Ja då har man varit och beställt inte bara ett par utan två par jätte fina glasögon och denna gång kommer jag ha försäkring ett år. Och nästa gång jag ska spela basket blir det utan glasögon eller med linser. Tänker inte låta dessa nya brillor bli pajja. Men sen har man ju barn så olyckor kan ju vara framme så försäkring är bra en då.

Men inte hade jag planerat att pröjsa 2444 kr plus 399 kr för undersökning och glasögon. Skulle visserligen köpa nya bågar då dom som gick sönder var solblekta och gamla. Men så här hastigt var ju inte direkt vad jag hade tänkt mig. Men nu blev det som de blev. Blir en fattig jävla januari till nästa löning i februari Kuuuul not.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varit och testat på basket idag och måste säga att jag har nog värdens dåligaste kondition., den måste verkligen tränas upp. Förutom det var det väldigt kul. Tills jag otursfågeln nummer ett får basketboll i nyllet faller på rumpan och glasögonen flyger av och går så klart sönder. Helvete jävla skit.

Så imorgon måste jag fixa akut tid för att beställa nya brillor, var ju inte vad jag ville spendera pengarna på denna månad. Även om jag verkligen behövde nya bågar.. Så känns faktiskt skönt att köpa sig nya brillor.

Likes

Comments

Ny handväska beställd. givetvis djurvänlig. (fejk läder.) skulle aldrig kunna bära en väska av någons djurs döda skinn.

Likes

Comments

Tja alla läsare.
Ja hur gick det här med att uppdatera bloggen? ja jävligt dåligt för min del. Lite tråkigt är det ju. Men vill komma in och hälsa god fortsättning och GOTT NYTT ÅR på er. Hoppas ert 2016 blir ett riktigt bra år.

Själv ska jag försöka komma igång med träningen igen efter drygt 7 månaders lathet. Gick bra med min träning i kanske ett halvår sen blev min mans jobb tider lite knepiga så kände inte att träningen hans med. Men men nu får jag försöka ta tag i det då jag gått upp 2-3 kg igen pga av kosten då så klart.  Mesta dels för att jag är en gotte gris delux.

Men man vill ju kunna äta det också. Men då gäller det att förbränna skiten också, det ska jag minsan göra. Men denna gång blir det inte på iksu utan på tenton. Betydligt Billigare där...

Men ni får ha det bäst så länge.

Likes

Comments

Men hej det var inte igår.
nu är jag här på bloggen igen. .

just nu ligger jag med älsklingen och ser den spännande big brother finalen. patricia som vi trodde skulle vinna hela skiten, åkte oväntat ut 😭 då är det bara puffen som vi håller på, eller ja Christian också.

Likes

Comments

Hej nu var det riktigt länge sen jag blogga.  Men kikar in för att bjuda på min älsklings första selfie. Så kul för hon förstod liksom att det var en selfie som skulle tas och tog ur tutten och log. Mamma tog 3 kort och hon förstod alla gångerna. älsklingen min. Mamma log inte lika snyggt dock, men vad gör väl det då min älsklingen strålar.

Likes

Comments

Hej. Varit lite tyst på bloggen någon dag. Vill bara säga att det kanske kommer vara lite tyst framöver, ett par dagar av olika skäl.  Men jag kommer snart tillbaka inom kort, så håll utkik.

Likes

Comments

Godmorgon!😉

Likes

Comments

Gisses vad denna dag gått fort. Redan eftermiddag. Ja och vad har vi gjort idag? Jag gjorde plättar till lunch, till mig och gumman sen lekte gumman ett tag. Innan det blev sovstund i vagnen ute. Medan L sov for vi till pappa till hans jobb för att luncha med honom. Väl på 5an mot strömpilen så var det en, ja jag finner inga ord. Men en märklig buss chaufför som inte körde särskilt försiktigt. Tvär bromsa hela tiden så mitt i en tvär bromsning tippar L vagn baklänges, alla i bussen blev berörda förutom den jävla busschauffören som inte brydde sig alls. Han fortsatte köra som ett arsel. L blev jätte rädd och ledsen kul sätt att vakna på. Hon hade dock börja halv vakna och så. Nu var det ju tur att det gick bra och att L ligger väl bäddad i sin vagn. Men tänk om det hade varit någon annan där det hade gått betydligt värre. . busschauffören fråga inte ens hur det gick..

Aja nog om det. Vi luncha med Pappa, L fick fika en chokladboll vilket inte händer ofta att hon får go saker. Oftast är det vid kalas. Men idag tyckte pappa att hon skulle få en chokladboll. Så då fick hon smaka på det. Efter det gick vi in på HM och köpte nå nya kläder då gummans alla byxor börjar vara för små så hon behövde lite nytt. Alltid kul att handla kläder tycker även L..

Hoppas ni haft en bra lördag och får en bra lördag kväll. Nu ska jag göra middag. Ha det bäst...

Likes

Comments