Hej alla ny dag, idag var jag väldigt trött när jag skulle gå upp så låg kvar i sängen en stund och somnade om lite, inte bra egentligen men vad ska man göra? Man får ju passa på när man har sommarlov, börjar 9an på torsdag, ska bli skönt att veta att det är sista året på samma skola och sedan har jag vilka möjligheter jag vill, det är en skön tanke att ha i bakhuvudet. Men idag än så länge har jag bara städat lite hemma, varit och ätit hos morfar och varit på soptippen med han, när vi sa att vi skulle dit tyckte han det va kul att hänga med och inte bara sitta hemma hela dagarna, så självklart fick han det. Det är kul att se hur pigg han är och hur mycket han vill hjälpa till. Han bar några tunga säckar och hade lite saker på rollartorn, det var riktigt kul faktiskt.

Nu ska jag upp till Corona och fixa allt där uppe, gå en promenad med henne eftersom hon varit skadad. (mer om det i ett annat inlägg) Blir en kortare promenad idag, gick 50 minuter igår så får bli 30-40 idag. Senare har jag min första inne träning med innebandyn, ska bli skönt att komma igång igen efter en längre vila. Var på stadium sports camp och fick upp motivationen igen, vilket är super kul. Så idag står det bara stallet och innebandy på schemat. Sen blir det antagligen mys i sängen framför Glee, som i övrigt är en riktigt bra serie. Men kickar in här senare.

xoxo

Finaste Corona, som en groda...haha

Likes

Comments

Hej alla, idag tog jag tag i saken och fixade en ny blogg. Jag har bloggat lite innan på olika portaler men kände att nu måste jag ta och testa nouw. Än så länge känns allt jätte bra, bara en header som ska fixas och lite små saker.. Så om någon duktig har lust och hjälpa mig med en header vore det jätte skoj, få själv inte till det alls tyvärr, så hojta till.

Så, vad är då tanken med denna blogg? Jo jag har länge känt att detta hade jag velat dela med mig av, detta hade jag velat skriva ner eller helt enkelt bara få skriva av mig då och då. Inte ha någon press på att få tusentals läsare utan göra det för en kul grej liksom, tycker man inte det är kul bör man inte hålla på, så är det. Som jag sa tidigare så har jag bloggat innan, men inget var seriöst och inget jag tyckte var kul alls, men nu börjar jag 9an, jag känner att motivationen för detta är på topp och jag känner att jag har en hel del att skriva om. Men vi gör helt enkelt en nystart vilket känns jätte bra. Jag hoppas ni kommer gilla det och jag hoppas vi kan ha kul tillsammans. Mer om mig, min vardag och mina hästar lär ni få veta inom kort. 

xoxo

Likes

Comments