Modern Renaissance paletten från Anastasia BeverlyHills kan vara ett av mina bästa smink köp genom åren. För mig som är tokig i mauve toner i kombination med rosa, rostrött och guld på ögenen innehåller paletten verkligen alla färger jag kan tänkas behöva på en daglig basis. Den är magisk! Skuggorna är dessutom lätta att arbeta med och har ett fantastiskt pigment.

Har även börjat bli riktigt sugen på att klicka hem deras relativt nya Subculture palett trots att den fått väldigt blandade recensioner. För färgerna ser riktigt fina ut och känns perfekta såhär på hösten.  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen fredag! Efter en lång och intensiv dag med föreläsning känns det extra skönt med fredag och helg.
Även om det faktiskt kändes lite som fredag redan igår kväll när jag och två tjejer från klassen var på ett trevligt seminarium om influencer marketing med galet vackra och inspirerande Linn Herbertsson.
Det var riktigt intressant och kändes som ett perfekt tillskott till studierna och förhoppningsvis blir det mer sånt framöver. 

Likes

Comments

Här har livet mestadels bestått av studier under de senaste dagarna. Är inne i en rätt så intensiv studie period i skolan just nu med ett arbete som slukar det mesta av min tid och energi. Men som tur är så är det samtidigt riktigt roligt och intressant. Känner verkligen att jag hamnat rätt med den här utbildningen och jag går med ett konstant lyckorus i kroppen som jag inte känt på flera år, även om det stundvis kan vara lite frustrerande och svårt.

Det är en magisk känsla och jag känner hur jag växer för varje dag som går. Vem hade kunnat tro att det skulle bli såhär bra att börja plugga. Jag älskar det och jag är så förväntansfull på allt roligt och lärorikt som väntar framöver!


Likes

Comments

Jag vet inte hur jag har kunnat missa att BH cosmetics numera finns att köpa hos Lyko . Så det var till min stora glädje jag scrollade över den informationen härom veckan och jag kan säga att det inte dröjde många minuter innan dessa två godbitar som jag suktat efter länge var hemklickade! Extra mycket ser jag fram emot att testa Carli Bybel paletten. Jag menar, kolla bara. Färgerna är magiska och sådär perfekta nu på hösten.

Likes

Comments

Höstmys i all ära, men just nu får det nog inte en dag utan att jag drömmer mig tillbaka till Rom och de magiska dagarna vi hade där tidigare i år. Värme, långa promenader, sagolika vyer och mängder av god mat och vin tillsammans med min kärlek.

​​Som jag längtar till nästa resa! Men förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge innan det är dags att kliva på ett flygplan och ge sig ut på äventyr igen.

Likes

Comments

October månad är här och hösten tog den med sig, åtminstone av dagens väder att döma. Regnet har öst ner större delen av dagen och jag har tagit tillfället i akt att vika dagen åt mina hemstudier, med tända ljus under en filt i soffan. Så härligt att få en massa gjort.

Kvällen har bestått av att städa och rensa bland mitt smink. Jag har fortfarande inte införskaffat ett nytt sminkbord och sovrummet blir därför ganska snabbt ett smärre kaos när jag varit i farten. Det bästa med att gå igenom sminket då och då är att jag alltid hittar gamla kärlekar som glömts bort.
Som paletten ovan, mitt Nicole Guerriero glow kit från Anastasia Beverlyhills. Finare får man leta efter!


Likes

Comments

Nu var det länge sen jag raderade mina gamla inlägg med tanken att börja om på ny kula. Men vart tog tiden vägen?
Mycket har hänt och jag hade nog aldrig kunnat föreställa mig att livet skulle se ut som det gör idag för ett och ett halvt år sedan. Fast det är nog det som är lite av charmen med livet, att man aldrig vet när det vänder. Men en sak vet jag, vänder gör det för här står jag nu stadigt på båda benen. Lyckligare än någonsin tidigare, med inget annat än hopp och förväntningar för framtiden. Och fingrar som längtar efter att skriva igen!


Likes

Comments