Hei hei dere!

Jeg er nok ikke den eneste her som har fått med meg at det har blitt en trend nå til dags hvor man ikke bruker sminke. Mange kjendiser begynner å vise seg uten sminke og folk, meg inkludert begynner å like minimalt med sminke. Dette er jeg utrolig glad for nå. Nå som det er mørkt ute nesten hele dagen blir man mer trøtt og føler at man trenger mer søvn. Jeg velger å sove en time lenger på morningen og dropper heller sminken. Dette er fordi jeg bare er lat og vil sove, men det gjør ikkeno for meg at det faktisk er en trend for da føler jeg meg litt bedre når jeg dropper sminken. Selv om jeg dropper sminken før skolen nå om dagen betyr ikke det at jeg liker å gå ut som et takras så jeg gjør fortsatt litt med ansiktet før jeg går ut døren, og det tenkte jeg å vise dere.

Her er tre produkter jeg bruker før jeg går ut døra. Jeg starter selvfølgelig rutinen min med å vaske ansiktet mitt med rent vann. Når jeg da har tørket huden min tar jeg kokosnøttolje på huden som om det er en fuktighetskrem. Jeg har startet å bruke kokosnøttolje for det meste fordi det er så rent og naturlig og er kjempe bra på innsiden og utsiden. Så for å få vippene mine til å skille seg litt ut vipper jeg dem bare litt opp med en vippetang så jeg føler meg litt freshere. Til slutt bruker jeg carmex utover dagen så jeg slipper å ha tørre lepper, som er noe jeg sliter mye med nå om vinteren.

Dette er da det jeg har som en slags morgenrutine for skoledagene.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Livsstil

I dag var i først på seminar som jeg snakka om tidligere i dag. Deretter tok vi turen inn til sentrum for å se litt av byen siden vi hadde en del timer uten noe aktiviteter. Det var så sykt koselig for de hadde hengt opp julelys i gatene og det ga meg skikkelig julestemning (noe jeg ikke har hatt på flere år). Senere dro vi alle på en restaurant ved brygga for å ta oss no kaffe og kakao. Videre i dag nå så skal vi på litt møter og sånn som jeg tror blir gøy.

Men nå må jeg stikke. Vi snakkes mere senere<3

Likes

Comments

I går kveld/ natt var det masse underholdning og sist kom et elektro band på som heter Jesus loves electro. Det var dritbra og vi dansa i over en time i strekk. Innså da at å ha på seg ullgenser var ikke det beste valget når det var dans og konsert med 2000 andre mennesker Hahaha. Videre i dag skal vi på litt seminarer og kanskje dra inn til byen for å se litt.

Likes

Comments

Livsstil

Okay dere jeg driver nå å pakker for jeg skal nemlig bort i helga. Og hvor? Til Tønsberg til noe som heter Get focused. Det er en stor festival med seminarer og masse gøy. Alt er i sammenheng med kirken så det er fullstendig trygt haha. Jeg tenker jeg skal oppdatere dere mer i løpet av helgen med bilder og litt om hva som skjer.

Vurderer kanskje å filme litt så jeg får lagt ut en liten vlog.

Likes

Comments

Livsstil

I dag når jeg gikk til jobb fikk jeg sykt julesteming med all snøen. Dette fikk meg til å tenkte at det faktisk ikke er så lenge igjen til jul og da er det også snart tid for julegaveshopping. Dette innlegget er for alle gutter og jenter som har en jente å kjøpe gave til, men står litt fast i hva man kan gi i gave. Jeg har funnet ting i litt forskjellige prisklasser ettersom hvor mye man vil bruke på gaven. Jeg personlig elsker alle disse alternativene og mener at alle gavetipsene er kjempefine gaver.

Makeup Mekka har masse pakker med sminke man kan bestille til en veldig god pris. Jeg selv har bestilt masse derfra selv og vet at kvaliteten er bra så det er en kjempe bra gave, mener iallfall jeg. Link til Makeup Mekka: https://www.makeupmekka.no/julegaver/


Jeg har også funnet en fin gavepakke fra Rituals som er prefekt for en som liker hudpleie. Settet jeg fant kan bli kjøpt på kicks og er i en mellom prisklasse. Det er også flere gavepakker med forskjellige produkter på samme side.

Link: https://www.kicks.no/julegaver/julegave-til-henne/hudpleie

Også har vi et en av de dyre alternativene. En parfyme. Parfyme er en kjempefin gave hun kan bruke hver dag, men det kommer til er litt dyr pris. Parfymen jeg har valgt å vise er en parfyme jeg vet det er mange som bruker.

Link til parfymer : https://www.kicks.no/parfyme/dame/parfyme


Likes

Comments

Sminke , Livsstil

Hei hei dere!

Nå som vi går mot kaldere tider vil det si at vi blir tørrere i ansiktet og på hendene. Derfor føler jeg det passer bra nå og vise dere et av produktene jeg bruker hver dag som jeg ikke kunne klart meg uten. Jeg snakker om noe så enkelt og rimelig som en fuktighetskrem. Favoritten min er fra Nivea og man får kjøpt den i matbutikker og er en av de billigste alternativene. Det jeg liker aller best med den et at den har solkrem i seg i styrke 15 som er fint å bruke hver dag selv nå på vinteren. Man glemmer at solkrem kan være nyttig på vinteren, sola er fortsatt ute og kan skade huden. Dette er da grunnen til at jeg elsker å bruke denne kremen. I tillegg til at den gir fuktighet til min tørre vinterhud.

Likes

Comments

Hei dere!

I dag tenkte jeg og fortsette med den «favoritter» serien. I forrige uke viste jeg dere mine favoritt sanger og denne uken skal jeg vise dere mine favoritt YouTube- kanaler.

Mine favoritt kanaler er da:

- Shane
- Ladylike
- Safiya Nygaard
- Clever style

Jeg ser på flere kanaler selvfølgelig, men disse er de jeg ser mest på og jeg syntes alt de kommer med er bra.

Likes

Comments

Sminke

Hei og god søndag dere!

For noen innlegg tilbake snakket jeg om at jeg har gjort om sminkerutinen min og bruker mye mindre enn jeg egentlig har pleid å gjøre. Jeg tenkte at jeg kunne vise dere produktene jeg bruker.

Her er alle produktene jeg bruker. Jeg bruker foundation, consealer, sånn grønn greie til det røde i ansiktet mitt. Jeg bruker pudder men jeg bruker babypudder fra matbutikken og det passa ikke på bildet Hahaah. Jeg bruker også bronzer, highlighter, bryn og mascara. Også avslutter jeg hele greia med en setting spray.

Likes

Comments

Livsstil

Hei hei dere!

Jeg tenkte jeg skulle lage en Q&A eller på godt norsk en spørsmålsrunde. Det tror jeg kan blir kjempe gøy og jeg liker å lese sånne her selv så kan bli gøy å skrive en.


Det er bare å spørre om hva som helst.

Likes

Comments

Jeg elsker vesker, men ikke de store man får plass til alt mulig i. De veskene jeg elsker og bruker mest er de småe som det er ikke er plass til å ta med seg hele livet sitt i. Siden det er så liten plass i denne type vesker og man skal ha med seg mye rundt om kring kan det bli lett for å bli rotete oppi disse. Dette har jeg hatt mye erfaring med, men jeg har nå funnet en løsning så veska ikke blir rotete og uoversiktlig.

Det jeg gjør er å ha de viktigste tingene som lommebok og nøkler ute i veska løst, mens jeg legger alle de småproduktene som leppepomade, strikker osv oppi en liten mappe så det ikke blander seg inn i nøklene osv. Har jeg med øretelefoner legger jeg dem i den lille lomma som alltid er veska når man kjøper den.

Håper dette er nyttig for små veske elskere<3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere!

I dag hadde jeg egentlig fått meg en fridag fordi de på praksisplassen min skulle på kurs. Jeg sov til jeg våknet og sjekka mobilen hvor jeg hadde fått en melding der de lurte på om jeg ville være med på kurset siden en var syk. Det frista skikkelig og si nei siden jeg akkurat hadde våknet, men jeg så at kurset handlet om kommunikasjon og sosiale medier og da hadde jeg ikke noe annet valg enn å si ja. Sosiale medier er jo halve livet mitt så det gjør ikke noe å lære litt om det.

Kurset ble holdt på et av hotellene i Drammen hvor vi ble servert deilig lunsj med dessert. Jeg tok makroner siden jeg ikke har smakt det før pluss at det så kjempe fint ut på bilder hahah #blogger

Videre i dag skal jeg planlegge blogginnlegg og være litt med kjæresten min.

Likes

Comments

Er det noe jeg virkelig elsker så er det alt som har noe med avokado i seg. Og i dag har jeg lagd en slags rett som jeg ikke husker hva het, men den er iallfall kjempe god med guacamole. Vi hadde ikke det jeg trengte for den oppskriften på guacamole som jeg pleier så jeg måtte improvisere en del. Den ble dritgod og kremete. I tillegg var den kjempe enkel å lage.

Alt du trenger er en avokado, en spiseskje creme fresh, salt og pepper.

Man moser bare sammen en avokado og legger i den ene spiseskjeen med creme fresh også tilsetter man salt og pepper etter egen smak.

ENKELT OG VELDIG GODT

Likes

Comments

Siden musikk er en stor del av hverdagen min, og jeg deler hverdagene mine her passer det jo å vise dere de sangene jeg spiller mest på spotifyen min.

Jeg tenker at jeg skal starte med et innlegg jeg legger ut hver uke, hvor det alltid er om noe som jeg har som favoritter. Om det er mat, sminke, serie eller klesplagg osv.

Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva dere vil lese om i fremtiden<3

Likes

Comments

Hei og god mandag!

I dag skal jeg starte mine to uker i praksis og har da to uker uten skole. Jeg har tatt på meg en vanlig olabukse med en bohem aktig bluse som går veldig fint sammen. Dette er både deilig å ha på og ser fint ut, så perfekt for jobb med andre ord.

Likes

Comments

Hei hei folkens!

I dag skal jeg på Halloween fest igjen og skal bruke samme kostyme som jeg brukte forrige uke. Jeg viste dere da hvordan sminken min så ut, men jeg viste ikke produktene. Det tenkte jeg å vise dere i dag.

Leppestiften er fra M.A.C og fargen Velvet Teddy.

Likes

Comments

Hei hei folkens!

Siden jeg er ganske ny på denne bloggplattformen og med tanke på at sikkert noen av dere ikke kommer fra den gamle bloggen min, tenker jeg å fortelle dere litt funfacts om meg.

- Jeg er livredd fugler. Det er faktisk helt sykt. Jeg er så redd for fugler at jeg kan stå midt i byen og skrike om de kommer for nærme. Hver gang jeg går i byen går jeg veier for å unngå dem og om de flyr over meg da er jeg i panikkmodus.

- Jeg fikk min første blogg på grunn av søsteren min. Hun hadde blogg da vi begge var ganske små og det var en konkurranse på blogg.no at man kunne vinne noe greier om man fikk en ny person til å lage seg en ny blogg. Hun lagde en til meg og den het noe så flaut som annicool.blogg.no. Den er heldigvis slettet nå, men det var den som fikk meg til å elske og blogge.

- Er det noe jeg ikke kunne levd uten er det Pepsi Max. Jeg er så glad i Pepsi Max at det gjør vondt i sjela mi om jeg ikke har drukket det på lenge. Hahah jeg har faktisk en privatbruker på Instagram hvor nesten alle bildene jeg har med drikke er Pepsi Max jeg drikker.


- Jeg sorterer godteriet mitt i farger og spiser dem i farge rekkefølge. For meg smaker ikke godteriet noe godt om det er blandede farger. Jeg kunne aldri sett for meg å ta en neve med nonstop og bare putte hele neven i munnen. Det må sorteres først hahah.

- Jeg vet ikke hva jeg vil. Okay det hørtes veldig dypt ut, men jeg vet ikke hva jeg vil bli når jeg blir stor. Eller ja jeg er jo stor men når jeg er ferdig utdannet da. Jeg vet ikke en gang hva jeg vil utdanne meg som. Det eneste jeg vet er at jeg vil drive med blogg hele livet. Om deg er på hobbybasis eller i jobbsammenheng.

- Jeg er ganske høy. Okay dette er litt sånn teit fact, men greia er at jeg ser ganske normal til lav ut på bilder jeg er alene på. Det er jeg da altså ikke. Jeg er 180cm, men armene og beina mine er fortsatt ganske korte så jeg bruker alltid highwaist bukser for å få beina til å vike lengre. (Der har dere et lite lifehack)

Likes

Comments

Hei hei folkens!

I det siste har jeg blitt en skikkelig minimalist. Jeg så en youtube video med bloggeren annijor hvor hun snakket om å se det fine i det naturlige og det fikk meg til å skjønne at man trenger ikke lange vipper for å være fin. Derfor har jeg gjort om hverdagssminken min mye mer natulig og trives kjempe godt med det. Jeg kan jo inrømme at da jeg sluttet med falske vipper at jeg følte meg litt som en nakenrotte, men nå som det har gått en stund trives jeg med de vippene jeg har selv om de er korte haha.


Likes

Comments

Dere vi er alt i november!

Jeg tenker at siden vi er i en ny måned kan jeg dele målene jeg har for denne måneden med dere.

- Jeg skal finne en julekander jeg vil ha til desember. For det er jo snart jul!!

- Spare penger er noe jeg vil klare denne måneden. Jeg må ha penger for å kunne reise litt til Oslo i desember for å kjøpe litt julegaver og se det julemarkedet de holder oppe ved juletider.


- Jeg skal bli flinkere til å drikke vann. Kvisene mine har bestemt seg for å poppe opp i ansiktet mitt og blir der , så jeg tenker at masse vann kan være med på å hjelpe huden min.

- Så den siste tingen jeg har som mål denne måneden er å planlegge blogginlegg og ta meg tid til å blogge. Den siste uken har jeg vært kjempe motivert til å blogge og det er sånn her jeg vil holde meg ut hele november og helst utover året og neste år også, men jeg tenker jeg skal fokusere på en måned av gangen og ta det dag for dag.

Likes

Comments

Instagram@annikenmyhrvold