View tracker

Glömde helt bort att dra fram julstjärnorna och resten av pyntet igår när det var första advent. Är ingen som tar fram så mycket tomtar osv men lite julstämning vill man ändå fixa. Hade alltid ett stort tomteland när jag var liten och man fick ju sån stämning när det var dags att ställa fram alla tomtarna med bomull och glitter på första advent. Nu orkar jag inte plocka fram allt det där, tycker det räcker med nån enstaka tomte, julstjärnor, ljusstakar och adventsljus. Årets adventsljus pysslade jag nyss ihop, så här blev dom. 

Nu behövs det snö på marken och lite julbak, då är julstämningen här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Detta är vad jag fick med mig hem från mässan igår.

*Helt sockerfria godisar som smakar riktigt bra! *Hazelnut cream som innehåller mindre socker än fruktyoghurt, alltså!?
*Vegansk choklad med endast två ingredienser, det var nog favoriten.
*vita mullbär.
*vegansk bar

De två senaste bilderna är vad vi ska sälja på gymmet. Det är RÅ funktionsdryck som går att köpa på flaska eller små shottar. Riktiga hälsobomber i olika kombinationer av lingon,rödbeta,blåbär och ingefära. Forskning visar på att lingonet minskar inflammationer och föryngrar våra blodkärl. Det som jag fastnade mest för var Det ”magiska” med rödbetan. Vilket är att de är maxade med nitrat. Ett ämne som gör att du kan förbättra din prestationsförmåga. Varför ökar nitrat prestationsförmågan? Det fick jag lära mig igår, du som också vill veta kan läsa det nedan:

Nitrat som finns naturligt i rödbetan omvandlas till kväveoxid i kroppen. Kväveoxid är en molekyl som kroppen själv bildar och har stora effekter på blodflöde, ämnesomsättning och muskelfunktion. När man äter nitratrika grönsaker kompletterar man den kroppsegna produktionen av kväveoxid. Nitrat blir nitrit när det kommer i kontakt med bakterierna i din mun. När din kropp arbetar kommer nitritet ut i blodet och musklerna och omvandlas till kväveoxid. Det gör att du kan hushålla med syret som räcker 3–4 procent längre. Häftigt tycker jag!!

Likes

Comments

View tracker

Bilade ner till Stockholm tidigt igår morse och spenderade hela dagen på fitnessfetivalen. Mässan var uppdelad i 2 hallar, i första hallen var det skönhet och hälsa. Där höll vi oss till stor del av dagen och sög i oss allt vi kunde för att få en uppfattning om vad vi ska satsa på att köpa in till butiken. Vi har iallafall bestämt oss för en rolig grej som jag kan visa sedan.

I år hade vi egentligen ingenting att spana på i den andra hallen, inga maskiner eller annan gymutrustning som vi har planer på att köpa in just nu. Men jag och Sanna ville gärna kika där ändå för skojs skull.

Hittade Marcus största Idol Linus Carlén där inne. Hade lovat honom att fixa en snapchat autograf om jag såg honom. Haha

Likes

Comments

Gokväll, nu har den här veckan snart också susat förbi. Redan fredag imorgon! Vi ska mysa ner oss i soffan nu och sedan ställa klockan tidigt, för dagen ska spenderas i Stockholm på fitnessfestivalen. Jag, Loui, Sanna och pappa ska åka ner för att få lite ny inspiration till Träningstemplet. Funderar på att börja sälja lite hälsokost i gymmet, inte så mycket proteinpulver o dylikt utan mer "superfoods" som tex acaipulver och macapulver. Nu längtar jag tills imorgon, ska bli så kul 😃

Bjuder på 2 bilder från igår ❤️

Likes

Comments

Vår dag i bilder hittills. Kvällens planer blir middag hemma hos mamma och Hasse sedan hem till godis och en film. En dag helt i min smak. Trevlig lördag ❤️

Likes

Comments

Har varit livrädd för att alla bilder som man har tagit ska försvinna. Känns inte säkert att föra över till dator om den av nån anledning skulle kollapsa. Tycker det känns allra bäst att framkalla bilder istället för att föra över till hårddisk, moln osv. Sedan blir det nåt speciellt när man kan hålla bildena i händerna tycker jag.

Vad jag blev sugen på att pyssla med detta nu! Imorgon ska jag köpa nån fin bok som jag kan sätta alla bilder i. Ska göra som en fotobok "mitt första år" hade jag tänkt, där man kan skriva text till bilderna också. Det kostar verkligen inte mycket att framkalla bilder, det ska jag börja göra med alla bilder!

Likes

Comments

De flesta har sagt att Loui är så lik sin pappa, det är inte förrän nu jag fått höra att han börjar bli lite lik mig också. Han har ju fått Marcus stjärthaka men i övrigt har jag så svårt att se om han är lik nån av oss. Vad tycker ni? 

Lillgrodan 🐸❤️

Likes

Comments

Dagen började med ett besök på vårdcentralen. Jag träffade sjukgymnasten som kontrollerade hur mina magmuskler har läkt ihop. Har fortfarande ett stort hål i magen vilket innebär att musklerna inte har läkt ihop ännu och jag bör enligt henne vänta med styrketräning.
Jag har nog gått på lite för hårt och börjat träna för tidigt. Fy får lite ångest nu att jag inte har varit mer försiktig.

Men måste säga att man får rätt dålig information från förlossningen hur viktigt det är att träna upp den inre muskulaturen innan man går på vikterna och HUR man gör detta. Känns skönt att jag fick träffa en duktig sjukgymnast, nu har jag mer koll på hur jag ska träna.

Loui har varit lite krasslig så vi stannade till på BVC för att kika lite på honom innan vi åkte hem. Mormor Biggan som också jobbar på vårdcentralen tar alla tillfällen hon kan när vi är där på besök ❤️

Likes

Comments

Idag har vi firat farsdag med en lång frukost och en sväng på stan. Tyckte den här pappan förtjänade en liten Present på sin första farsdag. Han fick en liten "goodiebag" med behövliga smågrejer i.

Du är en fantastisk pappa och vi älskar dig. Kram på farsdag ❤️

Likes

Comments

Väljer alltid sött framför salt. Älskar allt ifrån chokladbollar och godis men är väldigt sällan sugen på chips, pommes och fet mat.

Jag har födelsemärken i mina ögon.

Jag hade en oförskämt bra graviditet med Loui och körde tex benböj på gymmet 2 dagar innan han föddes.

Hade där emot känslorna väldigt nära och grät en skvätt nästan varje dag de sista 10 veckorna.

När vi öppnade träningstemplet i september 2014 (då hette vi Star Gym) sov jag över på kontoret i en tältsäng varje måndag och torsdag.

Marcus pappa jobbar på min pappas företag i Härnösand. Det var så vi lärde känna varandra.

Vi var kompisar länge (känslor fanns dock tidigt utan att jag ville erkänna för mig själv) Han gjorde mig sällskap på gymmet mycket och vi åt äggmacka varje kväll jag sov över i tältsängen. Sedan gick han hem.

Mitt lokalsinne måste va bland de värsta i Sverige

Mitt sämsta ämne i skolan var engelska

Blir sällan arg, min stubin är flera kilometer lång.

Marcus var helt bombsäker på att Loui var en tjej innan vi gjorde ultraljudet. Då pratade vi om att hon skulle heta Mette. 

Loui föddes 15 dagar för sent och vägde 3920 gram 


Hade inga cravings under graviditet men första veckorna klarade jag inte av att dricka kaffe. Inte heller mina favvo tuggummin bubbelmint tålde jag.

Jag vill ha alla mina barn innan jag fyller 30.

Likes

Comments