lifestyle, kauneus, yhteistyö
*Yhteistyössä MayBeautyn kanssa


Omat kasvot, on oma pieni ongelma alue. Se aika nopeasti täyttyy epäpuhtauksia. Myös kun treenaa, iho tarvitsee erityisen hyvää hoitoa. Olen kokeillut aika paljon tuotteita , mutta en niistä aiemmin mitään apua saanut iho ongelmaan. Tässä ongelmassa avuksi tuli MayBeautyn tuotteet.MayBeautylla sain kokeilla aivan ihania kasvohoidon tuotteita ja olin erittäin positiivisesti yllättynyt miten toimivia ne on! Kun aloitin käyttämään näitä tuotteita, olin aluksi ihan varmaa ettei nekään tulee toimimaan mun iholle. Mutta jo ensimmäisen tuoten jälkeen katsoin itseäni peilistä, olin enemmän kuin positiivisesti yllättynyt!

Omaksi lemppari tuotteeksi kuitenki tuli FACE MASK! Mustanaamio jota levitetään kuvassa näkyvällä ihanalla ja pehmeällä siveltimellä, annetaan kuivua 30-40min kasvoilla ja sitten lähtee varovasti irrottaa kuivaa naamiotta kasvoilta.

Mustanaamio on mulle tietenki ylipäätänsä tuttu tuote, mutta ne perus marketistä ostettut naamiot oli pelkkä huijausta!

Tätä naamiota kun irrotin, se oli täynnä epäpuhtauksia ja peilistä näkyi puhdas ja sileä iho! Ai että sitä tunnetta ja ilon määrä kun vihdoin löytyi se täydellinen tuote omalle iholle.

Enemmän kun mielellään haluan suositella teille ihanat lukijat kokeilla näitä ihme tuotteita tai nyt kun on joulu aikaa, antaa läheiselle täydellisen lahjan, joka ei jätä kylmäksi. Teille lukijoille haluan tarjoaa alennuskoodin näille tuotteille, -30% koodilla alesya30. Tuotteita pääset tilaamaan MayBeauty verkkokaupasta ja siihen pääset tästä !

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

lifestyle
Joskus yhden uuden ihmisen tapaaminen voi muuta kaikkeen, tai periaatteessa koko elämä ja ajattelutapa voi tehdä täyden kuperkeikan ja siinä vaiheessa tulee iso halu ison muutokseen.

Todella vaikea selittää mitä käyn tällä hetkellä mun sisälläni, mutta koen että nyt on tehtävä muutoksia elämässäni. Tämän kaikkeen piti vaan nähdä ja jutella vaan yhden ihmisen kanssa. Siinä vaiheessa tajusin etten voi koko ajan sulkeutua koko maailmalta, koska se vasta rajoittaa koko elämän. Näin sulkeutuneelle ihmiselle kun olen, tämä päivä on ollut kunnon ravistus ja herätys. Heei nyt oikeasti, ala elä, ala näkee maailman ja tehdä uusia tuttavuuksia. Tulla poiss mukavuuden alueelta! Siinä vaiheessa koin että mä todellaki tarvitsen sen muutoksen. En oikeasti enää voi jokaisen pettymyksen jälkeen sulkeutua vielä entistä. Pettymyksistä pitää vaan oppiaa ja sitten fiksuna jatkaa maailman matkan!

Oon kuitenkin vasta 26 vuotias. Ennen sanonu, no mä oon jo 26 vuotias, mitä tässä enää muka voi tehdä? Mutta oikeasti, oon vasta 26, ja olen todella nuori vielä. Miks pitää koko ajan sulkeutua ja rakentaa muuria itseäni ympärille?? Nyt todellaki tähän tulee muutos ja ajon täysillä ottaa sen mitä elämä mulle antaa!

Olen todella sitä mieltä että ympärillä täytyy olla sellaisia ihmisiä jotka voi ravistaa ja kunnolla! Eikä sellaisia jotka tulee vaa silittää päätä ja sanoa no voi ku sulla on rankka, annan sulle halin. Ei se todellakaa näin pitää mennä! Arvostan ihmisiä jotka sanoo suoraan, vaikka se hetken voi pahalta tuntuu. Mutta loppujen lopuksi mitä sitten että tuntuu pahalta??? Ne ihmiset on just ne oikeat jotka aidosti välittää!

Nyt tämä tyttö alkaa ottaa elämältä kaikkeen ja täysillä nauttia siitä! ♥

Likes

Comments

lifestyle, hyvinvointi, treenit

Kun jouluun on tosiaan kuukausi aikaa, nyt on hyvä asettaa jouluksi pientä paino tavoitetta. Dieetti kuitenki koko ajan sujuu hyvin, tuloksia tulee jatkuvasti, paino putoa. Mutta nyt haluaisin jouluksi olla vähän timmimpi kun tätä tahtia. Tottakai se on mahdollista, kun töitä tekee.

Puhuin valmentajalle että haluan jouluksi vähän lisää painoa poiss ja hänen mielestä se on mahdollista n4 kiloa poiss ottaa tässä ajassa. Sain päivitettyä treeniohjelmat ja mukaan nyt lisätty aeroobiset, nii saa kulutusta nostamaan. Itse en aiemmin ollu kovin innokas lenkkillä käviä, mutta viikon aikana huomasin miten ihanalta ja rentouttavalta pitkän päivän jälkeen käydä ulkona. Saa mielen virkeäksi ja pään tuulettuu, samalla tottakai se on hyvä lisää sali treeneihiin.

Salilla käyn edelleen 3 kertaa viikossa, ja myös barressa käyn, mutta epäsäännöllisesti. Mutta sinne on huomenna tarkoitus mennä! Se on aika rankka, mutta todella hauska treeni. Suosittelen kaikille kokeilla jos vähänki tanssi kiinnostaa ;)

Katsotaan sitten joulun aattona paljonko on lähtenyt, hyvällä fiiliksellä oon tässä ja motivaatiota mulla kyllä riittää! Se on aina siistiä nähdä omat tulokset ♥

Onko kuka muu tällä hetkellä panostamassa jouluun?


Likes

Comments