Hoppsan!
Det är fan fredag.. Och vad ska man göra efter skolan d´å? Hem och ta ett glas vin kanske. Kanske laga sig något gott för en gångs skull. Fredagshandla är i alla fall något jag tänkt göra, men det går ju fort. SÅ vad händer sen då?

Man kanske ska försöka fixa hyllorna jag har hemma, som bara ligger. Har ju ingenting på väggarna hemma, så allt hamnar ju i lådor...

Vad händer för er denna härliga fredag?


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Mitt liv har precis gjort en stor vändning. Från att ha jobbat endast söndagar i ca ett år, på ett ställe jag älskade men även hatade. Från att ha gått in i en depression och haft ångestattacker/panikattacker, (som är återkommande). Från att ha haft en negativ inställning till livet och såg ingenting som var positivt i att vara jag. Från att sitta i soffan 6 dagar i veckan, och känna ångest över det. Känna ångest över att man tillåter sig själv ha fritid. Från att inte alls veta vad jag vill göra i mitt liv, vad jag vill plugga till, vad jag vill arbeta med. 

Från allt det där -  till detta;

Jag tog tag i mitt liv, gick till en kurator och fick lära mig jätte mycket nytt om mig själv. Jag gick till en livscoach och fick jätte mycket hjälp med mitt självförtroende och självkänsla. Jag tog en paus från mitt dåvarande jobb och provade på någonting annat. Efter sommaren började jag på Folkhögskola för att plugga upp matten som jag inte klarade på Gymnasiet. Fortfarande här visste jag inte riktigt vad jag ville plugga vidare till eller vad jag ville arbeta med.

Och i måndags. I måndags pratade jag med en studievägledare och gick igenom mig själv ännu en gång. Och nu, har jag förhoppningsvis kommit fram till vad jag vill plugga till och verkligen känner att jag skulle kunna arbeta med.

Jag ska plugga till fritidsledare. Kommer passa mig som fan, i hope.

Vill bara säga till er där ute som har tappat hoppet, precis som jag hade gjort. GE INTE UPP. Du kanske måste gå igenom det jag gick igenom. Vem vet...

Dessa tre bilder är från min dåliga period. Då jag mådde som sämst. De kanske inte ser ut att vara så hemska, men för mig är det ett minne av hur dåligt jag mådde och hur lite jag brydde mig.

Likes

Comments

- För lite mer än ett år sedan flyttade jag till min första, alldeles egna lägenhet. ​8de våningen med stora fönster. Och någon månad senare fick jag en inneboende, som även är en av mina bästa vänner.

- Det gick bara en månad och sedan köpte jag min katt, Nero. Det gick inte att vara utan. Har man växt upp med de små liven kan man inte få nog. Han är min vapendragare.

- Jag älskar vin och myskvällar med mina tjejer. Finns inget bättre än att sitta med dem och bara ta det lugnt och sippa på ett glas rött.

- För första gången fick jag julpynta på mitt sätt. Stilrent men ändå en mysig känsla. Fick även lite nostalgi känsla och köpte såklart en chokladkalander

#1

Likes

Comments

Godkväll.

Jag hade skrivit ett asbra (enligt mig själv) inlägg om en nystart här på nouw. MEN det försvann, och jag tänker inte sätta mig och skriva om det. Så istället vill jag bara säga att detta är en nystart för mig, jag kommer från Blogg.se sedan länge tillbaka men behövde något nytt.

Jag kommer fixa något inlägg om mig själv lite senare. Ska bara komma på ett bra sätt att lägga upp det på!

Välkommen till mig.

välkommen

Likes

Comments