lifestyle

Oon sellainen ihminen joka onnistuu väsymään jos ympärillä on koko ajan hälinä tai paljon ihmisiä. Mä todellaki arvostan sellaiset päivät kun saan olla yksin kotona ja tehdä omia juttuja.

Nyt mulla oli vapaa viikonloppu kun lapsi oli isovanhemmilla. En jaksanut sopia mitään menoja, vaan suosiolla pyörinyt yksin kotona. Täällä tavalla lataileen akkuja ja lepään. Toki mun yksi kaveri parina iltana käynyt meillä, joimme kahvit, katsoimme leffoja ja nauroimme niille tyhmille leffoille.

Myös tykkään viikonloppuisin kokkailla jotakin hyvää ruokaa. Mä rakastan salaatteja, ja nyt vkloppuna tein lemppari kanasalaattia. Onneks viikonloppuisin saan ottaa rennompi ruoan suhteen. Toki en joka viikonloppu herkkuja vetään vaan riittää joku hyvä ruokaa.

Nyt taas alkoi se kiireinen arki. Nyt päätin etten tälle viikolle ota yhtään menoa kun koulu, haluan nyt keskittyä tällä viikolla saliin ja kouluhommiin. Onneks ensi viikolla on loma, nii katsotaan mitä kivaa sitten keksin.

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

hyvinvointi, lifestyle

Äkkiä tämä aika on sitten mennyt jo ohi, vaikka tuntuu että oon ollut jo paljon pidempää sinkkuna..

Tämä aikaa on ollut ja edelleen on parasta aikaa elämässäni. Tällä hetkellä en haluaisi vaihtaa päivää pois, tai ylipäätänsä tehdä mitään muutoksia elämässä. Oon onnellinen tässä ja nyt!

Tässä ajassa oon oppinut miten upea elämää voi olla vaikka ei oliskaa sitä miestä elämässä. Yksin oleminen on mulle parempaa kun suhteessa. On aivan mahtava kun ei tarvitsee käyttää energiaa turhiin asioihiin tai riitoihiin. Se että itse oon vastuussa mun onnellisuudesta ja elämästä on parasta. Saa elää ollaa just sellainen kun oon, nauttia elämästä, mennää ja tullaa, harrastaa, nähdää ihmisiä, tai ollaa vaa hiljaa..

En tällä hetkellä es haluu enää ketää ulkopuolista ihmistä mun elämässä, mun kodissa määräämässä miten pitää olla, tai minne ei voi mennä.. Pääsin liian hyvin siihen vapaudeen makuun, en halu menettää sitä!

En toki osaa sanoa mitä tulevaisuus mulle tuo, avoimiin mieliin kuitenkin oon. Mutta tärkeämpää että oon onnellinen tässä ja nyt, enkä muuta tarvita❤

Likes

Comments

kauneus

Oon monta vuotta tehnyt sekä geeli että akryylikynsiä. Niiden avulla onnistunut pitää sormet, kynnet ja käden kauniina ja huolitettuneena.

Nyt sattui niin etten pitkiin aikoihin jaksanut kynsiä tehdä ja tarvikkeet pääsi loppumaan aikoja sitten. Kuitenki haluan että kädet ja kynnet näyttäisivät aina kauniilta ja huolitettuneena. Kynsilakkaus on vaan 1-2 päivän ratkaisu, koska rupee halkeamaan ja näyttää sen jälkeen todella rumalta.

Onneks mulla on ystävä joka tekee geelilakkauksia. Kävin eilen hänen luona ja nyt kynnet saavat näyttää hyvältä pidempää kun kaksi päivää.

Geelilakkaus on muuten mukava ja kaunis vaihtoehto jos haluaa näyttävät ja kauniit kynnet, mut ei halua maksaa rakennekynsistä. Rakennekynnet maksaa, liikkeistä kiinni kuinka paljon. Eli hyvin mielen pystyn suositellaa geelilakkauksia.

Likes

Comments