• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Sämsta dagen. Jag har nästan gett upp. Men det är ngt som hindrar mig från att liksom göra det... Jag är la glad över det antar jag. Men pallar liksom inte med allt nu så ksk är lite off :)

Skiter i detta nu, godnatt -.-

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helt ärligt jag går i en särklass som är helt fuckade. Killarna hotar med att knulla sönder tjejerna, slå dom mm. Det är inte så jävla kul för oss tjejer att gå igenom sånt här bara för man är fkn tjej? Alla killar tar tjejer som att dom är svagare än killarna? Killarna hotar sönder oss tjejer, mobbar oss? De ända som fattas är att en av killarna smäller till ngn av oss. Helt ärligt är detta sjukt, visst jag är inte världens snällaste tjej , jag kan smälla till ngn som kaxar mot mig ibland, men jag måste la försvara mig på något sätt, eller? Asså wow. Vill ni något typ? Är trött på killarna. Dom vet mycket väl vilka det är. Tänker inte hänga ut ngn, men killarna har verkligen kaxat färdigt alla tjejerna mår piss? En av mina bästa vänner satt å grät pga detta? Visst va taskiga mot mig men inte en av mina vänner, denna människan förtjänar bättre än denna jävla särklass. Skäms för att ens gå i denna skola. Stenbock är inte den bästa skolan. usch, lärarna gör inte ens något åt saken. Vart är denna värld på väg? Ingen är snäll längre typ. Alla tjafsar å slänger hot hit och dit. Jag blir kallad hora, slampa , soc unge, särbarn och cp. Är det verkligen så jävla kul och behöva gå igenom detta varje jävla dag? Nej. Vi tjejer tröttnar på killarna och killarna tröttnar på oss lätt, visst det går jag med på? Men att behöva vara med i slagsmål för att man tröttnat? Har inte det gått lite över gränsen? Jag kaxar oxå. Fast det var inte jag som börja . just saying <333Aja.

That's it -.- (förlåt om jag har lackat)

Likes

Comments

Har självskadebeteende. Ibland äter jag inte, ibland skär jag mig. Det är inte så jävla kul och må såhär. Jag ber om att få bo i en vanlig familj utan massa dram</3 Folk börjar ju undra vad det är med mig. Vad ska man liksom säga. "Jag mår inte bra så jag skär mig" Eller liksom vad. Jag blir halvt mobbad av dom som ser ärren. Det trycker ner mig som fan. (min arm är värre nu än på bilden, kände att den bilden var "lagom".

Likes

Comments

Ja, jag tyckte detta var kul med att blogga. Kommer upd ganska mycket. Men det här med soc, allt är ju självklart inte soc fel det är ju även mamma å pappa som måste skärpa sig. Men när ska soc inse att min Mormor och Morfar kan ta hand om mig och min bror? Jag vet om en kille som är 8 som hamna hos sin farmor som var 77, Är verkligen min morfar som är 52 och mormor som är 67 för gml? Och dom har ett stort hus med 12 rum är det för litet för 2 ungar? Knappast. Och soc gör så att jag set ut som världens jävla kriminella unge? Är det så jävla kul. Jag får inte ens vara med visa för deras föräldrar tror att jag är kriminell bara för att jag bor på fosterhem. Eller att jag är ett dåligt umgänge för att min pappa knarkar? En del tror till och med att jag bor på fosterhem för att jag röker? Vafan. Är det verkligen så jävla stort att ännu en ungdom röker? Visst det är olagligt osv men jag gör det för jag mår dåligt och snälla börja inte röka det är inte bra. Jag fick sluta på dansen efter 8 år pga rökandet. Så nej det är inte bra ifall ni inte fatta det haha,. Men det är ganska jobbigt att sakna så jävla många. Det är rent sagt förjävligt. 

De var allt antar jag <3

Likes

Comments

Aja, deprimerad och kroppskomplex, same shit. Alla tjejer har typ kroppskomplex på något sätt. jag har det över hela kroppen. Jag skäms över hela mig. Men folk försöker få mig att inse att jag är fin som jag är. Men det funkar inte så bra. Men jag tycker att alla är as fina precis som ni är, nu tänker ni säkert "Varför ska vi lyssna på henne när inte hon lyssnar själv på det". Jag använder denna sidan för terapi som sagt för dels mig och er andra. Men ni är verkligen fina på just ditt sätt, kom ihåg de! <333 Men om ni har kroppskomplex och behöver snacka om det maila mig : Myjohansson13@icloud.com

Likes

Comments

Ja du.... Visst alla gillar inte skolan. En del är mobbade, en del mobbar vissa andra är inget av det. Jag har själv varit mobbad i 8 år typ så jag vet hur det är, Men det viktigaste är att inte ge upp liksom visa att du klarar skolan, skolka inte. Man mår nästan sämre, man kan lika gärna glo på lektionerna. Vad finns det å göra när man skolkar? Inget förutom att glo. Visst det ät fett jobbigt och gå upp typ kl 06:00 bara för att liksom. Om man har det jobbigt hemma och har gett upp, tro mig jag har själv varit där. Skolkat en hel vecka. Men jag mådde bara sämre av det. Men allvar, skolan är viktig. Tänk på att du ska lyckas bättre med livet än dina mobbare eller dina föräldrar om dom har det jobbigt. <33 Det var lite hur jag tänkte liksom om skolk osv

Likes

Comments

Hej!Jag heter My! Jag vet inte riktigt hur man bloggar osv men tänkte liksom varför inte börja blogga? BUP sa att det kunde hjälpa att skriva när man mår dåligt så aa... vne riktigt vad jag ska skriva bara. Känner mig liksom stel af?! Men iaf vi kan börja med lite fakta om mig; Jag bor i ulricehamn och går på stenbock., mitt liv är inte det bästa..., jag är bara allmänt deprimerad och saknar mina föräldrar. Man vet liksom att dom fortfarande älskar mig och min lillebror men när den ena väljer knarket förre sina barn så slår de till att dom ksk inte bryr sig lika mycket som man trodde. Men den tanken är 100% fel. Soc har förstört mitt liv och även min lillebror som är 8 år. Vad ska han liksom tänka om alla vuxna? Soc har förflyttat oss så många gånger. Vi har bott i Jönköping, Nässjö, Fredrikstad, Södergården, Vimmerby, Österbymo Och Marbäck/Ulricehamn. Asså min lillebror är bara 8 år? Detta kan ha förstört hans liv. Visst, jag har väl skurit mig lite överallt men han är fortfarande inte färdig i skallen... Asså soc har ljugit min mormor rakt upp i ansiktet. gjort så hela min famil+mormor och morfar har mått dåligt. Tranås är våran hemstad. det är även deras soc som kan suga av mig. Är trött på dom. Tranås soc har gjort allas liv så dåligt. Hatar dom. Vet att ni tror att jag överdriver om allt. Men visst dom har inte varit så dåliga men fortfarande flyttat på mig och min bror Max, Det gör ont på riktigt att lämna Tranås. Dom har gjort så hela våran familj ser hemska ut (soc).

Det var allt jag orkade skriva nu idag, Tack för att ni läste :)

Likes

Comments

Subscribe