***

God kväll alla


Det blev ingen pride för mej och syster i dag.

De hade lovat så pass dåligt väder, så vi beslutade oss för att stötta priden online istället med ett hopp om att vi kanske nästa år kommer kunna delta i firandet.


Så istället för pride, glädje och festlighet, har jag i dag istället städat huset.

Jippii ( ironi haha )


Men nu är i alla fall huset städat och jag och syrran bokade in en tjejkväll med film och pizza nu på sen kvällen.

Pizzorna ligger i ugnen och väntar på att bli klara, så jag passade på att blogga innan vi börjar söka igenom Netflix efter någon film.


Men jag önskar er en fortsatt skön lördag och lämnar er för ikväll med lite bilder från morgonen då jag lekte frisör åt en av mina vänner som var på väg på bröllop i dag.

Hon tyckte att jag skulle avsluta min pr byrå och börja ägna all min tid åt att fixa hennes hår istället, haha.


...................................................................................................................................................................

Ja före jag lämnar er helt, så vill jag bara meddela att det verkar som om vi fått underbara nyheter med Libanon fallet i dag.

Jag vill inte gå in på alla detaljer med er mera än så, just nu, eftersom jag vill vara säker på att vi har rätt information.

Men det första jag gör imorgon är att uppdatera er.


Men ha en superskön kväll alla

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

inredning header photoshop vegansk vegan logo design hem mys blogg populärblogg bra tips hur får jag hur kan jag bloggdesign läsare vegetarisk diy pyssel nyhet