Klockan var 00.43 och jag hade sovit i ca en timme när telefonen ringde. Visst, jag hade sagt till P att han fick ringa mig när han vill hem, men det va om det intr va för sent och han inte var för full!
Och såklart så var han ju full som en jävla kastrull, hade köpt med sig kebab både till han själv och till mig (det var väl absolut en snäll tanke att göra så, men ja va knappast sugen på någon mat kl 1 på natten när ja nyss vaknat) och direkt när han satte sig i bilen så somnade han! *suckar ljudligt*

Jag vet att jag gnäller mycket, men jag får faktiskt gnälla, för jag kommer göra någonting åt mina problem! Ja va å kolla på en lägenhet igår, kanske inte så kul å bo i 39 kvadrat när man bott i nästan 90 innan. Men de ska kännas skönt att vi ska bli särbos.
För nu har vi bott ihop i ca 1,5 år och ingenting blir som vi vill att det ska bli. Så jag hoppas ju att det ska bli bågon skillnad, att båda prioriterar varanfra framför saker vi kanske inte prioriterar i dagens läge.

Nu ska ja iväg med hunden och M och åka lite skridskor. så ha en bra dag

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den 6 december 2016 så halkar jag påväg till jobbet med hunden, slår nästan av ledbandet i handleden och blir sjukskriven i 8 veckor. Nu i onsdags så halkar nin mormor på våran parkering och bryter handleden. Å då tänker man att nu är det väl nog.

Men där hade jag så fel, just nu ligger jag ännu en gång på akuten med en trasig fot denna gång istället.
Jag vet inte om det är klantighet, eller bara ren otur som gör att jag hamnar på det här jävla stället jämt, men ja hoppad ju på det bästa att det bara är en stukning! :)

Likes

Comments

7 missade samtal, 5 meddelade och jag bara sover. Jag sover inte ens hemma, utan 3 minuter hemifrån på min kollegas soffa. Min sambo är hemma och väntar på mig och solen strålar ute, men jag ligger nog kvar i min kollegas soffa och sover och skiter i resten av världen.

MAN KAN FAN BLI FÖRBANNAD FÖR MINDRE!!!

PoK //mlii

Likes

Comments

Trodde att jag skulle bruncha med L idag, men hon verkar ligga och sova. Så jag får väl slänga ihop någonting gott här hemma istället!

Åkte till oviken igår och mös med mormor å morfar (moster va också där). Blev bortskämd med vegitarisk lasange och glass med chokladsås. Vi skulle egentligen enligt planerna spela lite sällskapsspel efter vi ätit men tror vi alla va alldeles för trött för det.

PoK //mlii

Likes

Comments

Hej. Detta är mitt första inlägg på min nya historia. Jag insåg idag att jag har alldeles för mycket inom mig som behöver få komma ut, annars kommer jag att sprängas av mina egna tankar.

Bor just nu tillsammans med P och det går väl lite upp och ner. Vi har lite olika värderingar angående livet och hur man ska leva.
Jag är en människa som vill hitta på saker, se världen, klättra i berg och växa som människa. P vill (eller de vill han väl egentligen inte, men han väljer att göra det) mer chilla och ta dagen som den kommer och helst ha en öl i handen.
Jag älskar honom över hela mitt hjärta men ibland funderar ja på om han verkligen vill vara med mig eftersom vi är så olika.
Jag skulle helst av allt vilja sälja allting jag äger, sticka utomlands å jobba ett år och sen åka hem å börja plugga och starta familj efter det. Han är så hemmakär så vet inte ens om ja lyckas få honom till någonting sånt.

Nu blev jag dundertrött så ska försöka att sova lite så kanske jag skriver imorgon istället om hela mitt liv.

PoK //mlii

Likes

Comments