God jul alla fina!
Nu är det 2 dagar efter julafton (den 26) men jag har firat jul både 24 och den 25 dec
Mina 2 jular har varit super mysiga och väldigt väldigt uppskattade!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HAHAHA asså sämsta "bloggaren" måste nog jag vara.
Det kom bara upp 2 julklappstips..... Min tanke var att det skulle komma upp ca 4, men dom som kom upp är iallafall för killar eller tjejer.
19dec fick vi äntligen lov!
Vi startade dagen med att samlas i klassrummet och där fick vi frukost av vår lärare. Vi kolla på "ensam hemma 2" undertiden vi åt och bara chilla. Efter en stund stack jag och en till från klassen till en gympasal och där mötte vi upp andra från 9an. (Varje år/julavslutning har ni en 5-kamp där man möter de andra årskurserna från skolan + lärarna) Detta åren valde jag att vara med. Efter typ en halvtimme kom alla från skolan och kolla på oss/heja på oss när vi hade 5-kamp. 9orna kom 2a!! När vi var klara där stack vi tillbaka till skolan chilla och åt. Vi slutade klockan 13.00. När vi hade slutat gick jag och några kompisar hem till mig där vi gjorde oss iordning osv. Klockan 16.00 var vi tillbaka i skolan och hade avslutning. Efter vi fått våra betyg och fått lov gick jag och 6 kompisar till Pinchos för att äta lite.

Jag hade en bra avslutning med bra människor!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Pappa /morfar /farfar

1. Morgonrock ellos eller morgonrock lexington
2. Necessär
3. Armband
4. Cornwall klocka , York klocka
5. Polo strumpor eller polo underkläder
6. CK parfym eller One million parfym
7. (uppmanar ingen till att dricka eller använda alkohol) Men ett whisky choklad till någon som gillar både whisky och choklad är ju bra som någon extra. Man kan köpa dessa chokladen lite överallt (matbutiker)
8. AirPods från apple

Likes

Comments

​​​​​​​

Den 25 november hade jag haft min blogg i exakt ett år. Nu är jag ju lite efter så har såg det nyss.
Jag skrev i mitt förra inlägg att jag skulle bli mer aktiv på bloggen men så fort allt kommer på bra vägar igen med mitt "privatliv" så händer det något nytt. Så fort allt går bra så händer det något som gör att allt stannar igen. Strunt i det!

Jag tänkte göra några julklappstips inlägg. Tips till vad man kan ge bort eller också önska sig. 
Jag kommer ha det i olika kategorier (exempel mamma, pappa, syster, bror, pojkvän/flickvän osv) Såklart vill jag inte att någon ska ta illa upp pågrund av att jag hade det i kategorier! 

Julklappstips kommer ut snart!!!

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka, det tror jag iallafall.
Mitt liv går upp och ner hela tiden. Nu vill jag satsa lite mer på bloggen eftersom jag tycker det är svin kul. Men jag måste oavsett vad ta mitt mående i första hand.

Uppdatering under tiden jag varit borta:
Jag har haft tre nationella prov. Jag har haft de muntliga delarna så det är nu klart. Jag har haft det i Engelska, matte och svenska.
Mycket inlämningsuppgifter och prov i skolan....
Jag har börjat gymma. Jag har gjort det i typ en månad nu och det känns ganska bra.
Den största anledningen till att jag varit borta är pågrund av saker som fortfarande är privat....

Jag vill bara säga att jag är tillbaka nu!!!!

Likes

Comments

Förlåt....

Jag har inte varit så aktiv på typ en vecka och kommer inte vara det på ett tag.
Jag väljer att prioritera mitt privatliv lite nu oh därför behöver jag bara släppa allt. Det är ganska mycket nu med allt just nu.....


kram!

Likes

Comments

Som ni säkert förstod så sov vi över där. Dagen efter (mån) går vi upp kl 08.00 för att vi skulle gå på yoga. Jag ville vara med men mådde riktigt illa. Undertiden när dom andra körde yoga låg jag i en relax säng (Saltan har ett rum med massor relax sängar). När yogan var slut så gick vi ner till den stora frukosten. Den fanns massor av frukt, bröd, pannkakor osv.
Jag älskar hotell frukost. När vi hade frukost i magen skulle mina mostrar åka och jobba eftersom det var måndag (Jag var ledig från skolan) Min mormor var trött på spa så hon åkte hem efter en stund. Men jag, mamma och min syster fortsatte. Vi var där till ca 14.00. När vi kom hem så tog jag en dusch och sen slappa vi alla bara vidare fast hemma.

Likes

Comments

En super skön och mysig dag!
Klockan 13.00 åkte jag och mamma till Ystad saltsjöbad. När vi kommer dit möter vi upp mina två mostrar och min mormor. Vi börja med att luncha. Jag tog en räkmacka och en latte. Det var väldigt gott. Sen efter ett tag kom min syster.
Efter mycket snack och skratt hämtade vi våra nycklar till hotellrummen. Jag och min syster skulle dela rum så vi gick upp och la av alla våra saker. När vi hade lämnat sakerna och tagit på oss badkläder gick vi till spa avdelningen tillsammans med dom andra. Där hängde vi till klockan blev 18.00 då gick alla upp till sina rum för att duscha osv. Klockan 19.00 hade vi ett bord bockat. Vi åt supergod mat och snacka ännu mer. Efter maten var det bara jag och mamma som ville gå till spa:et igen, så vi gick dit. Där var vi till dom stängde poolerna 00.00.

Likes

Comments