Så typiskt blev E dålig i slutet av veckan när han denna helg skulle fixa det sista på utsidan av huset innan vintern. Nästa helg jobbar jag så då blir det inget gjort på huset eftersom han har barnen då. Nu får man istället gå runt å lyssna på all "klagosång" från en dunderförkyld karl. Jo det är ju synd om honom men jag blir samtidigt lite irriterad för det skulle aldrig vara okej för mig att bara släppa allt som har med hemsysslor och barnen att göra om jag är sjuk, (å jag är ju faktiskt sjukskriven pga smärtorna i magen just nu) Nä då ska jag endå orka med allt det vanliga endå medan han mest ligger å ojjar sig. Meeeen jag är väl vän antar jag, har alltid varit och kommer alltid att vara såhär.

Vaknade iallafall vid kvart över fyra i morse när Axel skulle upp å se på barnprogram. åååhhh!!! Han vägrade gå å lägga sig igen och man vill ju gärna undvika ett utbrott så tidigt på morgonen så alla andra vaknar, då har man problem. Men tillslut lyckades jag få honom i säng igen. Hade dock såå svårt att somna om och ungefär när jag hade somnat om ville han se på tv igen... klockan va väl runt sju så fick masa mig upp å starta tvn då så ja fick lägga mig en stund igen men sen vakna Svea och så även Ivar. Sedan ville dom ha frukost och disken stod över hela köket så det var bara att sparka igång dagen.

Ska försöka vila idag då det är kalas i morgon på leklandet. Skönt att det inte är kalas hemma för då skulle ja behöva städa å fixa som en galning och det hade vart mindre lyckat när jag förmodligen får ont pga stress.

Ikväll ska vi spela bingolotto, man kan ju hoppas på att vinna en melon eller två..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så mycket som ja vart hos olika läkare/vårdställen dessa dagar har jag nog inte vart förut. I söndags började jag få lite hugg i magen å i måndags blev det mycket värre och fortsatte på tisdagen så då ringde jag bm å fick komma dit på koll men dom tyckte jag skulle till förlossningen eftersom dom ville utesluta att jag började få värkar el att förlossningen skulle dra igång men på fl va dom inte alls spec trevliga eller tillmötesgående och undrade i princip vad jag gjorde där så blev tillbakaskickad till bm men dom kunde inte heller hitta nått eller göra så mycket så jag fick kontakta vårdcentralen istället men dom hade stängt i torsdags så fick ringa på onsdagen istället.

Fick en tid där och dom kollade njurar å massa sånt och fick lämna urinprov och återkomma idag då för massa mer prover.

Efter att ha lämnat div olika prover tog dom en himla massa rör med blod också och jag höll på att svimma efteråt, allt bara snurrade. Så ja.. vet fortfarande inte varför jag fått så ont i magen, troligtvis pga stress enl doktorn men dom vill utesluta nått annat så därav alla prover. Känner mig lite bättre efter några dagars vila nu så de känns bra iaf. Får se vad proverna visar och tills dess har jag fått order om att vila men det är inte min starka sida att ta de lugnt och vila så ja vi får väl se hur det går då. Hoppas på att få svar i morgon så jag kan jobba igen nästa vecka.

Likes

Comments

Det känns så svårt att veta.. vilken skola är bra å vilken är mindre bra?! Vi har valt mellan två, en större inne i stan och en mindre lite utanför. Idag var vi och hälsade på och jag tror vi gjort vårt val nu vilken vi vill ha. Men det känns såå läskigt! Att min lilla tjej nästa höst ska börja skolan. Jag grät en skvätt i smyg idag när jag å S va på skolan för att titta... tiden går för fort!

Ena skolan har jag hört ganska mycket negativt om och den andra har jag inte hört någe alls om men det blir iallafall inte den "negativa" skolan för alla jag pratat med å säger att jag hört mycket negativt om håller med så känns inte som att allt är helt ok där och man vill ju att det ska bli så bra som möjligt för sina barn även om det innebär en liten omväg för oss så får det vara så. Kör hellre lite å vet att det är bra än tar närmsta å går me oro.

Likes

Comments

Idag har pappan byggt vidare på huset, never ending story... Jag och barnen har vart ute ganska mycket i det fina höstvädret, städat lite inne och så var vi iväg till affären vilket blev totalt kaos och jag var gråtfärdig i bilen hem. Ingen hit att åka till affärn med tre trötta och hungriga barn en timme före middagsdags men mjölk å bröd var slut så jag kände mig tvungen att försöka fixa det.

Efter maten bakade vi lussebullar, har varit sugen på det länge så köpte kesella och saffran när vi va på affärn så vi kunde baka. Glad barn som fick "dega" med riktig deg. Dom somnade sött alla tre efter en bra dag. Jag sitter å ser lite tv och har fått halsbränna från Hell! Å inte har jag något hemma mot det då jag bara brukar få de problemet när jag är gravid och tidigare bara fått det dom sista veckorna.

Ny vecka i morgon med jobb och föris ❤️

Likes

Comments

Slutade 12 igår efter städpass på jobbet så jag hämtade barnen tidigt på föris och så åkte vi till Maxi och köpte massa godis. Hemma kände jag av fogarna lite eftersom jag dammsög å skurade golv på jobbet (det som brukar göra att fogarna känns lite) så blev en lugn em. På kvällen var jag riktigt öm så fick be om hjälp att komma ur soffan.

Idag var vi ute nästan hela dagen i det fina höstvädret. Barnen ville inte gå in för lunch så det fick bli lunch ute med grillad korv och tunnbröd. Vi krattade lite löv, hoppade i lövhögar, cyklade, åkte traktor, klättrade i äppelträd och åt äpplen. Jättemysig dag med mina små hjärtan och Erik har byggt på huset hela dagen.

Likes

Comments

Börja dagen mitt i natten med sjuka barn.. nåja dom va dåliga alla tre redan igårkväll. Mitt i natten hade Axels ögon kladdar igen så stackarna va rädd men efter att ha torkat med ljummet vatten somnade han om. Ivar låg bredvid mig och hostade hela natten och min egen hals svider som om det satt ett dussin raklblad i den.

Masade mig upp vid halv 7 och åt frukost som kom upp ganska snart efter. Nervositet för ultraljudet misstänker jag. Åkte vid 8 (hade tid 8.30) och va framme i god tid, fanns tillåmed lediga p-platser vid sjukhuset. Sätt och väntade länge på min tur och det blev lite försenat men fick då tillslut se lillpyret sprattla i magen. Lika underbart varje gång! Allt såg bra ut och dom kunde inte se nån snopp eller pung *skratt* så dom båda som undersökte va överens om att det är en tjej då och jag höll med för det var väldigt tydligt med både I och A att dom va killar. Iallafall så såg allt jättebra ut å bebisen växer som hon ska.

Efteråt fick den andra barnmorskan som höll på å lära sig gå igenom allt så ja fick se allt väldigt länge. såå mysigt!

Sen skynda hem så Erik kunde få åka på jobb å jag har då spenderat dagen med mina tre sjuklingar som trots dunderförkylningar orkar bråka 40 gånger i kvarten. OM jag sliter mitt hår?! my god! Tycker det är såå tråk att va hemma med sjuka barn... man sover som en kratta å sen ska man orka med sitt eget dåliga tålamod kombinerat med deras brist på ork som dom ju faktisk har när dom är sjuka. Känner smått för att rymma just nu och till på köpet kommer E hem sent ikväll efter läggdags. Happy Day!

Likes

Comments

Äntligen dags för nytt rul i morgon! Längtar så in i helskotta efter att få se liten igen och FÖRHOPPNINGSVIS få veta vem det är därinne. åhhh kommer ha så svårt att sova inatt. En miljon tankar som snurrar i huvet.

Likes

Comments

Efter jobbet idag tog vi tag i att få upp pärerna ur jorden. Axel och Ivar hjälpte glatt till att fylla hinkarna med pärer. Blev ju ett lass tillslut. Gottigt!

I morgon blir det ett saftigt 12timmarspass på jobbet men det går ju så bra när man har världens bästa jobb.

Likes

Comments

Precis när man e i full gång med massa jobb kommer dagisbacillerna som ett brev på posten.. Såg att Svea hade klägg i ögat när ja hämta men hon hade också sand i halva ansiktet så tänkte inte så mycket på det då. Hemma klaga hon på ont i ögat och klägget bara fortsätter komma trots att vi tvättat och torkat flera gånger så bara att konstatera ögoninflammation då. Smittar ju som pesten så jag får ringa jobbet i morgon och anmäla vabb. Skulle vara på en fsk jag sett fram emot att komma tillbaka till så känns ju extra tråkigt men inte mycket att göra. Axel va hängig och nös ungefär var femte minut nu på kvällen så verkar vara nått på G där med. Bara hoppas att dom inte smittar varandra men det är ju ganska svårt att undvika.

Provade en ny juice till lunch idag på jobbet och den va såå god! extrapris på Ica denna vecka så får bli en sväng förbi Ica i morgon då vi måste till apoteket där å fylla på med förkylning-bra-å-ha saker inför höstens "pestsmittor"

Likes

Comments

Idag har vi tagit det lite lugnt, barnen har lekt massor både inne och ute och dom avslutade dagen med ett bad. Ny vecka i morgon som är välfylld med jobb på flera arbetsplatser. Ska bli riktigt roligt och jag hoppas veckan går fort.

Nu ska jag också ta ett skönt bad. Var väldigt längesedan jag badade senast. Lite ljus, äppeljuice och varmt varmt vatten. Mys!

Likes

Comments