Jag gjorde nyss mitt första "riktiga" cardiopass på typ 2 månader om inte mer. Jag har börjat med insanity-träning som pågår under 60 dagar. Följer man den så ska man tydligen få en sjukt snygg kropp på 60 dagar. Jag kollade första avsnittet förra veckan men då va ett fit-test för att testa sig själv o efter de fick jag ont efter den operationen jag gjort så jag avstod. Nu testade jag Day 2, den varade en halvtimme (jag har inte den riktiga skivan så jag kör efter en kille på youtube istället. Jag kan säga som så att jag fuskade lite, fick liksom håll3 ggr o sen spolade jag fram så samma lagt tränade jag kanske en kvart men ja, bättre än ingenting iallafall. Har lite svårt för koordinationer o sådär o jag känner att jag hellre är fet än att träna detta tråkiga skitet så gjorde jag iallafall mitt bästa. Början är alltid värst o jag kommer hata detta i många träningsdagar framöver men nu efteråt känns det väldigt skönt.

Tänkte även börja lite med yoga på kvällarna. Imorgon ska jag även till en annan läkare för att veta om jag blir sjukskriven, om jag blir det så kommer jag att kunna fokusera mer på träningen o så, mer regelbundet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sådär ja. Då var vardagen igång efter en helg på hotell med frukost, mc donalds, mexikansk mat, & choklad o pizza. Men denna helgen var planerad sen lämge. O jag njöt.

Frukost idag: avokado, shake & kaffe med grädde.

Känner hur mycket "gift" jag fått in i kroppen, könner mig extremt hungrig o sugen på onyttigt bara för att helgen varit sån.. Idag blir det panerad spätta och blomkålsmos iallafall, aldrig lagat panerad spätta innan så de ska bli spännande.

Likes

Comments

Igår trodde jag ju att de skulle bli himla onyttigt eftersom jag va med släktingar men det blev faktiskt chili con carne med ris, o sen en kanelbulle o en apelsin. Så de kunde ju verkligen varit värre. Utan kanelbullen o riset hade de varit lchf.

Till frukost gick de också bra, jag åt yoggy med frön o banan. Sen nu när jag kom till hotellet tog jag en onyttig slags kaffe på starbucks, men ja. Ingen chokladkaka eller så iallafall!

Denna kropp älskar jag:


Likes

Comments

Idag är min kusin på besök o sen ska vi hem till hennes familj, alltså no lchf idag. Åt 3 mellanstora våfflor till frukost/lunch (brunch) innan och får se vad dem bjuder på senare.
Hade tänkt dra igång med träningen på måndag iallafall. Ska bo på hotell i helgen så lär inte bli en bra kost då heller.

Likes

Comments

Jag tog en shake innan, efter jag åt köttfärs med spenat till lunch. Får se om jag äter lite kött nu med beasås eller om jag struntar i de. Åt ett äpple iallafall.
Så idag har jag ätit:
2 shakes, köttfärs med spenat, äpple & apelsin.

Likes

Comments

Hej!
Igår skulle jag ju inte äta mer men suget fanns kvar så de blev en ostskiva o en ölkorv. Bättre än godis men känner ändå att de blev för mycket igår.

Frukosten idag bestod av en shake. Den är lchf-godkänd vad gäller kolhydrater så de är perfekt. Senare blir de antingen nån sallad eller inget alls, o ikväll en köttbit från igår. Jag tränar ju som sagt inte just nu så därför måste jag äta mindre.

Likes

Comments

Ja ni ser ju själva. Visst kan jag puta med rumpan så den ser snyggare ut, eller spänna magen o hålla in den. Då hade de sett bättre ut. Men detta är jag, äcklig o avslappnad.

Likes

Comments

Ni kanske undrar varför jag inte tränar? Jag har genomgått en operation o kan inte träna ännu. Men ska försöka börja gå promenader. Sen är tanken att börja med insanity träning. den kommer döda mig haha. De är typ en sjuk träning som varar i 60 dagar. Längtar tills de 60 dagarna är över kan jag säga haha..
I nästa inlägg kommer bild på min mage o rumpa.

Likes

Comments

Tänkte skriva om dagens mat!
Jag åt en ceasarsallad till frukost/lunch, & till middag kött med rotfrukter i ugnen & beasås.
Sen fick jag akut sötsug, kunde inte stå emot. Hatar det. Gjorde en liten smet med kakao, sötströ, 2 ägg, mandelmjöl & smält smör. Blir som en kladdkakasmet, o ja de va ju bättre de än att klämma i mig massa annat. O så en kiwi till de. Är fortfarande så sugen på nånting. Typ en macka. Men nej. Jag går på lchf & jag kommer inte gå ner i vikt om jag ska fortsätta såhär.

Likes

Comments

Egentligen är jag ingen intressant person, eller jo, de är jag faktiskt men det är ingenting jag kommer att dela med mig av här. Jag heter Jessica, bor i vår kära huvudstad Stockholm och är som så många andra - trött på att hata min kropp. Ja, en viss moral säger att man ska älska sin kropp no matter what but come on... Vi lever år 2016 och det funkar inte riktigt så. Jag har pendlat mycket i vikt under de senaste åren. För 2.5 år sen började jag gymma, droppade 10 kilo och kände att jag gillade min kropp. Sen förstördes hela mitt liv den hösten för ett år sedan vilket resulterade till att jag fuckade allting efter det då hela jag krossades. Jag gick upp alla 10 kilo igen och vägde alltså 75 kilo igen. Jag stack utomlands, blev lite mer nyttig där, men nej.. Min mardrömskropp var tillbaka (detta vart i somras) o jag tog tag i det genom att börja med LCHF då jag ändå inte reagerar bra på en massa gluten osv, o jag var ute mycket på PW. Gick ner till 67 kilo och gillade att allt gick åt rätt håll, men sen kom hösten och när vintern började komma hamnade jag i en otrolig svacka, så de senaste 2-3 månaderna har jag ätit allt o inte rört mig alls. Men psyket har inte hängt med o därför inte kroppen heller. Jag är inne i en depression just nu också, o känner att de bara blir värre varje gång jag ser mig själv i spegeln då fettet hänger o dallrar. Sklle tro att jag är uppe på runt 75 kilo igen men tänker inte väga mig ännu pga jag vet att jag inte kommer kunna hantera det på ett bra sätt. Så nu, nu har jag bestämt mig att denna gången ska jag lyckas. Jag pallar inte se alla andra tjejer o tänka att min pojkvän helre hade velat ara med dem, för så känner jag varenda dag. Jag är osäker o obekväm med mig själv helt enkelt.


Vad jag har för mål? Jag vill och vet att jag kommer må bättre psykiskt och fysiskt om ett tag, när jag ser förändring med mig själv. Jag hade velat komma ner till iallafall 63 kilo, då hade jag varit stolt och glad. Ser det som rimligt iallafall, mitt mål har alltid varit 65 för att de ska vara rimligt men egentligen hade jag såklart gärna hamnat under 60-strecket just för att prova på men vi får se. Jag vet inte när jag kommer att väga mig men inte på en månad iallafall, just för att jag vet att de kommer få mig att må piss, blir inte ens motiverad då utan endast vill ge upp allting. Mitt mål är att stå i string framför min kille utan att hålla för min mage o inte vilja visa min hängiga röv.

Två bilder på hur jag vill se ut:


Likes

Comments