Header

Mäktigt är ordet jag skulle beskriva Loreens nummer i gårdagens show i Skellefteå med, särskilt efter att ha läst intervjun om budskapet (intervjun hittar ni HÄR). Jag kunde knappt slita blicken från skärmen när hon uppträdde, fantastisk genomtänkt och fångande scennummer. Och hennes röst... magisk.

Likes

Comments

Hej fina ni, helgen har anlänt, hur ska ni spendera den?

Denna dag kommer i alla fall för mig att bestå av några olika punkter, dels ska jag göra en fest-makeup på mammis som ska på en tillställning, och senare ska jag hämta min bror som kommer hem från en skidresa. Kvällen blir däremot lugn, möjligen mellotittande.

Jeansen ovan är förresten, som ni kanske förstod av rubriken, från ZARA.

Kram och ta hand om er.

Likes

Comments

Hej fina ni och hej fredag! Hur är det med er idag?

Imorse möttes jag av ett vitt tjockt snötäcke utanför fönstret, måste ha snöat något otroligt inatt. Så det blev minsann att borsta av bilens rutor så gott det gick innan jag begav mig till affären för att handla.

Bilden ovan är från igår eftermiddags, vaniljyoghurt med granola, himla gott och tusen gånger finare i en skål av glas.

Kram på er.


Likes

Comments

Hej fina ni! Hur är det mer er idag?

Igår tog jag min lilla bil och besökte några butiker i närheten för att se om de hade någon body mist i min smak, jag har haft två stycken som jag skiftat mellan men det har ju också gjort att båda två tagit slut på samma gång, panik! (I-landsproblem). Men jag hittade dock inte någon som jag fastnade för, så har ni något tips på en body mist som doftar himmelsk, then tell me!

Påvägen hem hämtade jag posten och genast blev jag på bättre humör. Där låg nämligen ett paket jag beställt från Cocopanda, i det låg bland annat ett puder från märket NYX (kommer nog upp här så småningom).

Jag hoppas att ni får en fin fortsättning på dagen!

Kram


Likes

Comments

Hej vänner, lillördag och snön har smält bort utanför fönstret, är det våren som börjar tycka det är dags att göra sin entré tro?

Jag ska pallra mig till affären om ett tag tänkte jag, och sedan hoppas jag att det ligger ett paket i brevlådan. Håller tummarna! Det är nog det bästa när en beställer något via internet, först blir en exalterad när en trycker på "beställ", och sedan upprepas liksom den känslan när en väl får hem paketet. Det kanske bara är jag som är knäpp eller kan någon relatera?

Jag hoppas att ni får en fin onsdag, stor kram till er alla.

Likes

Comments

God eftermiddag fina ni, hur har ni det i blåsvädret? Eller det kanske inte är blåsigt hos er? Det är det i alla fall här, så halsduken och kaffet blev ett måste när jag var på vift tidigare idag.

Har ni förresten några önskemål om vad ni skulle vilja se mer av här i min blogg (eller kanske har ni något specifikt förslag på inlägg). Lämna gärna en kommentar eller maila i så fall, så ska jag göra mitt bästa för att få ihop något som önskas!

Kram på er

Likes

Comments

"Somliga dagar är det som en älv som glimmar, bara trollsländor som i den fridfulla atmosfären simmar. Andra dagar är det storm på det där vattnet som kan liknas vid ett hav, ja ibland kan det kännas som om tankarna endast består av krav. Men det är ingen annan än du själv som tankarna bestämmer, kanske är de det som dig allra mest skrämmer. Det faktum att det är du som sitter på all makt, ja det faktum att det troligen är du själv som alla kraven har anlagt. Men ibland är det storm och det är helt okej, så länge du vet att stormen avtar när du börjar säga nej. Nej till de saker du inte vill, nej till de saker som pressar dig utan att tjäna något därtill. Tro på dig själv och din förmåga, att sänka kraven och lugnet våga."

- My Johansson

Likes

Comments

En sneak peak på en gosig kofta som inköptes för någon helg sedan, fyndade den på KappAhl och ni hittar den på KappAhls rea HÄR . Kommer bli himla fin till ett par svarta jeans!

Hur ser er söndag annars ut? Jag ska ta mig i kragen och städa lite grann, något jag sa till mig själv redan igår men med uteblivet resultat. Jag hoppas att ni får en bra fortsättning på dagen.

Kram på er fina ni.

Likes

Comments

Hej fina ni, igår var jag min vän Frida och såg filmen "Lion" på bio. Vi hade reserverat biljetter som skulle hämtas ut senast 17.30. "Vi har gott om tid", tänkte vi när vi klev på tåget. Helt korrekt, om tåget inte blivit försenat. Vilket det blev... Så vi fick sätta på oss våra snabbaste steg i samma sekund som vi klev av tåget. Kan säga att vi har förbrukat stressdepån för 3 veckor framåt nu. Men vet ni, vi hann! Klockan 17:29:29 (observera att vi hade hela 30 sekunder till godo) så klickade vi igång våra biljetter på automaten. Jisses. Men det var dock värt stressen för filmen var riktigt bra, himla fin men gripande. Snyftningarna avlöste varandra i salongen.

Jag hoppas att ni får en fin lördag, många kramar.


Likes

Comments

Hej fina ni! Fredagen har anlänt och helgen ligger framför fötterna på oss alla. Har ni några planer?

Ikväll är i alla fall min plan att möta upp min vän Frida för att sedan ta oss till biografen. Vi har reserverat vars en biljett till filmen "Lion", någon som sett den? Den ska vara baserad på en verklig historia (älskar filmer som har en fot i verkligheten). Håller tummarna för att den är bra!

Många kramar

Likes

Comments