemma. Tur man har sportprogrammet på våran tvättmaskin.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Hej på er!

Då var jag äntligen på väg hem från våran andra hemmamatch mot Göteborg. Den matchen vi och jag fick äntligen spela. Visste det var inte många minuter men det blev i alla fall cirka 3 minuter. Nu blir det hemma och ta en dusch och något lättare att käka. Även ladda batterierna mot matchen mot Malmö i morgon.

Idag har vi även fått upp julgardinerna så nu är allt klart för första advent i morgon, vilket känns skönt faktiskt. Det vi hoppar över i år är dem är ljusen som man tänker varje advent. Får ta det nästa år istället.

Jag har hunnit pumpa däcken också vilket känns jättebra. Nu hoppas jag på att jag inte tappar mer luft på högra däcket. Det blir att vänta och se.

Hur har eran dag varit? Min har varit bra, mycket som har hänt. Jag hoppas ni får en toppen kväll framför allt att ni haft en bra dag.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Hej på er!

Hur har eran dag varit? Min har varit både bra och stressigt. Min dag började med att vakna hur trött som helst kl 07 och det innebär ju såklart kaffe och lugn tid framför datorn. Jag måste börja så för att få denna timme i lugn och ro. I alla fall så vid 09 så åkte jag hem till pappa för att vänta på mina paket som dem skickade direkt till dörren. Vilket gick åt att vänta på i över en halvdag. Det fick att bland annat hjälpa pappa och städa, men även att fixa i ordning tom kartonger som bara stod ivägen.

I alla fall tack varje att kära posten kom efter tolv allså vid 14-tiden istället för senast 12-13 tiden så blev jag väldigt stressad och jag brukar inte bli det. Det innbar att jag var tvungen att skriva till coachen att jag inte kom ikväll, på grund av stress. För jag var hemma vid 15 då ska jag hinna fixa middagen, köra en extra maskin tvätt (trots att vi har tvättstugan på söndag), samt hinna fixa träningsväskan och småplocka hemma. Nej, då känner jag att då är det ingen ide att stressa hela dagen samt kvällen.

Då hinner jag eller ryggen rättare sagt vila upp sig till helgens 2 hemmamatcher. Vi har lördag mot Göteborg och sedan söndag mot Malmö. Då hoppas jag på mer speltid än vad jag fick på hemmapremiären (typ ingen). Det får jag se då! Vad händer i morgon då för er? För mig blir det att ta det lugnt samt fortsätta småplocka, det blir nog även göra rent skåpluckorna skulle jag tro. För dammsuga och skura golven ska vi göra på söndag då vi ska tvätta, det blir även sätta upp julgardinerna också. 

Det blir även att åker ner till Moraberg för att ser hur våran nya Ica Maxi är. Det var på tiden så slipper vi att åka till andra sidan Södertälje. Nu blir det i alla fall se klart på "Walhgrens Värld" och japp jag älskar den serien med denna familj. Jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig torsdags kväll där ute.

​Ha det bäst
​Krama
​E

Likes

Comments

Hej på er!

Det känns som jag har haft mycket att göra men ändå inte! Jag kan börja med att säga att efter min lång helg gick träningen jättebra igår utan några besvär med ryggen. Fast det får jag dock känna på idag iställe, men samtidigt fick jag inte vila ryggen förrän nu. Jag var vägde mig vid 10-tiden och jag hade på känn att jag hade gått ner vilket jag hade gjort. Visst vara det bara 1.1 kg men för mig är det mycket för nu väger jag under 70 vilket känns riktigt bra. Det gav mig en extra morot. 

Varför min dåliga uppdatering är för att jag inte har mått så br dem senaste veckorna. Visst har det kanske inte syns dem få gångerna som jag faktiskt har skrivit. Jag har liksom kommit ur balans med mig själv, och många har tagit krafterna av mig den/dem senaste 1-2 veckorna mer än vad jag förtjänar. Nu hoppas jag bara att det blir bättre med allting. 

Nej nu blir det bara ta det lugnt samt vila ryggen innan jag gör något mer. Jag hoppas att ni får en bra tisdag!
​Ha det bäst
​Kramar
​E

Likes

Comments

Hej på er!

Nu låter jag dessa bilder tala för sig själva! Idag och nu blir det bara massa mys med sambo och katt.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments