View tracker
View tracker
View tracker

Hej på er!
Hade en såå jävla bra dag på Bråvalla igår så jag vill göra om allting om igen. Vi kom dit vid ett och började dagen med att klättra över ett stort stängsel, för att planka in och komma in på campingen där resten av våra vänner var. Detta lyckades vi med 3 gånger och ingen vakt eller nåt såg oss haha. Så lyckliga som vi var dansade vi runt till kl 05.30 på natten och jag vaknade 07.00 nu är vi påväg hem och jag tänker dö i sängen men först en dusch

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Sitter just nu och försöker få i mig lite frukost innan bilen rullar mot Norrköping och Bråvalla. Ska även försöka spara så mycket som möjligt på mitt mobilbatteri haha. Detta ska bli så kul eftersom det är såå många bra artister idag och känslan är ju obeskrivlig även fast det kanske häller ner regn!

Vi hörs senare älsklingar puss på er!

Likes

Comments

Lägger fram lite kläder tills imorgon, 10.00 åker vi mot Norrköping för en dag på Bråvalla. Regn är ju ett måste på festival haha nej men gummistövlarna får åka på och tjocktröja som jag kan knyta runt höften om det mot förmodan skulle komma fram lite sol. Tror det blir bra allt, taggad är jag iallafall!!

Likes

Comments

1. Garderobsrensning!!!

Hörrni passa för tusan på att städa, släng, ge bort och sortera bland era kläder. Mitt knep är att när jag väl är i gång och inte riktigt vet vad jag ska göra med ett plagg är att lägga ner den i en kartong och sedan lägga upp på vinden. Har jag då inte saknat något av plaggen där i tills nästa gång är det bara att ge bort. Jag själv har gjort många själar glada genom att skänkt lite kläder, och också tjänat bra med extra slantar på att sälja sådant jag tycker är lite för fint för att ge bort!

2. Ta hand om dig själv!

Detta är väl standard men jag tycker verkligen att en regnig dag är den absolut bästa för att ha lite egentid för sig själv eller tillsammans med en kompis. Så se då till att häll i olja i håret, kliv in i en låång och varm dusch, raka benen, smörj in med din finaste salva. Ja passa på att använda dina finaste skönhetsprodukter och känn dig FABULOUS!

3. Baka

Jag själv tycker verkligen att det är supermysigt att baka när det regnar. Att sätta på lite bra musik och ta mig ann ett nytt recept på någon god kaka jag kan bjuda på när mamma kommer hem från jobbet!

4. Träna

Passa på att ta dig lite extra tid på gymmet eller gå ut och spring i regnet, jag kan personligen tycka att det är det skönaste som finns. För känslan när man sedan kommer in och får ta den där varma duschen och känslan av styrka är oslagbar!

5. Serier och film all day long

Ja eller bestäm dig bara för att ligga i sängen och mata hela dagen av bra serier och filmer. Antingen tillsammans med någon eller också bara ensam, hur gött är inte bara det?

Likes

Comments

Godmorgon eller ja godförmiddag rättare sagt. Idag måste jag faktiskt säga att jag mår sådär. Hade sånt problem med att somna igår så jag fick världens jäkla huvudvärk som även sitter i idag. Inte nog med det så häller regnet ner idag också, så det blir en typisk mysdag tillsammans med lite körsbär och några bra rullar film!

Likes

Comments

Hittade ju faktiskt dessa fina sakerna på rean. Har ju försökt på senaste tiden att faktiskt skaffa mig en ordentlig basgarderob, har du en ordentlig basgarderob så har du aldrig något "har inga kläder problem". För en bas T-shirt eller klänning eller vad de nu är kan alltid räddas med accessoarer! Jag passar därför alltid på rean att handla in dessa bas saker till ett så milt pris som möjligt!

Likes

Comments

Godmorgon!

Hade en superbra dag igår med molly och Alex vi somnade runt 02.30 ungefär. Vaknade 11.00 och nu sitter vi i bilen påväg in till Marieberg.

Vad tycker ni om skjortan jag har på mig förresten? Jag älskar den verkligen men det är mollsans, den hittar ni förresten på ginatricot!

Likes

Comments