Sitter just nu på beteende lektionen, vi kollar på någon film så kände att jag kunde skriva ett litet inlägg istället! Vi började klockan 10:20 idag med den här lektionen vilket är VÄLDIGT (!!) skönt, även om vi slutar typ fyra idag då.
Har historia prov sista lektionen idag, har skjutit upp pluggandet hela veckan och planen var att göra det igår men kom hem klockan halv fyra på morgonen... Det blev alltså inte av. Dock så har vi efter den här lektionen håltimme i cirka två och en halv timme så då ska jag verkligen försöka ta in så mycket som möjligt! Helgen har varit super mys, Alva från Norrköping kom till mig i fredags och var här hela helgen, Men att hon var här ändrade ju ingenting av vad som skulle hänt eftersom det här praktiskt taget är hennes andra hem, förutom ett väldigt oslagbart umgänge! Vi har myst, kollat på hockey och träffat Adam och dem (utförligt beskrivet??). Nu har hon iallafall åkt hem och det känns redan tomt, Min säng är verkligen inte gjort för mig att sova själv i känner jag nu efter en helg av sällskap... får se till att hon kommer ner snart igen! Nu ska jag fokusera lite bättre på filmen haha, puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag var jag och finis Wilms på mos och shoppade lite! Väldigt mysigt, älskar att spendera tid med henne! Hade bestämt mig för att inte köpa någonting idag, men vid det ögonkastet jag såg den vita blusen så var jag såld... Men andra ord, jag köpte den! Bjuder på lite gosiga bilder från idag, puss

  • 4 readers

Likes

Comments

Vad jag vill just nu är verkligen att få en sån här fin fräsch färg på håret, tyvärr fick jag ju en impuls att färga håret svart förra sommaren och att få tillbaka det till ljust har slitit på det något enormt! Så jag får bara vänta tills det mår bättre och då kan jag lova er att det här är nyansen jag väljer ;)

  • 5 readers

Likes

Comments

Ännu en dag avklarad, det hände inte speciellt mycket och matte provet gick bättre än väntat då matte verkligen inte är min starkaste sida! Imorgon ska vi vara på kvarnängen och umgås innan vi på fredag börjar skolan efter schemat!
Våran schema var rätt tufft om jag får säga det själv, en sovmorgon och sena kvällar, men en del av det unnade även mig så det kommer bli bra! Kan inte ställa in mig på något annat!
Något som är så jobbigt är att jag inte hunnit vända dygnet än och därför somnar jag när jag kommer hem från skolan eftersom vi får gå så tidigt dem här dagarna, vilket gör det så mycket svårare att somna på kvällen!
Nu ska jag äta någonting och sen ta bussen till dansen. Som jag redan skrivit finns det inte mycket som glädjer mig så mycket som att få vara där!

PS.
Just nu får ni nöja er mig taskiga iPhone bilder, men ska fixa hem kameran hit från mamma as soon as possible!!
Puss

  • 5 readers

Likes

Comments

Om du inte sätt den här filmen än, så är det ett måste!! Min favorit film genom alla tider, gråter lika mycket varje gång! Älskar handlingen, historian och utspelningen, hela filmen är helt magisk ... Önskar jag hade en egen Peter Pan, för oj vilken dröm han är!!

  • 7 readers

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen dansa igen,Jag har tränat hela sommaren men att få komma tillbaka till danssalen är en helt annan känsla! Jag har så mycket vilja att komma tillbaka bättre efter allt ledsamma som hände förra terminen, vilket glädjer mig!! Träningen gick med andra ord jätte bra! Efteråt promenerade jag och Julia hemåt, väll hemma så duschade jag för att sedan gå ut och gå lite med Adam! Är verkligen helt slut nu och ska gå & lägga mig, upp nio imorgon igen...

  • 7 readers

Likes

Comments

Hejhej! Nu har jag klarat av första skoldagen, 69 dagar kvar tills lov nu... Idag samlades vi vid 9 och blev uppropade, Presenterade för våra mentorer och sedan delades det ut viktiga papper och information. Planen var att vi skulle sluta vid klockan ett men vi var klara redan vid halv elva och efter att vi ätit lunch i skolan fick vi åka hem! Imorgon ska vi lära känna varandra i klassen bättre och ha ett matte prov, lite mindre roligt med prov andra dagen men men. Nu har jag precis ätit och ska om cirka en timme ta bussen till träningen, hoppas jag kan sova bättre inatt av vad jag gjorde igår zzz...

  • 8 readers

Likes

Comments

På dem senaste månaderna har jag lyckats bli av på ett eller annat sätt med två väldigt dyra handväskor, Senast var i fredags och jag kände att börja skolan utan en väska verkligen inte var ett alternativ... Hoppas på att tredje gången gillt som man säger, stämmer och att jag får behålla den här skönheten lite längre!

  • 10 readers

Likes

Comments

Hejhej, ännu en blogg! Bestämde mig för att skaffa en som jag ska lägga ner tid och fokus på nu, det är iallafall vad jag ska försöka med! Idag var min sista sommarlovs dag, börjar mitt första år på gymnasiet imorgon! Efter mycket om och men fick det bli Nynäshamn som jag bestämde mig för att gå i. Jag tog det beslutet mestadels för min träning då jag både gymmar och dansar varje dag i veckan i Nynäshamn! Så idag har jag och Ida varit och gjort mina fransar och gått i lite affärer... Kort inlägg med en lätt förklaring men jag hoppas att det blir bra!

  • 10 readers

Likes

Comments