Ni som känner mig vet hur aktiv tjej vi har här hemma som måste ut och rastas i några timmar i park eller liknade varje dag! =) men vad gör man inte för sina barn? ❤️

Är det någon mer än vi som har en väldigt aktiv barn hemma? Keyla är alltid på språng, och har varit sen födseln då hon även kom ut tre veckor för tidigt! :)

Ja, ibland är det jätte tufft, man får inte sova och har absolut ingen egentid, men det är så det är att ha barn! Tror det var 4 år sen vi hade någon typ utav "egentid" jag och min man.

Blir förvånad när jag ser hur ofta andra familjer har möjlighet att göra saker tillsammans , och åndå så klagas det på att dom inte har någon typ utav egentid fast dom var barnfria förra helgen och helgen innan. Förstår inte riktigt hur det går ihop? Vill man inte vara med sina barn?

Det var längesen jag släppte mitt ego om att handla om mig , sen våran första dotter Keyla kom så var hon prio nr 1 sen kom lilla Tiemeja för snart ett år sen så nu handlar det om dessa två små troll! ❤️

Skulle jag berätta hur tufft vi egentligen haft det, speciellt med Keyla som alltid drabbas utav saker, återkommande halsfluss infektioner, halsoperationen ,lunginflammationer, astma mm så skull folk bli förvånade hur man orkar stå upp, men så är det! Jag är nog inte ensam om detta...

Jag känner en del mammor som är helt fantastiska och gör ett oehört bra jobb, mycket handlar om ens inställning.

Jag har den inställningen man kämpar och biter ihop hur tufft det än är!

Livet måste vara väldigt jobbigt om man hela tiden fokuserar på det negativa, och dessutom tycker jag det känns respektlöst mot barnet.

En bebis är kanske visserligen för liten för att förstå (även om jag i och för sig tror att de är väldigt bra på att läsa av sina föräldrars humör och känslor), men förr eller senare kommer det en dag då barnet inser att det är henne/honom mamma och pappa går runt och suckar åt och gnäller på. Det kan knappast vara bra för deras självkänsla.

Och nej, jag tror inte att det handlar om hur lätta barn man har. K har alltid krävt mer tid och engagemang än ett genomsnittligt barn, och jag känner ändå inget behov av att gå runt och gnälla hela tiden. Man gör det bästa utav situationen.

För att bli en bra mamma måste man må bra själv, ställ dig frågan - Gör jag det?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Känner mig sjukt rastlös hemma nu när det inte är speciellt fint väder ute , sol i all ära men det är inte super varmt så man tex kan gå och bada med barnen.

Vi bestämde oss för att ta med Keyla och Tiemja till Gröna Lund , kanske inte speciellt kul för lillasyster men hon satt fint i vagnen eller i pappas famn och myste medans jag och Keyla åkte karuseller.
En bra dag utan för mycket protester från barnen!:)

Här kommer lite bilder... ❤️


Fick vänta in Chris då det inte fanns några parkeringar i närheten så vi passade på att fiska innan han dök upp med en garanterad vinst - som alltid uppskattas!Första karusellen på Grönan :)

Kände att det var dags för lite matpaus, åt på ett ställe som hette Kryddhyllan, jätte go mat!

Pannkakor till Keyla som äter som en lite fågel , tur att lillsyrran inte säger nej till mat i alla fall 😂

Likes

Comments

Igår kände jag att jag ville hitta på något tillsammans med min äldsta dotter, lite egentid bara hon och jag.

Sist vi var på bio så försökte hon rymma och tyckte inte alls filmen var bra! Haha

Blev lite fundersam om vi skulle gå på bio men frågade henne om hon ville gå och hon blev jätte glad och skrek jaa! tänkte hon är ju lite äldre nu så borde kunna sitta still och se en hel film...
Trodde jag! 🙈

Vi valde Dumma Mej 3 med 3D

Under filmens gång så pratar hon non stopp och ställer tusen frågor! Jag säger till henne att hon måste ta hänsyn till dom andra som är på biografen och viska om hon vill säga något!

Halva filmen har gått och jag känner att hon är helt ointresserad! - Mamma den är tråkig jag vill inte se den...

Vet inte om jag ska skratta eller gråta men varför kan hon inte bara sitta ner tyst och se en hel film som alla andra? 😂😂😂
Vi har med andra ord inga fler bio filmer planerade om det inte är nya princess filmer på gång! Det verkar vara det enda som skulle fungera för lilla fröken :)

Likes

Comments

Precis fått samtal att det var leverans på väg hem till mig!
I samarbete med Lindahls Kvarg & Boostified!

Leveransen bestod utav en ny smak från Lindahls kvarg - Vanilj med chokladbitar!

Jag hade inte förväntat mig någon dålig upplevelse utav dessa små goda burkar! Mums alltså vill äta upp allihopa! Haha
Kan varmt rek att ni provar dem så fort den dyker upp i butikerna!

Likes

Comments

Hej,

Jag har tidigare bloggat på vimedbarn men haft en del paus från bloggandet i några månader men kände att det var dags att börja lite lätt igen och gärna på en ny portal där man kan få lite ny inspiration samt en sida där man själv kan designa sin blogg utan att bli tokig på varför saker och ting inte fungerar som man vill! 😂

Lever tillsammans med min lilla familj, en man och två små söta troll! Keyla och Timeja, ni kommer få se en hel del utav dessa två små söta varelser.

Min blogg kommer mestadels handla om dem samt träning samt att snart återgå till att vara egen företagare.

Jag älskar att ibland få skriva av mig men även få inspirera andra människor/ mammor gällande träning mm efter att ha fått barn. Ibland lättare sagt än gjort men finns viljan, motivationen där så brukar det mesta gå! ❤️

Vi ses snart igen!


Likes

Comments