Header

​+ Det är bara 16 dagar kvar tills julafton

- alla prov, inlämningar och läxor är klara

+ imorgon ska jag på en julfest och det kommer bli väldigt kul

- jag är just nu sjuk efter att ha tagit en spruta + att jag är förkyld

+ jag är i ett bra ställe i mitt liv

- det känns inte som december :(

Likes

Comments

well hello.
Idag hade jag det första provet och det gick bättre än förväntat så det känns skönt, men imorgon så har vi det andra provet och jag fick precis reda på några saker so kommer på provet som jag inte pluggat till så stressen stiger.

Efter skolan idag gick jag hem och bara chillade vilket var väldigt skönt för jag kände mig lite utmattad efter skolan.

Likes

Comments

​Hello!
Idag började hellweek, iallafall för vår klass. Denna veckan är jag knappt redo för men jag tar mig nog igenom den, eftersom vi kallar den hellweek så kanska ni vill veta varför. Idag så skulle en inlämnings uppgift vara klar (jag var klar igår dock), imorgon har vi ett SO prov som jag är ganska nervös inför, på onsdag så har vi ett No prov som kommer gå skit för jag har typ ingen aning vad som kommer (tur att jag har en bästavän som igår i parallellkassen som har provet imon hehe). På torsdag så ska vi ta en spruta och på fredag så har vi beep-test. 
Det ända bra med denna veckan är att imorgon ska vi göra lussebullar på hemkunskapen och på fredag ska jag på jul-fest.

Men nog om veckan dagen idag har gått hyfsat snabbt, eftersom jag var klar med svenskan hade jag inget att oroa mig över.

Likes

Comments

​Godmorgon!
​Snart ska jag bege mig in mot stan eftersom jag ska på gudstjänst (jag är ej kristen men jag konfirmerar mig).​ Resten av dagen kommer bestå av plugg, plugg och lite mer plugg.

Likes

Comments

Likes

Comments

(förlåt för det fettiga håret)

Hello guys!
Just nu sitter jag på espresso house och ska snart beställa något att äta till lunch. Jag sov öve med ida igår tills idag och vi vaknade typ 10, hela morgonen har vi bara slöat och vid kvart i ett tog vi bussen in till stan.

Resten av dagen spenderas väl antagligen i stan och ikväll ska jag inte göra något speciellt bara plugga ughhh.

Likes

Comments

+ Det är december och det är = JUUUL (ni kommer märka att jag är lite crazyy när det gäller jul)

- Jag har 2 två prov nästa vecka och ett av dem är i NO och det är det provet som kommer bestämma hela mitt betad i NO/Biologi

+ Jag har mått bra den senaste tiden och det har gått bra i skolan

- Det är så jävla kallt hela dagarna att jag håller på att bli en livslevande isbit

+/ Jag flyttar om cirka 3 veckor och det känns bra fast lite tråkigt. Det kommer bli ganska annorlunda att flytta från etta väldigt stort hus till en lägenhet men det kommer säkert bli jätte kul.

Likes

Comments

Well hello peeps
Jag kom hem från skolan för typ en halvtimme sedan och det är så fruktansvärt skönt att det är fredag, men ändå lite jobbigt för att nästa vecka kommer bli ett helvete. 

På tall om ingenting har ni sett julkalendern? ​ jag har sätt både avsnittet idag och igår och jag tror denna kommer bli riktigt bra. Det känns skönt att det äntligen handlar om jul i kalla Sverige så man får se lite snö haha. (btw. jag bara älskar min frost kalender)

Likes

Comments

Hej allihopa!
Välkomna till min blogg, Jag heter My och är 14 år (02). Jag bor i en liten stad på västkusten som heter Halmstad. I denna blogg så kommer ni att få läsa om mitt liv och allt som har med det att göra. Hoppas ni ollar den !


Likes

Comments