Hej på er! Idag har jag haft en fullspäckad dag. Vi hade som vanligt babysim. Började i januari med det och lilla Mel tycker så mycket om det så vi har valt att fortsätta. Idag dök vi på lite nya sätt och det var super roligt! Resten av dagen har bestått av möten, fika med en fin vän och hennes lille son, leverering av paket, beställning av varor och jag har suttit och informerat nya människor om det jag jobbar med. Super roligt och jag är egentligen jättetrött just nu men imorgon har jag inte jättemycket tid över för någonting så jag försöker verkligen maximera varenda vaken sekund!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej allihop! Jag har bestämt mig för att börja blogga efter många om och men. Här tänkte jag dela med mig om väldigt mycket som snurrar i mitt huvud och vad som händer i mitt liv!

Jag är 21 år gammal och ensamstående till min dotter Mel som snart är 8 månader. Jag jobbar som servitris, hoppar in lite extra på olika förskolor för att det är så mysigt och driver sedan ett par månader tillbaka mitt eget företag. Utöver allt detta så försöker jag fortfarande få ordning på det dagliga livet.

Jag har mått ganska dåligt i perioder och ni läsa en hel del om min dagliga kamp med att faktiskt ta mig upp ur sängen. Vilket under flera dagar känns som i princip omöjligt. Samt hur jag gör allt i min makt för att jag och min dotter ska ha möjlighet att leva ett liv utan begränsningar!

Likes

Comments