View tracker

Allmänt

Hejsan alla underbara!

Hur mår ni? Själv mår jag bra, tackar som frågar hihi. Vad har ni gjort idag? Jag har iallafall inte gjort någonting mer än att ha suttit i sängen och bloggat lite. Men klockan 20:00 ska jag, mamma och Nicklas se på farmen, kollar ni också på det? I så fall vilken tror ni Stina väljer som andra kämpe? Jag tror hon väljer Maria eftersom dem har haft lite bråk, men samtidigt tror jag att hon väljer någon annan för jag tror inte hon har en chans mot Maria. Det blev ett lite kort inlägg idag men vi ses i morgon igen kram My!

LÅNAD BILD!

Likes

Comments

View tracker

Film/Serier

- Ego (2013)

För Sebastian Silverberg handlar allt om utseende, festande och hans enorma ego. När allt går som bäst råkar han ut för en olycka och förlorar synen. Han tvingas omvärdera sitt liv för att finna det som ligger bortom ytligheten och som verkligen betyder något.

Källa

- Fucking Åmål (1998)

Fucking Åmål handlar om några ungdomar i småstaden Åmål: Elin, som har hånglat med ungefär 70 000 killar och som tycker att allting är tråkigt och som längtar efter att något skall hända och Elins storasyster Jessica som tycker att Elin bara är omogen - själv är hon tillsammans med Markus som tycker att han är tuffast i hela Åmål och Markus kompis Johan som är kär i Elin - men Elin tycker Johan är töntig eftersom han kör moped trots att han går på gymnasiet och så Agnes som är ensammast i hela världen och som älskar en viss person så mycket att hjärtat nästan går sönder.

Källa

- Irl (2013)

Elias kommer inte undan sina plågoandar. De finns överallt, i skolan, på tunnelbanan och spyr sitt hat över honom på nätet. Han flyr in i The Secret World, ett onlinespel med tusentals spelare där Elias ikläder sig den oövervinnerlige krigaren S:]iles skepnad.
I spelet möter han Sc4rlet, en skicklig och vacker tjejsoldat. Tillsammans erövrar de sin våldsamma digitala värld. Sc4rlet vill träffa Elias IRL (In Real Life). Tveksamt går han med på att ses men väl på mötesplatsen, där en alldeles vanlig flicka står, vågar han inte gå fram. Elias inser att han aldrig mer kommer att möta Sc4rlet och bestämmer sig för att ta sitt liv samma kväll.

Källa

- Tusen gånger starkare (2010)

Ett gäng tonåringar i en niondeklass. Det handlar om grupptryck, kamratskap och utanförskap, förebilder och identitet i en värld fylld av synliga och osynliga maktstrukturer - och om Signe som till slut får mod att bli "tusen gånger starkare".

Källa

- Ligg med mig (2011)

Platsen är en sömnig håla i Norge där allt tycks stå stilla. 15-åriga Alma drömmer om att finna någon att älska och att bli av med oskulden, vilket gör att hon ägnar timmar åt dyra telefonsexsamtal. Hennes mamma kan hålla sig för skratt.

På en skolfest hamnar Alma i en intim och inte så lite pinsam situation med Artur – alla tjejkompisarnas stora favorit – och blir till åtlöje i hela skolan. Hånad, utfryst och alltmer desperat bestämmer hon sig för att göra något drastiskt åt saken…

Källa

- Orion (2013)

Tony går sista året på högstadiet, sommaren närmar sig och en ny tjej i klassen, Anna, väcker hans intresse. När Tonys pappa kommer ut från sitt långa fängelsestraff förändras livet för Tony. Anna och Tony delar drömmen bort mot Orion, stjärnornas odödliga jägare. Orion är en film där känslorna sätts på prov, där både svek och förlåtelse har en central roll. Det är en historia som inte bara visar den goda kärleken utan även den onda.

Källa

- Säg att du älskar mig (2006)

15-åriga Fatou och hennes vänner Betty och Kim försöker hitta kärlek genom att leva ett sexuellt utsvävande liv. De lägger ut halvnakna bilder på sig själva och dejtar okända män på nätet. En kväll efter att de spelat "sms-striptease" med ett killgäng blir Fatou utsatt för ett övergrepp. Hon förnekar allt, inför skolan, inför föräldrarna och även för sig själv. Fatou och hennes vänner lever vidare som om ingenting hänt. De arrangerar olagliga "funksexball"-fester och struntar i sociala myndigheter och föräldrar som börjar ana oråd. Men en dag hinner verkligheten ifatt dem

Källa

- Vi är bäst (2013)

Stockholm 1982. En film om Bobo, Klara och Hedvig. Tre tjejer som är tolv-tretton år. Som drar runt på gatorna och babblar. Som är modiga och tuffa och starka och svaga och förvirrade och knasiga. Som får klara sig själva alldeles för tidigt. Värmer fiskpinnar i brödrosten när mamma är på krogen. Startar ett punkband utan att ha instrument att spela på, trots att alla säger att punken är död. Om att vara annorlunda och om en vänskap som är större än allting annat.

Källa

LÅNADE BILDER!!

Likes

Comments

View tracker

1. Favorit karaktär? Daryl, Glenn, Michonne och Beth

2. Finns det någon karaktär du ogillar, i så fall vilken? JAA, Negan, Joe, Dwight, The Governor, Gareth, Lizzie, Sam, Carol, Carl och många fler hehe.

3. Favorit säsong? Hmm, måste nog va 4:an.

4. Hur många av dina favorit karaktärer är döda? Oj, cirka 20-30st

5. 3 karaktärer som är döda men som du vill ha tillbaka? Åhh, va svårt.. Hmm, Tyreese, Beth och Glenn.

6. Tycker du själv att du kan mycket om serien The Walking Dead? JAA!

7. Har du någonsin gråtit under ett avsnitt? Många gånger..

8. Favorit citat? "How many walkers have you killed? How many people have you killed? WHY?" " Just look at the flowers!" " I´m gonna kill you. Not today, not tomorrow. But i´m gonna kill you."

9. Du måste välja en favorit av dessa, Negan, Joe, Gareth eller The Governor? Fan gillar inte någon av det, men väljer nog hellre Joe framför de andra.

10. Vilken barn-karaktär är din favorit? Mika, Meghan och Sophia!

11. Har du läst något av böckerna? Ja den första, "Tills döden skiljer oss åt".

12. Har du spelat något av spelen? Ja!

13. Har du sett något av Fear The Walking Dead? Typ 2 avsnitt haha.

LÅNADE BILDER!

Likes

Comments

Frågor

Fem saker du alltid har i kylskåpet? Ja, nu är det ju inte jag som handlar men något vi alltid har är lingon, gamla matrester, senap, vitlökssås och kattmat. Varför vi alltid har lingon, gamla matrester, senap och vitlökssås är för att ingen äter det.

Fyra saker du inte kan vara utan? Min familj (inklusive mina få vänner), min mobil, djuren, min säng och musik.

Tre saker du inte kan äta? Allt med kött (vegetarian livet du vet), kantareller och mögelost.

Två saker som gör dig glad? Min familj (inklusive mina få vänner) och musik.

En sak du gör flera gånger i veckan? Äter, HAHAHA kunde inte komma på något bättre.

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

- Madagaskar

Det här lemurerna är så fruktansvärt söta!

- Maldiverna

Tänka att få bada i detta klarblå vattnet!

- Bahamas

Tänka att få bada med fucking GRISAR!

- USA

Vem vill inte åka till USA?

LÅNADE BILDER!!

Likes

Comments

Film/Serier

Det här tre filmerna är dem jag är mest exalterad över som kommer komma i år 2017.

- Annabelle 2

Annabelle 2 kommer att ha premiär den 11 augusti i USA.

- Pirates Of The Caribbean 5

Pirates Of The Caribbean 5 kommer att ha premiär den 26 maj i Turkiet.

It 2

It 2 kommer att ha premiär den 8 september i USA.

Likes

Comments

Nytt

Hejsan alla underbara!

Igår beställde jag boken Orange Is The New Black mitt år i ett kvinnofängelse av Piper Kerman, riktigt riktigt snabb leverans eftersom jag beställde den igår och fick den idag. Serien Orange Is The New Black är då baserad på denna boken. Jag har hört lite delade åsikter om denna boken, vissa säger att serien är bättre och andra tycker boken är bättre eftersom det ska vara mer i detalj. Jag tänkte att jag skulle göra en recension om boken sedan när jag har läst ut den (kan ta ett tag) haha. Har ni läst den, vad tyckte ni om den i så fall?

HÄR hittar ni boken

Likes

Comments

Frågor

- Vad heter du? My Nova Felicia Hansson Eliasson.

- Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du velat leva i då? Hmm, skulle nog välja Orange Is The New Black.

- Vad ville du bli när du blir stor när du var barn? Veterinär eller polis!

- Hur gammal är du? Jag är 15 fyller 16 nu i april.

- Har du någon piercing isåfall var? Ja, i öronen och i näsan (septum) funderar på att ta i ögonbrynet med.

- Vilken/vilka är dina favorit låtar just nu? Riptide - Vance Joy, Castle on the hill - Ed Sheeran och 5 fine frokner - Grabrielle

- Är du köttätare, vegetarian eller vegan? Jag är vegetarian!

- Favorit band? KSMB, The 1975 och Slipknot.

- Kollar du på någon serie, isåfall vilken/vilka? The Walking Dead, American Horror Story, The 100, Orange Is The New Black, The Shannara Chronicles och SKAM.

- Hur lång är du? Cirka 1,62 cm.

- Favorit skådespelare? Norman Reedus!!

- Vad tycker du om djurtestat smink? Tycker det är för jävligt, köper bara CF och veganskt smink!

CF = Testas inte på djur men kan fortfarande innehålla något animaliskt. Veganskt = Testas inte på djur och har inget animaliskt i sig.

- När brukar du gå och lägga dig? Det senaste 2 veckorna har jag inte somnat för en vid 04.00, har jätte mycket problem med sömnen just nu..

- Är du besatt av något? Min mobil, musik och coca-cola!

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan alla underbara!

Idag åkte jag hem från skolan runt halv 12, på grund av att jag mådde illa och att det var så fruktansvärt kallt i skolan. Skolan brukar vara kall med inte så kall som den var idag! Kollade på termometern på snapchat och den visade -7 grader, vet inte om det stämmer men många satt med sina vinterjackor och skor på. Golvet var lika kallt som att du skulle gått på en isbana barfotar. Jag jobbade knappt något heller eftersom händerna var som isbitar, så kände att det var inte lönt att sitta där och frysa. Men nu är jag iallafall hemma och har värmt upp kroppen lite, tänkte att jag snart ska äta lite frukost, så ni får ha en fortsatt toppen dag så hörs vi kram My!

Likes

Comments