//gammal bild igen//

Jaha snart är det dags för mig att flytta. Jag och mamma var på en visning idag och om vi blir erbjudna den så tar vi den. Jag har alltid bott i hus iallafall med mamma, med pappa så har jag bott i en lägenhet en gång. Jag tror det kommer bli bra men jag kommer såklart sakna huset.

Men idag så har jag varit i skolan och sen stack jag och två andra till stan, sean så åkte jag och mamma och kollade på lägenheten så det var basically min dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

//gammal bild//

well idag har jag fått huvudvärken ifrån helvetet, jag kan knappt ställa mig upp utan att alting rör sig. Nog om det, jag ska nog fortfarande köpa kappan som jag skrev om igår för vi la undan den tills idag så jag får väl var lite badass och gå ut fastän jag är sjuk.

Likes

Comments

- Jag har 2 prov denna veckan. Ett i matte och ett i spanska, snälla döda mig!

+ Hösten är verkligen här nu och jag bara älskar det!

- Alla j**la clowner som springer runt och skrämmer folk.

+ Igår så hade jag mysigaste kvällen med mina tjejer.

-  Jag har varit sjuk trött idag och i helgen, jag har ingen aning varför för jag har sovit normalt men men.

+ Imorgon ska jag köpa en skitsnygg kappa.

Likes

Comments

Likes

Comments

well hello.
i går blev det inte någon bloggning så ni får veta nu hur jag tyckte om konserten. Den var så j*vla bra, jag är så överraskad att jag blev så känslosam haha. Så när vi kom dit och hade suttit oss ner och förbanden hade spelat och nästan hela arenan släktes då kom tårarna. Jag skrek, grät och sjung samtidigt och ni vill verkligen inte höra hur det lät för det var hemskt (sorry till mina kompisar som var tvungna att klicka igenom en 5 min lång nystory med mig sjungandes som en katt som satt en kråka i halsen). Ni kommer att få höra det när jag lägger ut bloggen därifrån.
Men för övrigt har jag haft det riktigt bra i stockholm, det har inte blivit så värst mycket shopping så om ni vill att jag visar vad jag köpt kan ni väl gilla/kommentera.

Nog om Stockholm, igår när jag kom hem så var det pride här jag bor och jag mådde typ dåligt över att jag inte var här tidigare men iallafall så åkte jag ner till stan en stund och det var verkligen så mysigt, vi lyssnade på några band, strosade runt & bara chillade. Det blev att jag och min kompis kom hem till mig runt 12 och då tittade vi på peter pan, och får jag säga hur snygg han är i den riktiga filmen jag dör typ. Nu vill jag ge cred till er som läst hel detta inlägget så hörs vi imon bye!

Likes

Comments

​Nu är vi framme i stockholm. ​Planet landade kring 13 och sen tog vi flygbussen in till city. Efter det åt vi på vapiano (vilket är väldigt gott). Sen gick vi till hotellet där vi är nu och alldeles strax ska vi gå till tunnelbanan. Nu tjatar Emelie att vi ska gå så vi hörs sen Bye!

Likes

Comments

Jag är har nog världens sämsta tålamod. Jag vet exakt vad som kommer hända imon eftersom jag ska till Stockholm.
Jag ska till skolan i typ 2 h innan vi ska ta flyget till sthlm och de två timmarna i skolan kommer kännas som 2 dagar för mig eftersom jag kommer kolla på klockan varannan sekund (inte för att jag inte gör det redan hehe). Och sedan resten av dan kommer kännas som 2 minuter. Så ja jag har sämst tålamod.

Likes

Comments

Hej!
Det har inte blivit något tidigare inlägg idag efter som imorse så hann jag inte och så har jag inte varit hemma i eftermiddag så det får bli ett sent inlägg.

Men ida så har jag varit i skolan (skräll) och efter skolan åkte jag för att planera en sak (inget med bloggen att göra) och efter de så åkte jag på min konfa. Så det där var min dag lite slarvigt. 

På fredag så flyger jag och min bästa vän upp till Stockholm för att se Justin. Jag såg honom på hans Believe turne 2013 så det ska bli kul att se hur han har utvecklas. Men nu måste jag sova God night!

Likes

Comments

​HELLO!
Idag så har det varit en helt vanlig skoldag, till skolan, hem och sedan dö men skämt åsido så är jag ofta typ så trött så jag tror att jag kommer spy. Vad tror ni det beror på? ​Jag skulle tro att det är antigen att jag sovit för lite eller att jag hat druckit för lite, men jag vet inte.

Om några min så ska jag på dans sååå bye!


Likes

Comments