View tracker

Ett tråkigt inlägg men som måste skrivas, bloggen kommer hamla lite i kläm dem närmsta dagarna då jag inte hinner med i mitt egna liv just nu! Skolan har tagit över varje liten del av det kombinerat med träningar och jobb.. Hatar när det blir såhär men ska försöka slänga in något inlägg ändå (men nu vet ni anledningen om det ekar tomt några dagar) puss på er

Likes

Comments

Hur fina är dem inte? Jag plus tjejerna på bilden tog myskvällen till en annan nivå i lördags, men spontant är ju alltid bäst eller hur?
Vi satte oss på hotellet för några drinkar sen åkte vi ut på lite efterfest, det blev en väldigt lyckad kväll!!

Imorgon är det första hela skolveckan detta året och som vanligt är inte motivationen så bra, varje ämne tar kål på mig och hinner inte med att lägga upp mina studier alls. Men det brukar ju lösa sig ändå, natti

Likes

Comments

Med ett bra sällskap och god mat trivs jag som bäst!!

Likes

Comments

Tio saker du kanske inte visste om mig.
(Tycker det är så roligt när andra bloggare gör sånt här så kände att varför inte?)

1. Jag har en fetish för läppstift, smink i vanliga fall är inte min grej men när det kommer till läppstift är jag upp över öronen.

2. Folk som säger rakt ut vad dem tycker (både bra och dåliga saker) är dem människorna jag tycker om mest.

3. Jag är en väldigt ärlig person, tycker jag något är fel har jag inga problem med att säga det.

4. Jag har tröttnat på volleybollen men det är fortfarande en av dem bästa sakerna i mitt liv

5. Att hitta en ny låt och lyssna sönder den på två veckor är något jag är riktigt bra på tyvärr

6. Jag föredrar en solsemester framför skidsemester alla dagar i veckan

7. Jag har nog alltid varit lite emot förhållanden då jag har sett så många dåliga exempel där folk är så elaka mot den man älskar, att det har gjort att jag tappat synen på det helt. Men det är något jag försöker jobba upp för det gäller ju såklart inte alla förhållanden.

8. Mitt största mål med 2017 är att gå upp i vikt (nej jag har inte några extrema komplex med min kropp men detta är något jag vill åstadkomma)

9. Jag ÄLSKAR människor som är framåt redan första gången man träffar och liksom verkligen tar för sig!

10. GRL PWR - trenden är den bästa jag vet, feminister är dem bästa jag vet! För tjejer är helt enkelt så jävla bra!

Likes

Comments

För exakt en vecka sen i snökaoset uppe i Lindvallen, så kom man hem och så blir det kaos här istället (dock bara typ 3 veckor kvar till värmen!!!)

Första dagen på nya året i skolan avklarad, en lektion bestod den av och det var väldigt uppskattat då jag är så långt igen mina vanliga rutiner som man kan komma. Det började redan imorse när jag fick springa till bussen i oknutna skor och jackans hängandes haha..
Imorgon ska jag träffa Alma en stund, prata och planera om efter studenten och jag hoppas på en fika med, oj vad förvånade ni blev nu va??? Eller inte..
Måste läsa igenom läxan nu pussar

Likes

Comments

- första skoldagen (avklarad)
-ta tag i mitt gymnasiearbete
-mysa
-träna
-och med tanke på att jag kommer misslyckas med att ta tag i gymnasiearbetet nu så får jag göra det efter träningen

Likes

Comments

Imorgon drar det igång, sista terminen innan studenten? HUR sjukt är det inte att om ett halvår springer jag ut tillsammans med mina bästavänner med studentmössor och vita fina klänningar och sjunger att fyfan vad vi är bra? Kan knappt förstå det (samt ursäkta svordomen men den ingår ju faktiskt i detta haha)

Mitt jullov då? Det har varit väldigt bra men med blandningar av svackor såklart, men det har vi ju alla. Idag var en sån dag och det gör mig inte så taggad till skolstarten men det gäller ju att försöka kriga, precis som alltid!
Godnatt på er

Likes

Comments

Selfie x2 med Ida som skaffat blogg!! (nouw.com/idarebeckaandersson)

Snart hemma efter en låång bilfärd på 8 timmar något sånt?? Musiken har varit min bästavän och den lilla sömnen jag fick inatt för har kunnat sova någon timme nu!
Ikväll på schemat står först och främst tjejerna sen får vi se lite, ha de bäst!! Puss

Likes

Comments

Sista dagen, sista åket och sista natten i Sälen för denna gången! har haft de så himla bra och det har varit väldigt skönt att koppla bort verkligheten ett tag, har varit väldigt roligt att vara med Annie hela denna veckan också!!
Imorgon rullar bilen hem och det ska faktiskt bli skönt, tjejerna och mys står på schemat! Längtar

Likes

Comments