Jag ska väl börja säga att jag skulle ha skrivit igår, fast det blev inte så dels för att vi hade besök och sedan tog värmen kol på mig. Den brukar göra det när det knappt blåser, det får gärna vara varmt absolut men det får gärna blåsa lite också. Idag har jag faktiskt tränat ikapp det träningspasset jag har skjutit upp och det var faktiskt riktigt skönt med lite träning. Det som var skönt också var att sambon tog och tvättade våra fönster också så dem är rena. 

Jag hoppas att ni har haft en bra helg i det fina vädret för det har jag ändå haft. Btw, jag som har börjat bli lite grann av en serienörd är jag snart klart med House. Jag har cirka halva sista säsong kvar sedan hoppas jag att kan ta och bli klar med säsong 12 av Criminal Minds. Nu blir det i alla fall se lite på serie och det!

​Ha det bäst
Kramar
E


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag skulle jag även ha tränat plus städat men det blev bara städat och vila ryggen i mellan. Om man nu ska se det så här så blev det lite träning tack vare att jag städade. Det är i alla fall något eller nåt, sedan blev det vila för ryggen också med tanke på att det gör extra ont när jag håller igång mycket. Jag känner ändå att jag fick mycket gjort ändå trots ryggvilan. Till middag blev omelett med bacon så känner mig både effektiv och nytt på samma gång.

Jag hoppas att detta håller i sig samt att humöret även det håller i sig. Nu ser jag fram emot denna helg och hoppas på att jag får ut det bästa av denna helg. Det vet jag inte förrän på söndag men man kan ju alltid hoppas på det bästa. Sedan måste jag bara tillägga att det var länge sedan jag riktigt mådde såhär bra i flera dagar, så nu är det bara tuta och köra. Jag kom precis på att jag har blivit allt mer positivare det senaste året.

​Trevlig fredagkväll
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Att sitta i rullstol är betydligt mycket enklare att öka i vikt, med tanke på att vi många inte kan röra sig som dem som inte sitter i rullstol göra. Många är även förlamade från midjan och neråt och jag har tur att jag kan röra mina ben bra. Det är lätt att sig till någon (Ska du inte röra på mig eller börja aktivera dig?!). Jag kan tycka det är rätt korkad att säga det. Visa i rulle har inte alls kanske problem att hålla vikten.

För min egen del har min vikt pendlat i väldigt många år och jag har alltid varit stor. Jag slarvade väldigt mycket med maten och ogillade träning. Ja, det är faktiskt sant en gång i tiden ogillade jag faktiskt träning. Sedan så började jag (som har varit väldig bollrädd) med basket det var då jag började tänka i andra banor. Träningen gick hur bra som helst men inte kosten och visst jag gick ner sedan gick jag upp igen.

Nu det senaste året så har det gått riktigt bra småäter typ sällan. Jag har börjat få fasta rutiner, när det kommer till kost och träning. Därutav har jag ju gått ner väldigt mycket och framför allt att jag dricker mer vatten i dagsläget än vad jag gjorde förrut. Sedan vet jag att det är en daglig kamp att inte frestast av allt gott, och just därför tar jag en dag i taget för att fort kämpa vidare.

Tänkt på detta nästa gång ni ser en person i rullstol som är lite större att det är betydligt mycket svårare att gå ner och verkligen behålla vikten!!!!

Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Då har jag gjort mitt för idag förrutom att göra middag som jag ska på börja om 2 timmar tänkte jag. Jag har hunnit med allt annat jag skulle ha gjort till och med ett träningspass så jag känner mig mer än nöjd och stolt över mig själv måste jag säga. Nu hoppas jag på att min rygg lugnar ner sig som tur finns både soffan och viaplay så den får sin välförtjänta vila. Det blir i alla fall några avsnitt av House nu innan man gör något mer!

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Idag kände jag mig rätt så utvilad måste jag få säga. Jag är inne på min 4:e kopp kaffe och har även hunnit med att, diska och bädda sängen. Jag har även hunnit kolla på senaste avsnittet av Catfish.

Jag ska försöka köra ett träningspass hemma också. Jag är lite inne på att köra varannan dag, som jag har skrivit i tidigare inlägg. Det känns skönt att ryggen får 1 dag vila i mellan också. Först blir det dricka upp min kopp kaffe så får jag se om jag kör träning efter.

Jag hoppas ni får en bra där ute!
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

​Lite gammal bild (ovan) och jag brukar inte ta bild nu på morgonen ntw. Men men så vaknade jag i alla fall vid 7-tiden och jag måste ju säga att jag börjar vänja mig att skutta upp på egenhand nu för tiden.  Äntligen är den rutinen tillbaka och ja jag tycker faktiskt det är skönt. 

Dagens agenda blir väl att göra i ordning smutstvätten så sambon kan gå ner till tvättstugen sen när han kommer hem. Japp, vi har ju denna underbara tid idag. Sedan blir det till affären och handla lite hem om jag längtar till att Ica Maxi öppnar nere i Moraberg så slipper man Tempo. Synd att dem har överpriser på nästan allt och färska grönsaker är inte direkt något alternativ där. Men men måste jag dit och handla så måste jag eftersom att jag inte direkt orkar åka bort till andra sidan södertälje för att handla plus att jag inte får med mig allt heller.

Men nu blir det i alla fall göra en lättare frukost så man får i sig lite energi. Första kaffekoppen är i alla fall intagen så då mår jag som bäst och inte blir så där ni vet grinig. Jag hoppas ni får en riktigt bra dag där ute och att jag hoppas att jag göra ett inlägg lite senare.

​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Idag blev det ändå en effektiv dag för min del trots att det bara blev ett träningspass. Jag hann i alla fall att träna och städa plus att fixa lite hemma. Det blev även några avsnitt av House. Jag hoppas på att det blir en sådär här effektiv dag i morgon också.
Nu blir det i alla fall avrunda denna dag med något/några avsnitt av Bones.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

​Jag tog faktiskt lite pause från mina hemmaövningar i 6 dagar och jag har hunnit göra 3 övningar. Jag vill börja lite lätt pga ryggen men är äntligen igång. Det kändes faktiskt riktigt skönt att komma igång igen för att just ha det i sig. Jag har slarvat en del med mina övningar pga ryggen men som jag har skrivit i tidigare inlägg vikk jag inte förstöra ryggen ännu mer. Det kan ta några dagar innan jag får motivation till träning igen samt att det kan dra ner mig lika snabbt igen. 

Nu hoppas jag att träningen håller i sig och jag tänkte testa köra varannan dag i stället för att se hur det går. Jag hoppas på att träna armarna lite på eftermiddag också det kan ju inte skada. Nu blir det i alla fall titta klart på Criminal Minds (säsong 12) innan jag gör något annat här hemma.

​Ha det bäst
Krama
ELikes

Comments

​Jag har alltid haft dåligt självförtroende och har alltid ogillat mig och min kropp. Jag har i stort sätt alltid varit stor men inte allt för stor. Det är inte först när jag började med basket som jag började förstår hur viktigt träningen kom att bli för mig. Sedan över 1 år tillbaka har jag börjat förstår allt det här med bra kost men att jag kan una mig något gott ibland. Nu mår jag bättre med mig själv och stolt över det jag har gjort för mig och min hälsa. Jag kommer fortsätta att må bättre och gå ner i vikt för min egna skull.

Fast alla är vi ändå olika! Det som stör mig som mest är att dem flesta hestar till att det är bättre att var smak och etc. Du ska först och främst gå ner i vikt för din egna skull inte för att någon säger det eller för att andra tycker en vis sak. Du ska göra det för din egna skull. Framför allt ska du må bra i dig själv och vara stolt över dig själv. Strunta i vad andra tycker. Visst jag är fortfarande rund men jag har gått ner 14 kg för min egna skull och för att jag själv vill gå ner.

Ni som har en annan åsikt om detta då får ni ha det. Det är liksom så lätt att döma någon för du vet aldrig vad just denna människa går igenom. Jag hoppas ni förstår någotlunda mitt inlägg. Alla ska kunna få känna sig stolta över sig själva ovasätt om man är smal eller överviktigt. Ta hand om varandra och era medmänniskor!!!

​Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

​Idag blir det en vldigt lugn dag för min del speciellt när jag vaknar upp som lilla My och känslan att vara bakis fast jag inte drack alkohol igår. Idag tog jag även en sovmorgon på det och känner mig ändå riktigt trött. allJag ska ändå färsäka göra rent fönstrena och det idag hade jag tänkt. Annars blir det en väldigt lugn dag för min del. Då tänker jag bara på min rygg att den inte ska göra allt för ont heller.

Jag hoppas att jag har orken att köra lite träning idag som jag inte har orkat pga ryggen sedan tisdags. Jag får se hur ryggen och kroppen mår. Det ska nog inte vara några problem i alla fall inte med kroppen det är mest ryggen jag är orolig över. Nu blir det i alla fall börja min start på morgon med lite Viaplay och hoppas på att jag blir lite piggare. Jag har ju min andra kopp kaffe bredvid mig som tur är.

​Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments