Detta är min nya och första blogg.

I feel like a small boat on the osean sending big waves in a motion like a singel word can meak a heart open.

can u hear my voice this time this is my fight song take back my life sing to prove that im allright song my powers turnd on starting right I will be storng I play my fight song and i dont really care if nobody belives cuse i still got a lot of fight left in me.


Bildresultat för fight song citat

Relaterad bild


Likes

Comments

jag är ny på hela denna blogg grejen som ni kanske märkt. Men jag tänker inte låta det stoppa mig. Jag tänker helt enkelt göra det jag gillar mest av allt. Jag har ADHD så om ni vet vad det är så är det som ADD bara att man har ett H mellan dom två D'en och det H'et står då för hyperaktiv. Så jag kan tillexempel inte sitta still mer än typ max 15 minuter. Så när jag ser min stora syster sitta och göra läxor eller skriver på datorn så är hon alltid "aktiv" eftersom att hon skriver så snabbt. Men grejen är att när jag sitter vid min dator så spelar jag oftast spel, kollar wish, youtube eller något sånt. Jag har liksom typ alldrig haft det där att man sitter och skriver på dator snabbt och mycket. Så när jag har min dator och spelar eller internet shoppar så sitter jag oftast och liksom drar mina fingrar fram och tillbacka på tangenterna asså typ lådsas att skriva (ish). Så eftersom att jag då tygligen ällskar att skriva på datorn och alltid fått bra betyg i vissa uppgifter i svenska ´(alltså uppgifter där man ska skriva på datorn) så tänkte jag varför inte starta min egen blogg.

Så here we go. Detta var ett välldigt långsökt inlägg men jag har liksom inget att göra just nu så jag tänkte bara berätta lite om mig och varför jag ville starta en blogg så där fick ni er lilla beskrivning som blev välldigt lång. <3 ;-

Likes

Comments

detta är min nya och första blogg. Jag är bara 13 år.

Jag har varit med om en hel del i skolan och tycker att det är dags att dela med mig om det.

Jag kommer att dela med mig och även dela med mig om lite life hacks och lite vad som hällst.

Mest kommer ni få se citat som jag tycker man borde gå efter om man har det lite jobbigt.

Hoppas att ni kommer att gilla mina inlägg och min blogg så hörs vi snart igen.

1/APRIL-2017.