Hej på er.
Jag kommer ta en paus härifrån helt. Dels för att jag känner att jag inte alls har den tiden till att blogga som jag hade velat och dels för att jag hatar att de bara kommer upp ett inlägg i veckan.. men jag har helt enkelt inte den tiden nu. Hope u understand.
Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lite Bildt från min fredagskväll med min pingla som jag saknat nått fruktansvärt. Å nej vi va inte alls fulla herregud nej nej vi drack endast två flaskor vin 😅

Hej. Känner verkligen hur livet börjar komma ikapp mig, gör massa saker hela tiden och jag kan inte förstå hur ni som uppdaterar varje dag hinner de. Känns lite omöjligt för min del.. älskar ju och skriva och blogga men jag hinner typ inte. Å sen när jag väl har tid är jag helt slut.
Kanske borde göra en planering osv så jag börjar uppdatera lite mer regelbundet

Likes

Comments

Okey hörni , jag är förälskad , var väldigt skeptisk till en början men efter att tagit en klunk är jag helt såld.
Detta är alltså kaffebönor med smak av irish cream( typ kokosboll och de luktar helt gudomligt).
Vi tog ett kaffemått sånt här tillsammans med vanligt kaffe och sen gjorde kaffebryggare resten och de luktade heaven i hela huset😍 skummade mjölk och voilà var de helt f a n t a s t i s k t

Likes

Comments

Hej på er. Ville mest bara dela med mig av mitt hår som jag färgat. Jag är ju naturlig mörk blond/guld/ jag vet inte😂. Men jag ville testa och göra de mee åt de kallare hållet. Jag ska ju alltid göra saker med en gång , mamma bad mig faktiskt vänta så hon skulle färgat mitt hår men envis som jag är så gjorde jag de själv. Tänkte att de kan ju inte va så himla svårt. Men slutade med vita fläckar i halva håret och orange fläckar i mitten sv huvuden. Ville som sagt spara pengar därför jag gjorde de själv men kan säga att de gör jag aldrig om igen 😂 slutade med att jag fick gå till frisören dagen efter and voilà så set de ut nu. Fortfarande ett x antal färger i håret men nu är de iaf inte orange ( å nej jag har inget emot orange hår men jag ser ut som hej kom och hjälp mig i det)

Likes

Comments

Godmorgon. Spenderade alla hjärtans dag med den finaste killen jag vet. Käka ute och fika och sen blev vi bjudna på plankstek, vilken lyx?!

Jag älskar alla hjärtans dag, tycker hela dagen är så himla mysig, att man ska uppskatta varandra lite extra.
Det är så fint!

Likes

Comments

Hej på er.
Hade ni en mysig kväll igår? Jag jobbade natten men de var hyfsat lungt och sen älskar jag mitt jobb så jag hade en mysig kväll. Sov i ca 2 timmar + att jag sagt till en kompis att vi ska ta den där vinkvällen som aldrig verkar bli av. Kommer förmodligen somna efter första glaset 😅

Likes

Comments

Igår var en riktig piss dag ville helst bara dra täcket över huvudet och inte gå upp. Men en kompis frågade om vi ska fika och jag hade verkligen inte lust, hade sån fruktansvärd ångest MEN jag gick ändå, kan ju inte bli sämre tänkte jag. Å vet ni? Det blev mycket bättre, efter världens godaste chokladboll, ett x antal kaffe och en fin vän kändes de inte lika tungt och andas längre. Vi skrattade och pratade och bara hade de mysigt. Jag är glad för jag åkte för ibland är de precis de va som krävs eller ah väldigt ofta att göra tvärtemot sin ångest och inte bara sin ätstörning liksom.

Btw så fixade jag mina naglar igår och ja är super nöjd!!😍

Likes

Comments

Har ni skådat något så vackert? Winersemla kan nog vara en av de godaste semlorna jag ätit. Grädden som blandats ut med mandelmassan blir lagom sött Muma!

Likes

Comments

Hej på er pärlor! Min dag har varit relativt lugn skulle plugga imorse men slutade med att jag lyssna på podcast och kolla på hårfärger. Ska nämligen färga håret platinablont och för er som inte vet vad de är kan googla, de är liksom blont fast åt de kallare/vitare hållet. Länge vart sugen på och testa eftersom mitt hår är ganska guldigt mer åt de gula hållet.

Annars då? Jo sitter på balkongen i skrivandet stund och helt plötsligt tittar solen fram😍 jag är inget stort fan av överdriven värme eller sommaren för den delen men jag har allt saknat den lilla rackaren.
Hur mår ni denna tisdag ?

Likes

Comments

Dagen startade med att jag vakna och tittade ut och de va helt vitt😳 asså va händer? Jag älskar vintern men den ska ju va i december månad inte nu..
Men Nikita vart ju inte lite lycklig när vi gick ut ( för er som inte vet så är de min bästa vän och hund ) hon skuttade runt som om att hon aldrig sett snö innan 😍

Sedan var de dags för mig att bege mig mot sjukhuset för skelett mätning eller jag vet inte vad de heter men de kollar så du inte har benskörhet. Det gick sådär men de kommer bli bra right? Man blir bara så arg och ledsen för vad man gjort mot sin kropp, eller rättare sagt vad anorexin har fått en och göra. Alla fysiska symtom man får ( absolut inte alla som får dessa utan detta är bara utav min erfarenhet ) som alla pratar om såsom avmagring. trötthet, ingen kroppsvärme, grå , ingen livsgnista i ögonen, ingen glädje. Men de sker så himla mycket i kroppen som ingen ser. Som är minst lika farligt som de symtomen som man ser.
Hoppas ni haft en fin dag ❤

Likes

Comments