​Dsgens lunch var min favorit mat pannkakor!;) Godast är ju med vaniljglass och hallonsylt. Men även med nutella och banan. haha båda är goda!
Har inte gjort något speciellt idag så har inte så mycket att berätta.
Ångesten gnagar och har gjort hela dagen , kanske för de är söndag eller anorexin, jag vet faktiskt inte.
Trycket på bröstet, känslan av att inte duga, att inte vara tillräckligt fin, inte tillräckligt smal, inte tillräckligt smart, tårar som vill komma ut men kan inte gråta. Nej idag är ingen bra dag alls. 
Hoppas ni har haft en någorlunda bra dag iaf och kom ihåg att en dålig dag betyder inte att det är ett dåligt liv. Och inte heller att det alltid kommer vara så. Det går över. Det blir bättre
I promise <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Såhär spenderar jag min lördagskväll under en filt och massa pepsi Max 👌🏼 godis är fan något jag älskar och jag blir så ledsen att de har fått bli den stora boven i dagens samhälle.

Likes

Comments

Började dagen med en otroligt god frukost, en av mina favoriter. Sedan ställde jag mig och gjorde pannkakor som vi skulle ha med oss som lunch till göteborg ;)
Framåt kvällen skulle vi till liseberg. Kan säga att jag var inte så taggad just för att de skulle finnas clowner och jag överdriver inte när jag säger att jag är helt CPRÄDD för clowner..
Men familjen övertalade mig och jag va ju inte lite rädd när vi gick därifrån..
Men för er som tycker om sådan saker borde verkligen gå dit, för dem hade gjort ett otroligt bra jobb med allt.
Vi vann en kexchoklad iaf ;DDD så något positivt iaf.
här kommer lite bilder från dagen.

Asså kolla på henne?!?! Nää uch åker inte dit på halloween igen iaf.

Å tillsist min kärlek! mums!

Likes

Comments

​En favorit, har ni inte smakat på mormors strutar i smak av kola, gör de då nu på en gång! Jag lovar er en fantastisk smakupplevelse muuums!
Sitter i sängen och dricker kaffe, glassen är tyvärr slut men men ;) 
Idag känner jag mig lite bättre än igår, har ångest men försöker att bara lägga märke till den, observera som de så fint kallas ;)
Den får helt enkelt sitta där i bröstkorgen tills den helt enkelt inte orkar sitta där mer. 
Jag vet varför jag har de, jag kan anorexins fällor, den falska tryggheten hon försöker lura mig in i allt för ofta men NEJ. 
Punkt slut.
Annars har jag gosat med min lilla sessa halva dagen, pratat med en personen som fått hela magen och bubbla! Asså åh vad jag saknat den där känslan. De där pirret. Så mysigt

Hoppas ni mår bra, ta hand om er, sätt på lite kaffe/te, gör någon god fika och tänd massa ljus.
Det är så viktigt för själen å farmför allt så bra!
Tänka sig för flera månader sen så hade jag aldrig tagit en glass i min ensamhet men idag så gör jag de, dels för att bli frisk, men meset för jag tycker om de!
puss
Likes

Comments

​Kan sakna tjejen på bilden något enormt, hon som inte visste vad kcal var. 
Hon som åt de hon tyckte om.
Hon som tyckte att den här nyttighets/trännings hetsen var helt jävla efterbliven.
Hon som var en sockergris.
Hon som älskade att sitta och dricka öl med sina vänner.
Hon som hade ork och energi och göra precis de hon ville.
Hon som var modig.
Jag kommer aldrig kunna bli just den tjejen igen, jag mer erfarenheter nu.
Jag vet vad samhällets normer kan göra med en.
Jag vet precis vad en kcal är
Jag kommer aldrig kunna bli den tjejen igen​
Jag kan bli bättre än tjejen på bilden.

Jag kan bli den tjejen som trots motgångar, trots idealet om hur man ska vara, vad man ska äta, hur man ska se ut, trots demonerna i ens egna huvud, som väljer livet och faktiskt lever de.

Men tjejen på bilden var trots allt lycklig, även om allt inte var guld och gröna skogar hela tiden. 
Å den lyckan?
Den ska jag hitta tillbaka tillLikes

Comments

Hej på er alla choklad praliner1
Hur mår ni i detta höstväder? Själv älskar jag det! 
Men tillbaka till rubriken, hade som sagt vägning idag och det gick väldigt bra. Jag är fortfarande fast besluten att lämna anorexin bakom mig. En sak min psykolog sa en gång som fastna, det va att anorexin har varit ett sätt för mig att fly från känslor, speciellt dem jobbiga och smärtsamma känslorna man kan känna, jag har inte riktigt kunnat hantera dem så det har blivit att jag tagit till anorexin och maten för det är lättare. Man känner liksom inte så. Men iaf det hon sa som faktiskt fastnade i huvudet att fine, anorexin har fått mig att slippa alla obehagliga känslor, fått slippa att vara så ledsen man kan bli ibland så det känns som hjärtat går sönder. Slippa känna dem dåliga stunderna helt enkelt.
MEN anorexin har ju även tagit ifrån mig alla bra stunder? Å det är ju så sant. Ibland när man blir övervälmiad av alla känslor så kan jag tänka ¨gud va skönt när jag slapp känna allt detta, all sorg, all ilska¨ men sen så stannar jag upp och tänker efter på vad min psykolog sa och då tänker ja att ¨fine den bedövade alla dåliga stunder men den tog även ifrån mig alla bra, alla dem stunderna jag idag kan skratta tills jag får ont i magen, alla mina drömar, alla saker jag ville så gärna uppleva men avstod ifrån¨Så ja ja den tog banne mig ifrån mig mer lycka än något annat. 

Likes

Comments

Fikade med min fina lillebror idag å jag lovar att den va lika god som den ser ut😍👌🏼

Likes

Comments

Idag har vart en bra dag. Dels för att jag planerat min födelsedags fest jag ska ha för mina allra närmaste vänner 😁 vet inte vilken mat jag ska göra än men förmodligen tacos , går alltid hem👍🏼 å massa äpple paj , kakor, bullar 😌 å så Vin, cider såklart det ska ju va party;)
Min outfit jag tänkte ha på mig men är inte säker än.
Vad tycker ni? 😘

Likes

Comments

Idag blev de en lunch på subway. Helt spontant. Min första sub på flera år och just en sån här spontanitet är väldigt jobbigt för mig. Har rätt mycket ångest men jag vet ju varför. Och jag vet att den lägger sig. Men det gör rätt ont när den är här.
Anorexin vet verkligen när den ska komma fram som allra värst.
JA JAG TOG LJUST BRÖD FÖR DE ÄR GODAST TiLL SUBEN!
Just när ångesten slår till så hårt för en sådan sak så känns de som jag fortfarande är så fast, på ruta 1 i den stunden iaf när de kommer till måendet.

Likes

Comments