Jag låter bilderna tala för sig själva. Lördagen var den absolut bästa på länge och alla mådde verkligen bra i sällskapet. Längtar redan till nästa års Elitloppshelg och gemenskapen. Ikväll väntas det basket och ska även ska lite hemmaövningar tänkte jag.

Ha det bäst
Kramar
E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen är det fredag och det innebär att i morgon blir en dag på Solvalla. Yes vi har varit där varje lördag sedan 2013 pga av att det Elitloppshelgen är sista helgen i Maj. Vi har gjort det som en tradition och just trav ligger i familjen så är uppväxt med det. Det som blir roligt för i år är att mina systrar följer med annars har det varit jag, sambon och pappa.

Idag blir det verkligen en lugn dag för min del, eftersom att jag och sambon tog årets första långpromenad igår på nästan 1 mil. Det fick jag ju äta upp idag med ont i ryggen samt axeln. Jag måste då säga att det var väldigt skönt med den långpromenaden. Nästa gång får sambon gå och inte ta cykeln eftersom att jag måste hålla upp i hans fart och inte i min egna. Jag ska dock inte klaga för jag har ju faktiskt längtat till att vi skulle ha tagit denna promenad.

Dagens planer förutom vila upp mig blir att fixa inför i morgon och allt sånt. Det lär inte bli så länge där i morgon pga våran katt visst en katt klarar sig 12 timmar, men jag klarar mig inte utan honom i typ såhär 2-3 timmar. Annars händer det väl inte så mycket idag hoppas på en trevlig fredag i alla fall.

Jag hoppas ni får en både trevlig fredag och helg i värmen. Jag lär göra något inlägg kanske senare eller i morgon!
Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

Trots att våran katt väckte mig nu på morgon innan 5.30 så blev jag inte upp för 5.50. Tidigt kan man tycka ja men jag är rätt så van att kliva upp vid 6-tiden. I alla fall var det bara kliva upp och ge honom sin frukost.

Nu när jag sitter och här för mig själv och får i mig min frukost så är det rätt skönt en då. Detta trivs jag verkligen med att få sitta i lugnt och ro. Sedan är det ju ett extra plus att det är röddag så man slipper byggarna.

Nej nu blir det att få i sig frukosten och hoppas på promenad idag.
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Trots att jag vaknade vid 10 idag så har jag hunnit med att städa. Framför allt så här jag torkat av vid våran franska balkong, medan sambon fixade fönstren. Vi brukar inte fixa fönstren så här sent. Det var riktigt skönt att få dem rena. Vi lär få fixa dem igen när dem är klara utanför.

Just nu blir det se klart på Criminal Minds innan jag slår över till vanliga tv. Hoppas ni har haft en bra dag.
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Det jag bara behöver säga är att hockey är mycket mer roligare. Fast derby matcher är alltid derby matcher.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Idag har det varit en sådan dag med mycket sol och jag har hunnit varit ute. Idag blir det faktiskt lite rödvin för min del. Rekommenderar pinvinet som är gott rödvin men det vita vinet har jag inte smakat ännu. Jag har även hunnit pratat och rett ut en massa med en underbar vän. Det känns väldigt skönt att få tillbaka kontakten med henne igen.

Jag ska väl säga att igår orkade jag inte skriva när jag kom hem. Det var bara busa med syskonbarnen och massa bebismys. Sedan hann man med vuxenprat med mina systrar.

Nu blir det ta det lugnt och ska väl ta mig ett glas vin här. Passa på att njuta av solen som jag har gjort.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

​Idag blir det framför allt en lugnt dag med tanke på min axel som fortsätter krångla med mig. Det lär inte bli så länge på basket och i morgon blir det ta en ledig kväll från basketen och vila axeln. Jag ska även åka till min syster och umgås med henne och syskonbarnen vilket jag behöver just nu.

Fast idag är det idag är det bara onsdag och det blir att ta mig igenom denna dagen först. Det är klart att jag måste se det positiva med denna regninga dag, annars klara jag inte av dagen. Nu hoppas jag bara träningen blir lika bra som denna dag som bara har varit konstigt. 

​Ha det bäst
Kramar
E


Likes

Comments

​Japp, har varit vaken sedan 06.50 ungefär annars brukar jag vakna vid 8-tiden. Även sambon vaknade vid samma tid så vi fick en frukostdejt tillsammans. Idag händer det väl inte så mycket, förutom att vi ska förbi sambons mamma för att fira hans syster. Jag hoppas vi kommer hem innan 20.15 (vilket jag tror) för då blir det se min första VM match med Tre kronor med Lundqvist i mål.
​Jag hoppas på att piggna till är snart men jag hoppas på att duschen får mig att vakna till ordentligt. Nu blir det att bädda sängen och fixa lite. Jag hoppas på att denna dag blir bra!

​Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

En dag som denna var det skönt med en sovmorgon trots att våran katt väckte oss båda vid 8. Som tur gick sambon upp och gav honom frukost. Det var väldigt skönt med det.

Sedan tog vi en promenad till Ica i Östertälje i solen. Nu vill jag bara att det ska bli ännu mer varmare, efter denna korta promenad. Vi lyckades efter låga ihop tacopaj med broccoli och tomat. Japp pajdegen var gjort från grunden och tar cirka 5 minuter knappt.

Nu blir det kolla lite på Criminal Minds, och sedan blir det eventuellt Kanada-Schewiz. Japp hockey VM håller. i morgon kväll blir det att se min första Sverige match. Henrik Lundqvist är med i detta VM då är det klart man ser då. Annars bojkottar jag om han inte är med.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Då var man själv hemma till 22-23 samtidigt som det är skönt så saknar man sambon lite. Så ja det är bara jag och skrutt hemma och det märks att han saknar sin husse. Just i skrivandet stund sitt han på byrån i hallen och väntar på sambon. Han har inte riktigt förstått att om han går och lägger sig så får tiden fortare.

Jag måste ändå säga att det är skönt att vi får egen tid på varsitt håll. Det har funkat för oss. Medan han är på sitt håll ser jag ju så klart på Criminal Minds. Jag har faktiskt städat i dag så det går bra att ha Criminal Minds Marathon. Jag är har snart sätt klart på säsong 4. Det är cirka 4 avsnitt kvar!

Nej nu ska jag ta det lugnt med katten och fortsätta se på Criminal Minds. Ha en fortsatt trevlig kväll!
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments