Hej igen! nu var det väldigt länge sen jag bloggade för att jag inte rigtigt haft något sug men nu kände jag att jag hade lust igen!

Imorgon är det tävling i Fagersta med Emma och Landela igen jag ska rida FEI lagtävlans program för Juniorer och det är andra kvalet till SM! hoppas att båda hästarana sköter sig! sist vi tävlade var Landela jättespänd så hoppas att hon är mer avslappnad imorgon! Emma var ganska fin sist men hoppas så klart att hon ska vara ännu finare imorgon!

två bilder på Emma och Landela från Södertälje😍

/ My

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

längtar så sjukt mycket till imorgon!! för det är Mattias träning med båda hästarna❤❤

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte att jag skulle ha en frågestund så ni får lära känna mig lite bättre! så ställ era som frågor som handlar om mig och mina hästar i komentarsfältet!😊

Likes

Comments

hello every body, sitter och laddar inför åreta sista tävling! ska rida en MSV: B5 på Emma och Landela på ÖFK!!☺ hoppas på bra procent, båda hästarna har vart jättefina de senaste dagarna☺

Likes

Comments

Empress eller Emma som hon till vardags kallas är ett 17 årigt sto som är utbildad GP dressyr! hon är snäll att rida men kan bli lite pigg och stark ibland.

Likes

Comments

Landela är ett 14 år gammalt sto! Utbildad MSV A dressyr 110 hoppning. Hon är snäll och trevlig att rida! ca 160 i mankhöjd.

Likes

Comments

Säbys Dexter eller Dexter som han till vardags kallas är en mysig kille på 145 cm i mankhöjd, han är utbildad LA dressyr LB hoppning! han är väldigt trevlig att rida snäll i både dressyr, hoppning och att rida ut På! (till salu)

Likes

Comments

nu sitter jag i bilden på väg hem från Sanna med 2 enormt fina hästar!! Sanna red Landela idag med och det såg bra ut om inte annat så kändes det jättebra! Emma var lite stark idag med men hon vart finare och finare!!

Likes

Comments