Hej folket !
Förstår inte hur folk klarar att hålla igång en blogg och kunna skriva om så många förnuftiga saker varenda dag . Som ni märkt är det inte direkt min starka sida att uppdatera så ofta men jag bestämde mig för att uppdatera nu .. mitt i natten i know .
Saker har varit väldigt upp och ner för mig dom senaste dagarna , ett tag var jag väldigt lycklig , sen inte så lycklig , i lördags var jag med om en väldigt jobbig sak som påverkat mig väldigt mycket . Jag är full av hat mot personen/personerna som gjorde detta mot mig , försöker låta bli att trycka ner mig själv mer vilket är svårt , dom här dagarna har känns lite som jag försöker simma i djupt vatten medans jag har en sten bunden på mitt ben . Min familj och andra som står mig nära stöttar mig såklart och jag vet ej vad jag varit utan dom .
Jag har just nu inte så mycket att att skriva om tyvärr men jag hoppas ni haft en bättre helg en mig och får en helt fantastisk vecka ! Det är ändå vår nu 🌞
Xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej !
Veckorna för mig försvinner snabbt !
Spenderade min lördag med Sarah som äntligen kommit hem från Indien efter ca 3 veckor .
Hoppas ni haft en bra helg och får en bra fortsättning på veckan !!

Sarah 👆🏻som nästan såg ut som en kille bakifrån

Likes

Comments

Mitt sport lov försvann för snabbt ( hade bara praktik på tisdagen ) har haft några helt awsome dagar , helt oförglömligt bra dagar . Hoppas ni haft en toppen vecka !

semmeldagen var ju i tisdags då jag även hade praktik .
Vi fick baka massor semlor till statshuset som skulle ha någon avskeds fest för någon . Jag gjorde dock inte så mycket utom att pudra dom och leverera dom men visst blev dom fina ?

Likes

Comments

Godeftermiddag folket !
Hoppas allt är jätte bra med er ?!
Är på bussen nu påväg hem från dansen har även haft praktik idag och igår .
Märker att jag inte klarar blogga så jätte ofta men det kommer haha jag lovar !
Grejen är att jag försöker fokusera väldigt mycket på mig själv och mitt mående just nu , har fått veta lite jobbiga saker som gör jag måste stöta bort en människa från mitt liv ,som hade en stor plats för mig ( FÖRUT inte nu ) kan inte ha folk som är nära mig och ljuger för mig i mängder och inte har någon respekt för mig . Det var förväntat och är inte så jobbigt som det kanske borde varit , blir en process för mig bara som jag måste igenom .
Man tror någon är din medicin sen visar det sig dom är giftet !
På tal om annat så häromdagen i förrgår så gick jag runt i vår jacka och inbillade mig nästan det var vår , igår morse när jag vaknade och öppnade gardinerna fick jag halvt en chock när allt där ute var vit , dock har jag inte så mycket emot snö för alltid en sån frihets känsla av snö ! Men man länkar allt lite efter solen och värmen !
Ha en bra fortsättning på veckan
Xoxo

Likes

Comments

Hej allihopa !
Idag blev det en rätt lugn söndag för mig , skönt efter en lång vecka !
Hoppas ni haft en awsome helg !

Likes

Comments

Hej allihopa !
Har ni också så ibland att Ni vill berätta något men har jätte svårt att sätta ord på det ?
Har så just nu men ska göra ett försök !
Har varit en av dom personerna som varit väldigt uppbunden av andra människor tex en partner .
En känsla långt inom mig långt nere i djupet av känslorna som säger att någon person ska rädda mig , vara allt jag vill ha eller någon som jag vill leva för och kämpa för .
Man kallar det för kärlek och förälskelse men egentligen kanske det handlar att man är rädd för ensamheten och bara vara med sig själv . Såklart finns det förälskelse och kärlek också men nu pratar jag om det som i botten inte är något av det .
Blir så frustrerad av att jag först på senaste tiden kommit på att den ända personen som alltid kommer älska mig och göra allt för mig är jag själv , det är jag själv som skapar mina äventyr .
Har varit i ett komplicerat förhållande i kanske 1 halvår , det började åka neråt vid nyår sen tog det helt slut för några veckor sedan . Jag var helt förberedd då och när allt verkligen var helt slut kände jag mig nästan lättad , jag hade offrat mig själv så mycket i förhållandet att jag mot slutet inte visste vad äkta glädje var , det är lite så jag är som person jag går all in och förlorar lätt mig själv tills nu , jag känner mig stark igen och kommer nu lägga all focus på mig själv !
Vet att det är många tjejer som kämpar i sina förhållanden för att få det att funka , ibland för man får det där lilla extra och så tänker man att han är så fin kille jag kan inte lämna honom , men det är faktiskt inte värt det i slut ändan man sviker sig själv bara . Om han nu älskar dig så mycket så kommer han kämpa för att se dig glad i ALLA LÄGEN ! Inte bara när han känner för det. När jag var ur mitt förhållande började jag märka vilka som verkligen fanns där för mig och verkligen ställde upp för mig mer en min partner nånsin gjorde tex som min familj och närmaste vännerna , du är inte ensam !
Tack för mig 😘
Xoxo

Likes

Comments

Godkväll alla fina människor !
Min vecka har verkligen gått väldigt snabbt och idag är det torsdag kändes som det var fredag igår . Har haft praktik tisdag och onsdag , tisdag var det mycket folk och fanns massa att göra men onsdag var det väldigt lugnt och rätt lång tråkigt . Har dansat varje dag den här veckan mellan 1 och en halv timma upp till 3 timmar , jätte skönt ! Har haft Janina med mig en hel del vilket gjort det mycket roligare 💃🏻 ! Imorn blir det dans igen och jag ska försöka hitta någon vettig koreografi !
Hoppas ni haft en bra vecka och ni för ha en jätte bra fortsättning på veckan !
Xoxo J

Likes

Comments

selfie , foto, natur

Godkväll folket 🌙
Imorse bestämde jag mig för att gå en promenad för skulle annars bara vara inne hela dagen , var så friskt och skönt ute fåglarna sjöng och det luktade lite sådär som det kan göra på våren , även fast det är runt 0 -2 här .
Eftermiddagen ägnade jag åt att städa , kvällen åt att baka och sedan kolla på mello !
Trevlig helg hörni !

Dansade med Janina igår ( min bästavän ) efter dansen när vi kom hem till mig så var vi fett hype så vi sminkade oss massa bara för skoj 💄👄 blev rätt bra faktisk vi såg ut som vi skulle på värsta coola festen eller något haha

Likes

Comments

Jag praktiserar på torekällberget och om ni inte vet vad det är så är det ett ställe i Södertälje där alla gamla hus och gator finns kvar som en mini by som sparats från lång tid tillbaka . Här kommer iaf några bilder ifrån huset där jag jobbar i !

Häromdagen när vi skulle servera smörgås tårta ( inte jag som gjort den ) 👆🏻👌🏻 men visst ser den gudomligt god ut ??

Likes

Comments