lifestyle

Takana on aivan mahtava loma! Siihen mukaan on mahtunut pieni reissu Suomen sisällä, monet yöt kavereiden kanssa, paljon ulkoiluja, naurua, uusien ihmisten tutustuminen, paljon kuvailua, muuto ja monta monta onnellista hetkeä parhaassa seurassa ♥

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouwilla on ehkä Ruotsin paras blogi-sovellus - napsauta tästä!

Likes

Comments

kauneus

Se mikä on yhden mielestä kauneutta, ei välttämättä mielyttää toisen henkilön silmää. Aina ei voi mielyttää kaikeea, mutta eiks tärkeämpää on se että itse on tyytyväinen ja halua näyttää sitä ja ollaa ylpeä asiasta?

Viime aikoina oon törmänyt ihan liikaa arvostelu tapauksiin. Ei ne pelkästään muhun liityny, vaan myös mun tärkeisiin ja läheisiin ihmisiin. Jokaisella löytyy omia kauneus paineita, pilkku virheitä, salaisuuksia yms mitä jokainen koitaa korjaa, täyttää, korvattaa. Eikä kenelläkää ole oikeutta sanoa sulle mitään vastaan! Eiköhä jokainen iha rauhassa käynyt asiat läpi ja mietinyt mitä tekee ittelles.

Se että jokainen ajattelee oma ulkonäköä ja tekee asioita sen eteen, ei tee siitä pinnallista ihmistä. Miksi kun nainen käy kampaajalla, nii tulee vaa positiiviset kommentit, mutta heti kun nainen tekee jotain muutakin, esim ripset, kynnet, huulet tai jopa rinnat niin samaan tien saa kuulaa; et ole aito, pinnallinen, bimbo, säälittävä, ruma.... Näistä sanoista ja kommenteistä voi kirjoittaa todellaki pitkän listan, tai jopa oman postauksen. Kuka oikeasti olet arvosteleman toista ihmistä?!

Se että ihmiset panostaa ulonäköön, eihä hän tee sitä toista varteen vaan itseä varten. Niin mitä ihmettä joku tulee arvostelee? Miks ei voi vaikka ottaa mallia, toisteen kauneudesta ja iloisuudesta ja yrittää itsekin ollaa parempi? Vaa onko kyse sittenki vaan paskasta ihmisestä joka halua pahoitaa väkisin toisen ihmisen mieltä ja arvostelee ulkonäköllisiä asioita? Ulkonäkö ei ole pysyvä, se muutuu jatkuvasti, mutta meillä on mahdollisuus ja oikeus ollaa just sen näköisiä kun me itse haluamme ja välittämättä mielensäpahoitajin mielipiteistä ja sanoista..?

Ennen kun aloitat arvoistelee toisen ulkonäköä, kannattaa mietiä ettet tunne koko ihmistä, et voi tietää miks hän tekee ulkonäkön liityviä asioita. Tärkeämpää että jokainen ois tyytyväinen ja ylpeä just sellaisesta kun jokainen on! ♥

Likes

Comments

kauneus

Se on kyllä onni kun paras ystävä on myös kampaaja ♥

Muutama vuoden taon jälkeen palasin nyt takaisin mustiin hiuksiin. Tässä välissä kerkesin ollaa blondi, liila ja punapää.. Mutta kyllä se musta sitli aina tuntui omalta sävyltä. Joo, kyllä on aika outo nyt ollaa mustissa hiuksissa, mutta joo omalta se tuntuu!

Saa kyllä nähdää milloin mieli taas muutuu ja tulee kokeiltuu taas jotain uutta väriä, mutta nyt mennään näin.

Likes

Comments

Instagram@queenalesya