Header

Köpt : Stadium
Pris: 99kr
Finns på dam avdelningen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Veckan har varit bra faktiskt , i fredags sov ja med Jennifer & vi hade en mysig kväll tillsammans med bra folk. Idag åkte ja hem skapligt då ja blev firad 15. Ja var nere på stan & köpte ett par hotpants då ja fick presentkort på stadium 100kr och 150kr på kebaben av bästa filip. Min älskade bästavän , han är en kompis som alla vill ha. Finns i alla lägen & ja blir skit glad när ja är med honom. Den vännen som ja aldrig kommer tappa. Min bästavän. Iallafall det kommer bild på hotpantes sen. Idag när ja blev firad fick ja pengar till Turkiet som ja & ella åker till imorgon 21:40. Är så sjukt taggad & lycklig över att spendera en vecka med henne. Kommer komma massvis med bilder & uppdateringar när ja har internet där. Imorgon blir det ändå en full dag med roliga saker. Har först match och efter matchen ska ja sedan till pappa för att firas hos honom. Efter det skjutsar pappa mig till flygplatsen. Snart får ni se hotpantsen på bild. Annat inlägg får ni imorgon , för snart väntar sängen för mig. Puss mina älsklingar

Likes

Comments

Tröjan - Tommy Hilfiger
Byxorna - Lager 157

Likes

Comments

Vilka av dessa skor tycker ni skulle passa bäst på mig? Jag ska ha skorna till vardag , ett par nya vårskor helt enkelt. Inte till träning eller liknade utan till vardag t.ex skola. Skriv gärna en kommentar vad ni tycker skulle passa bäst på mig , tack

Likes

Comments

lite bilder från helgen som ja spenderade med lisa & hennes lillebror , bästa

Likes

Comments

Jag ska berätta hela min dag igår , min allrabästa vän fyllde ju år satt ja & 10 till hade en överraskning till henne. Det gick till såhär.
, ja åkte till Lollo på förmiddagen och sa grattis & allt sedan sa ja att ja skulle på middag med min pappa & madde som ja inte skulle. När ja åkte för att käka middag drog ja till filippa & elna. Vi gick till Ica & träffade några andra, sen åkte vi hem till filippa fixade ballonger & allt. Dom andra 7 st åkte till Vasaparken och fixade med pizza & allt. Ja , emil & filippa åkte hem till Lollo och då satte Lollos mamma på ögonbindeln och hörlurar så hon inte skulle se eller höra något. Vi tog sedan Lovisa och styrde henne till bussen & sedan åkte vi till Vasaparken där var alla med pizza & vi firade henne med tutor & allt vad det var. Vi hade även presentöppning. Av mig , emil & serre fick hon en Ralph lauren parfym 2. Jag tyckte det var skit kul & Lollo var verkligen värd denna dag.
Här kommer lite bilder!!

Likes

Comments

Idag är det min älsklings dag , denna tjej är min bästa vän & det går inte att förklara hur mycket ja tycker om henne. Ja kan prata om allting med henne & hon lyssnar alltid. Vi båda har en sjukt bra humör , vi kan sitta & skratta åt något som inte ens är kul HAHAHAHAH. Vill inte skriva bibel för det har hon redan fått , denna tjej är verkligen den bästa människan som gått på denna planet. & ja älskar henne mest av allt & alla.

Likes

Comments

Har haft en helt underbar fkn dag tillsammans med min älskling jennifer, först så vaknade ja & duschade lite. Vi åkte sedan ner till stan för att klippa oss , vi klippte bara topparna. Syns inte så mycket på mig men det kommer före och efter bild här nere i inlägget. Vi åt sedan på stan gick runt och shoppade lite , ja fick inte med mig något hem men det fick Jennifer. Sen gick vi & fikade med madde & jennifers mormor , åkte sedan hem & lockade håret utan anledning haha. Efter det slog klockan för mycket & då skulle vi ner till stan igen för att gå på bio. Vi kollade på Annie , skit bra film!! Nu är vi hemma och ja ska kolla på serie & sedan sova!!

Likes

Comments

Påväg till Boda Borg med pappa , madde & jennifer. Vi ska ha en sjukt bra dag där , hoppas på lite folk. Kommer komma mera bilder sen oså :))

Likes

Comments

19 april åker ja till detta paradis med en av mina bästavänner , vet ni hur mycket ja längtar till att få vara där med ella. På min födelsedag & allt. Bara 15 dagar kvar !!

Likes

Comments