Allt har inte på senaste tiden riktigt gått som tänkt men jag måste säga att man löst saker och ting för jäkla bra. Jag har haft två av dem bästa dagarna av säsongen hittills. Egentligen var gårdagen kaos på alla sätt möjliga men ändå var humöret på topp, gästerna va fantastiska och allt lyckades lösa sig.

Idag har det varit toppenväder med en superbacke i Sportgastein. Halva dagen med barn och halva dagen med vuxna samt en smaskig lunch på det.

Likes

Comments

Sådär ja, efter 3 dagars snöande börjar alperna faktiskt se ut som jag föreställer mig alperna. Tydligen ska det fortsätts snöa mängder nästa vecka, vilket innebär massa puder, vilket innebär glada guider.

Jag är ledig så här på lördagar, helt galet skönt med sovmorgon, efter massa sömn började dagen med brunch och sedan begav jag mig längs in i Gastainer dalen till Sportgastain. Det var helt fantastiska backar även fast det är så lite öppet, tyvärr blåste det sjukligt mycket. Men det var några härliga timmar i alla fall,

I morse

När jag kom i mitten av december

Likes

Comments

När inga barn var anmälda tog jag mig tillfället att sitta på kontoret och sedan bara bege mig ut i backen. Ganska najs att ge sig själv lite ledigt en solig eftermiddag som denna. Åkte lite skidor, solade och hade det bra.

Snart taggas det poolparty med kidsen och pubrunda med gästerna!

Likes

Comments

Ett år har gått, ett år av utmaning, ett år av nya erfarenheter och ett år av upptäckter. Det här året har varit utvecklingens år, det har hunnit hända så otroligt mycket som förändrat mig som person, framförallt på insidan. Året började med diverse kurser, motorsågskurs, röjsågskurs och skidlärarkurs.

Våren fortsatte och jag fick möjlighet till mitt livs bästa resa, 3 veckor i Nepal. Att få se landet, folket och en helt annan kultur var magisk. Jag lärde känna folket som lever där men samtidigt knyta fantastiska band med dem jag reste med.

Några veckor efter det begav jag mig till Österrike för en reseledare utbildning, utbildningen var jobbig, galen och fantastiskt rolig. Kursen tog slut och slutspurten i skolan började, strax efter kom dagen jag alltid väntat på STUDENTEN! Jag var absolut inte favoriten i klassen men poppis bland lärarna, smöra och jobba hårt vet jag i alla fall hur man gör, fina betyg blev resultatet.

Det blev sommar, en kär vän till mig kom hem efter 1 års tid, ett återseende utan dess like, hon gick från att vara en vän till att bli en syster. Efter en del resande i Europa och att hoppat ut från ett flygplan kom ett läger där jag var ledare. Även här blev ett vanligt vänskapsband till något mycket mer, mellan mig och mina två älskade vänner Amanda och Inez.

Inte långt efter begav jag mig tillbaka till Österrike där jag nu hade fått jobb som visade sig vara jobbiga, härliga och extremt lärorika veckor i alperna som vandringsguide. När jag kom hem var jag lost, vad skulle jag göra nu fram tills vintern då jag visste att jag skulle tillbaka? Helt plötsligt lyckas jag springa på min gamla lärare som i sin tur ledde till att jag jobbade som lärarvikarie på min gamla grundskola, samt att jag även fick jobb på min gymnasieskola som ambassadör och äventyrsvikarie ”Fröken Mysan”.

Månaderna hemma gick fort, helt plötsligt skulle jag återigen säga hej då till både familj och vänner… ett nytt äventyr väntade. Nu sitter jag här efter några väldigt spännande veckor i alperna, saker börjar falla på plats, jag har kommit igång och det känns bra här.

Med min familj vid min sida är allt möjligt, de är dem som stöttar mig, pushar mig till mina gränser och ger mig en kram när jag behöver en! Jag älskar er!

JAG ÄR SÅ TAGGAD PÅ ATT SE VAD NÄSTA ÅR HAR ATT ERBJUDA! NYA LÄRDOMMAR OCH UTMANINGAR VÄNTAR! MYCKET ÄR PLANERAT!

Med andra ord GOTT NYTT ÅR!

Likes

Comments

Under min tid hemma i Sverige har jag mestadels jobbat som lärarvikarie, det har faktiskt varit väldigt roligt och givande. Har vari vikarie för knattar på 10 år till folk i min egna ålder i blandade ämnen.

Nu är My tillbaka i kära Bad Gastein som jag lämnade för två och en halv månad sedan. Denna gång är det inte bara 5 veckor utan 5 månader. Inte heller är det vandring som gäller utan nu skidor. Under vintern och våren kommer jag vara Krampus ansvarig det vill säga åka skidor med barn som är mellan 10-15 år. Samt arrangera kvällsaktiviteter, så som poolparty.

Det har varit extremt jobbigt att säga hejdå till alla man älskar, framförallt i morse när jag skulle ta farväl av min moder och fader. Men nu när jag anlänt känns det redan bättre! Detta kommer bli kanon bra, enligt mig.

Från och med NU tänker jag alltså uppdatera så mycket som möjligt!

Likes

Comments