Hej allihopa !
Tänkte göra ett litet snabbt inlägg hehe ,  nu är snart julen här och jag har inte ens fattat det .  Just jul tiderna brukar jag tycka väldigt mycket  om . Min december hittills varit full med  överraskningar, mycket kärlek , drama och även tyvärr många jobbiga saker.  Även fast jag ej går i gymnasiet ( för att jag hoppade av ) så händer det saker hela tiden , väldigt mycket kring mina känslor om man säger så ! 
Jag hoppas ni får en väldigt fin jul och jag ska blogga så snart jag får upp motiveringen och livet lugnar sig lite !

Likes

Comments

Tider går för fort ibland känns som jag inte alls hinner med.  Den här sommaren var över innan jag ens fattat det verkligen var sommar,  snön har redan kommit här, var snö kaos bara för någon vecka sedan . Idag har det spö regnat hela dagen  , swedish väder är så härligt haha.
Mycket händer med mig hela tiden vilket gör att jag inte kan blogga, måste känna mig taggad och positiv för att lägga upp inlägg , senaste tiden har inte varit så lätt för mig, vet inte när jag kommer igång med bloggen igen men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt !
Jag kan vara en väldigt känslig människa som har ett väldigt trasigt hjärta och det gör att mitt liv kan bli väldigt mörkt i perioder. Har också skapat många underbara och oförglömliga minnen denna höst !
Hoppas ni haft en fin höst och är beredda på vintern ;) 

Likes

Comments

Just nu är det egentligen inte så mycket som händer mer en att jag varit sjuk i 2 veckor och är trött på detta kalla väder , roligt nog ska det bara bli enu kallare.
Häromkvällen när jag fått nog av kylan och att känna mig så risig så tände jag alla levande ljus i mitt rum så det blev riktigt mysigt medans jag kollade på en komedi. Har bara hunnit dansa en gång denna vecka vilket leder till att jag blir deppig och väldigt nere.
Samtidigt om man försöker se det positiva med denna årstid och kalla väder så är deten bra tid på året för att ha filmkvällar, sleepovers osvosv !! inte så långt kvar till halloween heller! 

Likes

Comments

​Jag dööör för dom här hundarna , verkligen!!!   så snart det finns lite mer stabilitet i mitt liv kommer jag skaffa en eller två hehe!! 

Likes

Comments

Jaa ... vad ska man säga? jag tycker det är bra att folk kan ha tillgång till att kolla porr om dom nu känner behov av att göra det.

Många killar idag tror att det är så sex går till men icke alltså!!!  Det är nästan 2 olika saker enligt mig , sex är något som ska innehålla massa känslor och kärlek .

Likes

Comments