Header

Skrevet i : Hobbykunst og prosjekter, MyePåHjertet Design, MyePåHjertet Fotografi


Hei og god formiddag dere!

Her har jeg nettopp blitt kvitt en ørebetennelse, men nå har influensaen satt seg i kroppen min gitt. Men jeg holder meg gående på smertestillende akkurat nå, så det går så fint så ;-) Hehe!

Jeg har veldig lenge vært inne i en periode med skikkelig tørke når det kommer til kreative idèer, men jeg tror det er i ferd med å løsne nå. Disse periodene kommer og går jo som det passer seg selv, det har jeg bare lært meg å leve med. Men det er så kjedeliiig når man ikke klarer å produsere noe altså! Men nå er jeg i gang med noen diitale prosjekter som jeg synes er veldig gøy og som jeg forhåpentligvis kommer til å fortsette med en stund :-)

Her ser dere et personlig NavneBilde:


Hva synes dere?

Jeg kjente det var veldig godt å kunne lage noe annerledes og nytt, så jeg håper på å kunne lage mange tilsvarende bilder fremover. Det er bare å si ifra om noen av dere skulle være interessert i at jeg skal lage et :-)

Og husk å like facebooksiden til fotografiene mine her da, og til bloggen her 💗


Likes

Comments

Skrevet i : Tanker & Meninger


Hei alle sammen, og godt nytt år!


Er det noen som er klar for at dette året skal ende, så er det denne jenta hvertfall. 2016 har vært et utfordrende år på så mange nivåer. Jeg har slitt både fysisk og psykisk. Jeg har vokst mye og jeg ser ting så utrolig mye klarere nå enn hva jeg gjorde for ett år siden. Jeg har isolert meg og gjemt meg, jeg har rett og slett vært litt i dvale. Og det har jeg gjort med hensikt, fordi jeg kjenner på en følelse av å ikke høre helt til - sterkere nå enn noensinne.

I over ett år nå så har jeg omtrent sittet på hendene mine og bitt meg selv i tunga. Ikke skriv det, ikke si sånn. Ikke tenk det og ikke gjør sånn. Altså, jeg er så jævla klar for å gi fullstendig faen, i det året som kommer! Jeg orker ikke å tenke meg om hundre ganger før jeg gjør noe, eller skriver noe. Jeg er sliten! Jeg er rett og slett dritlei.

I 2017 har jeg to mål. Det ene er å li 100% selvstendig og fri. Det andre er at jeg endelig skal slå meg til ro.

Hva det vil si vil dere se etterhvert.

Det er rart hvordan en dag, en dato, kan få oss til å føle så utrolig mye. I morgen er bare en ny dag, ikke et nytt liv. Men allikevel så føler ihvertfall jeg veldig på den følelsen av å skulle avslutte noe gammelt og starte på noe nytt. Og det er en følelse jeg liker veldig godt. Jeg tenker vel egentlig at det er ganske klisjè når jeg sier sånt, men det får bare være.

Jeg løfter hendene i været denne gangen og overgir meg til det som måtte komme. 2017 - jeg er klar! Mindre stress, mer ro og tilstedeværelse. Mer familie. Mer gøy! Mindre uro og mindre usikkerhet. Flere egne veier, mer ut av komfortsoner. Mer meg. Flere drømmer og flere oppfyllelser.

Håper dere alle som èn får en fantastisk start på det nye året. Kos dere!


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagslig, Fotografi, Mamma


Nå er det ikke mange dagene til jul, og her i huset har vi tatt førjulsstria med knusende ro. Jeg er faktisk ikke ferdig med gaver en gang og jeg orker ikke å stresse med det. Eller, det vil si at jeg selvfølgelig har kjent på den uroen i magen som bygger seg opp når du kjenner at du ikke har kontroll på alt og alle. Men jeg har bare måttet skyve den til side, og fokusert på det som er viktig. Ro, i kropp og sinn.

Jul blir det uansett, og så lenge ungene koser seg - så koser jeg meg. Nå har det jo vært noen kaotiske uker for oss uansett, med et knekt ben på minstejenta og blant annet operasjon av ører på størstemann, så har vi hatt nok å henge fingrene i. Men nå er virkelig det verste over og vi gleder oss til både jul og et helt nytt år.

Huset står fortsatt på hodet her hjemme, og førjulssvasken er ikke engang begynt på - ikke kommer jeg til å begynne på den heller - og som sagt så er ikke gavene ferdig kjøpt inn og ingen er heller pakket inn. Men vi har laget pepperkakehus, pyntet juletre, kjøpt nye julelys på bruktbutikken, vi ser på Snøfall sammen hver dag, vi drikker gløgg og vi går i pysjen hele dagen om vi vil. Hybelkaninene og fingermerkene på vinduene kommer ikke til å ødelegge jula i år heller, derfor så skal de få være der de er helt til neste år en gang.Ikke la dere lure alt for mye av bildene , for selv om det absolutt er koselig og flott med juleforberedelser, så blir det mye rot og uro. Kameraet og fotografen har en unik evne til å ramme inn det essensielle i opplevelsen, og alt det kaotiske kommer såklart ikke med på bildene ;-)Disse bildene viser glanssiden av juletiden med små barn. Men jeg synes det er fint å fokusere litt på den også, det er jo tross alt disse minnene vi kommer til å huske når småbarnstiden er tilbakelagt.


Jeg håper dere alle får en flott jul og at dere nyter den med lave skuldre! Sitt ned, drikk opp og nyt hvert minutt.


God jul a dere ❤


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagslig, Innkjøp


Ja, så var det plutselig gått en hel haug med dager siden sist jeg skrev noe her inne igjen da! Huffameg. Men til mitt forsvar så har jeg vært syk, hjulet på den ene bilen vår har blitt ødelagt, den andre bilen så røyk turboen og litt diverse på, lånebilen t.e brukte til jobb røyk girkassa på, jeg har tre kaniner, fire katter og en hest å ta meg av, samt to barn og diverse fotojobbing,, PLUSS at midt oppi det hele så har lille T brukket benet sitt. Så ja... jeg har hatt litt å henge fingrene i. Men alt går, så lenge man klarer å prioritere bort noen ting :-) Men jeg skal ikke juge, det har vært noen tøffe uker.

Men over til noe annet: jeg har kjøpt meg tegnebrett! Det er en investering jeg har gjort i firmaet mitt, og jeg skal bruke det til å lage tegninger på foto fremover. Jeg har jo såvidt fått testet det ut, så jeg trenger å øve meg en hel del før jeg får laget noe fint tror jeg. Men gurimalla så gøy altså!Håper jeg klarer å bli skikkelig god, haha! Og forresten, som dere sikkert ser så holder jeg på å gjøre noen forandringer i designet mitt og headeren er ikke helt på plass enda. Men det kommer! Enn så lenge så får dere bare være litt sånn halvveis :-) God lørdag til dere alle!


Likes

Comments

Skrevet i : Dyr & dyrevelferd, Eventer & utflukter


På lørdag reiste jeg, T.E og ungene innover mot Oslo for å gå i NOAH sitt fakkeltog mot pels. Ungene lurte fælt på hvorfor vi skulle gå i tog, de skjønte nok ikke helt hvorfor det var nødvendig for å få folk til å skjønne at det ikke er snilt å stenge vakre små dyr inne i nettingbur. Små barn kan skjønne det, men ikke politikere?

Uansett, det var så flott å se det store oppmøtet! Vi gikk stolte i tog og lille T ropte med glede at vi ville ha tomme bur - NÅ ❤ Vi fikk dessverre ikke med oss alle apellene, da det begynte å bli sent og ungene var trøtte. Men vi kom, vi ropte og vi vil fortsette med å gjøre det helt til pelsdyrnæringen faktisk er et tilbakelagt kapittel!Var noen av dere i Oslo og gikk i fakkeltoget? 😊


Likes

Comments


God kveld og hei til dere!

Er det flere enn meg som synes vinteren kom fort i år eller? Jeg synes vi gikk fra sensommer til vinter grusomt raskt! Men selv om vinteren er både litt slitsom og alt for kald, så er den så utrolig vakker også. Og så fort snøen kommer så får jeg julestemning også, så jeg har mest lyst til å pynte huset til jul allerede nå jeg da, hehe!

Jeg har ikke vært noe flink til å bruke kameraet de siste par ukene, så jeg tenkte jeg kunne vise dere litt mobilbilder fra den siste tiden. Som dere sikkert skjønner så går mye av tiden min med til å være i stallen, så bildene bærer jo litt preg av det!På fredag så hadde jeg og Bellen en avtale med dyrlegen også - for vaksine, tannrasp og en sjekk. Og gullgutten er frisk og fin, og alle bøyeprøvene ga null utlsag! Så da kan dere tro jeg var happy ❤ (bøyeprøver er når dyrlegen bøyer opp alle leddene i beina til hesten, for å så se om det gir utslag i halthet når de traver (løper))

Sånn ellers så har jeg en dårlig periode, og er i ganske dårlig form om dagen. Men med en god blanding av positiv aktivitet og hvile så skal det nok gå seg til snart. Jeg har en tendens til å kjøre på litt for hardt i perioder, og glemme at hvis jeg ikke holder litt igjen når jeg har mye energi så vil det gjøre at den energien ikke varer så lenge, og at jeg må betale for det når nedturen kommer. Men men! Jeg lærer så lenge jeg lever.

Nå er det tid for å ligge rett ut og se på serier resten av kvelden for min del. Hei så lenge 💛


Likes

Comments


De siste dagene så har statistikken min flydd i været igjen, og siden jeg ikke akkurat har vært den mest aktive bloggeren, eller har skrevet noen innlegg av dypere mening i det siste, så har jeg virkelig sittet og klødd meg i hodet og lurt på hva eer det som skjer?

Men det viser seg at mitt aller mest leste innlegg noensinne, som ble publisert 1.november for ett år siden, har blusset opp igjen. Hvorfor, det aner jeg ikke. Jeg har ikke sett at det har blitt delt noe sted faktisk. Men sist jeg sjekket nå så er det hele 111.837 unike mennesker som har lest innlegget mitt. 15.000 har likt og delt det på facebook. Har dere hørt noe så sinnsykt? Det er enormt mange mennesker det.

Jeg blir veldig rørt av at mennesker deler innlegget mitt videre, for jeg husker så himla godt hvor redd jeg var for å poste det. Og jeg husker også hvor opprømt jeg var når hele 500 mennesker hadde lest det. Jeg synes det var mye da! Men tenk så fint at noe så simpelt som et blogginnlegg kan røre mennesker på den måten, og enda finere er det jo at det var ærligheten min som gjorde det. Jeg står fortsatt for det jeg skrev og tanken min bak det hele. Målet er jo å ufarliggjøre vår psykiske helse, kvitte oss med alt som heter tabuer og bare være.

Mennesker, på godt og vondt.

Jeg er så takknemlig for alle ukjente som har lest, likt, delt og tatt kontakt med meg. Det er mange følsomme sjeler der ute om sitter i akkurat samme båt som meg. Og så er det selvfølgelig godt å vite at alt som er vondt - det går over. Alle vil på ett eller annet tidspunkt i livet oppleve at kroppen sier stopp, noen vil kanskje oppleve det flere ganger også. Men det er normalt. Det er meningen at vi skal oppleve sånt. Kunsten er å bedre seg selv og jobbe seg forbi det, og ikke minst - snakke med andre om det.

Selve innlegget jeg snakker om kan dere lese her: når kroppen sier stopp 💛Ha en fortsatt fin kveld folkens!


Likes

Comments

Skrevet i : Tanker & Meninger, Dyr & dyrevelferd


Nå nærmer det seg atter en gang den tiden på året hvor hundrevis av dyreforkjempere samler seg rundt stortinget for å vise sin støtte til dyrene som trenger det. Jeg snakker selvfølgelig om NOAH sitt fakkeltog mot pels! Det er på så mange måter utrolig trist å innse at vi atter en gang må stå her og høylydt fortelle politikerne at vi krever tomme bur - det burde ikke være nødvendig i mine øyne. Men i år er det viktigere enn noen gang at så mange som mulig møter opp, da politikerne skal fatte et vedtak om pelsdyrnæringen innen året er omme.Pelsdyr lever i grusom fangenskap for luksusformål, og selv om det på ingen måte er etisk eller nødvendig med pels, så fortsetter mennesker å bruke og produsere det. Ingen dyr fortjener å tilbringe livet sitt i små nettingbur! Til og med mine barn på 4 og 7 år har skjønt det: "tenk om jeg skulle sitte på rommet mitt hele livet, uten leker, en seng og vennene mine?" Vi ville ikke gjort det mot barna våre. Og vi burde ikke gjøre det mot dyrene vi deler klode med heller.Jeg har ikke lyst til å fylle dette innlegget med fæle bilder av dyr i trange, møkkete bur. Men dere som trenger kunnskapen kan jo lese litt om hvordan blant annet kaniner har det på en pelsfarm her. (inneholder ikke fæle bilder) I bunn og grunn så burde dette handle om at alle dyr fortjener å ha det godt. Og når det kommer til pelsdyrnæringen så er den ikke bare grusom - den er ogsåunødvendig.


Jeg vil oppfordre dere alle å møte opp i en storby nær deg og delta i NOAH sitt fakkeltog den 12. november. Gå inn på facebook, finn ut hvor og når du kan møte opp, og invitèr venner til å bli med! 💚Og ikke minst:Del gjerne dette innlegget videre 💛


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagslig, Eventer & utflukter, Mamma

På lørdag så arrangerte jeg Halloweenfest for barna her hjemme hos oss! Hele 14 barn møtte opp, så dere kan tenke dere det var høyt under taket her en stund, hehe. Vi koste oss med god mat, muffins og selvfølgelig godteri. Selv om jeg har vært syk den siste uken og T.E har vært borte på jobb, så synes jeg at jeg klarte å stelle i stand en ganske så fin fest for disse flotte barna. De storkoste seg hvertfall! Og jeg må innrømme at jeg elsker å stelle i stand til både bursdager og fest for både store og små 🎈


Vi startet festen med å spise mat, før vi gikk over til å danse litt! Dere vet den leken hvor man danser så lenge musikken spiller, men når den stopper så må man stå helt stille? Jeg husker den så godt fra jeg var liten, og den er alltid en slager på barnefest!

Etter det fikk alle barna en muffins hver, som jeg selvfølgelig glemte å ta bilde av, men de var dekortert med øyne, fingre og tær. Hoho! Så stilte alle barna seg opp i kø for å slå på pinâtaen jeg hadde laget for anledningen. Jeg var så redd for at den skulle falle fra hverandre etter det første slaget, men barne fikk slått både 4 og 5 ganger hver før det gikk hull på den gitt. Den var selvfølgelig stappet full med godteriposer til barna, èn til hver. Jeg tenkte det var smart å gjøre det sånn, så ville alle barna få likt.I mellom alt dette så var det selvfølgelig masse frilek og moro, og det var ihvertfall noen lykkelige og slitne barn som krøp til sengs her når kvelden var omme 💛


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagslig, Tanker & Meninger


Nå er jeg så himla lei av å være sliten, uinspirert, motløs og så lite kreativ som det går ann.. så jeg har tenkt til å gjøre et lite eksperiment.


Jeg kommer til å slette alle sosiale medier fra telefonen min.


Det handler i all hovedsak om at jeg er sliten og trenger å være litt mer utilgjengelig, ihvertfall for en periode. Og det popper jo opp varsler på den hersens telefonen til alle døgnets tider og nå er jeg lei. Jeg bruker egentlig ikke noen av de appene jeg har sånn over gjennomsnittet mye, men de gjør meg stressa uansett. Og jeg får helt tvangstanker av alle varslene som jeg ikke får sjekket med en gang. Trist, men sant. Jeg må fortsette å bruke facebook på grunn av foto-siden min og de meldingene som kommer inn der, men selve appen skal bort fra telefonen. Nå har jeg lyst til å fokusere mer på skriving og den slags, så kanskje jeg får denne bloggen skikkelig igang igjen. Jeg håper det!

Så da finnes det ikke så veldig mange steder du kan følge meg akkurat nå hvertfall, men du kan jo like facebooksiden til bloggen - så får du ihvertfall med deg når jeg poster nye innlegg her inne.

Så ja - jeg logger av. Igjen. Jeg tror jeg har gjort dette tidligere, men gamle vaner er vonde og vende vet dere. Jeg er ganske så sikker på at superverstingen er facebook, men det skal jeg nok finne ut av. I første omgang så logger jeg av både instagram, snapchat og facebook. Venner kan fortsatt nå meg via messenger, men det enkleste vil jo være og ta opp telefonen å ringe! I en uke blir jeg borte i første omgang, så skal jeg oppdatere dere på hvordan det går etter det.


Flere enn meg som er lei sosiale medier?


Likes

Comments