View tracker

Jag är tillbaka i Sverige och har varit ett tag nu. Det var fantastiskt att få komma hem till varma kramar från familj och vänner. Första veckorna hade man fullt upp med allt och ingenting. Nu när man fått lugna ner sig lite jobbar jag som vikarie på min gamla grundskola när någon är sjuk samt träffar massa folk.

Jag vill passa på att nämna att Österrike är vackert men våran svenska höst berör också min själ. Vi är lite för vana och slutar uppskatta den fantastiska naturen vi själva har. Dock börjar mörkret även komma och det är inte en av mina favoriter.

​Inte ett givande inlägg, men de kommer än annan gång! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag kan inte sluta att vara fascinerad av dessa höga, vackra skapelser, BERGEN!
Det är en natur jag inte är van vid, jag är inte van att se hur långt som helst och känna mig så här liten. Jag är van att vart jag än vänder så ser jag max femtio meter framför mig innan det står ett hus, ett träd eller en lastbil i vägen.

KOLLA!


KÄRLEK

V
Ä
N
N
E
R

Likes

Comments

View tracker

Jag tänker att bilden får säga sitt!

3 veckor har jag överlevt och försökt tagit vara på

2 veckor har jag kvar i detta vackra land

Likes

Comments

Det är helt galet hur snabbt dagarna går, denna vecka har jag samma schema som förra. Alltså så vandrar jag röd alpin bara med en ny grupp, det känns jäkligt skönt, då vet man vad man snackar om i alla fall. Kan ju bara nämna att jag hade transfer för första gången i lördags, dessutom helt själv #stolt

Det märks väldigt stor skillnad nu jämför med första dagarna, man kan mycket mer nu. Man njuter lite mer nu än i början, även fast det regnat hela dagen i dag. Dessutom har jag sådan jäkla tur med mina grupper, riktigt trevliga gäster.

Som sagt så vandras det under hela dagarna, sedan är det stretching och after walk, när det är slut så jobbas det på kontoret, man äter, umgås och partar. Sedan är det bara upp tidigt dagen efter för att hålla i morgon möte och sedan börja vandra igen. Förutom då på lördagar för då är det transfer, så man åker och lämnar veckans gäster och hämtar nya. 

Lunch äts på diverse österrikiska fäbodar, helt fantastiska luncher och det mesta är oftast helt hemmagjort från grunden med riktiga österrikare som ägare, här hade tyskan varit ett jäkligt bra verktyg. 

Jag vill ju bara nämna att vissa gäster är väldigt annorlunda, de är helt galet vad det finns folk till. Man tror alltid man sett det mesta, men sedan kommer ytligare någon helt jätte egen person.  

Man lär sig sjukt mycket av att vara här, det är ett unikt kontor!

Bad på en 2000 meters höjd

Redigerade bilder tänker jag kommer i ett snyggt sammandraget inlägg

Likes

Comments

Så som reseledare så får man en dag ledig i veckan och jag som vandringsguide har min på onsdagar, de är väldigt trevligt. Då kan man vandra fritt, shoppa, bada och slappa lite mitt i veckan. I dag har jag köpt mig en Österrikiska dirndl(folkdräkt för tjejer) för en massa pengar, men jag känner mig ändå väldigt nöjd. Jag tänker att bild på den får komma senare när man har piffat upp sig på riktigt. När shoppingen var klar beslöt jag mig för att gå och bada på felsentherme som är ett mysigt badhus, de var riktigt najs. Jag tror det blir en lugn kväll ikväll då gårdagen blev destu värre med beerpong turnering (vill nämna att jag och Alex ändå kom väldigt långt).


Bilden till vänster är när jag besteg en topp på 2577 m.ö.h

Likes

Comments

Det jag egentligen pysslar med är att transportera gäster ifrån Bad Gastein och till Bad Gastein på lördagar. Dessa gäster är sedan här i en vecka och gör massa skoj med oss guider. Det finns två olika grupper av guider, några som håller i utflykter och några som håller i vandringar. Jag va vandringsguide för en enkel grupp hela förra veckan men denna vecka har jag vandring för en lite svårare grupp(vandringssvårighet syftar jag på). Så med gruppen jag går med nu bestiger man fler toppar etc. Det var en riktigt jobbig vandring i dag, jag trodde jag skulle dö, men jäklar va stolt man va när man klara det. Förövrigt när det inte är vandring så är de partyn, kontorsjobb, fester och middagar, Det är fullt upp hela tiden och i kväll ska jag va DJ på pubquizet som arrangeras.

Detta var gårdagens guide middag, nej man får inte så här bra mat varje dag. ​

​Som ni ser så är de inte något dåligt jobbkontor man har! 

Likes

Comments