Jag unnade mig en ny favorit från Guess häromdagen. Den är så himla fin och passar till precis allt! Jag köpte den hos Accent i Västerås och som vanligt hade jag beslutsångest och kunde inte bestämma mig för om jag skulle köpa den här eller en svart väska från ett annat märke. Tur att tjejerna i personalen är supergulliga och hjälpsamma, annars hade jag säkert stått där hela dagen..

Jag har inte hittat den någonstans på nätet så jag kan tyvärr inte länka till just den här varianten men HÄR finns den i andra färger.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Herregud vad jag är dålig på att uppdatera, förlåt för det!

Jag kom på att jag inte har berättat om vår nya familjemedlem. Skäms på mig.

Det hela började med att jag och min mamma satt och tittade på Hundar utan hem för att hon ville adoptera en staffe. Vi satt i flera veckor och kollade efter en lämplig hund och en dag fick jag syn på Jackson. Det fanns bara en kort beskrivning om honom men jag blev störtkär! Jag lyckades övertala min pojkvän och efter några om och men skickade han in en intresseanmälan. Väntan på svar kändes som en evighet men till slut ringde de och sa att vi fick adoptera honom. Jag studsade såklart upp och ner och klappade händerna och tjöt.

Vi hämtade honom i Stockholm i mitten av december och han var hur snäll som helst! Det finns inget annat än kärlek i den där lilla hårbollen! Eller ja, inte så liten, det är 28 kilo kärlek i knähöjd..

Han älskar människor och speciellt barn som han kan välta omkull, inte med flit såklart men han är sjukt klumpig och har ingen vidare koll på hur stor han är. Bästa platsen är soffan - helst i knät. Leksaker är skitkul i 2 minuter tills de går sönder. Tennisbollar demoleras på några sekunder. Min mamma är tydligen världens bästa godisautomat för sitter man fint och tittar förväntansfullt så åker alltid godsakerna fram. Tack mamma för att du göder honom.

Nu i efterhand har vi fått reda på att han förmodligen har använts till avel och det är därför hans tänder är något filade. Han hittades på gatan i södra Dublin och var i hyfsat bra skick för att vara en gatuhund men han var alldeles för smal. Högst oklart vad han har för raser i sig men vi tror att det kan vara en blandning av amstaff och boxer.

Hursomhelst är han, i min värld, världens finaste lilla knähund!


http://hundarutanhem.se


Likes

Comments

Ibland måste man få unna sig själv en ny kamera, ellerhur? Min gamla kompaktkamera vill inte riktigt hänga med i svängarna längre så det fick bli en canon powershot g7 x mark II, den ska tydligen vara helt fantastisk. Hoppas att posten sköter sig så att jag får pilla på den redan nästa vecka.Likes

Comments

Nu har jag varit hemma i några månader och jag längtar tillbaka till solen mer än någonsin. Sakta men säkert har det sjunkit in, kylan gör mig deprimerad. Bristen på solljus gör mig nedstämd och negativ. Nej, jag vill tillbaka till värmen. Såhär kan man ju inte leva?

Något jag inte saknar är ön, förutom vissa platser som till exempel strandpromenaden från San Agustin till PDI. Helt fantastisk motionsrunda! Det blev en dyrköpt läxa att inte lita på någon när det handlar om pengar, mer blåst har jag aldrig blivit men det är en historia för sig. Det är sjukt tråkigt att några enstaka personer har förstört min känsla för det stället, eller mer att jag har låtit dem förstöra det för mig.

Tankarna har istället fört mig till LA som jag alltid har velat flytta till men det har känts så avlägset och ouppnåeligt. Det är något speciellt med LA som tilltalar mig förutom den avslappnade livsstilen, värmen, stränderna, möjligheterna.. Det är svårt att sätta ord på vad det är men det känns som att det är där jag hör hemma fast jag aldrig har varit där.

Plugg först - förverkliga drömmar sen.


Likes

Comments

Jag kommer aldrig tröttna på den här utsikten.
Nu ligger jag på verandan och tittar ut över San Agustin och Playa del Inglés. Allt som hörs är ljudet från vågorna och några syrsor..

Likes

Comments

Det är lite av ett mysterium hur jag har kunnat få med mig så mycket saker hit. När mamma var här fyllde hon dessutom på garderoben med ytterligare några kilon. Jag har redan packat halva min stora resväska och är lite rädd att vikten kommer att överskridas trots att jag har köpt en weekendbag som jag har tänkt att ha som handbagage. Jag blev lite paff när Sara kom hit med EN halvstor resväska och halva blev över till mina saker, haha! Hon insåg nog inte hur mycket grejer som ryms i min garderob.. Ja, ni ser ju en del av kaoset. Jag har rivit runt i hyllorna och försökt att packa så smart jag bara kan. Hoppas att det ryms i tre väskor!

Dagen har för övrigt varit en riktig slapp-dag. Sara har legat vid poolen nästan hela dagen och jag har mest kollat höstmode, bloggar och packat ena väskan. Det är för varmt för att bara ligga och jäsa i solen nu när caliman har kommit tillbaka. Det var 32 grader inatt när vi satt på verandan och spelade kort.. Det ska bli riktigt skönt att åka tillbaka till svala Sverige om en vecka. Längtar!

Likes

Comments

Det verkar som att en liten storm har dragit in över San Agustin och det blåser på rätt så duktigt. Alla fönster och dörrar står och smäller trots att allt är stängt och det låter som att bakdörren ska flyga upp vilken i sekund som helst. Mina utemöbler på terassen dras över golvet och allt som stod på bordet har rasat ner. Bordet är alltså gjort av järn och har en stor tjock glasskiva på, det är dessutom förankrat i en dunk med sand som parasollet som går igenom mitten av bordet sitter fast i. Låter ganska stabilt va? Nja.

Vågorna drar in en bra bit längre än normalt och någon verkar ha smällt upp en extra stark strålkastare vid ett av husen lite längre ner mot vattnet. Det blir nog inte mycket sovandes för mig förrän morgonen kommer. Undrar hur många dåliga filmer på Netflix man kan se under en natt..

Den förra "riktiga" stormen lyfte bordet. Tropiska vindar när de är som bäst.

Likes

Comments

När jag vistas i solen brukar jag alltid smörja in mig med spf 15 minst två gånger i timmen eftersom att jag är väldigt känslig för solen. Igår satt jag med ryggen i solen i ungefär 45 minuter, klockan var inte så mycket så jag smörjde inte in mig. Solen börjar inte bränna på ordentligt här förrän vid 11-tiden.. Gör om, gör rätt. Det här kommer inte att hända igen.

Likes

Comments

Idag ska jag spendera precis hela dagen på terassen, eller ja, så länge som solen ligger på. Jag har tappat nästan all färg under den senaste veckan bara för att jag har grottat ner mig i soffan och hostat fram magrutorna. Vart tog bikinilinjerna vägen? Skandal.

(Snygg morgonfrilla..)

Likes

Comments