Header

Skrevet i : Hus & hjem, Hverdagslig


Det er noe med dette sommerværet som gir meg (og veldig mange andre) ny giv til å rydde opp i huset og hagen om dagen! Det er vel en grunn til at man kaller det vårdugnad tenker jeg. Vi har ihvertfall gjort en hel del her hjemme i dag, utrolig hvor mye rot og skrot man klarer å samle opp gjennom årene altså. Gosj! Nå skal det sies at det ligger igjen en del etter de som har eid huset før oss, så vi hadde litt ekstra å rydde opp i. Kanskje på tide etter å ha bodd her i snart fire år? Ehe.

Nå står det hvertfall en solid haug med rett og slett skrot ute på gårdsplassen, klar for å kjøres på dynga. La oss krysse armer og ben for at det ikke går enda fire år før gubbeluren får sendt det avgårde. Hehe!Huset med det rare i.. Casa kaos.. Noe i den duren.Disse tre rakkerne her koser seg noe veldig i det varme været om dagen! Skulle egentlig tro det ble litt vel varmt for dem med all den pelsen, men de har jo mulighet til å gå inn i huset sitt hvor det er litt kjøligere, men de ligger jo heller ute. Så da får vi tro at de har det fint :-)Ungene er superklare for å både bade i fjorden og løpe i trusa dagen lang, og de blir like fortvilet over meg når jeg sier at det ikke er varmt nok enda. Det eeer jo varmt! Og det eeer jo sol! Må jo kunne gå ann å bade da! Kanskje jeg bare skulle sendt dem til vanns og latt dem få erfare det selv? Kjenner jeg dem rett så ville de vel ha badet bare for å trosse meg, så tror ikke det er noe god idè. Jeg kjenner igjen frustrasjonen dems fra jeg selv var liten, så jeg kan jo ikke annet enn å smile :-)

Dagen i dag ble avsluttet med loff og reker på verandaen, før jeg dro en tur på stallen mens ungene ble lagt her hjemme. Ja takk til mange mange flere dager som det her i løpet av sommeren 💛


Har dere hatt det fint i dag?


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagslig

bilde fra slutten av mai ifjor, tatt av megAh, endelig er det mai dere! Akkurat som om det offisielt blir vår når datoen bikker 1.mai altså. Akkurat nå sitter jeg inne og nyter en smoothie jeg akkurat har laget (den ble forresten utrolig god! så smell sammen litt fryst jordbær, banan og spinat, to ss kokosolje, en halv boks vaniljekesam og eplejuice blandet med vann - hvis du har lyst til å prøve), så fort jeg har postet dette innlegget så skal jeg ut og sette meg i sooola 💛 Lillesnupp har fri fra barnehagen, så hun har allerede vært ute en stund :-) Storobror er hjemme fra skolen om en liten time, så innen han kommer hjem skal jeg hive noen kanelsnurrer i ovnen så han og T kan kose seg med de ute i hagen etterpå.

Ååå, jeg føler jeg har ventet på vår og sommer i et halvt liv nå! E N D E L I G er den her! Det er så godt å kjenne at energien stiger i takt med temperaturen ute. Det eneste som er ganske kjipt med våren er at pollenallergien slår inn for fullt. Holder på å bli gal av trøttheten som hører med, føler jeg går med øyelokkene på tredje knappehull dagen lang.. haha.

Prøvde egentlig å finne frem noen bilder av flaskene jeg bruker til å ha smoothie i, de er nemlig helt geniale! Men tror de ligger på andre dataen så jeg slenger ved en link og bilde fra ebay - du kan kjøpe de HER.
Ha en fortsatt fin dag folks!


Likes

Comments

Skrevet i : Hus & hjem, Hverdagslig, Mamma


Selv om vi nå snart trer inn i mai-måned, så tenkte jeg det ville være hyggelig med et tilbakeblikk på barna sine bursdager som var i februar! Det føles nesten som en halv evighet siden, men januar-mars er de aller kjedeligste månedene i året også, spør du meg. Så da går tiden så himla sakte. Men uansett! Begge barna har altså bursdag i februar, eldstemann fylte hele 8 år den 23. og lillesøster ble 5 år den 17. 💙 Så jeg kan vel trygt skrive under på at februar er en hektisk måned, haha! Med feiring av begge barna på hver sin dag, samt to barnebursdager i helgene etter, med en påfølgende familebursdag etter det igjen - blir det mye baking og styring foråsidetsånn!

Tenkte å ta for meg Lillesnupp sin bursdag i dette innlegget! Hun var så uheldig å bli ordentlig dårlig med omgangssyken rett før gjestene skulle komme, så hele feiringen ble veldig amputert for hennes del. Stakkars lille.. Derfor så fikk jeg ikke tatt bilder av alle kakene og sånn, men det var ikke det stod i hodet på meg der og da, naturligvis. Men her kommer ihvertfall en liten bunke av de bildene jeg faktisk har:


Det var synd at bursdagsjenta ble så dårlig, men det er sånt man ikke får gjort noe med. Det var allikevel en fin bursdag og vi koste oss med kake og gaver noen dager senere når hun ble i bedre form 💜 Rart å plutselig ha en femåring i hus altså! Men også veldig veldig stas.


Likes

Comments

Skrevet i : Dyrene våre, Hest, Hverdagslig


Talking to your horse is sometimes all the therapy you need.Jeg kan vel trygt si at jeg tilbringer mye av tiden min i stallen om dagen. Der finner jeg ro og så utrolig mye glede, bare se på denne vakre skapningen da! Det er jo umulig å ikke bli glad når du ser på han!

Sånn utover det så er det ingen overdrivelse når jeg sier at jeg er SUPERlykkelig for at våren endelig er her! Denne vinteren må ha vært lengre og kjipere enn noen gang? Det føles ihvertfall sånn. Det føles som om jeg har våknet fra en dvale for å si det mildt. Kroppen er happy og hodet er enda mer happy, bedre kan det ikke bli. Nå får vi bare krysse fingre og tær for at sommeren blir lang og god, det tror jeg vi alle kan trenge nå.

Kommer til å dele noen bilder fra februar her etterhvert, har jo tross alt både vært bursdag for begge småtrolla våre og sånt blir det jo alltids litt bilder av!

Flere som blir i godt humør av godværet om dagen? 💛


Likes

Comments

Skrevet i : Dyrene våre, Hest


BELLENSONFikk endelig knipset litt bilder av gullgutten min her for et par uker siden! Selv synes jeg han ser litt pjusk ut i pelsen og sånn her, men nå har jeg endret litt på fòrplanen hans og blant annet gått over til èn annen type fòr i tillegg til det han alltid har fått, og det ser ut til å funke bedre.

Men er han ikke fin da?

Verdens fineste Bellus altså! Både jeg og han gleder oss til vår og sol, da blir alt så mye enklere på stallen - pluss at det blir tilridning/omskolering av godgutten i begynnelsen av mai. DET blir så moro! Og ikke minst så blir det veldig spennende å se hvordan han kommer til å takle det. Per nå så er han ikke noe særlig til ridehest, men det var jo derfor jeg kjøpte han - fordi han har så stort ubrukt potensiale og fordi jeg brenner veldig for det å forme sin egen hest helt fra bunn. Så vi jobber mye med bakketrening om dagen og tilvenning av forskjellig trening og utstyr. Og det går som det alltid gjør med "grønne" hester - opp og ned! Hehe! Men alt i alt så har han kommet seg mye og jeg ser helt klart at dette blir en superfin ridehest etterhvert.

Gleder meg til å vise dere utviklingen fremover!


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagslig


Ah denne måneden har jeg ventet lenge på! Sola begynner å titte oftere frem, barna har bursdag, og ikke minst så nærmer vi oss mars - og mars betyr vår, ikke sant? Jeg tror det!

De siste månedene har vært pokker så tunge, men det er i motgang man vokser har jeg hørt. Og det er jeg så veldig enig i! Jeg har lenge hatt en følelse av at dette året kommer til å bli så bra og at alt som har vært tungt vil gi slipp denne måneden. Og jeg tror jammen den magefølelsen min har hatt rett, jeg.

Jeg har omtrent ikke fått fotografert noe de siste to-tre månedene heller, men jeg begynner så smått på'n igjen nå. Og det gleder jeg meg veldig til altså!


Og apropos stallen; for bare noen få dager siden så ble jeg offisielt en veldig stolt eier av den flotteste pelsdotten i verden! For en surrealistisk følelse altså! Det er 7 år siden sist jeg var hesteeier så dette var på tide synes jeg, hehe. Mer om det kommer senere. Men du kan se bilder av den fine gutten min på Instakontoen min imens: myepaahjertet.

Flere enn meg som gleder seg til det nye året eller?


Likes

Comments

Skrevet i : Fotografi, Hverdagslig


Nå har kameraet ligget stille siden nyttårsaften (!) og før det så ble det brukt i julen liksom.. Jeg kan vel trygt si at jeg ikke har vært veldig ivrig bak kameraet nå i vinter. Og grunnen til det er såre enkel; vinteren tar helt knekken på meg. Jeg har aldri opplevd å være så dårlig om vinteren før, så jeg liker ikke den utviklingen kan jeg fortelle dere. Men nå er det snart vår, er det ikke? Haha, huff. Jeg holder meg jo aller høyst gående, med hus og hjem, barn og ikke minst hest. Og det er både fint og bra! Det er viktig tenker jeg. Men jeg har jo fått til noen fine blinkskudd med telefonen, selv om kvaliteten også blir deretter.

Her kommer en liten bunke med insta-bilder:Og det hadde selvfølgelig vært veldig hyggelig om du ville følge meg 💙 Klikk på bildet for å komme til profilen min:


Likes

Comments

Skrevet i : Hobbykunst og prosjekter, MyePåHjertet Design, MyePåHjertet Fotografi


Hei og god formiddag dere!

Her har jeg nettopp blitt kvitt en ørebetennelse, men nå har influensaen satt seg i kroppen min gitt. Men jeg holder meg gående på smertestillende akkurat nå, så det går så fint så ;-) Hehe!

Jeg har veldig lenge vært inne i en periode med skikkelig tørke når det kommer til kreative idèer, men jeg tror det er i ferd med å løsne nå. Disse periodene kommer og går jo som det passer seg selv, det har jeg bare lært meg å leve med. Men det er så kjedeliiig når man ikke klarer å produsere noe altså! Men nå er jeg i gang med noen diitale prosjekter som jeg synes er veldig gøy og som jeg forhåpentligvis kommer til å fortsette med en stund :-)

Her ser dere et personlig NavneBilde:


Hva synes dere?

Jeg kjente det var veldig godt å kunne lage noe annerledes og nytt, så jeg håper på å kunne lage mange tilsvarende bilder fremover. Det er bare å si ifra om noen av dere skulle være interessert i at jeg skal lage et :-)

Og husk å like facebooksiden til fotografiene mine her da, og til bloggen her 💗


Likes

Comments

Skrevet i : Tanker & Meninger


Hei alle sammen, og godt nytt år!


Er det noen som er klar for at dette året skal ende, så er det denne jenta hvertfall. 2016 har vært et utfordrende år på så mange nivåer. Jeg har slitt både fysisk og psykisk. Jeg har vokst mye og jeg ser ting så utrolig mye klarere nå enn hva jeg gjorde for ett år siden. Jeg har isolert meg og gjemt meg, jeg har rett og slett vært litt i dvale. Og det har jeg gjort med hensikt, fordi jeg kjenner på en følelse av å ikke høre helt til - sterkere nå enn noensinne.

I over ett år nå så har jeg omtrent sittet på hendene mine og bitt meg selv i tunga. Ikke skriv det, ikke si sånn. Ikke tenk det og ikke gjør sånn. Altså, jeg er så jævla klar for å gi fullstendig faen, i det året som kommer! Jeg orker ikke å tenke meg om hundre ganger før jeg gjør noe, eller skriver noe. Jeg er sliten! Jeg er rett og slett dritlei.

I 2017 har jeg to mål. Det ene er å li 100% selvstendig og fri. Det andre er at jeg endelig skal slå meg til ro.

Hva det vil si vil dere se etterhvert.

Det er rart hvordan en dag, en dato, kan få oss til å føle så utrolig mye. I morgen er bare en ny dag, ikke et nytt liv. Men allikevel så føler ihvertfall jeg veldig på den følelsen av å skulle avslutte noe gammelt og starte på noe nytt. Og det er en følelse jeg liker veldig godt. Jeg tenker vel egentlig at det er ganske klisjè når jeg sier sånt, men det får bare være.

Jeg løfter hendene i været denne gangen og overgir meg til det som måtte komme. 2017 - jeg er klar! Mindre stress, mer ro og tilstedeværelse. Mer familie. Mer gøy! Mindre uro og mindre usikkerhet. Flere egne veier, mer ut av komfortsoner. Mer meg. Flere drømmer og flere oppfyllelser.

Håper dere alle som èn får en fantastisk start på det nye året. Kos dere!


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagslig, Fotografi, Mamma


Nå er det ikke mange dagene til jul, og her i huset har vi tatt førjulsstria med knusende ro. Jeg er faktisk ikke ferdig med gaver en gang og jeg orker ikke å stresse med det. Eller, det vil si at jeg selvfølgelig har kjent på den uroen i magen som bygger seg opp når du kjenner at du ikke har kontroll på alt og alle. Men jeg har bare måttet skyve den til side, og fokusert på det som er viktig. Ro, i kropp og sinn.

Jul blir det uansett, og så lenge ungene koser seg - så koser jeg meg. Nå har det jo vært noen kaotiske uker for oss uansett, med et knekt ben på minstejenta og blant annet operasjon av ører på størstemann, så har vi hatt nok å henge fingrene i. Men nå er virkelig det verste over og vi gleder oss til både jul og et helt nytt år.

Huset står fortsatt på hodet her hjemme, og førjulssvasken er ikke engang begynt på - ikke kommer jeg til å begynne på den heller - og som sagt så er ikke gavene ferdig kjøpt inn og ingen er heller pakket inn. Men vi har laget pepperkakehus, pyntet juletre, kjøpt nye julelys på bruktbutikken, vi ser på Snøfall sammen hver dag, vi drikker gløgg og vi går i pysjen hele dagen om vi vil. Hybelkaninene og fingermerkene på vinduene kommer ikke til å ødelegge jula i år heller, derfor så skal de få være der de er helt til neste år en gang.Ikke la dere lure alt for mye av bildene , for selv om det absolutt er koselig og flott med juleforberedelser, så blir det mye rot og uro. Kameraet og fotografen har en unik evne til å ramme inn det essensielle i opplevelsen, og alt det kaotiske kommer såklart ikke med på bildene ;-)Disse bildene viser glanssiden av juletiden med små barn. Men jeg synes det er fint å fokusere litt på den også, det er jo tross alt disse minnene vi kommer til å huske når småbarnstiden er tilbakelagt.


Jeg håper dere alle får en flott jul og at dere nyter den med lave skuldre! Sitt ned, drikk opp og nyt hvert minutt.


God jul a dere ❤


Likes

Comments