Igår fick vi besök av Cicci med familj så huset var fullt med ungar, så mysigt hade vi och barnen fann varandra direkt trots att det va ett bra tag sedan vi sågs sist. Dom lekte superfint tillsammans allihop.

Grillade till middag och hade trevligt sedan sov dom kvar så det blev mer lek och prat idag. Superroligt att dom kom förbi! När dom hade åkt skruvade vi ihop barnens överraskning som är en liten fyrhjulig, sen blev det massa åka på täckten. Axel va väl den som hade mest kul, Svea fick lite panik å gasade på när hon ville stanna så den blev hon lite rädd, Ivar vågade inte gasa själv så Erik fick springa bredvid å gasa, haha. Axel körde runt massor och va så nöjd! Sen insåg vi att klockan va väldigt mycket mer än vi trodde så blev snabblunch från McDonalds till lunch.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vaknade med överjävlig nackvärk, gör så ont att jag vill gråta typ. Är allmänt less och fruktansvärt trött idag. Barnen uttråkade och bråkar mest hela tiden om allt och inget. Vera gnällig och kan inte vara utan mig mer än två sekunder innan hon tokskriker. Karln har byggt hela dagen så jag är som vanligt själv med barnen och allt som ska göras hemma som städ, disk, matlagning, tvätt, plcok och "betjänt" åt barnen 🙈

Mulet och regn å lite sol idag. Jobbigt väder när det växlar så. Vill hitta på nått kul med barnen men är för trött och vädret gör ju inte precis saken bättre. Orkar inte åka på lekland eller lekparkerna där det är fullt med folk.... Svårt att ha koll på alla barnen samtidigt då och jag får panik av tanken att nån kommer bort, tyvärr hindrar det mig ganska mycket från att göra vissa saker, är så jävla rädd!

Likes

Comments

Idag blev golvet i blivande vardagsrummet klart så nu är det golv i alla rummen, halleluja! Nu ska reglar upp och så kommer elektriker nästa vecka och ska dra in el där.. sen blir det isolera, måla taket i vardagsrummet och på med skivor och så småningom tapetsera.

Regnar och åskar idag, barnen har varit i luven på varandra mer eller mindre hela dagen och jag har varit så trött! Flickan som försvann igår berörde mig så mycket och jag relatera verkligen till mina egna barn så jag grät flera gånger, hade svårt att sova och ville bara få läsa att hon va hittad. Va beredd att ge mig ut med mission People idag om hon inte skulle hittats inatt. Tyvärr kunde ja inte lämna Vera inatt och åka för att hjälpa till eftersom hon ammar så mycket på nätterna och de är de enda som lugnar henne så hon somnar om när hon vaknar. Dagarna är lättare men jag vaknade till vid halv tre och läste hon va hittad så då grät jag lite till och kunde sen sova några timmar innan det var dags att kliva upp och servera barnen med frukost, kläder och gå ut.

Likes

Comments

Såg ut att bli bra väder i morse, soligt men blåsigt så jag såg min chans att få undan tvätten och passa på att byta alla lakan som ja då kunde torka snabbt ute. Lagom tills ja hängt ut första maskinen och startat andra blev det väldigt mörkt på himlen och regnet hängde i luften. Fick iallafall första maskinen torr, några plagg fick hängas upp inne sen. Några minuter efter att jag hade hämtat in tvätten vräkte regnet ner, flyt!

I em blir det Bio för Svea och Axel med pappan. Jag och dom små myser hemma istället.

Likes

Comments

Lyckades inte somna förän runt halv 2..  vid 3 vaknade Ivar och skrek av någon dröm, väckte Vera, Axel och mig... tog fram till halv 5 innan vi alla somnat om. Kan ju lova jag är helt körd idag, hade behövt sova.

Fint väder och jag hade tänkt hitta på något med barnen men känner mig bara sjukt tråkig och trött så dom får nöja sig med lite plaskande på gården idag. Ska ta och ta fram en liten plaspool dom kan köra båtar i eller något sånt så dom får lite underhållning iallafall.

Likes

Comments

Har vi tappat bort varandra helt? går det att laga eller ska vi skiljas? Jag vet faktiskt inte längre, det känns som ett svart håll där vi bara faller... Jag vet inte om det är någons fel? tappade vi bara bort varandra med åren?

En tår trillar längs min kind, jag borde sova för längesen men ligger här ensam med alla tankar... Kanske tappade vi bort varandra under dessa tuffa småbarnsår? Vi har ingen möjlighet till barnvakt, vi kan aldrig göra något bara jag och Erik, ingen tid bara han och jag.. Har alltid känt att jag "tvingar" på mina barn på någon annan om man ber om barnvakt... aldrig någon som erbjudit sig att vara barnvakt, alltid jag som måste be om det och jag hatar den känslan... dom är mitt allt och jag vill inte känna att någon annan ska "offra" sig å va med dom..

Sist vi hade barnvakt gick vi ut och åt, men hade ingenting att prata om... jag orkade inte ens lyssna när Erik pratade om nått på jobbet den gången... vi åt upp snabbt och åkte hem till barnen...

Kanske är det allt med huset som tär, alltid något som ska fixas.. Vi bor sjukt trångt i halva huset för två rum är obeboeliga än, Erik kämpar på från morgon till kväll... sen ska allt annat också hinnas med som gräsklippning, husmåling, det ska röjjas och fixas och donas med allt som är med hus och gård...  jag får sköta allt i hemmet med disk, städ, tvätt och mat och barnen... nånstans ska man hinna med varandra men det gör vi liksom inte... när barnen somnat är Erik ute och fixar det som inte hunnits med under dagen och numera sover vi inte ens i samma hus... Pengar som aldrig räcker för att få ordning på huset, precis det jag va rädd för när vi köpte detta... att vi skulle stå här och inte ha råd att fixa till huset så man kan bo i det.. visst det skulle ta tid och fixas under många år men när man inte ens har råd att fixa till rummen så man kan bo i hela huset känns det ju ganska hopplöst...

Kanske är det en kombination av allt detta som gjort att man tappat bort varandra, att man inte orkar kämpa mer för man kämpar med allt annat 24/7 kanske blev det bara för mycket och kanske är det enda utvägen att gå skilda vägar? Tiden får utvisa...

Likes

Comments

Igår var det riktigt höstväder, blåste kallt som sjutton och regnade mest hela tiden. Vi satt inne hela dagen. Erik byggde på med insidan av huset och jag försökte städa lite men det var inte det lättaste med en gnällig Vera.

Idag verkar det bli bättre väder och jag känner för att hitta på nått med barnen. Erik behöver bygga på så det blir färdigt innan elektrikern kommer om 1,5vecka så jag lär få åka iväg själv på något. Frågan är ju bara vad man gör med en 5,4,3 och 1/2 åring...

Likes

Comments

Idag har vi fixat en massa på gården. Snart är framsidan färdig, då ska ja visa bild. Så kan vi ta tag i insidan av huset igen så det blir beboligt till hösten.

Kokade äppelmos idag till ugnspannkakan jag lagade till lunch. Är något i sylt som Ivar inte tål, han får utslag runt munnen som svider å kliar. Ska ta och ringa vårdcentralen och be att få det uppkollat. Så jag brukar alltid koka egen mos/sylt så han också kan äta.

I morgon är det BVC igen för femmånaderskoll på lillskruttan och vaccin. Ursh de gör redan ont i mig att hon ska behöva få ont å bli ledsen. Blir att ta fram tutten snabbt det funkade förra gången ❤️

Likes

Comments

Intervjun avklarad, varför pladdrar jag alltid på när jag blir nervös.. känns som jag skyddat och tappar orden och bara pratar på för att sedan knapt kunna få fram orden. åh har analyserat intervjun hundra gånger i huvet och undrar för mig själv, varför sa jag si... eller så... försöker intala mig att det inte gör något om jag inte får jobbet men ärligt blir jag så jäkla skitledsen om ja inte får det. Såklart är det inte hela världen, men trivs så bra och vill sååå gärna ha jobbet. Blir en lång väntan nu, men jag får vänta och se helt enkelt.

Likes

Comments

Eller så går dagarna om möjligt endå snabbare när vi alla är lediga. Nästan två veckor har vi spenderat på underbara Gotland i sommarstugan. Tyvärr va det regn dom flesta dagarna och så va det ganska kallt. Men endå skönt att komma iväg lite.

Hemma igen och en miljon saker som behövs göras. Idag ska jag på en arbetsintervju! Håll tummarna! Kan inte börja när dom behöver (augusti) utan först när Vera blir 1 så känns som mina chanser är väldigt små att få jobbet men jag ville endå söka för vill så gärna ha ett jobb där. Får se hur intervjun går å va dom säger då.

Likes

Comments