Hej allihopa !
Idag blev det en rätt lugn söndag för mig , skönt efter en lång vecka !
Hoppas ni haft en awsome helg !

Likes

Comments

Hej allihopa !
Har ni också så ibland att Ni vill berätta något men har jätte svårt att sätta ord på det ?
Har så just nu men ska göra ett försök !
Har varit en av dom personerna som varit väldigt uppbunden av andra människor tex en partner .
En känsla långt inom mig långt nere i djupet av känslorna som säger att någon person ska rädda mig , vara allt jag vill ha eller någon som jag vill leva för och kämpa för .
Man kallar det för kärlek och förälskelse men egentligen kanske det handlar att man är rädd för ensamheten och bara vara med sig själv . Såklart finns det förälskelse och kärlek också men nu pratar jag om det som i botten inte är något av det .
Blir så frustrerad av att jag först på senaste tiden kommit på att den ända personen som alltid kommer älska mig och göra allt för mig är jag själv , det är jag själv som skapar mina äventyr .
Har varit i ett komplicerat förhållande i kanske 1 halvår , det började åka neråt vid nyår sen tog det helt slut för några veckor sedan . Jag var helt förberedd då och när allt verkligen var helt slut kände jag mig nästan lättad , jag hade offrat mig själv så mycket i förhållandet att jag mot slutet inte visste vad äkta glädje var , det är lite så jag är som person jag går all in och förlorar lätt mig själv tills nu , jag känner mig stark igen och kommer nu lägga all focus på mig själv !
Vet att det är många tjejer som kämpar i sina förhållanden för att få det att funka , ibland för man får det där lilla extra och så tänker man att han är så fin kille jag kan inte lämna honom , men det är faktiskt inte värt det i slut ändan man sviker sig själv bara . Om han nu älskar dig så mycket så kommer han kämpa för att se dig glad i ALLA LÄGEN ! Inte bara när han känner för det. När jag var ur mitt förhållande började jag märka vilka som verkligen fanns där för mig och verkligen ställde upp för mig mer en min partner nånsin gjorde tex som min familj och närmaste vännerna , du är inte ensam !
Tack för mig 😘
Xoxo

Likes

Comments

Godkväll alla fina människor !
Min vecka har verkligen gått väldigt snabbt och idag är det torsdag kändes som det var fredag igår . Har haft praktik tisdag och onsdag , tisdag var det mycket folk och fanns massa att göra men onsdag var det väldigt lugnt och rätt lång tråkigt . Har dansat varje dag den här veckan mellan 1 och en halv timma upp till 3 timmar , jätte skönt ! Har haft Janina med mig en hel del vilket gjort det mycket roligare 💃🏻 ! Imorn blir det dans igen och jag ska försöka hitta någon vettig koreografi !
Hoppas ni haft en bra vecka och ni för ha en jätte bra fortsättning på veckan !
Xoxo J

Likes

Comments

selfie , foto, natur

Godkväll folket 🌙
Imorse bestämde jag mig för att gå en promenad för skulle annars bara vara inne hela dagen , var så friskt och skönt ute fåglarna sjöng och det luktade lite sådär som det kan göra på våren , även fast det är runt 0 -2 här .
Eftermiddagen ägnade jag åt att städa , kvällen åt att baka och sedan kolla på mello !
Trevlig helg hörni !

Dansade med Janina igår ( min bästavän ) efter dansen när vi kom hem till mig så var vi fett hype så vi sminkade oss massa bara för skoj 💄👄 blev rätt bra faktisk vi såg ut som vi skulle på värsta coola festen eller något haha

Likes

Comments

Jag praktiserar på torekällberget och om ni inte vet vad det är så är det ett ställe i Södertälje där alla gamla hus och gator finns kvar som en mini by som sparats från lång tid tillbaka . Här kommer iaf några bilder ifrån huset där jag jobbar i !

Häromdagen när vi skulle servera smörgås tårta ( inte jag som gjort den ) 👆🏻👌🏻 men visst ser den gudomligt god ut ??

Likes

Comments

Hade försenad jul middag med min gudfar i måndags och efter maten upptäckte jag att vi faktiskt inte hade någon efterrätt så gjorde den här lite snabbt , såå god och kladdig !!

Likes

Comments

Bilden längst ner till höger är när jag suttit och väntat på mamma i två timmar i en butik och kände mig helt död och ja den bjuder jag på !

Likes

Comments

Idag gjorde jag och mamma en sak jag seriöst längtat efter i flera är vi köpte en riktigt SMINKSPEGEL ! Verkligen något jag kan rekommendera om man har pengarna till det , dock ligger alla bra sminks speglar om man även ska ha något ljus till på ca samma pris .

Likes

Comments

Här kommer ett jätte bra tips på längre ögonfransar och som även är väldigt bra för dina ögonfransar
Du behöver :
Aloe Vera gel
Castor olja eller Ricin olja (den du ser på bilen )
Mixa ihop allt .
Ta sedan på blandningen på dina fransar , jag föredrar att använda en ren mascaraborste .
Tips är att göra detta varje kväll innan du går och sover och att du låter det sitta kvar tills nästa dag .

På bilden över ser du ricin oljan, aloe Vera gel ( den ända jag hade hemma som är från Kreta ) och en aloe Vera planta , tog lite av både plantan och gelén till min bladning men en helt vanlig aloe Vera gel ska duga bra !

Likes

Comments

Hey folket !
Här kommer några bilder på mig och min vackra spegel . Älskar dom här jeansen ! klippt "hålen" själv och fixat dom tog lite tid men verkligen det värt !

Likes

Comments