För ett tag sen fick jag ett par nya skor! Dom är såå snygga. Tyckte då att jag kunde vänta lite med att lägga upp dom på bloggen så att jag kan se om dom är sköna osv. Nu har jag haft dom ett tag och kunnat använda dom ett flertal gånger så jag kan genomföra min recension.

Dom är väldigt sköna och jag får inte ont i fötterna av att gå runt i dom. Jag är plattfot vilket betyder att jag inte har någon hålfot. Detta får man mycket problem av och behöver stöd av tex special uppbyggda sulor. Jag behöver inte några sådana i dom här skorna då dom är väldigt bra uppbyggda. Jag går alltså inte snett och mina fötter ramlar inte inåt. Jag får varken ont i fötter, vrister eller anklar. Dom är supersnygga och får ens outfit att se lite lyxigare ut. I början fick jag skavsår av dom men det kan jag tycka hör till med nya skor! Sätt på skavsårs plåster så blir allt bra igen. Dom är i materialet mocka vilket jag tycker om jättemycket. Dom är väldigt stilrena.

Finns att köpa på Scorett för 799;- eller klicka här.

Skorna finns även i andra färger så sombeige och marinblå klicka för att se här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen! Som ni såg i beskrivning kommer det här inlägget handla om tunna och svaga naglar.
Jag har haft nagelförlängning, kan lägga in en liten video där nere. Men när jag skulle ta bort dom pga danslägret (se annat inlägg) så filade hon alldeles för mycket med elfilen. Dom blev så tunna och gjorde så ont hela tiden. Jag behövde göra något åt det här. Man kan ju inte gå runt och ha ont. Jag gick in på Åhléns och hittade ett paket där det stod "Nagelförstärkare för svaga och tunna naglar" jag nappade direkt och köpte den. Köpte även en glasfil.
När jag kom hem öppnade jag och läste hur man gjorde osv. Steg 1 var att lägga på nylonfiberbas och steg 2 var att lägga sealer. Jag gjorde det och Nylonfiberbasen (steg 1) är som ett vanligt nagellack och man lägger på den precis som vanligt men sen när den börjar torka ser det ut som ett nät som ligger över hela nageln. Såhär skriver tillverkarna "De små nylonfibrerna bildar ett skyddande nät över nagelytan och ger ett extra skydd när nageln växer." Steg 2 är sealer och man applicerar som ett vanligt nagellack den känns bara lite tjockare. Tillverkarna skriver såhär "täcker nylonfibrerna och gör nagelytan slät före applicering av nagellack." Det kan vara bra att ta två lager sealer så blir det ännu jämnare.
Jag tycker att det här funkar jättebra och mina naglar bryts inte när jag har det här ovanpå. Jag lägger in en bild där nere så ni kan se hur den ser ut och kanske till och med köpa en egen.
Jag är inte på något sätt sponsrad utan det här är mina egna åsikter.

  • Allmänt
  • 57 Readers

Likes

Comments

Dom senaste tre dagarna/kvällarna har jag farit ända bort till Nacka. Eller det är ju inte så långt egentligen men det tar sin tid att åka dit med bil eller tunnelbana eller hur man nu vill resa. Iallafall så har det sen i Måndags pågått en orienteringstävling som kallas tre kvällars. Det är alltså tre kvällar på sommaren som det är en tävling. Alla tre dagarna hänger ihop och det är sen den slutgiltiga tiden (varje dag tar det ett visst antal minuter och sen lägger man ihop det och då blir det sluttiden). Alla som deltar i en ungdomsklass får ett pris. Alltså om man springer allt i från HD10 till HD16 så får man pris.
I år har tre kvällars då utspelat sig i Nacka vid Hellas' Gården. Det är en väldigt stor skog där så man springer i olika delar av skogen varje dag. Min syster och min pappa har då sprungit detta men jag står helst över. I stället har jag, min mamma och min bror gått iväg till Hellas' Gårdens café. Vi har köpt glass och sen suttit oss vid bryggorna och sett på när folk har badat. Första dagen hade vi inga badkläder med oss. Andra dagen hade vi det och det var väldigt varmt i vattnet och när solen sken var det väldigt härligt att vara där. Idag tredje dagen hade jag med bikini men kände inte för att bada då det kändes blåsigt och kallt. Mamma badade dock och hon sa att det var över 20 grader i vattnet.
Det finns också bastu för dom som vill värma sig innan. Flera andra saker som finns är en restaurang, ute gym, olika långa löparspår, toaletter, tennisplaner, man kan paddla kanot, hyra skridskor, skidor och pulka på vintern mm. För att se allt man kan göra i Hellas' Gården klicka här. Jag rekommenderar verkligen att åka hit då det är väldigt mysigt och det finns mycket att göra. Om man inte bor i stockholm finns det även stugor som man kan hyra som ligger precis bredvid sjöcafeet. Jag kommer definitivt åka tillbaka hit senare i sommar!

På samma ställe finns det tre bryggor och även en flotte ute i vattnet. Om man vill kan man sen simma ända bort till en liten ö som ligger bortom flotten. Jag skulle gissa på att det är 100-200 dit. Jag kan inte lova att min bedömning är rätt.

Här är en bild på flotten och sen på ön där bakom.

Min lillebror älskar att bada! Han är också alldeles nyklippt i håret. Vilken snygging.

  • Resa
  • 77 Readers

Likes

Comments

Tandläkaren sa att tanden växer snett men att det är för tidigt för att säga om den är fel. Jag ska komma tillbaka i februari och det är då han får kolla om den fortfarande är sne. Om den är sne kommer jag kanske till och med behöva tandställning. Tur att jag inte behöver tänka på det nu utan jag kan vänta hela vägen till februari. Se you later alligator 🐊

Likes

Comments

Sitter just nu och väntar hos tandläkaren hoppas de går bra. Dock så vet jag inte om jag ska kolla mina tänder för gjorde de förut uppdatering kommer senare om hur det gick oså. Ska bara kolla om min tand är sne 😆

Likes

Comments