Lördagkväll spenderade vi tillsammans med Ebba, Oskar och tacos. Grabbarna drack lite öl och Ebba hade köpt rödvin som hon och jag skulle smutta på. Det är okej att dricka 1-2 glas nån gång ibland när man ammar tydligen. Känns lite konstigt ändå men ville iaf smaka lite då det var så länge sedan man fick. Men det smakade så illa, haha. Så blev inte mer än en mun för min del. Det var första gången på flera veckor som vi sågs allihopa för Oskar har flyttat till Östersund och har inte varit hemma förrän nu. Så det var på tiden att han äntligen fick träffa Loui! Han hade med sig fina presenter till lillkillen, bland annat en bomberjacka som kommer passa perfekt till våren. Tusen tack ogge ✨

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har jag och Loui lunchat med gammelmormor och morfar. Älskar detta ställe! Buffé är ju bäst och det ingår dessutom kaffe och efterrätt, även detta på buffé!! Hur bra?

Sedan har vi varit på eurokakel och valt ut vilket kakel vi ska ha i köket. Det börjar snart bli klart för att flytta in i våran lägenhet som har varit under renovering ett tag.. ska bli så skönt att komma hem till vårt eget.

Likes

Comments

Det är spikat och klart, vi har slickat in papper på vad klumpen ska heta.
Loui Eugene Hagberg ❤️ vår fina lilla kille som äntligen kan få kallas för något annat än klumpen o knodden. Vi har pratat såå länge om Loui och hade väl nästan bestämt oss för det namnet redan innan han kom. Men att bestämma sig för ett namn och veta att det känns rätt har varit svårare än jag trodde. Är helt kär i namnet Eugene från Marcus morfar och klingar bra tillsammans med Loui tycker vi!

Likes

Comments

Dagen började tidigt idag, vi skjutsade Marcus till jobbet 07:30. Sedan vidare till Mekonomen och lämnade in bilen för reparation av ABS. Det måste ju va det absolut tråkigaste man kan lägga pengar på. Fy :D

Vi satt i den minsta lilla receptionen och väntade på att morfar skulle komma och hämta oss. Självklart ska klumpen bli omöjlig bara för att det inte fanns någonstans att byta blöja eller sätta sig lite skymd. Kräktes ner både honom och mig, mycket mer än han nånsin har gjort och jag blev livrädd för ja trodde han inte fick nån luft. Stressad över att jag satt där jag satt, mitt ibland massa Mekonomengubbar och var orolig. Som tur var kom morfar snabbt och lilllens obehagliga beteende gick över så fort vi satt oss i bilen.

Nu är vi ute i Ripsand hos mormor och morfar. Har fått sova lite medan dom har agerat barnvakt. Skönt med lite avlastning, det behöver man ibland!

Dagens snygging

Regnigt på berget idag, men lika fin utsikt för det!

Likes

Comments

Jag måste säga det.. Är så jädra imponerad över vad kvinnokroppen klarar av under en graviditet, förlossning och återhämtning!! Ska aldrig mer se ner på denna kropp. Tänker på vad den har gått igenom och klarat av under så lång tid och inte minst vad den i slutändan har givit mig.

Översta bilden har vi gått över tiden 13 dagar och den nedre är 11 dagar efter förlossning. Måste ge mig själv och alla andra mammor i världen ett stort WOW. 

Likes

Comments

Lyxat till det med frukost på sängen med dessa precis 😍 idag är det söndag och vi har absolut inga planer på vad vi ska göra. Skönt, vi ligger nog här en stund till. Puss

Likes

Comments

Ingen självklarhet att få äta i fred sedan knodden kom. Precis som att han känner på sig när vi ska sätta oss till ro, för precis då nöjer han sig bara om han får vara nära. Tur att man har en till arm för jag är lika tjurig som honom när jag är hungrig och vill inte vänta 15 min till på mat. Haha det resulterar i att man snart är expert på att göra allt med en arm. Annars hade vi en lugn och mysig fredag hemma med tacos och tv.

Likes

Comments

Myst på hemma hela morgonen, tiden går så himla fort med en sån här liten. Fattar inte vart timmarna tar vägen. Nu blir vi snart upplockad av Jossan. Hon ska få fota detta lilla liv, iiho vad spännande 😍

Likes

Comments

Idag hälsade vi på gammelmormor och moffa. Hade klätt på knoppen och bäddat in han i vagnen innan vi satte foten utanför dörren. Vi fick ju klä av oss på en gång, vilken härlig dag! Nästan så att sommaren kom tillbaka en stund. Kolla vad stolta dom är, helt överlyckliga att du är här.

Likes

Comments

Idag har vi varit på ishallen för första gången. Eftersom Marcus säger att knytet ska bli hockeyproffs var han nöjd att första besöket blev avklarat. Haha. Vi stannade dock inte i den kalla hallen, utan jag och knoppen gick ut med vagnen medan Marcus kikade på brorsans match. Vrålhungriga som vi var efter 4-1 i vinst tog vi och köpte var sin burgare i drive in på Max. Även ett besök på XXL för den nyblivna pappan skulle köpa nya skor. Tänk vilket äventyr han fått göra på sin första söndag. Resten av dagen har vi myst hemma i sängen och här stannar vi hela kvällen.

Likes

Comments