Då va sommaren slut för vår del, pappan tillbaka på jobb och grabbarna börjar dagis i morgon, nästa vecka börjar skolan också.

Jag fick inte jobbet jag sökte i början av sommaren så har kännt mig lite deppig några dagar då jag verkligen vela ha jobbet men men det kommer andra jobb, ska fila lite på cvt och snart ta å börja söka lite olika.

Idag står storhandling på schemat och lite stöd och tvätt...  kanske blir en sväng å bara på en också då de verkar bli soligt idag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tiden går så fort och sommaren är snart slut, känns det som. Är bara två veckor kvar nu innan dagis börjar igen för mina små och E börjar jobba. Tre veckor kvar tills Svea börjar skolan.. Sommaren har verkligen gått sjukt fort i år! Ja det gjorde den nog förra sommaren med när jag jobbade hela sommaren. Nästa sommar ska jag jobba igen och det ska blir riktigt roligt!

Hade tänkt vi skulle ut i skogen idag å kolla om.de fanns blåbär men det hinner vi i morgon istället. Blev lite städande och fixade idag och barnen ville cykla så jag har gått fram och tillbaka på våran väg hundra gånger så dom fått cykla ❤️

Likes

Comments

Packade väskorna igår kväll och förberedde lätt lunch att ta med på stranden. Barnen va superglada när jag sa vi skulle till stranden i morse så efter lite frukost i soffan och Sommarlovsmorgon lastade vi in oss i bilen och for. Jag visste inte riktigt vart vi skulle åka då jag aldrig hade varit där innan, vi åkte lite fel, fick vända om å plötsligt va vi framme! Fick oss ett gott skratt iallafall. Vera sov i vagnen nästan hela tiden och barnen badade på. Vi åt matsäck, badade lite till å for hem och åt glass. Roligt varm dag blev det idag. puhh! Skönt att de inte varit så många såna här varma dagar, Vera har velat amma mest hela tiden pga värmen och varit väldigt gnällig å haft svårt att komma till ro och sova.

Likes

Comments

Dom hade lovat regn hela dagen idag men på morgonen va det iallafall uppehåll så jag gjorde frukost och fixade iordning oss så drog vi till lekparken och han leka nästan två timmar innan regnet kom. Supersmysigt! Hade tänkt vi skulle ge oss till stranden men det får det bli i morgon istället.

På em for Svea till en kompis och jag drog på Rusta och köpte en matta till uteplatsen och så två ljuslyktor och en skål på Mio. Sen städa jag grabbarnas rum och försöka städa undan lite saker som bara ligger men insåg ganska snabbt att ja får göra de när dom inte är hemma, haha.

Likes

Comments

Igår fick vi besök av Cicci med familj så huset var fullt med ungar, så mysigt hade vi och barnen fann varandra direkt trots att det va ett bra tag sedan vi sågs sist. Dom lekte superfint tillsammans allihop.

Grillade till middag och hade trevligt sedan sov dom kvar så det blev mer lek och prat idag. Superroligt att dom kom förbi! När dom hade åkt skruvade vi ihop barnens överraskning som är en liten fyrhjulig, sen blev det massa åka på täckten. Axel va väl den som hade mest kul, Svea fick lite panik å gasade på när hon ville stanna så den blev hon lite rädd, Ivar vågade inte gasa själv så Erik fick springa bredvid å gasa, haha. Axel körde runt massor och va så nöjd! Sen insåg vi att klockan va väldigt mycket mer än vi trodde så blev snabblunch från McDonalds till lunch.

Likes

Comments

Vaknade med överjävlig nackvärk, gör så ont att jag vill gråta typ. Är allmänt less och fruktansvärt trött idag. Barnen uttråkade och bråkar mest hela tiden om allt och inget. Vera gnällig och kan inte vara utan mig mer än två sekunder innan hon tokskriker. Karln har byggt hela dagen så jag är som vanligt själv med barnen och allt som ska göras hemma som städ, disk, matlagning, tvätt, plcok och "betjänt" åt barnen 🙈

Mulet och regn å lite sol idag. Jobbigt väder när det växlar så. Vill hitta på nått kul med barnen men är för trött och vädret gör ju inte precis saken bättre. Orkar inte åka på lekland eller lekparkerna där det är fullt med folk.... Svårt att ha koll på alla barnen samtidigt då och jag får panik av tanken att nån kommer bort, tyvärr hindrar det mig ganska mycket från att göra vissa saker, är så jävla rädd!

Likes

Comments

Idag blev golvet i blivande vardagsrummet klart så nu är det golv i alla rummen, halleluja! Nu ska reglar upp och så kommer elektriker nästa vecka och ska dra in el där.. sen blir det isolera, måla taket i vardagsrummet och på med skivor och så småningom tapetsera.

Regnar och åskar idag, barnen har varit i luven på varandra mer eller mindre hela dagen och jag har varit så trött! Flickan som försvann igår berörde mig så mycket och jag relatera verkligen till mina egna barn så jag grät flera gånger, hade svårt att sova och ville bara få läsa att hon va hittad. Va beredd att ge mig ut med mission People idag om hon inte skulle hittats inatt. Tyvärr kunde ja inte lämna Vera inatt och åka för att hjälpa till eftersom hon ammar så mycket på nätterna och de är de enda som lugnar henne så hon somnar om när hon vaknar. Dagarna är lättare men jag vaknade till vid halv tre och läste hon va hittad så då grät jag lite till och kunde sen sova några timmar innan det var dags att kliva upp och servera barnen med frukost, kläder och gå ut.

Likes

Comments

Såg ut att bli bra väder i morse, soligt men blåsigt så jag såg min chans att få undan tvätten och passa på att byta alla lakan som ja då kunde torka snabbt ute. Lagom tills ja hängt ut första maskinen och startat andra blev det väldigt mörkt på himlen och regnet hängde i luften. Fick iallafall första maskinen torr, några plagg fick hängas upp inne sen. Några minuter efter att jag hade hämtat in tvätten vräkte regnet ner, flyt!

I em blir det Bio för Svea och Axel med pappan. Jag och dom små myser hemma istället.

Likes

Comments

Lyckades inte somna förän runt halv 2..  vid 3 vaknade Ivar och skrek av någon dröm, väckte Vera, Axel och mig... tog fram till halv 5 innan vi alla somnat om. Kan ju lova jag är helt körd idag, hade behövt sova.

Fint väder och jag hade tänkt hitta på något med barnen men känner mig bara sjukt tråkig och trött så dom får nöja sig med lite plaskande på gården idag. Ska ta och ta fram en liten plaspool dom kan köra båtar i eller något sånt så dom får lite underhållning iallafall.

Likes

Comments

Har vi tappat bort varandra helt? går det att laga eller ska vi skiljas? Jag vet faktiskt inte längre, det känns som ett svart håll där vi bara faller... Jag vet inte om det är någons fel? tappade vi bara bort varandra med åren?

En tår trillar längs min kind, jag borde sova för längesen men ligger här ensam med alla tankar... Kanske tappade vi bort varandra under dessa tuffa småbarnsår? Vi har ingen möjlighet till barnvakt, vi kan aldrig göra något bara jag och Erik, ingen tid bara han och jag.. Har alltid känt att jag "tvingar" på mina barn på någon annan om man ber om barnvakt... aldrig någon som erbjudit sig att vara barnvakt, alltid jag som måste be om det och jag hatar den känslan... dom är mitt allt och jag vill inte känna att någon annan ska "offra" sig å va med dom..

Sist vi hade barnvakt gick vi ut och åt, men hade ingenting att prata om... jag orkade inte ens lyssna när Erik pratade om nått på jobbet den gången... vi åt upp snabbt och åkte hem till barnen...

Kanske är det allt med huset som tär, alltid något som ska fixas.. Vi bor sjukt trångt i halva huset för två rum är obeboeliga än, Erik kämpar på från morgon till kväll... sen ska allt annat också hinnas med som gräsklippning, husmåling, det ska röjjas och fixas och donas med allt som är med hus och gård...  jag får sköta allt i hemmet med disk, städ, tvätt och mat och barnen... nånstans ska man hinna med varandra men det gör vi liksom inte... när barnen somnat är Erik ute och fixar det som inte hunnits med under dagen och numera sover vi inte ens i samma hus... Pengar som aldrig räcker för att få ordning på huset, precis det jag va rädd för när vi köpte detta... att vi skulle stå här och inte ha råd att fixa till huset så man kan bo i det.. visst det skulle ta tid och fixas under många år men när man inte ens har råd att fixa till rummen så man kan bo i hela huset känns det ju ganska hopplöst...

Kanske är det en kombination av allt detta som gjort att man tappat bort varandra, att man inte orkar kämpa mer för man kämpar med allt annat 24/7 kanske blev det bara för mycket och kanske är det enda utvägen att gå skilda vägar? Tiden får utvisa...

Likes

Comments