Header

Firade in jullovet med Maja på stan vid 12 tiden. Lunchade på cafe la rosé och tog en vända genom några butiker för att kolla ut dom sista julklapparna. Efter att vi gjort de ringde jag ner mamma på stan för att gå till banken och skaffa swish till mig som är sååå behövligt och användbart!

Hade planerat att gå på en fest ikväll men den visade sig vara inställd, så blir troligtvis bara en myskväll i Majas lägenhet. Dock blir de nog bara skönt med tanke på hur slö min kropp känner sig idag. Troligtvis en förkylning som kryper sig på..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sista riktiga skoldagen är äntligen avklarad, nu är bara lärarnas julshow och fika med klassen kvar.

Ska njuta riktigt mycket i kväll med tanke på att det här är första kvällen på länge som jag inte har någon uppsats eller annan skoluppgift som ligger och väntar på mig! Ska spendera kvällen på bästa vis med familjen i soffan framför en julfilm och eter de ta en lång och skön dusch.

Likes

Comments

Spenderade mestadels av kvällen hemma hos Josefine igår med det flesta av tjejerna som var kul.Längre in på kvällen sen kom Emil förbi och hämtade upp Izabella och mig.Åkte då bil runt ett bra tag innan vi stannade och bara satt och snackade i nån timme.Fick sen skjuts hem efter de och så fort jag hamnade i sängen slocknade jag!

Vaknade av en damsugandes mamma i mitt rum runt klockan 1 idag.Grymt störande men skulle inte hon kommit in så skulle jag legat där hela dan..som skulle varit skönt! Men ska istället ta en vända till gymmet, plugga matte och senare ikväll ha filmmys med mamma.Men det blir nog bra det också!

Likes

Comments

Spenderade kvällen med Izabella igår.Vi hade planer på att träffa någon/några men blev istället sittandes på pizzerian i flertal timmar och bara pratade skit och åt.Tror nästan de var roligare.Slutade iallafall med att jag hamnade hos henne över natten som var jätte mysigt!

Blev väckta vid 11 men låg då kvar i sängen och pratade och lyssnade på musik tills vi tog oss upp och åt frukost.Drog hem för någon timme sen så ska ta något att äta nu och sen bara ta de lugnt idag fram tills ikväll då jag troligtvis ska träffa Izabella igen.

Likes

Comments

Idag var inte en lika jobbig dag även fast vi gick till 4 igen.Beror nog mycket på att vi har sovmorgon till halv 11 varje fredag så det blir några timmar mindre i skolan som är grymt skönt.Hade även med mig något litet att äta idag på hålet innan matten som brukar vara tuffast att stå ut med, kände verkligen skillnaden så ska fortsätta med de.

Ska nu gör klart matten till i veckan för har en tendens att hamna efter och jag vill verkligen inte de i år,så hellre före än efter! Senare ikväll ska jag möta upp Izabella så får vi se vad vi hittar på. 

Likes

Comments

Största önskan och behovet just nu! Någon som får allt att kännas bättre än bra, någon att dela intimitet med & någon som får än att känna sig hemma när man är med honom oavsett vart man än är.

Likes

Comments

Gick till Coop igår kväll och köpte mig saker till att göra smoothie för var sjukt sugen på just de.Fick då med mig sällskap hem av bästa vän Felix.Vi kollade på nya filmen the other women som inte alls var så bra som jag förväntat mig! Han gick iallafall efter de och jag kröp ner i sängen med musik i öronen.

Ska duscha nu och göra mig klar innan tjejerna kommer hit för att ta sällskap till skolan.

Likes

Comments

Tränings jacka/tröja flis H&M 300 kr 

Likes

Comments