Header
View tracker

Nytt

Hejsan alla underbara!
Detta var det jag köpte på båten mellan Danmark och Tyskland, 3 stycken nagellack från Jonesy och en parfym från Calvin Klein. Nagellacken kostade cirka 40kr styck och parfymen cirka 450kr. Hoppas ni har en fortsatt bra dag så hörs vi kram My!💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Hejsan alla underbara!
Hur mår ni? Själv mår jag bra är bara riktigt riktigt trött. Har precis lämnat Danmark så är påväg hem nu, är väll hemma cirka 01:00 - 02:00. Handlade lite på båten mellan Danmark och Tyskland så tänkte jag kunde visa upp det i ett inlägg i morgon! Det blev ett kort inlägg men är jätte trött så vi hörs imorgon kram My!💕

Likes

Comments

View tracker

Mig

1. Vilket sminkmärke är din absoluta favorit? Det måste nog vara ELF eller The balm.
2. Vart leder din drömresa? Atlanta eller London vill även till Thailand.
3. Påstår du dig själv som djurvän? Ja!
4. Har du något/några husdjur? Ja, hos pappa har vi bara fiskar men hos mamma har vi hundar, katter och höns.
5. Vilka sociala medier använder du oftast? Facebook, instagram och snapchat.
6. Ångrar du något? Mycket, men det har stärkt mig till den jag är idag.
7. Föredrar du att nätshoppa eller shoppa i stan? Eftersom jag har socialfobi så nätshoppar jag hellre.
8. Vilken genrer läser du när det kommer till bloggar? Har ingen speciell, läser de bloggar jag tycker om!
9. Nämn dina 3 favoritfilmer? Oj.. Kanske Orphan, Texas chainsaw massacre och Saw (bara skräck😂)
10. Föredrar du att läsa eller titta på filmen först, om romanen finns i båda format? Film!
11. Musik eller serie? Åh, va svårt... Lever på musik men hade aldrig kunnat leva utan TWD eller AMS så måste ta serier faktiskt..
12. Har du några favorit bloggare? Ja, en av mina favoriter heter blubbandzombie

Likes

Comments

Collabs/Länkbyte

1. Hur kommer din jul att se ut? och är det något speciellt du önska dig? Oj, hela vår släkt brukar fira hemma hos min mormor och morfar så det blir nog samma i år😊, och ja jag önskar mig mina favoriter från jankyard!

2. Hur kommer din nyår se ut? Brukar inte göra något på nyår så blir väll samma i år.

3. Vad ser du mest framemot med 2017? Oh, ingen aning faktiskt, haha.

4. Favorit plagg? Det måste nog va mina adidas leggings.

5. Vem får din nyårskyss? Den får nog min hund Lilly.

6 Om du bara hade en dag kvar att leva hur skulle du spendera den ? Skulle nog spenderat den dagen med min familj!

7. Om du fick önska dig vad som helst vad hade de varit då ? En macbook helt klart!

8. Vart vill du helst resa? London tror ja!

9. Beskriv dig själv med 3 ord! Skulle nog beskriva mig själv som snäll, omtänksam och blyg, haha.

10. De bästa du vet? Mycket men familj, vänner och djur!

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan alla underbara!

Hur mår ni? Själv mår jag bra, tackar som frågar hihi! Vad har ni gjort idag? Själv har jag varit i skolan till klockan 20 över 1, sedan har jag bra städat mitt rum. Imorgon klockan 05:40 ska jag åka till Tyskland, vet inte hur jag ska orka gå upp då men det ska nog gå bra. Ska snart åka hem till pappa för att jag ska sova där eftersom jag ska till Tyskland med honom, vi kommer hem igen cirka 02:00 så det blir en heldag i Danmark och Tyskland. Hoppas det går bra har såå stor respekt för havet haha, vi ska ju åka båt i cirka 4 timmar så är lite nervös för det men ÄLSKAR att stå på båten och kolla ner i havet när vi åker så det ska nog gå bra! Hoppas ni har en fortsatt underbar dag så hörs vi lite senare kram My!

Likes

Comments

Film/Musik, Tips

1. Polarexpressen

Kliv upp, hoppa på och förbered dig på den häftigaste resan i ditt liv! Det är julafton, och du kommer snart att åka berg- och dalbana uppför och nerför berg, kana över isfält, balansera på skyhöga broar och bli serverad varm choklad av de häftigaste servitörer du någonsin sett. Du åker med Polarexpressen!

Får 3/5 poäng av mig!

2. Grinchen

Filmen handlar om en liten by där julen är den största högtiden någonsin. Men det finns en som inte gillar julen – Grinchen. Han är en lustig figur som bor högt över byn i en grotta med en hund som enda sällskap. Många i byn känner till grottan men ingen vågar sig upp. Grinchen bestämmer sig för att förstöra julen för byborna så han klär ut sig till tomte och går till alla hus i hela byn och tar allt. Varenda liten julgranskula, allt som har med julen att göra.

Får 5/5 poäng av mig!

3. Arthur och julklappsruschen

Arthur och julklappsrushen avslöjar det otroliga svaret på alla barns fråga: hur hinner Jultomten med att leverera så många paket under en natt? I centrum står en komiskt dysfunktionell familj och en oväntad hjälte - Arthur - som har ett uppdrag som måste lyckas innan juldagens morgon gryr.

Får 4/5 poäng av mig!

4. Tomten är far till alla barn

Sara bjuder in sina tre tidigare män, deras fruar och deras barn att fira julafton tillsammans med sin nye man Janne. Allt för att alla barn ska få uppleva en äkta jul tillsammans med alla sina föräldrar. Men en hel del sprit innanför västen råkar Janne av misstag avslöja för en av gästerna att han låtit sterilisera sig utan att berätta det för Sara, som i sin tur inget högre önskar än att få barn med Janne. Det tar inte lång tid innan alla på festen känner till Jannes lilla anatomiska ingrepp, alla utom Sara. Vid middagen avslöjar Sara den glada nyheten: hon är gravid! Janne ska äntligen bli pappa!

Får 4/5 poäng av mig!

5. En underbar jävla jul

27-åriga Simon och Oscar har varit ett par i tre år. Tillsammans med sin nära vän Cissi har de köpt ett "karaktärsfullt" hus i Bromma. Det är i stort behov av renovering men ett rum på övervåningen har de prioriterat. Barnkammaren. Den är klar. Cissi är i nionde månaden. Vem är pappan? Det kan vara Oscar eller Simon. Tillsammans ska trion bilda familj.

Får 3/5 poäng av mig!

6. Gnomeo och Julia

Ett fartfyllt och komiskt äventyr för hela familjen om den vackraste kärlekshistorien som någonsin berättats ... men med trädgårdstomtar! I Gnomeo & Julia får sig Shakespeares klassiska historia en rejäl uppfräschning till tonerna av Elton Johns musik. De svenska rösterna görs av bl.a. Christine Meltzer, Gustav Hammarsten och Nanne Grönvall. Gnomeo och Julia är fast på var sin sida i en grannfejd och har lika många problem att övervinna som sina berömda föregångare. Men kan verkligen en chockrosa plastflamingo och några vilda gräsklipparrace göra så att det unga paret finner sin lycka? Med massor av roligt bonusmaterial är Gnomeo & Julia en animerad komedi långt utöver det vanliga. Alla i familjen kommer att älska den!

Får 2/5 poäng av mig!

Bilder och text från google!

Likes

Comments

Nytt

Hejsan på er!

För någon dag sedan fick jag hem två nya piercingar, visst är dem fina! Båda två är likadana förutom att den ena är i silver och den andra är svart.

Hittar tyvärr inte dem på hemsidan, men ni hittar hemsidan HÄR.

Likes

Comments