Header

Igår gick det superbra att rida. Ett normalt ridpass brukar hästen va lite stel och kanske ryttaren lite rostig men när jag hoppar upp på star är det som att allt funkar bättre än någonsin. Det är så himla kul att rida när jag verkligen kan rida i samarbete med hästen utan några konflikter.

Jag var i stallet länge igår och bara gosade och borstade på farino. Star gick direkt igen efter min lektion så får gosa med henne på torsdag istället. Farino var så extremt lerig så tog mer än en timme attfå honom någorlunda ren. Så mysigt med ett litet stall och katter som smyger runt och vill gosa!

Dålig bild men dem va så söta när dem nosa på varann

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hundarna bara älskar att få va ute lösa och busa, speciellt klättra på stora stenar xD en promenad i solen ger mig en såå bra känsla i kroppen och med hundarna med mig blir det ännu bättre!

Likes

Comments

Nu är husets framsidovägg klar med fönster. Det är ett väldigt pilligt jobb ska jag säga. Det är väldigt smått men kul! Nu är den vägg med flest fönster och dörr klar så nu är det bara dem andra väggarna kvar. Längtar till att få sätta upp väggarna så det faktiskt ser ut som ett hus man arbetar med istället för lösa delar.

Ligger just nu i sängen och solen strålar in genom fönstret! Idag vill jag gå ut på en lång promenad, ta med kameran och bara njuta!

Likes

Comments

Ansökan är uppe och jag har ca en månad på mig nu att göra min ansökan klar. Jag vill så sjukt mycket bara lyckas komma in på djursjukskötare, det är det jag vill göra! Men jag har inte kommit in de senaste åren och nu känner jag att jag behöver en plan b. Det känns som jag försökt hitta andra utbildningar på alla möjliga sätt men typ inget går vägen. Jag tänkte iår söka kurser och läsa men dem var tydligen ej fristående vilket betyder att man måste gått djursjukskötare innan för att vara behörig, eller ha läst en hel del poäng innom djurvårdnad. Men hur lätt är det när man inte kan söka nått? Jag sökte förra året en kortare utbildning med 4 kurser, djurvårdare med d9 behörighet, men kommunen neka mig den då jag redan har en gymnasieutbildning och denna skola inte låg i min hem kommun. Till dem få utbildningar som finns är det dessutom hög konkurrens och hög intagningspoäng. Nu har jag letat som en tok och skrivit till flera olika studievägledare. Jag hittade dock en utbildning som verkar intressant. Det är i uppsala på SLU och den heter etologi och djurskydd. Det är inte helt vad min dröm är. Men jag kan få chansen att hjälpa djur. Denna utbildning är mer att förbättra livet för våra friska djur ist för att hjälpa våra sjuka. Får se hur det blir, inväntar svar från flera olika studievägledare och skolor för att få mer info om vilka och när kommande utbildningar går att söka.

Önskar ibland att jag inte visste vad jag ville göra så man kanske kunde va intresserad av olika saker, men samtidigt är det skönt att ha ett mål och jag vill inte ge upp det..

Likes

Comments

Beställde hem det här snygga setet från stronger! Med dessa hoppas jag få mycket motivation! Finns i flera olika färger och mönster här

Likes

Comments

Har inte bloggat nått för känner verkligen att jag inte har nånting intressant att skriva om just nu. Jag går upp, äter frukost, jobbar, kommer hem och går och lägger mig typ. Veckorna när jag går sena skiftet på jobbet är väldigt sega.. längtar så mycket till spanien nu och till att börja plugga! Jag hoppas fortfarande jag kommer in på djursjukskötare men gör jag inte det vill jag iaf börja läsa några separata kurser innom djursjukvård. Nu vill jag inte bara jobba bort tiden längre, nu vill jag komma frammåt i livet, göra nya saker och få fler erfarenheter! Avslutar iaf denna kväll med en god smothie och lite pyssel

Likes

Comments

Började denna fina dag med att vakna efter att ha sovit mycket längre än jag brukar och se hur solen stråla utanför fönstret. Redan då kände jag att det skulle bli en bra dag idag. Vi tog en promenad i förmiddagssolen för att köpa färska frallor att äta till frukost. Nu har jag pysslat en stund med mitt husprojekt och strax ska vi åka och hämta ebba som ska vara hos oss hela dagen. Blir så himla glad i kroppen av detta väder. Allt känns bara underbart och det går som ett rus genom hela kroppen! Längtar så efter våren nu!

En gammal bild. Har njutit för mycket av vädret så glömde fota nånting.. men jag antal att det betyder att man tagit vara på tiden!

Likes

Comments

Lyxade till det lite ikväll med vofflor, sylt, nutella, grädde och bär. Mums!

Likes

Comments

Kan verkligen rekomendera dessa mackor på magnifik i Enköping! 

Sovmorgon, en lugn dag med inga måsten behövde jag igår! Önskar jag kunde få nån sovmorgon till men inte, nu e det tidiga mornar denna jobbvecka. På ett sätt är det skönt för dagarna går så mycket fortare, men sovmorgon är bra skönt det med! Hoppas ni haft en bra helg och att ni får en bra start på denna veckan! :)

Likes

Comments

Kom på för några dagar sen att jag vill göra en modell av mitt framtida drömhus. Både för att göra mitt drömhus men också för att jag älskar att pyssla! Tänkte jag kunde lägga upp lite uppdatering om hur det går. Det här är något som inte kommer vara klart på en vecka. Det kommer bli en väldigt detalgerad modell med inredning och trädgård och allt vad det innebär. Tycker sånt här är extremt kul och har redan kommit en bra bit påväg!

För någon dag sen satte jag mig och gjorde en ritning..

Och idag ser det ut så här. Har använt mig av ett material som heter kapa till både väggar och golv. Golvet har jag lagt med designfolie. Nu står målning näst i tur!

Likes

Comments