Vera har hunnit bli en månad (i måndags) och det har hänt en hel del på den månaden. Hon växer på bra och har börjat le mer när man pratar med henne, hon vände häromdagen från mage till rygg flera gånger å jag lyckades fånga det på film också. Hon gör små läten emellanåt när man pratar med henne, de sötaste små svarsljuden jag hört ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tisdag och alla barnen hemma eftersom dom går mån, ons och torsdagar.  Va superfint väder här idag så vi gick ut på fm innan det blev för varmt och blött/slaskigt. Massa lek och bus i snön blev det och jag passade på att sola lite. Om man blundade kändes det verkligen som vår, solen värmde i ansiktet och fåglarna kvittrade. Lyckorus i hela kroppen. Vera sov sött i vagnen och fortsatte sova när vi gick in. Fick väcka henne efter 4timmar då jag behövde tömma mjölkbanken lite.

Likes

Comments

Idag va det dags igen för skidskola för Svea, näst sista gången idag och jag fick en film av Erik som va i backen med henne och riktigt stolt blev jag när hon swishade ner för backen och åkte slalom mellan konerna. Superduktig!

Nu laddar vi om lite och ska snart fara på simskola (Svea och Axel) som dom började på förra veckan och verkar tycka är riktigt roligt. Älskar att dom tycker det är kul med lite aktiviteter och se hur dom växer å utvecklas. Mina fina små hjärtan.

I morgon blir det förskola igen för dom stora barnen, hade tänkt ha dom hemma hela februari men det går verkligen inte. Dom va ju hemma 1&1/2 vecka innan Vera kom då dom blev sjuka så den veckan som va nu har dom vart helt galna och klättrar bokstavligen på väggarna. Det är bara bråk och tjafs hela tiden. Jag blir galen och barnen blir galna. Får hoppas folk kan hålla sina sjuka barn hemma så mina som är friska kan få gå på föris å inte bli smittade men som vanligt får man väl hem både det ena å det andra iallafall

Likes

Comments

Lilla Vera växer så det knakar, idag hade hon ökat 100 gram till sedan i måndags så nu är hon uppe på 3,5 kg.

Jag va in på sjukhuset idag igen då för nya prover. Dom va nu bättre än i måndags så jag hoppas ju på att snart slippa fler återbesök. Det va fullt upp där idag så en läkare skulle ringa mig i morgon för å bestämma hur vi går vidare, gissar på iaf någon mer koll för att följa upp så det fortsätter åt rätt håll. Har annars känt mig väldigt bra idag, första dagen utan smärtstillande och jag orkade laga kvällsmat för första gången sedan förlossningen. Var till å med riktigt hungrig vilket jag inte alls varit innan. Känns himla bra!

Likes

Comments

Idag började Erik jobba igen, han börjar med halvdagar nu 2 veckor eftersom han har så mycket på jobbet han behöver bli klar med och få ordning på. Så idag var jag själv några timmar med alla fyra. Vi gjorde inte många knop, det blev barnprogram hela morgonen. Sen lite legobygge och lunch innan pappan kom hem strax efter 12.

Jag har haft en redig skitdag med massor av eftervärkar idag. Igår mådde jag helt ok så trodde ju de värsta va över men idag va hemsk igen. Hoppas verkligen det slutar snart, jag orkar inte mer det gör så fruktansvärt överjävligt ont och man blir helt slut och orkar ingenting. Hade tänkt ta tag i lite städande och tvätt men ingenting blev gjort. Får se om jag mår bättre i morgon och kan få undan lite "måsten".

Alla ❤️ dag också men vi firar inte så inget speciellt för oss med det idag. Hade jag mått bättre hade ja kanske orkat fixa nått festligt mellanmål el så men vi får ta det en annan dag.

Bilder på lilla prinsessan

Likes

Comments

Ja det har gått en vecka nu sen hon kom ut vår lilla Vera. Första veckan har inte alls vart som den "skulle" bli utan det blev istället massa smärta och oro och flera dagar på BB.

Efter förlossningen fick jag panikont i nedre delen av magen, höger sida. Jag tänkte direkt blindtarmen, läkarna va inne på samma sak. Jag höll på att svimma hela tiden, fick lågt blodtryck massa dropp, massa olika läkare å kirurger kom å kollade till mig osv. Jag va rätt borta så mycket är fortfarande ganska luddigt om allt som hände. Jag va som en nåldyna med dropp både här och där å dom stack mig titt som tätt för att kolla blodvärden osv. Det gjordes ultraljud för å kolla blindtarmen men dom kunde inte se den men på em på måndagen blev det lite bättre å smärtan avtog lite. Jag kunde med hjälp resa mig å gå på toa själv.

På tisdagen gjorde dom ett ultraljud och hittade en inre blödning bakom livmodern, det va inte en pågående blödning men det hade varit en, så jag har en stor "blodklump" där.. Fick åka ner på skiktröntgen för å kolla upp noggrannare och fick tabletter som stoppar inre blödningar.

På onsdagen gjordes nytt ultraljud å blodklump va oförändrad, jag fick en påse blod då jag låg väldigt lågt och va likblek sen fick jag efter blodprover å andra prover lov att åka hem som jag verkligen ville. Skulle på återbesök på torsdagen för nya blodprover å andra prover. Dom såg bättre ut än dagen innan så fick ny tid till idag.

Idag lämnade ja då nya prover å fick även göra nytt ultraljud på "blodklumpen" som hade minskat lite i storlek vilket var väldigt skönt å höra. Man är ju alltid orolig. Dock hade infektionsvärdet blivit lite sämre än förra veckan så blir en ny koll på fredag med nya blodprover. Lite nervöst... Vill ju bara att allt ska vara bra nu så man kan släppa oron å njuta av lilla Vera. Tyvärr har hela den första veckan varit upp å ner med oro å smärta. Inte minst alla dessa överjävliga eftervärkar som jag emellanåt velat dö av smärta av. Sägs ju bli värre ju fler barn man fött å det stämmer verkligen för mig. fyfan!

Håller tummarna att värdena är bättre på fredag så jag kan "skrivas ut" å slipper oroa mig så mycket mer över detta.

Likes

Comments

I måndags morse kom vårt fjärde lilla mirakel ut kl 03.35. Tyvärr råkade jag ut för endel komplikationer så vår första vecka har inte alls varit som den borde. Ska försöka mig på att skriva ett inlägg om det senare. Mår fortfarande inte helt hundra. Vi har iallafall fått komma hem och i morgon ska jag tillbaka på koll. Håller tummarna att allt ser bra ut så vi kan få njuta av "bebisbubblan" ❤️

Likes

Comments

Igår kväll trodde jag verkligen det var på G. Hade så starka förvärkar som gjorde riktigt ont! Låg mellan 22-23.40 å fick fokusera på andningen när dom kom men 4-5 min mellanrum. Tillslut gick ja upp å tänkte ja får fixa me nått innan de blir dags att väcka Erik och åka in. Men såklart slutade allt när jag började med annat... alltså VAFAN! Idag är jag skitsur, på riktigt dåligt jäkla humör. Somnade först runt 01. Vakna 02 för att kissa, lyckades sova till 05 å sen har jag vart vaken. Kill me!

Tid på förlossningen kl 11, vet egentligen vad jag ska göra där el varför men dom ska väl kolla nått då det stod i mina papper att ja skulle åter vid BF för kontroll.

Likes

Comments

Lagom till inför beräknad förlossning så är vi redigt sjuka hela högen. Så jäkla tröttsamt! Ivar va först ut i slutet av förra veckan å han blir alltid så dålig med jättehemsk hosta. Natten mot måndag blev även Axel sjuk och hostade å fick feber.

Dom är pigga nu men hostar å snorar utav bara den. Blir hemma från dagis hela högen hela veckan å jag hoppas verkligen dom frisknar till snabbt nu. Har sån ångest om att ja ska ta hem en nyfödd när alla är sjuka. RS viuset sägs ju vara extra elakt i år så inget man vill riskera att en nyfödd får. Själv har jag nu på fm börjat hosta också och känner den där "klumpen i halsen" skitkul med två dagar till BF. Gud hjälpe mig!

Likes

Comments

Vaknar upp av att jag ligger på förlossningen, men Erik är inte där... Bredvid mig ligger Svea och sover i en sjukhussäng och jag har nån konstig "lustgas" manick som ja krampaktigt håller i.. något stämmer inte här känner jag.. det knackar på dörren å in rullar en stor frukostbuffe. Jag messar Erik å frågar om han är på väg?! om han väckt mamma än (som är hos oss i helgen för att rycka in om förlossningen startar) men får inget svar.. efter en stund kommer Erik gående i korridoren med Ivar med sig. Ehmn?

Sen vaknar jag... så ja.. still nothing här.. Tror jag ger upp ärligt talat. Det är ingen bebis där inne det är bara en stor boll eller melon.. Nä Bf har ju inte ens passerat så jag kan ju gott få vänta nån vecka till i värsta fall men har haft så mycket förvärkar nu så man fått upp hoppet lite. Sen är jag så jäkla rädd denna gången inför det som komma skall så det vore skönt om det bara drog igång så jag slapp gå å tänka på allt hela tiden och kunna lägga det bakom mig istället. Men men tids nog är det dags..

Likes

Comments