Allmänt

Hejsan hoppsan lillebror!

Skämt åsido, det var ju ett tag sedan jag uppdaterade den här bloggen, och det beror på skolan och ingen motivation. Den här veckan har varit ganska jobbig eftersom jag har haft två nationella prov, och båda två gick rent åt helvete! Jag brukar inte bli så orolig för prov som t.ex kan "förstöra" för mig när det kommer till att komma in på gymnasiet förren det ligger framför näsan på mig, ifall du förstod vad jag menade. Nu är det i alla fall söndag kväll och har en del ångest inför den nya skolveckan, men i morgon har vi en ganska chill dag eftersom vi ska kolla på en teater vilket ska bli skit roligt! Nu sitter jag i alla fall hos min mormor och morfar och har precis eller ja nästan precis spelat bingo lotto, vann dock inget... Snart ska jag och mormor kolla på Farmen, vem tror ni vinner? Själv har jag ingen aning om vilken som vinner, både Niklas, Hasse och Carl-Johan är ju värdiga vinnare så vi får helt enkelt se. Men hoppas ni har haft en underbar dag så hörs vi förhoppningsvis snart igen kram My.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Speciellt ämne

Jag gick precis in på Facebook och fick se att djurens rätt hade delat en artikel där det stod " Nyckelringar med levande djur fortsätter att säljas", och jag blir så fruktansvärt förbannad!

Jag blev mer arg än förvånad eftersom det är Kina vi pratar om och sen när började de bry sig om djurens rätt?

Djuren har cirka 20 sekunder på sig att överleva i dessa små påsar, när djuren har dött, slänger man bara nyckelringen då? eller vad händer? De här små nyckelringarna ska kosta 25 kronor stycket och ska antingen innehålla en liten sköldpadda, fiskar eller en liten ödla. Tänk att få sitta fast i en liten plaspåse med något färgat vatten utan mat, utan frihet och knappt inget syre och veta att man kommer dö i den här påsen inom 20 sekunder. Jag tycker detta är så jävla sjukt och jag fattar ärligt talat inte vad människan håller på med. Det här måste stoppas!

1 HÄR /// 2 HÄR

Likes

Comments

Allmänt

Ja, här var det ingen bra uppdatering ser jag...

Det var ju inte så länge sedan jag gjorde ett inlägg men tog bort det ganska snabbt eftersom jag tyckte de var dåligt, har alltid haft ett dåligt självförtroende men just nu ligger det på botten. Igår var jag på konsert med mamma, Nicklas, pappa och min storebror John vi kollade på ett av mina favorit band KSMB. Jag trodde verkligen att min socialfobi skulle klara av det men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, hann i princip med två av KSMBS låtar innan jag satte mig i bilen och bölade sönder. Vill helst bara glömma bort den dagen och bara göra något riktigt roligt!

Idag har jag bara legat i sängen och mått dåligt över allt som hände igår, har även lyssnat extremt mycket om State of drama vilket är mitt absoluta favorit band just nu.

Men hoppas ni har en fortsatt bra dag så hörs vi när vi hörs kram My.

Likes

Comments

Film & serier

Någon mer som är taggad? Jag är i alla fall sjukt taggad på den nya Pirates Of The Caribbean - Dead Men Tell No Tales filmen. Äntligen ska man få möta Kapten Jack Sparrow, Barbossa, Will Turner, Gibbs och Marty igen. Ska även bli jätte spännande och se vem Kapten Salazar är! Tänker lite på pizza slice när jag läser hans namn fort haha, skämt åsido det ska i alla fall bli jätte kul att se filmen när den kommer ut.

LÅNADE BILDER!!

Likes

Comments

Allmänt

Asså hörni! Godmorgon förresten.. Nu sitter jag i skolan och har en liten paus innan nästa lektion börjar och jag är så fruktansvärt trött. Dem senaste veckorna har jag i princip varit helt borta ifrån lektionerna, har inte ork till någonting.. Väldigt stressigt då vi snart börjar med nationella proven och jag vet redan nu att det kommer gå lika dåligt som alla andra prov samt att vi har ett NO prov nu i veckan och har inte pluggat någonting. Jag ligger redan efter i massa ämnen så jag kan inte plugga i skolan och när jag kommer hem vill jag bara släppa allt med skolan, och göra sådant jag gillar att göra hemma. Det är klart att jag försöker göra skol saker hemma också men mina föräldrar är inte så bra på det och med mitt tålamod går det inte riktigt ihop. Men såg ni mello i lördags? Ovanligt nog satt jag bänkad i soffan och sjöng med varje bidra. Tyckte ni det var rätt sam gick vidare? Själv blev jag faktiskt besviken på att Dismissed och och Axel inte gick vidare, hade så gärna sett dem två i final. Men hoppas ni har en fortsatt bra dag så hörs vi snart igen kram My.

Likes

Comments

Allmänt

Då var vi här igen.. Som ni kan se är min blogg ganska tom och det är helt enkelt för att jag inte är nöjd med inläggen och prestationsångest. Så det här med att jag skulle blogga varje dag i ett år blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, så det kommer inte att bli av. Jag får vara nöjd om det bara kommer ett i veckan. Om jag ska vara helt ärlig så förstår jag inte varför jag försöker med bloggen är så extremt dålig på att formulera mig i text. Men samtidigt så vad ska jag göra annars? Jag sitter bara här hemma dag ut och dag in så det är väl därför jag fortfarande bloggar efter snart 3 år. Jag kommer inte sluta absolut inte men det kommer bara komma inlägg då och då så håll utkik.

Men vad har jag gjort under veckan då? Jo, jag har kollat på Alvin och gänget, Alvin och gänget 2 och Alvin och gänget 3 älskar dem filmerna haha, man får upp så många minen ifrån när man var yngre. Har även sett några Saw filmer och kollat på mina favorit serier The Walking Dead, Orange Is The New Black och Van Helsing. Det är det jag har gjort förutom legat i sängen och haft ångest. Nu sitter jag i sängen och kollar på Kvarteret skatan om ni har sett filmerna vet ni säkert om att Johan Glans är med i dem filmerna och jag ska faktiskt se honom snart, fick en biljett av mamma och Nicklas i julklapp. Ska bli så roligt! Men hoppas du har haft en super dag så hörs vi i nästa inlägg kram My.

Likes

Comments