View tracker

My new fur
Från - DM RETRO

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

HUR FINT?? Igår var en tisdag väl spenderad i Göteborg med klassen, ja okej självklart var det lite studiebesök till att börja med! Vi besökte Handelshögskolan, man fick lite motivation till livet faktiskt!

Vi avslutade iallafall eftermiddagen och kvällen på Liseberg, jag skämtar inte att jag tog runt 30 kort haha asså det är så himla typiskt mig, tyvärr blev ju inte kvalitén på bilderna bra då det var med en frusen mobilkamera, men några fick jag allt till och får tänka på att det var fint irl ändå.

Likes

Comments

View tracker

Veckans önskemål

Ett mysigt med flanell i vinrött från Lindex.

Veckans tesmak

denna blev en kluring för mig då jag älskar nästan allt te, men skogsbär är en favorit

Veckans favoritmusik

Overload - Life of Dillion

Veckans tacksamhet

Mitt fina tjejgäng, dem bästa i livet

Veckans måste

Tyvärr har jag ju, som vanligt, skjutit upp saker i skolan så denna veckan måste måste måste jag ta tag i det

Veckans trend

Sammet all the way

Veckans quote

"focus on the good"

Likes

Comments

HEJ! För börja med ett förlåt för att det har ekat tomt nu i några dagar, har knappt hunnit att tänka på bloggen tyvärr! Men det blir lätt så när man har haft en så bra och fartfylld helg

Har hunnit med en natt i Falköping tillsammans med personerna jag saknar varje dag, skulle faktiskt kunna kalla den staden för My second home för gud vilka minnen som finns tack vare den och alla fantastiska vänner!
Lördagen bestod av Elli & Fannys 18 årsfest, mina diamanter till vänner!!! Självklart kommer det bilder från kvällen men får ta de i ett annat inlägg! Dresscoden var som ni kan se på bilderna ovan, masker!! Älskar när det är temat iiiih.
I en kort sammanfattning så var denna helgen helt klart den bästa på länge

Likes

Comments

Tända ljus, lugn musik och badkar

Rubriken summerar min torsdag rätt bra, och ett besök hemma hos mormor!

en ärligt talad väldigt skön onsdag, och att den var välbehövlig är en underdrift. Det får vara allt för idag, natti

Likes

Comments

Titta vad jag hämtade ut innan?? basic och bra

Idag har jag bestämt mig för att verkligen ta hand om mig själv och min hy, sitter just nu med en ansiktsmask som ska få bort min kassa vinterhy. Det väntas också ett varmt badkar och andra produkter som ska komma till nytta, inte ofta har tiden för att verkligen ta hand om mig själv så nu när jag vilar från träning är ju detta ett ypperligt tillfälle. Det händer lätt att jag blir rastlös när det inte är någon träning så att sysselsätta sig med detta passar ju riktigt bra just idag och just i denna hemskt stressiga perioden innan jullovet som påverkar både mitt inre och yttre. Yes jag får dålig hy av stress tyvärr... nästan alltid så! men men what to do?

vi hörs senare KRAM

Likes

Comments

Försvinn...

Dem finns, och dem ska bort. Jag tycker att det är så jävla sorligt att det i dagens ärligt talat moderna samhälle finns saker som skönhetsideal och "den perfekta kroppen". Det som fick mig reagera så hårt idag var när jag läste en av mina bästavänners Facebook inlägg om vad folk säger om hennes längd..

HUR ska varje person må bra i sig själv om det hela tiden finns ett ideal man måste följa? alla har olika förutsättningar och alla ska vara nöjda med hur man ser ut. Men hur lätt är det då när hela samhället visar en helt annan sak. Till att börja med skyltdockorna hos visa affärer är extrem smala och när då affärerna klänger på en klänning i XXS och visar hur den "ska sitta", vad hände då med tjejerna som inte kan trycka sig i en klänning lik den på dockan?, dem köper inte klänningen och intalar sig själva att nej så ska den inte sitta.

smala ben, stor rumpa och perfekta bröst

Vad är det ens för norm att alla tjejer måste hålla sig till att se ut just som de där tjejerna på TUMBLR eller det sjukt fina kontot på instagram? när alla vet att bilder får ett helt annat perspektiv än verkligenheten. För verkligheten är ful, verkligheten gör så att tusentals tjejer har komplex över sin kropp och kan inte inse att det inte finns något ord som "perfekt". Jag är så trött på att dagens samhälle inte ändrar på sina normer. Människor ska vara med varandra.

vi ska pusha varandra till att inse att alla är så jävla kick as bra och snygga att dem som inte inser det mister en bra del av livet där man faktiskt bara är sitt snygga själv. JAG ÄR FIN, DU ÄR FIN

Likes

Comments

gick inte riktigt som planerat. Men träning ger färdighet som man brukar säga.

Hej på er, hoppas ni haft en superbra helg! som ni redan vet så har min varit spenderad i Södertälje tillsammans med dessa tjejer, det var nog också därför jag inte brydde mig så mycket som jag brukar angående resultatet, för att bara få åka ivög och spela med dessa tjejer är ett guld. Tänk att man faktiskt ska sluta med lagsport och volleyboll någon gång i livet, så jävla sorligt rent ut sagt.

Imorgon står ny vecka nya tag på schemat men jag börjar den lite i förväg genom att skriva på min historia inlämning, dock helt slut så kanske släcker snart ändå, who knows? i alla fall så sov gott

Likes

Comments