Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Denna veckan har jag flyttat hem från Stockholm. Kommer troligtvis flytta tillbaka i framtiden men just nu behöver jag lite tid hemma plus att jag har ett otroligt bra jobb som väntar på mig här i Göteborg. Just nu är jag lite ledig, innan jag börjar på mitt andra jobb, så nu får jag extra tid till sådant jag inte hunnit med förut. En sådan sak är mitt rum, innan hann jag inte med att organisera saker eller fixa min garderob utan jag sköt upp allt. Denna veckan har jag rensat och städat överallt, köpt nya bra förvaringar och andra inredningssaker. Glasboxen och spegelbrickan hittar ni på Zara Home. 

Likes

Comments

​Förlåt för lite dålig uppdatering i veckan, men har jobbat långa pass varje dag på hotellet på Lidingö. Nu är jag dock hemma i Varberg igen i några få dagar för att fixa lite saker innan jag på tisdag tar tåget tillbaka till Stockholm. Just nu lever och bor jag lite här och där, har ingen direkt fast punkt (förutom hemma i Varberg). Lever i min resväska och man kan absolut säga att vi är på resande fot hela tiden. Men jag gillar detta. Torde att jag var en person som ville ha allt planerat och inga överraskningar, men så fel jag hade. Jag trivs just nu bra med livet med resväskan i handen och oklarheten om framtiden med både jobb och boende. Det får mig att känna mig fri och man lär känna sig själv på ett annat sätt. Man lär sig också uppskatta det man har och de personer som finns i ens närhet. 

Dena veckan har som sagt mestadels bestått av långa jobb pass. Höjdpunkten denna veckan var dock i onsdags då jag mötte upp min gamla vän Madde för ett glas champagne på Taverna Brillo på Stureplan. Så roligt att träffa personer som man inte träffar varje dag annars och snacka lite om livet. Sådant uppskattar jag verkligen. 

Nu ska jag njuta av mina få dagar med familj och vänner i Varberg. I morgon väntar en fullspäckad dag med möten och andra saker som sak fixats och på kvällen väntar en myskväll med familjemiddag. 

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en vecka hemma i Varberg. De närmast veckorna framöver kommer innehålla mycket jobb och jobbintervjuer samt en massa andra härligheter som Stockholm kan erbjuda. Fortfarande lite oklart hur länge vi kommer stanna här men vi fokuserar på att ta en vecka i taget så får vi se längre fram hur det blir. Idag har vi nästan suttit i bilen hela dagen då det tar en stund att köra hit och nu i kväll tog jag en lång och välbehövlig promenad vid vattnet. Resten av kvällen kommer troligtvis bli ganska lugn, har precis duschat och ätit lite mat på balkongen och snart väntar sängen och en bra serie. I morgon väntar en mycket händelserik dag, berättar mer sen!

Puss

Likes

Comments

Ikväll var jag med mina älskade kollegor på Kicks i Göteborg på en Dior Kurs. Super kul och inspirerande! Vi fick också lite gåvor, bland annat ett nytt matt rött läppstift samt en ny doft.

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp i min egna säng, så skönt! Mötte upp min vän Alexandra på lunch och sedan fixade jag lite ärenden på stan. Känns lite konstigt att vara hemma igen men samtidigt jätteskönt. Har några fullspäckade dagar kvar här hemma innan jag åker tillbaka till Stockholm. I morgon väntar lite mer tid med personer jag saknat samt en Dior kurs på kvällen i Göteborg med mitt gamla Kicks gäng. Ska bli så kul!

Likes

Comments