Header

Lite bilder från de senaste dagarna plus massa snygga bilder Gabriel tog på mig i villan! Har såå mycket mer bilder jag ska lägga upp från dagarna här, skriver nämligen från mobilen nu och har bara sparat dessa på mobilen så)


Hej kära familj och vänner! Just nu befinner jag och Gabriel oss i Bali sedan en dryg vecka tillbaka, och vilket ställe detta är! Framförallt maten, det är helt sjukt gott och varenda måltid har verkligen varit grym. Extremt roligt eftersom i Filippinerna var det lite tvärt om, där var de mycket svårare att hitta god mat och här är det i varenda gathörn ett mysigt café med grym mat. Det är dessutom grym mat för hälsan också, massa juicer, hälsoshots, grovt bröd och avocado i mängder <3 (älskar avocado så mycket)

Utöver att äta har vi även haft en egen villa i fyra nätter! (Måste även lägga upp ett inlägg om när vi reste till Bali då den dagen var lite kaos i sig då vi landade på en speciellt balinesisk högtid.. men det blir en annan historia) Den hade egen pool och utekök så var helt perfekt. Den kostade 219kr/natten/skallen så hela kalaset gick på totalt typ 1700kr. Sen har vi faktiskt inte hunnit uppleva så mycket strand eller surf ännu då vi knappt lämnat villan mer än när det varit dags för mat. Däremot har vi varit in någon gång för solnedgången vid middagen för att sedan åka tillbaka till villan och sitta ute och äta lite nutella på rostmackor och dricka lite kaffe tillsammans.

Nu har vi däremot bytt prisklass rejält och ligger istället på 60kr/natten/skallen vilket är lite bekvämare för budgeten, men det var underbart att lyxa till det några dagar! Rummet vi har nu var dessutom förvånansvärt fräscht för prisklassen och det ligger även mycket centralare än villan som låg ca 15 minuter bort med moped.

Just nu sitter jag och Gabriel på ett fik och dricker kaffe medan det regnar ute. Vädret har varit grymt på förmiddagen med sol och sedan på eftermiddagen har det kommit någon skur. Längtar redan till middagen ikväll, tror det blir en chicken avocado wrap!! Mm så gott. Imorgon ska vi testa surfa för första gången, ska bli spännande att se hur det går haha.

Ville skriva av mig för att säga vi har det hur bra som helst och att so far älskar vi detta ställe!! (Kommer förresten att lägga upp från Filippinerna successivt ifall ni undrar vad som händer på den fronten) Puss och kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Resor, Bali

Likes

Comments

Instagram@my.gabrielsson