Header

Dagen jag återhämtat mig från matförgiftningen åkte vi iväg på en halvdags/eftermiddags tur med snorkling, fiskning, bbq, öl och rom plus solnedgång! Efter solnedgången simmade vi även med lysande plankton!! Skit coolt!! Hann bli kolsvart innan vi var framme på ställe vi skulle simma och de släckte även ned hela båten så när man låg där i vattnet var det verkligen kolsvart. Det var en riktigt häftig upplevelse!

Utöver att turen i sig var riktigt rolig så träffade vi även några riktigt trevliga människor! När vi var tillbaka på land gick vi och duschade, åt middag och sedan möttes vi alla upp för lite mer rom och cola.

Under kvällens gång hade vi sånna roliga och spårade samtal om allt ifrån konspirationsteorier till rymden och hundars uppkomst. Sen tycker jag att det är så intressant när man träffar folk från andra länder, det är så roligt att prata om hur det är att bo i deras land/stad. Vi var en blandning av två stycken från Paris, en från Amsterdam, en från Brasilien och jag och Gabriel då såklart!

Efter någon timme på coco bar gick vi till half moon partyt. Det tråkiga var dock att det endast var så konstig musik, någon form av electro typ. Inget roligt drop eller någon sång av något slag :(( Men vi dansade på ändå! Gabriel var däremot några (läs många) drinkar före mig, och det slutade med att vi gick hem hand i hand (mest för att hålla pojken stabil) Skämt och sido, Gabriel var inte så full, bara lite rund om fötterna. Men allt som allt var kvällen riktigt trevlig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@my.gabrielsson