Igår klarade jag det, jag fick körkort!!!
Svävar fortfarande på moln för oj vilken frihet det är, jag är stolt över mig själv. Inte många gånger jag har sagt så men denna gången är det faktiskt så!
Hörs efter mitt jobbpass

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

3 saker jag ser fram emot - höstlovet!!! U23-mästerskapet i slutet av november och Sälen

3 saker jag gillar - choklad, höstens fina färger och mitt körkort jag tog igår hihi

3 saker jag inte gillar - att man är så himla blek, att skolan är så kall och hur mitt rum ser ut just nu

3 saker jag vill - ha långt hår, befinna mig på en varmare plats och köpa lite nya kläder

3 saker jag borde - göra klart alla uppgifter i skolan, slinga håret och åka till Falköping

3 saker jag kan - vara positiv, shoppa hehe och vara spontan

3 saker jag inte kan - sjunga (även om jag tror det ibland), hålla i mina pengar eller vara teknisk

3 saker jag ofta pratar om - killar, volleyboll och roliga händelser

3 saker jag önskar mig - Adidas Gazelle ROSA, kenzo tröja och nytt nagellack haha

​3 saker jag blir lugn av - ​Amelia, Justin Bieber lugna låtar och serier

​3 saker jag blir stressad av - ​när man ska bestämma planer med tjejgänget och alla pratar samtidigt, när jag är försenad och när jag har råkat glömma något

​3 saker jag vill göra i veckan - ​veckan börja lida mot sitt slut men skulle säga hinna bocka av en del i skolan, tjejmys och äta något extra gott

Likes

Comments

en ny favorit tröja som jag fick av några favorit personer i 18års present, ​tack!!

I eftermiddag blir det inget mer bloggande för min del då högen av plugg är ganska extrem just idag, ni får ha en bra onsdag!! ​KRAM

Likes

Comments

HÄR, i Rhodos tillsammans med mina number ones vill jag vara igen. I värmen, med en dricka i handen och taggande inför kvällen saknar jag. sitter just nu bänkad inne på fokus då jag snart har haft min tre timmars långa håltimma avklarad. Skulle gjort vad som helst för att hoppa på ett flygplan med dessa tjejer och leva life igen!

Likes

Comments

STORT tips till er som har vägarna förbi Borås någon gång, Tugg Burgers!! ligger precis ut med vattnet och serverar så sjukt goda hamburgare samt milkshakes. här satt jag tillsammans med tjejerna och njöt i våran shopping paus!

idag var en bra tisdag haha, om man jämför med min stressiga gårdag så... asså känns som om att det enda jag faktiskt skriver om är vad jag gör på dagarna och hur mina dagar har sett ut? lite enformigt enligt mig då jag själv inte tycker det är superkul att läsa bloggar som är uppbyggda på det sättet, ska bli bättre på detta!

Likes

Comments

Lite osedda bilder från när mobilen var i högsta hugg!!

Måndagen är avklarad och ärligt jag trodde aldrig att den skulle ta slut, började min morgon med att stressa för att hinna med bussen och när jag äntligen sitter där då inser jag att jag hade sovmorgon idag... Vidare till eftermiddagen då jag råkade radera hela min spotifylista, ibland är jag så klumpig blir nästan lite arg på mig själv! Och överlag har huvudvärken varit extrem, men det får man ta efter en helg som denna för oj vad värt!!
Ska inte tjata på hur dålig denna dag har varit när jag faktiskt har glömt att säga att vi fick biljetter till Drake??? Hur kunde jag glömma det är ju den stora frågan, den fjärde mars 2017 smäller det!
Natti

Likes

Comments

HEJ!! vilken helg jag har haft. perfekt på alla sett och vis!!

Lördagen bestod av min och Almas födelsedagsfest, squadet från Falköping kom ner och det var pricken över i:et såklart. lokalen fylldes med hög musik och dans till timmarna började rulla ut. Jag skäms dock över att jag inte tog mer bilder än såhär, men det visar ju också att jag har haft så kul att jag inte behövde mobilen! TACK alla som gjorde våran kväll oförglömlig.

Likes

Comments

Lite skrollande genom tumblr fick sätta punkt för denna fredagen, som faktiskt har varit en effektiv sådan!
Nu: ett (antagligen två) avsnitt av GG, natti finisar

Likes

Comments

såhär såg lilla jag ut på min enda lektion idag haha.... att jag ens gjorde mig iording är ett under! men fick lite fredags-feeling så varför inte?

idag om någon dag är det fulla rullar men jag är taggad,  först ska jag och alma ut till lokalen (vet inte om vi ska pynta eller om vi gör det imorgon??) sen vid 5 är det team-building med mitt lag hemma hos Eve! vi ska äta gott och prata om kommande matcher och träningar haha det är tufft att vara ett så stort utan tränare MEN det sista jag ska göra är att åka och hämta högtalaren för imorgon som tydligen var superstor, så vet inte hur jag och pappa ska få plats i bilen men det löser sig!! jag är så taggad och har redan förträngt gårdagen. får tacka en bestie för hennes samtal igår kväll, det var välbehövligt!

Likes

Comments

Bilder från en bättre dag
Usch vet verkligen inte vad jag ska skriva dagar som dessa, när man har så stora förhoppningar om hur något ska bli så skiter sig allt! Riktigt tråkigt bara, därav en tom
blogg på senaste dagarna. Men det som alla säger "bryta ihop och komma igen", det är så det få bli för mig!
Kram på er, imorgon blir en gladare My

Likes

Comments