Idag är jag jättetrött! Sitter i korridoren och väntar på matte.
Slutar fyra idag jättedryyygt!! Aja herrå

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorgon är det påskafton!! Tiden går snabbt. Idag sov jag bara till halv nio. Så jag gick ner och då hade mamma bakat bröd till mig. Sen åkte mamma och jag till nån blomster butik för att köpa en blomma till min gamla mormor. Efter det åkte vi hem till henne och då bjöd hon oss på fika. Sen åkte mamma och jag hem och jag tittade på en film sen har jag inte gjort så mycket mer. Snart blir det mys i soffan! Kramar!


GLAD PÅSK!

Likes

Comments

Har inte bloggat på jättelänge nu! Och jag tror inte att jag kommer hinna göra det så mycket. Men Jag kommer nog skriva nått ibland. Jag tänkte att istället för att skriva en massa ,kommer jag att lägga ut tips på klädstilar och inredning. Så det kommer nog lite sånna bilder snart,kram!

Likes

Comments

Imorgon börjar jag skolan. Både tråkigt och roligt,ska börja i en ny klass med mina kompisar men Vill inte ha massa läxor och långa skoldagar till 16:00! Idag har jag lagat mat till hela familjen, gjorde kokta grönsaker,potatis,stekt kotlett och brunsås. Jag bakar mycket eftersom jag nte tycker så mycket det glutenfria sega i frysboxarna. Nu ska jag fixa lite inför imorgon. Kramis!

Likes

Comments

Ska åka iväg och handla med mamma nu. Och sen ska vi bara göra lite små ärenden. Kram

Likes

Comments

Idag var jag på Ikea med mamma jag handlade inte så mycket jämfört med mamma,jag handlade för ungefär 300 kr och då var vi inom Börjes i Tingsryd på hemvägen också. Kan lägga ut bilder på det jag köpte imon. Godnatt nu är jag trött!

Likes

Comments

Imorgon ska jag till Ikea med mamma. Vi åker klockan åtta. Vet inte om jag hinner skriva nåt imorgon de kan bli ganska mycket men ska försöka. Tänkte lägga upp en bild på efterrätten som vi åt på nyårsafton. Efterrätten är vaniljglass,grädde,chokladsås,jordgubbe och pärlor.

Likes

Comments

Jag glömde att skriva nått igår. Men jag firade lite lugnt med familjen. Nu sitter jag i soffan med min lillebror och kollar på barnprogram. ❤️

Likes

Comments