Oj nu va det länge sen det hände nått på bloggen.. Just nu sitter jag i Göteborg på konsert det är Ron Pope som sjunger. Är här med Josefin och Jennifer. Men mår inge bra så jag har satt mig på golvet. Mår illa, yr, ont i huvudet, feber och då är det ganska jobbigt att stå upp med massa folk runt omkrig sig..
Ha det bra allihopa Hejdå! ♥
//Elin ♥

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Nu var det länge sen jag bloggade, har inte känns som att jag har vart så upptagen men det ha jag väl... eller så har jag bara gjort tråkiga saker så jag inte haft nått att skriva om.. Idag har jag i allafall vart i Ulricehamns skidbacke åkte två gånger ner för lilla backen sen tröttnade jag.. :( haha Så jag och josefin satt mest och tog det lugnt och åt korv. haha 

I morgon ska jag till tandläkaren och hämta min bettskena äntligen! 

Ha det så bra så länge hejdå! <3 // Elin <3

Likes

Comments

Go kväll allihopa!

Kom hem runt kl halv fyra från Målsryd. När jag jag kom hem så plockade jag undan i mitt rum lite fixade lite med tvätten, och helt enkelt städade i ordning lite. Sen har jag badat Hulda idag med för jag tyckte hon var lite smutsig. Haha hon blir alltid helt galen efter att hon har gjort det. 

Nu väntar jag på att Farmen ska börja sen ska jag nog sova tror jag. 

// Elin <3 

Likes

Comments

Måndag idag, sov hos Fredrik inatt fick sova själv inatt för att jag snarkar och andas tungt tydligen haha. Klarade väl mig själv med men ensamt!

Hopplektion idag, gick bra Curre är snäll men stark, pigg och frammåt men inga större problem. Hopprädslan har kommit tillbax men börjar sakta byggas upp igen. Det är lite läskigt när man inte riktigt har koll på allt och så. Men det kommer nog gå över med åren. Haha.
Har vart hos läkaren idag, kollat mitt ansikte och bytt P-piller igen. Hoppas allt börjar funka lite bättre nu!

Hejdå// Elin ♥

Likes

Comments

Klippt mig nu då, dålig bild men aa! Klippt upp det och klippt det kortare ♥

Likes

Comments

Hej
Försov mig idag hehe.. så blev ingen skola idag. Så nu kl 1 ska jag åka in och klippa mig kan bli spännde och se vad jag hittar på, det får ni se sen!

Ska börja köra lite outfits!
Idag är det vanlig tjocktröja och ljusa jeans! ;)

Likes

Comments

Hej idag är det tisdag, börjar alltså 12 20 :) ganska skönt! sov till ungefär tio sen tittade jag lite på tv käkade frukost och snart ska jag gå till bussen, va lite tråkigt när fredrik åkte så tidigt utan mig. Men men. sen idag efter skolan ska jag hem och ta det lungt bara tror jag!
Ha det så bra!
//Elin ♥

Likes

Comments

Helt okej helg har inte hänt så mycket, Men igår så sov jag Mattias och Fredrik i min systers lägenhet. Det var någon som hade fest hela natten typ.

Sen idag har jag inte heller gjort så mycket jag skulle ut och rida en sväng på Tindra men det blåste lite för kallt för det.. så jag tog bara lite bilder. hehe! ♥

Bilderna är på Tindra och hennes dotter Florett :)

Likes

Comments

  Här är en bild på alla medlemmar i Stegrande UF! 

                                   

Hejsan allihopa!

Tänkte berätta lite om en sak som jag och 5 andra håller på med i skolan. Vi har startat ett UF företag heter det. Det betyder att man skapar ett eget företag och hittar på en produkt som man ska sälja och tjäna pengar på. Man får inte lägga några privata pengar på företaget man måste alltså sälja något som heter riskkapital och fixa sponsorer. Det är mycket jobb med att komma igång med ett företag. Våran affärsidé är en ridstrumpa som är svensk tillverkad på seger i Röshult. Den är anpassad för alla kön och alla åldrar.

Här kommer en bild på alla som är med i företaget Stegrande UF! 

Vi Finns också på: 

Facebook: Stegrande UF, Här kommer all information finnas och alla nyheter hamnar här! 

Instagram: @stegrandeuf , Här kommer det upp bilder på möten, designen, vi medlemmar, och mycket mer!

Likes

Comments