Halloj folket !
Detta blir mitt sista inlägg som 17 åring , HELT SJUKT VA ? Känns både fantastiskt och läskigt samtidigt .
Min sista vecka som 17 åring har jag spenderat inomhus där jag vandrat mellan soffan och sängen , fick feber på söndag kväll med hela paketet : snuva , hosta det där vanliga .
Imorn fyller jag år med ska bara fira med mamma och pappa , på lördag blir det party med hela familjen ( gudmor , gudfar och alla som inräknas som familj ) dom närmaste vännerna ( bara dom jag umgås och har mest kontakt med ) sen alla som bor här på gården så ska bli otroligt kul hopps jag , vara med dom människorna som funnits där hela mitt liv kunde inte önskat det bättre !!
Har fått ny praktik plats såklart blev jag sjuk första dagen men ska dit nästa vecka , ska bli jätte spännande !
Här kommer lite bilder från dom senaste dagarna
Enjoy

Lime rawfood tårta 👆🏻

En hemma gjord hamburgare som var det FKN GODASTE JAG ÄTIT !!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej folket !!

Mitt liv dom senaste veckorna går sakta uppåt , mera en neråt men ändå väldigt växlande . Det som hände lördagen för nu 4 veckor sedan var att jag var med om ett sexuellt övergrepp på en "fest" , av en person som jag hade väldigt mycket tillit till (annars hade jag aldrig varit där ens ) , var än till kille som hade varit som en bror för mig i kanske 4 år som fanns på plats och var mycket medveten om vad som skedde men gjorde inget , i hans värld var detta något som var ok . Jag har gått igenom många tuffa perioder i livet redan och trodde jag var beredd på det mesta, tuffa relationer , död , falska vänner, mycket skit helt enkelt men nej den här händelsen kan man inte vara beredd på . Jag var redan på kanten men lyckades ändå ha någon slags kontroll över mitt liv, men efter den lördags natten vändes allt bokstavligt upp och ner , allt blev så mycket värre , min ångest kunde vara helt ur kontroll i flera dagar , kunde få panik över ingenting . Samma vecka på onsdagen kom yrseln som varade i ca 2 veckor , från att jag satt mig vid frukostbordet tills att jag skulle lägga mig , ibland försvann det nästan helt ibland blev det värre . I början efter var det värst jag klandrade mig själv till allt , ogillade mig själv så otroligt mycket , samtidigt när jag sakta började ta mig upp igen märkte jag mer och mer hur mycket jag började utvecklas och blev så mycket starkare och tryggare med mig själv. Har ändrats så mycket på bara knappt en månad mycket tror jag beror på händelsen men kan vara flera saker , kommer aldrig på samma tjej igen och det på både ett negativt men även positivt sätt dock är känslan lite läskig. Jag har fått stöd från olika oväntade håll men knappt något stöd från förväntade håll , så det brukar vara med allvarliga saker man märker direkt vilka som är dom äkta ! såklart har jag fått mycket stöd från dom som står mig närmast och dom vet nog vem dom är ! Jag har fortfarande dagar som är mera jobbiga en andra , drömmar och tankar som plågar mig i vissa stunder .

Idag satt jag och tänkte tillbaka på när jag var liten och vad mina tankar då var om dom som var 18 år eller när jag själv skulle vara i den åldern , min bild från när jag var liten av 18 åringar var att då är man vuxen , man är vacker och nästan färdig utvecklad , man kanske har kille eller tillochmed egen familj , man har det man önskar sig och är nöjd . såklart är det inte allt som stämmer men jag fick mig ändå en liten tankeställare att vad är man inte i ens barns ögon i denna åldern ? eller för andra med människor ? även fast jag har gjort så otroligt mycket på gott och ont på mina snart 18 år så är jag ändå så stolt över vem jag är idag .

En sak som har hänt mitt under allt kaos, och som även tog sin början innan allt detta , var att jag blev ledare för en grupp som nu heter kul kultur, från början var det jag och två till som bara hamnade i en situation och blev invalda , en hoppade nyss av så nu är vi bara två ledare. Allt är väldigt nytt och inga ideer har en blivit verklighet , vi samarbetar med södertälje kommun och nova som är ett cafe och mötesplats för undommar som ligger i luna gallerian . Vi ska bygga upp något med ungdomar , skapa något och försöka förverkliga dom drömmar vi har . Väldigt spännande är det , man får se vart allt leder till !

Hoppas ni har/haft en jätte fin helg !

:)

Likes

Comments

Godkväll folket !
Tänkte jag skulle uppdatera lite här innan jag ska sova ( skriver alltid här mitt i natten har jag märkt ) har gjort väldigt mycket dom här dagarna och samtidigt ingenting skumt va ?
Förra lördagen hade min granne ( som bor i skogen rätt nära mig i sin jurta ) vår fest , jag var där med Sarah och flera grannar , folk hade kommit från lite här och var för att sitta tillsammans och sjunga runt eldarna .
Det var första kvällen på väldigt länge jag kände mig trygg och lycklig igen även fast det inte varade jätte länge så kändes så skönt .
Min vecka har annars varit väldigt uppochner , haft en konstant yrsel nästan varje dag , såklart ska andra människor man har i sitt liv ställa till med det där extra dramat varann dag vilket tagit på mig väldigt mycket för jag varit så känslig .
Igår hade jag igen en väldigt skön lördag där jag umgicks med Sarah mycket , vilade hemma bara och för det mesta glömde allt dåligt och lätt livet bara komma med sina små godheter .
Vädret här har varit helt fantastiskt både igår och idag , varit ute nästan hela dagen idag med Linné och en tunn läder jacka , jag och Sarah försökte börja bygga på en träd koja ute i skogen , gick sådär .
Hoppad ni haft en fin och solig helg !!
Xoxo

Som ni kanske inte ser så har det funnits en gunga där , bara en gammal bräda och lite rep som är kvar , jag brukade gunga där när jag var väldigt liten så för skojs skull tog vi bilderna där vi det skulle se ut som jag gungar ( jätte bra blev det )

Likes

Comments

Hej folket !
Förstår inte hur folk klarar att hålla igång en blogg och kunna skriva om så många förnuftiga saker varenda dag . Som ni märkt är det inte direkt min starka sida att uppdatera så ofta men jag bestämde mig för att uppdatera nu .. mitt i natten i know .
Saker har varit väldigt upp och ner för mig dom senaste dagarna , ett tag var jag väldigt lycklig , sen inte så lycklig , i lördags var jag med om en väldigt jobbig sak som påverkat mig väldigt mycket . Jag är full av hat mot personen/personerna som gjorde detta mot mig , försöker låta bli att trycka ner mig själv mer vilket är svårt , dom här dagarna har känns lite som jag försöker simma i djupt vatten medans jag har en sten bunden på mitt ben . Min familj och andra som står mig nära stöttar mig såklart och jag vet ej vad jag varit utan dom .
Jag har just nu inte så mycket att att skriva om tyvärr men jag hoppas ni haft en bättre helg en mig och får en helt fantastisk vecka ! Det är ändå vår nu 🌞
Xoxo

Likes

Comments