Hej! Idag efter skolan så gick jag ut och red Emma och hon var super pigg, det är verkligen jätteskönt att hon är så pigg trots att hon är 18 år😺

Sen var det dax för Pia träning med Dexter och han var super duktig idag! Övade mycket på öppnor, slutor och enkla byten han gjorde det superbra och kämpade på😍 nu sitter jag och äter kvällsmat, närmare bistämt lassange mums🍝

/ My

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag i skolan hade jag först Svenska och då ska vi skriva en uppsats om en bok som blivit film och så ska vi jämföra dem. sen hade jag mentorstid och då gick vi bara igenom massa info. sen på No'n så gjorde labbade vi i små grupper som vi sedan skulle skrivw en rapport på. sen på So'n jobbar vi med första världskrkget och ryska revolutionen som vi har prov på nästa vecka, till lunch fick vi fisk som var jätte äcklig. Sen hade vi matte och då jobbade jag i min bok hela lektonen. sen var det elevens val och då satt jag på kajutan och jobbade engelska..

När jag kom hem så gick jag ut till stallet för att rida Emma och hon var fin idag. jobbade mycket med galopp slutor piroetter och byten idag och det gjorde hon jättebra!Sen gick jag in och duchade, åt och pluggade lite! Nu ligger jag i sängen och ska sova! god natt!

Visst saknar man sommaren när man ser dessa bilder❤

Likes

Comments

Hej igen! nu var det väldigt länge sen jag bloggade för att jag inte rigtigt haft något sug men nu kände jag att jag hade lust igen!

Imorgon är det tävling i Fagersta med Emma och Landela igen jag ska rida FEI lagtävlans program för Juniorer och det är andra kvalet till SM! hoppas att båda hästarana sköter sig! sist vi tävlade var Landela jättespänd så hoppas att hon är mer avslappnad imorgon! Emma var ganska fin sist men hoppas så klart att hon ska vara ännu finare imorgon!

två bilder på Emma och Landela från Södertälje😍

/ My

Likes

Comments

längtar så sjukt mycket till imorgon!! för det är Mattias träning med båda hästarna❤❤

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte att jag skulle ha en frågestund så ni får lära känna mig lite bättre! så ställ era som frågor som handlar om mig och mina hästar i komentarsfältet!😊

Likes

Comments

hello every body, sitter och laddar inför åreta sista tävling! ska rida en MSV: B5 på Emma och Landela på ÖFK!!☺ hoppas på bra procent, båda hästarna har vart jättefina de senaste dagarna☺

Likes

Comments

Empress eller Emma som hon till vardags kallas är ett 17 årigt sto som är utbildad GP dressyr! hon är snäll att rida men kan bli lite pigg och stark ibland.

Likes

Comments

Landela är ett 14 år gammalt sto! Utbildad MSV A dressyr 110 hoppning. Hon är snäll och trevlig att rida! ca 160 i mankhöjd.

Likes

Comments

Säbys Dexter eller Dexter som han till vardags kallas är en mysig kille på 145 cm i mankhöjd, han är utbildad LA dressyr LB hoppning! han är väldigt trevlig att rida snäll i både dressyr, hoppning och att rida ut På! (till salu)

Likes

Comments