View tracker

... Att svara på frågan om hur jag mår, för jag hatar att ge svaret "nej allt suger och jag finner ingen glädje med livet just nu, men jag vet inte varför jag mår dåligt"

Jag avslutade nyligen en relation med en nära eller rättare sagt min bästa vän. För jag var trött på att Ständigt bli ledsen och besviken pågrund av personens val och handlingar. Men detta var verkligen den sista droppen och bägaren rann över. Jag är inte glada härliga My som vill hitta på saker längre. Just nu är det inte kul men det kommer bli bra det vet jag men jag måste tillåta mig själv att vara ledsen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nya fräscha naglar blev det idag. Stör mig något extremt på att jag har ett sår på pekfingret från när jag skar mig. Men det läker nog förhoppningsvis eller så blir det ärr förhoppningsvis det förstnämnda.

Älskar att göra naglar då slipper men måla och håll på extra skönt nu på sommaren. HUR SJUKT ATT DET ÄR SOMMAR?? 3 dagar till skolavslutning, längtar.

Likes

Comments

View tracker

Dom senaste dagarna har varit upp och ner. Har mått dåligt psykiskt men som tur är har jag så fina vänner som hjälper med den punkten. I söndags kom hela familjen hem och vi grillade, pratade och bara myste. Min familj är bäst.

Igår (måndag) åkte jag Rambo och Zack till Sara och badade. 28 grader i poolen inte helt fel.

Puss.

Likes

Comments

Asså hov1 keep's slaying. La till den i min spellista innan jag ens hade hört den visste att den skulle vara top notch. Dom sätter verkligen ord på ens känslor

Likes

Comments

Sorry för dålig uppdatering på senaste men mina dagar ser extremt enformiga ut. Jobbar sen tränar sen äter typ. Idag efter jobbet träffade jag upp E och vi gick och tränade, efteråt fick jag bestämma mat. Spicyhot, kyckling med räkor och stekt ris blev det självklara valet.

Nu ska jag kolla hur det gick för mig på nationella i matte och efter det blir det en chill kväll puss!

Likes

Comments

Avslutat en bra dag på bästa sätt. Middag på grappa med bästa. Tog entrecôt med pommes bästa. När jag kom hem blev det ett kvällsbad och nu ligger jag i sängen nyduschad

Likes

Comments

Har haft en riktigt bra dag, var i gästservice idag men Love och Lucas precis som igår, lite enformigt men dom är bästa så det funkar.

Hade lite extra tid imorse så gjorde favorit frukosten, pantalong med sylt och bär. Just nu sitter jag på bussen påväg till tan för lite shopping med Emma, sen blir det ett ATC pass med Anton.

Tror även att vi ska käka kvällsmat tillsammans det blir garanterat spicy hot eller sushi.

Likes

Comments

Har nämnt tidigare här på bloggen att jag har känt mig nere på senaste och det är något som märks på mina spellistor. Lyssnat just nu typ bara på låtar som handlar om klyschig och smörig kärlek.

dessa har alltid varit mina favoriter
- Slow dancing in a burning room, John Mayer
- Ordinary people, John Legend

Vilka är era favoriter?

Likes

Comments

Vaknade med en ganska konstig feeling, lite nedstämt och allmänt arg. Men det ändrades snabbt när vi kom till parken zoo, var med Love och Lucas, roligaste killarna. Vi slutade 15:00 och efter jobb blev det glass för det vart såå fint väder på eftermiddagen.

Efter glass-mys, blev det gym med Emmisen, kom nyss hem och nu ska jag äta högrevs-hamburgare och ta en dusch.

Likes

Comments