Allmänt, Tråkigt

Hej


Jag har absolut inte glömt bort er men jag har haft fullt upp. I Juli började jag på mitt andra jobb inom hemvården (kalades hemtjänsten innan) och det har varit stressigt eftersom man även jobbar inom förskola. Tufft att sluta kl 22 och komma hem strax innan 23 för att sen gå upp halv 7 för att komma iväg och jobba på förskola. Så nu jobbar man mer än 100% så när man kommer hem så är man helt slut och till bråkande barn så jag känner mig helt slutkörd och på det hela när jag har lediga dagar och kommer hem tidigt så åker sambon och söker med sin metallsökare. Alltså har jag själv INGEN egentid överhuvudtaget. Dem gånger jag har fått tid för mig själv utan barn och sambo kan jag räkna på en hand likaså där jag och sambon har hittat på något utan barn kan jag också räkna på en hand under 10 år. Så när jag tar upp det så säger han "nästa helg så kan vi ju hitta på något tillsammans allihopa" *facepalm*     Jag vill göra något UTAN barn och sambo......JAG vill göra något SJÄLV men det verkar inte han fatta. 


Denna vecka har jag nog jobbat 50 timmar och det känns och på det hela så börjar jag bli förkyld och har knappt fått sovit något. Så jag vet inte hur jag ska orka denna vecka att jobba   


Igår var det 12 år sen jag och sambon blev ihop :) Men det kommer vi fira den sista september


Ha en bra dag

Likes

Comments

Allmänt

Dag 13

Ja ni när jag var 20 så var det jobb, barn och pojkvän så det lyckades jag ju med förrutom att jag vill ha ett fast arbete visst jag jobbar men jag är "bara" vikarie och får springa runt på så många förskolor och det skulle vara skönt och få ett fast arbete där man har sin trygghet, lära känna barnen bättre och framför allt veta att man kan ha semester och att det är betald semester.


Nu när jag är 30+ så är det fortfarande jobb, vara skuldfri och kunna resa och unna mig/oss ibland. Vill bara att mitt liv någon gång kan bli lättare och roligare så man slipper kämpa med/om allt.Hur tänker DU om DIN framtid?

Likes

Comments

Allmänt, Barnen

Ja ni alla. Nu har mina barn sommarlov och det har dem längtat efter :) Men tyvärr så har jag inget sommarlov eller semester för jag är "bara" timvikarie. Har sökt sommarjobb men inte fått något men får väl se om man får jobba på en annan bemanning för kommunen och hoppa in i hemtjänsten och äldreboende. Jag har varit på lite intervjuer och jag hoppas verkligen på 1 av dem för jag har varit där som vikarie och stormtrivs där :)


Och i går var det ju midsommarafton och hoppas alla inte ligger bakfulla idag :) Vi var till samons syster och hennes familj och hade trevligt under hela dagen tills strax innan vi skulle åka då fick jag "utskällning" av svärmor för min sambo (hennes son) hade berättat att vi skulle åka till stockholm och sova på hotell 1 natt i slutet av Juli och hon blev sur och tog ut det över mig. Hon började med att säga att vi hade lovat att hon och min svärfar skulle få följa med, att jag inte ville att dem skullefölja med och att jag tycker att dem bara duger till att sitta barnvakt. Och inget av det stämmer överhuvudtaget och klart att jag blev sårad och ledsen över att det inte stämmer.


1. Visst vi har sagt att vi kunde åka till stockholm ÖVER DAGEN inte sova över.

2. Vi ville göra något under sommaren bara vi fyra som familj för vi har inte gjort något på 2-3 somrar som familj. Vill inte ha med dem hela tiden på allt vi gör, för vi träffas varje helg och hjälper dem med deras hus.

3. Dem sitter inte så ofta barnvakt, det är snarare de som tjatar på oss att vi ska ut och äta eller gå på bio eller ngt för att dem VILL sitta barnvakt men jag känner att jag inte vill utnyttja dem hela tiden. VÅRA barn VÅRAT ansvar.

4. Mina svärföräldrar fick följa med på kryssning när jag fyllde år i april (den sämsta födelsedag någonsin).


Enligt min sambo så tror han att hans syster sa något elakt till min svärmor och så fick jag ut för det på något sätt. För hon brukar säga elaka saker till sin mamma. Men han skulle prata med sin mamma för han tyckte att det inte var så bra sagt från hennes sida. Men sen är det ju inte första gången jag har fått ut för något jag inte har gjort från henne.


Ja ja idag är det en annan dag med solsken

Likes

Comments

Allmänt
Jag vet att det är ett tag sen jag har skrivit i bloggen men jag har varit trött, ledsen och arg den senaste tiden 😠

Mycket beror på min sambo och bägge barnen. Barnen har bara bråkat, tjatat och gnällt  så det har ju inte hjälpt mitt humör. Sambon ska man väl inte tala om.... Jag jobbar ca 30-40 timmar i veckan som timvikarie som barnskötare i förskola och sambon är arbetslös men gör han något hemma....NEJ det är jag som tvättar, städar, viker tvätt osv. Då tänker ni väl vad gör min sambo om dagarna....Jo han hjälper sina föräldrar med att renovera DERAS hus och han hämtar och lämnar barnen på skolan men oftast är det jag som får lämna barnen på skolan och då får jag stressa iväg dem för att hinna med min buss. Som igår bad jag honom att skjutsa in barnen till skolan för att det skulle regna och han sa att han kunde göra det och då skulle jag slippa stressa iväg med barnen till skola och vidare till bussen men så kommer morgondagen och visst regnar det men vem var tvungen att lämna barnen.....Jo JAG och det var lagom t roligt att komma dyngsur till jobbet för att HAN inte orkade komma upp ur sängen. Han tänker ju inte på mig i alla fall att jag är trött för det är alltid jag som får lägga barnen och H får man tvinga i säng just nu så det blir ju jag som får ta den fajten. Varenda helg nu i ca 4 veckor så har han varit ute och sökt med metalldetektor från morgon till kväll. Ibland kan jag tänka... Jag då? När ska jag få egentid? Sovmorgon? På 3 år så kan jag räkna sovmorgnarna på ena handen medans han tar sovmorgon väldigt ofta.

Och som rubriken säger så rycker det i mitt vänstra öga sen i fredags och det brukar vara för mig ett tecken på stress och trötthet. det börjar bli irriterande att ha detta ryckande i ögat.

Denna månad har jag tyvärr inte kunnat jobba så mycket som jag har velat heller och snart har barnen sommarlov 😄

Ha det bra 😊

Likes

Comments

Allmänt

En blogg jag nyss börjat läsa.... Jag följer inte så många faktiskt men jag går in och kollar och är det något intressant så följer jag den bloggen. Jag har inga favoriter precis men jag gillar att läsabloggen  "oslofrun".

Likes

Comments

Allmänt, Roligt, Barnen

I förrgår så åkte jag och barnen buss till slottet och gick till stadsparken så barnen fick leka lite, sen ville de ha glass så när vi skulle gå och köpa glass så såg de stora holmen där man kan åka trampbil, tåg m.m så då vill dem dit så då gick vi dit men innan vi kom dit så tänkte jag att då kan vi äta lite på sjukhuset men dem hade inget kvar så då tänkte jag att då tar vi en korv med bröd på holmen och när vi väl kommer dit så är det världens kö så vi fick därifrån och drog vidare in till stan och åt på McDonalds istället, sen gick vi till leksaksaffären så de fick köpa en varsin leksak sen tog vi den efterlängtade glassen innan vi gick och köpte godis. Sen tog vi bussen hem och var ute lite till så allt som allt så gick vi 5 km och var ute i 6 timmar.

Igår var vi till Stadsparken igen tog med fika och sen tog vi bilen till holmen så fick dem åka trampbil en stund innan vi drog och handlade mat för 1 vecka sen åkte vi hem och barnen fick kolla på netflix och käka godis. Jag och sambon satt på balkongen och mös lite innan det var dags för sängen för oss alla.

Helt underbar dag

Idag åkte jag till min mamma och träffade den nya valpen.

Likes

Comments