Header

Hej finisar! Det här med att försöka uppdatera kontinuerligt går sådär för mig märker jag haha.
I vilket fall så var förra veckan helt upptagen av jobb på herrgården och jobb med mitt företag plus en massor av gos med lill tjejen såklart. I fredags åkte vi även upp till Eskilstuna för att hälsa på min bror nu över helgen. Vi har haft en super mysig helg verkligen. Mel har gått loss på hotell frukosten under 3 mornar och vi har även kollat på en hel del handboll. Jag har även träffat lite vänner där uppe som jag inte har sett på 2 år och har haft det super bra helt enkelt!

Just för tillfället sitter jag i bilen på väg hem till Göteborg igen. Vi har ett par timmar kvar men det rullar ändå på bra, vilket är super skönt. Har lite möten nu under vägen också och det är alltid roligt att fördriva tiden med faktiskt haha. Hoppas ni har haft en bra start på en ny vecka och en grym helg! Puss


Hela in värld <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Ny vecka och en hel del saker på gång. Vi har redan bockat bvc och 1 års kontrollen nu på morgonen. Lillan fick sina sprutor och det gick faktiskt bra. Har haft med mig min mamma tidigare men denna gången åkte jag själv, vilket är ett litet steg för mig.

Just nu ligger Melody och sover en stund och jag sitter och jobbar. Idag har jag en hel del telefonmöten på schemat och sen får vi se lite vad vi hittar på. Det blåser en del ute men vi ska nog gå ut och gunga en stund i alla fall!
Under resten av veckan har jag en hel del jobb. Men inte så mycket kvällspass vilket är väldigt tacksamt! I helgen kanske vi åker och hälsar på min lillebror. Det är dock inte bestämt till 100% än!

Hoppas ni får en toppen vecka!

Så goda smoothies som jag, Anna & Emmy drack igår på månadens workshop!

Likes

Comments

Delar med mig av lite mysiga sommar bilder från ett par veckor sedan när vi helt spontant hamnade i Smögen. Vi hade verkligen så mysigt, underbart väder och lillan badade i havet för första gången. Det var super kallt men hon tyckte det var roligt ändå!

Likes

Comments

Jag har haft en SÅ bra dag idag! Varit på jobbet ett par timmar, haft en hel del möten och att peppa teamet har stått på dagens schema. Det händer så otroligt mycket just nu och jag är super exalterad! Den här månaden kommer bli så bra verkligen!
Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments

Hur är det ens rimligt att du idag fyller 1 år?! Världens goaste, gladaste, busigaste och spralligaste lilla tjej! Jag är så stolt över att vara din mamma <3

Likes

Comments

Dagen idag spenderas hemma med massor av bus och gos. Lill tjejen är fortfarande lite trött efter helgens kalas och andra roligheter. Hur sjukt är det inte förresten att hon om 2 dagar fyller 1 år och att hon om bara några veckor börjar förskolan?! Ser faktiskt fram emot det, ska bli kul för henne att leka av sig och få kompisar!

Just nu ligger Mel i sin säng och sover. Eller snarare PÅ sina gosedjur, haha! Så jag ska passa på att få lite jobb gjort och även röja undan här i lägenheten innan hon vaknar igen.

Det ska förresten bli så kul det här med att komma igång och blogga igen. Gjort det på olika portaler för ett par år sedan men aldrig tagit det på något större allvar. Men nu när jag redan jobbar en hel del på sociala medier så tänkte jag att det skulle bli en kul grej. En stor del är för att mina andra sociala medier inte riktigt går in speciellt mycket på mitt privat liv och om vad jag faktiskt gör på dagarna. Så tanken är här att jag ska vara lite mer personlig och dela med mig lite mer om mitt dagliga liv. Sen är det så mycket som är på gång nu också!

Om ni själva bloggar så länka den gärna här i kommentarerna, så kan jag spana in dom då jag behöver så mycket inspiration som möjligt. Kram på er!

Likes

Comments