Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Just nu är det egentligen inte så mycket som händer mer en att jag varit sjuk i 2 veckor och är trött på detta kalla väder , roligt nog ska det bara bli enu kallare.
Häromkvällen när jag fått nog av kylan och att känna mig så risig så tände jag alla levande ljus i mitt rum så det blev riktigt mysigt medans jag kollade på en komedi. Har bara hunnit dansa en gång denna vecka vilket leder till att jag blir deppig och väldigt nere.
Samtidigt om man försöker se det positiva med denna årstid och kalla väder så är deten bra tid på året för att ha filmkvällar, sleepovers osvosv !! inte så långt kvar till halloween heller! 

Likes

Comments

​Jag dööör för dom här hundarna , verkligen!!!   så snart det finns lite mer stabilitet i mitt liv kommer jag skaffa en eller två hehe!! 

Likes

Comments

Jaa ... vad ska man säga? jag tycker det är bra att folk kan ha tillgång till att kolla porr om dom nu känner behov av att göra det.

Många killar idag tror att det är så sex går till men icke alltså!!!  Det är nästan 2 olika saker enligt mig , sex är något som ska innehålla massa känslor och kärlek .

Likes

Comments

Sist jag för en gångs skull var med hela min familj för att fira pappa ordentligt ( ett halv år efter han fyllde år ) så åkte vi till Taxinge slott för att fika.

Deras tårtbitar är heelt GUDOMLIGA!

- typiskt mig att smaka först sen ta bild, kan aldrig hålla mig -

Likes

Comments

Tjoo! dagarna rullar på som vanligt ( nästan ) för mig, blev sjuk i fredags kväll med feber osv, släppte först igår, idag orkar inte göra mycket skulle vilja skriva lite mer här men orkar inte ens det, skulle nog egentligen behöva sova lite nu he he. Det har varit otroligt mycket drama dom senaste dagarna runt oss och grannarna, alla har blivit inblandade mer eller mindre men det får sitt eget inlägg .

bilderna nedanför tog jag och sarah för ett tag sedan när det var en sådan där riktigt varm lördag. Vinden var kall den dagen så vi letade efter ett bra ställe dit solen kom men inte vinden då kom vi på detta stället , dörrarna skyddade ot vinden och solen låg rätt på , blev en väldigt lyckad dag!

Denna bild har en liten rolig historia , det fanns ingen som kunde fota båda oss tillsammans så smart och envis som sarah är så redigerade hon en bild så det såg ut som vi båda satt där! 

Likes

Comments

Det var kringelfestivalen en helg för ett tag sedan, var där med min bästavän och såg bland annat Frans ( från mello) uppträda!
Likes

Comments