Header

Skrevet i : Dyrene våre, Hest


BELLENSONFikk endelig knipset litt bilder av gullgutten min her for et par uker siden! Selv synes jeg han ser litt pjusk ut i pelsen og sånn her, men nå har jeg endret litt på fòrplanen hans og blant annet gått over til èn annen type fòr i tillegg til det han alltid har fått, og det ser ut til å funke bedre.

Men er han ikke fin da?

Verdens fineste Bellus altså! Både jeg og han gleder oss til vår og sol, da blir alt så mye enklere på stallen - pluss at det blir tilridning/omskolering av godgutten i begynnelsen av mai. DET blir så moro! Og ikke minst så blir det veldig spennende å se hvordan han kommer til å takle det. Per nå så er han ikke noe særlig til ridehest, men det var jo derfor jeg kjøpte han - fordi han har så stort ubrukt potensiale og fordi jeg brenner veldig for det å forme sin egen hest helt fra bunn. Så vi jobber mye med bakketrening om dagen og tilvenning av forskjellig trening og utstyr. Og det går som det alltid gjør med "grønne" hester - opp og ned! Hehe! Men alt i alt så har han kommet seg mye og jeg ser helt klart at dette blir en superfin ridehest etterhvert.

Gleder meg til å vise dere utviklingen fremover!


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagslig


Ah denne måneden har jeg ventet lenge på! Sola begynner å titte oftere frem, barna har bursdag, og ikke minst så nærmer vi oss mars - og mars betyr vår, ikke sant? Jeg tror det!

De siste månedene har vært pokker så tunge, men det er i motgang man vokser har jeg hørt. Og det er jeg så veldig enig i! Jeg har lenge hatt en følelse av at dette året kommer til å bli så bra og at alt som har vært tungt vil gi slipp denne måneden. Og jeg tror jammen den magefølelsen min har hatt rett, jeg.

Jeg har omtrent ikke fått fotografert noe de siste to-tre månedene heller, men jeg begynner så smått på'n igjen nå. Og det gleder jeg meg veldig til altså!


Og apropos stallen; for bare noen få dager siden så ble jeg offisielt en veldig stolt eier av den flotteste pelsdotten i verden! For en surrealistisk følelse altså! Det er 7 år siden sist jeg var hesteeier så dette var på tide synes jeg, hehe. Mer om det kommer senere. Men du kan se bilder av den fine gutten min på Instakontoen min imens: myepaahjertet.

Flere enn meg som gleder seg til det nye året eller?


Likes

Comments

Skrevet i : Fotografi, Hverdagslig


Nå har kameraet ligget stille siden nyttårsaften (!) og før det så ble det brukt i julen liksom.. Jeg kan vel trygt si at jeg ikke har vært veldig ivrig bak kameraet nå i vinter. Og grunnen til det er såre enkel; vinteren tar helt knekken på meg. Jeg har aldri opplevd å være så dårlig om vinteren før, så jeg liker ikke den utviklingen kan jeg fortelle dere. Men nå er det snart vår, er det ikke? Haha, huff. Jeg holder meg jo aller høyst gående, med hus og hjem, barn og ikke minst hest. Og det er både fint og bra! Det er viktig tenker jeg. Men jeg har jo fått til noen fine blinkskudd med telefonen, selv om kvaliteten også blir deretter.

Her kommer en liten bunke med insta-bilder:Og det hadde selvfølgelig vært veldig hyggelig om du ville følge meg 💙 Klikk på bildet for å komme til profilen min:


Likes

Comments

Skrevet i : Hobbykunst og prosjekter, MyePåHjertet Design, MyePåHjertet Fotografi


Hei og god formiddag dere!

Her har jeg nettopp blitt kvitt en ørebetennelse, men nå har influensaen satt seg i kroppen min gitt. Men jeg holder meg gående på smertestillende akkurat nå, så det går så fint så ;-) Hehe!

Jeg har veldig lenge vært inne i en periode med skikkelig tørke når det kommer til kreative idèer, men jeg tror det er i ferd med å løsne nå. Disse periodene kommer og går jo som det passer seg selv, det har jeg bare lært meg å leve med. Men det er så kjedeliiig når man ikke klarer å produsere noe altså! Men nå er jeg i gang med noen diitale prosjekter som jeg synes er veldig gøy og som jeg forhåpentligvis kommer til å fortsette med en stund :-)

Her ser dere et personlig NavneBilde:


Hva synes dere?

Jeg kjente det var veldig godt å kunne lage noe annerledes og nytt, så jeg håper på å kunne lage mange tilsvarende bilder fremover. Det er bare å si ifra om noen av dere skulle være interessert i at jeg skal lage et :-)

Og husk å like facebooksiden til fotografiene mine her da, og til bloggen her 💗


Likes

Comments

Skrevet i : Tanker & Meninger


Hei alle sammen, og godt nytt år!


Er det noen som er klar for at dette året skal ende, så er det denne jenta hvertfall. 2016 har vært et utfordrende år på så mange nivåer. Jeg har slitt både fysisk og psykisk. Jeg har vokst mye og jeg ser ting så utrolig mye klarere nå enn hva jeg gjorde for ett år siden. Jeg har isolert meg og gjemt meg, jeg har rett og slett vært litt i dvale. Og det har jeg gjort med hensikt, fordi jeg kjenner på en følelse av å ikke høre helt til - sterkere nå enn noensinne.

I over ett år nå så har jeg omtrent sittet på hendene mine og bitt meg selv i tunga. Ikke skriv det, ikke si sånn. Ikke tenk det og ikke gjør sånn. Altså, jeg er så jævla klar for å gi fullstendig faen, i det året som kommer! Jeg orker ikke å tenke meg om hundre ganger før jeg gjør noe, eller skriver noe. Jeg er sliten! Jeg er rett og slett dritlei.

I 2017 har jeg to mål. Det ene er å li 100% selvstendig og fri. Det andre er at jeg endelig skal slå meg til ro.

Hva det vil si vil dere se etterhvert.

Det er rart hvordan en dag, en dato, kan få oss til å føle så utrolig mye. I morgen er bare en ny dag, ikke et nytt liv. Men allikevel så føler ihvertfall jeg veldig på den følelsen av å skulle avslutte noe gammelt og starte på noe nytt. Og det er en følelse jeg liker veldig godt. Jeg tenker vel egentlig at det er ganske klisjè når jeg sier sånt, men det får bare være.

Jeg løfter hendene i været denne gangen og overgir meg til det som måtte komme. 2017 - jeg er klar! Mindre stress, mer ro og tilstedeværelse. Mer familie. Mer gøy! Mindre uro og mindre usikkerhet. Flere egne veier, mer ut av komfortsoner. Mer meg. Flere drømmer og flere oppfyllelser.

Håper dere alle som èn får en fantastisk start på det nye året. Kos dere!


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagslig, Fotografi, Mamma


Nå er det ikke mange dagene til jul, og her i huset har vi tatt førjulsstria med knusende ro. Jeg er faktisk ikke ferdig med gaver en gang og jeg orker ikke å stresse med det. Eller, det vil si at jeg selvfølgelig har kjent på den uroen i magen som bygger seg opp når du kjenner at du ikke har kontroll på alt og alle. Men jeg har bare måttet skyve den til side, og fokusert på det som er viktig. Ro, i kropp og sinn.

Jul blir det uansett, og så lenge ungene koser seg - så koser jeg meg. Nå har det jo vært noen kaotiske uker for oss uansett, med et knekt ben på minstejenta og blant annet operasjon av ører på størstemann, så har vi hatt nok å henge fingrene i. Men nå er virkelig det verste over og vi gleder oss til både jul og et helt nytt år.

Huset står fortsatt på hodet her hjemme, og førjulssvasken er ikke engang begynt på - ikke kommer jeg til å begynne på den heller - og som sagt så er ikke gavene ferdig kjøpt inn og ingen er heller pakket inn. Men vi har laget pepperkakehus, pyntet juletre, kjøpt nye julelys på bruktbutikken, vi ser på Snøfall sammen hver dag, vi drikker gløgg og vi går i pysjen hele dagen om vi vil. Hybelkaninene og fingermerkene på vinduene kommer ikke til å ødelegge jula i år heller, derfor så skal de få være der de er helt til neste år en gang.Ikke la dere lure alt for mye av bildene , for selv om det absolutt er koselig og flott med juleforberedelser, så blir det mye rot og uro. Kameraet og fotografen har en unik evne til å ramme inn det essensielle i opplevelsen, og alt det kaotiske kommer såklart ikke med på bildene ;-)Disse bildene viser glanssiden av juletiden med små barn. Men jeg synes det er fint å fokusere litt på den også, det er jo tross alt disse minnene vi kommer til å huske når småbarnstiden er tilbakelagt.


Jeg håper dere alle får en flott jul og at dere nyter den med lave skuldre! Sitt ned, drikk opp og nyt hvert minutt.


God jul a dere ❤


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagslig, Innkjøp


Ja, så var det plutselig gått en hel haug med dager siden sist jeg skrev noe her inne igjen da! Huffameg. Men til mitt forsvar så har jeg vært syk, hjulet på den ene bilen vår har blitt ødelagt, den andre bilen så røyk turboen og litt diverse på, lånebilen t.e brukte til jobb røyk girkassa på, jeg har tre kaniner, fire katter og en hest å ta meg av, samt to barn og diverse fotojobbing,, PLUSS at midt oppi det hele så har lille T brukket benet sitt. Så ja... jeg har hatt litt å henge fingrene i. Men alt går, så lenge man klarer å prioritere bort noen ting :-) Men jeg skal ikke juge, det har vært noen tøffe uker.

Men over til noe annet: jeg har kjøpt meg tegnebrett! Det er en investering jeg har gjort i firmaet mitt, og jeg skal bruke det til å lage tegninger på foto fremover. Jeg har jo såvidt fått testet det ut, så jeg trenger å øve meg en hel del før jeg får laget noe fint tror jeg. Men gurimalla så gøy altså!Håper jeg klarer å bli skikkelig god, haha! Og forresten, som dere sikkert ser så holder jeg på å gjøre noen forandringer i designet mitt og headeren er ikke helt på plass enda. Men det kommer! Enn så lenge så får dere bare være litt sånn halvveis :-) God lørdag til dere alle!


Likes

Comments

Skrevet i : Dyr & dyrevelferd, Eventer & utflukter


På lørdag reiste jeg, T.E og ungene innover mot Oslo for å gå i NOAH sitt fakkeltog mot pels. Ungene lurte fælt på hvorfor vi skulle gå i tog, de skjønte nok ikke helt hvorfor det var nødvendig for å få folk til å skjønne at det ikke er snilt å stenge vakre små dyr inne i nettingbur. Små barn kan skjønne det, men ikke politikere?

Uansett, det var så flott å se det store oppmøtet! Vi gikk stolte i tog og lille T ropte med glede at vi ville ha tomme bur - NÅ ❤ Vi fikk dessverre ikke med oss alle apellene, da det begynte å bli sent og ungene var trøtte. Men vi kom, vi ropte og vi vil fortsette med å gjøre det helt til pelsdyrnæringen faktisk er et tilbakelagt kapittel!Var noen av dere i Oslo og gikk i fakkeltoget? 😊


Likes

Comments


God kveld og hei til dere!

Er det flere enn meg som synes vinteren kom fort i år eller? Jeg synes vi gikk fra sensommer til vinter grusomt raskt! Men selv om vinteren er både litt slitsom og alt for kald, så er den så utrolig vakker også. Og så fort snøen kommer så får jeg julestemning også, så jeg har mest lyst til å pynte huset til jul allerede nå jeg da, hehe!

Jeg har ikke vært noe flink til å bruke kameraet de siste par ukene, så jeg tenkte jeg kunne vise dere litt mobilbilder fra den siste tiden. Som dere sikkert skjønner så går mye av tiden min med til å være i stallen, så bildene bærer jo litt preg av det!På fredag så hadde jeg og Bellen en avtale med dyrlegen også - for vaksine, tannrasp og en sjekk. Og gullgutten er frisk og fin, og alle bøyeprøvene ga null utlsag! Så da kan dere tro jeg var happy ❤ (bøyeprøver er når dyrlegen bøyer opp alle leddene i beina til hesten, for å så se om det gir utslag i halthet når de traver (løper))

Sånn ellers så har jeg en dårlig periode, og er i ganske dårlig form om dagen. Men med en god blanding av positiv aktivitet og hvile så skal det nok gå seg til snart. Jeg har en tendens til å kjøre på litt for hardt i perioder, og glemme at hvis jeg ikke holder litt igjen når jeg har mye energi så vil det gjøre at den energien ikke varer så lenge, og at jeg må betale for det når nedturen kommer. Men men! Jeg lærer så lenge jeg lever.

Nå er det tid for å ligge rett ut og se på serier resten av kvelden for min del. Hei så lenge 💛


Likes

Comments


De siste dagene så har statistikken min flydd i været igjen, og siden jeg ikke akkurat har vært den mest aktive bloggeren, eller har skrevet noen innlegg av dypere mening i det siste, så har jeg virkelig sittet og klødd meg i hodet og lurt på hva eer det som skjer?

Men det viser seg at mitt aller mest leste innlegg noensinne, som ble publisert 1.november for ett år siden, har blusset opp igjen. Hvorfor, det aner jeg ikke. Jeg har ikke sett at det har blitt delt noe sted faktisk. Men sist jeg sjekket nå så er det hele 111.837 unike mennesker som har lest innlegget mitt. 15.000 har likt og delt det på facebook. Har dere hørt noe så sinnsykt? Det er enormt mange mennesker det.

Jeg blir veldig rørt av at mennesker deler innlegget mitt videre, for jeg husker så himla godt hvor redd jeg var for å poste det. Og jeg husker også hvor opprømt jeg var når hele 500 mennesker hadde lest det. Jeg synes det var mye da! Men tenk så fint at noe så simpelt som et blogginnlegg kan røre mennesker på den måten, og enda finere er det jo at det var ærligheten min som gjorde det. Jeg står fortsatt for det jeg skrev og tanken min bak det hele. Målet er jo å ufarliggjøre vår psykiske helse, kvitte oss med alt som heter tabuer og bare være.

Mennesker, på godt og vondt.

Jeg er så takknemlig for alle ukjente som har lest, likt, delt og tatt kontakt med meg. Det er mange følsomme sjeler der ute om sitter i akkurat samme båt som meg. Og så er det selvfølgelig godt å vite at alt som er vondt - det går over. Alle vil på ett eller annet tidspunkt i livet oppleve at kroppen sier stopp, noen vil kanskje oppleve det flere ganger også. Men det er normalt. Det er meningen at vi skal oppleve sånt. Kunsten er å bedre seg selv og jobbe seg forbi det, og ikke minst - snakke med andre om det.

Selve innlegget jeg snakker om kan dere lese her: når kroppen sier stopp 💛Ha en fortsatt fin kveld folkens!


Likes

Comments