Header

Dagen har känns grå, trotts sol på himmel! En tung tisdag, helt enkelt.. Jag känner mig tom på ord och samtidigt är de mängder av saker jag vill få sagt. Det är en sådan dag då hjärtat och hjärnan inte klarar av att synka och det enda som kommer fram är känslor av alla dess slag. Idag är jag inte världens lyckligaste, men idag är jag mänsklig. Det är viktigt att minnas de ibland, för de är en del av att vara människa. Nu blir det middag och choklad, så hörs vi när livet känns lite lättare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För förändring krävs ändring. Jag är trött. Trött på staden jag alltid bott i. Trött på restaurangerna jag alltid besökt. Trött på en vardag utan spänning. Jag vill mer.

Japp, exakt så gick tankegångarna innan jag bestämde mig för att ta mitt pick&pack och flytta upp till huvudstaden. Ett beslut som innefattade att lämna all min trygghet och stå helt på egna ben. Helt plötsligt skulle allt förändras. Jag sa upp mig på jobbet, flyttade hemifrån, lämnade alla mina vänner och familjen och begav mig till en stad jag endast besökt några fåtals gånger i mitt liv. Där jag inte kände någon. Där alla gator var okända. Där skolan var ny. Där jag stod utan någon form av trygghet, verken social eller ekonomisk. Där jag helt plötsligt endast hade mig själv och spänningen.

Snart en månad har gått och jag känner hur Stockholm sakta börjar formas till mitt hem. Gatorna känns inte lika skrämmande och vilseledande som förut. Jag har lärt känna nya underbara människor och jag insett den verkliga betydelse av dem gamla.

Om jag ångrar flytten? Om jag kommer "hem"? Om jag saknar Göteborg? Om jag är rädd? Om jag känner mig ensam? Om jag klarar mig utan familjen? Om jag känner mig tillfreds?

- Förlåt Göteborg, men jag stannar. Jag saknar dig inte. Det finns inget i detta beslut jag ångrar! Jag känner mig tillfreds med mitt liv här i Stockholm. Ensamheten skrämmer mig inte längre. Jag är så jävla stolt, stolt för att jag vågade. Denna flytten var så perfekt i tid och så behövligt för mig och mitt självförtroende. Stockholm tog mig med storm och jag stannar så länge jag får.

Likes

Comments

Jag och en välbehövlig kaffe, (mandel-latte för att vara exakt, haha). Gissa vart? Japp, på mitt favorit ställe Pom&Flora, Odengatan.

Gårdagens lunch, Mums!

Världens finaste Jennie på ett bättre "brunch-hak" här ute på Söder.

Min vackra väg till skolan, vid Karlaplan. Lite smått kär i denna växtklädda byggnad!

Likes

Comments

Jag har nu under en period varit extremt sugen på att köpa en ny väska men denna gången i någon färg. Jag har länge velat mellan marinblå, beige, rött och plommonröd/vinröd och inte riktigt kunnat bestämma mig. Finns så otroligt stort utbud nu jämfört med tidigare när det kommer till färg på väskor!

Saint Laurent / Saint Laurent / Valentino

Dessa tre är verkligen favoriter hos mig! Jag är dock skeptiskt till materialet på den mellersta(!) man bor ju trotts allt i Sverige, (där det största delen av året regnar).

Min största kärlek just nu är däremot denna vin-/plommonröda väska från Givenchy, Älskar färgen och storleken är precis den storleken jag varit ute efter, inte för stor men inte heller för liten. Har dock inte sett någon hemsidan som fått in den ännu utan endast under "Incoming" eller "Autumn News". Så får se hur länge de dröjer innan jag sätter tänderna i denna läckerbit.

Likes

Comments

Lördag, solen sken över Stockholm och bästisen var på besök! Om jag hade en fantastisk lördag? -Utan tvekan!! Jag tog med Victoria till Pom&Flora, Odenplan för en brunch. Blivit en riktig favorit hos mig, kanske märks? Grymt sätt att kickstarta dagen på, sedan så var det shopping som stod på agendan.

Kaffet var vi tvungen att tjuvsmak på innan maten kom (därav inte lika fager på bild). Kan säga att det var välbehövligt med varmt kaffe, när vi envisades med att sitta ute. Gäller ju att passa på innan riktiga höstkylan kommer och uteserveringar slår igen.

Likes

Comments

Fredag och "fredagsfeelingen" var på topp! Kvällen spenderades på Escalier med Anna. Anna har nämligen också nyligen flyttat hit från Göteborg. Kvällen var definitionen av en lyckad tjejkväll. Goda drinkar, fnitter och killsnack. Var hemma vid ca 1.30, vilket var skönt! Då det idag är lördag och umgås med Victoria är det som står på agendan! Ihh, som jag längtat!

Likes

Comments

Hur gammal är du? 20 år (21 år 19/4)

När vaknade du idag? Första gången vid 06.15, då jag gick upp och åt frukost. Somnade sedan om till ca 8.30.

Vad åt du till frukost? Keso med äpple & persikor samt en kopp kaffe med sojamjölk.

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: 1) Jag är verkligen ingen film, bio eller serie människa. Har väl totalt varit 3 gånger(?) på bio i mitt liv och kan räkna på fingrarna hur "många" filmer jag sett. Och serier där ligger jag fortfarande på 0, i antal på hur många jag sett! 2) Jag blir obekväm i tystnad, håller då hellre en konversation med mig själv än upplever pinsam tystnad. 3) Jag älskar verkligen oväntade saker när de kommer till mat och där brukar många bli förvånade. T.ex. Cornichons, Wasabinötter, Kål, Rå fisk mm.

Är du morgon eller kvällsmänniska? Nattuggla deluxe, så d.v.s. kvällsmänniska.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Svenska, snacka har alltid vart min grej!

Vad köpte du senast? Choklad i form av naturgodis, för att få en sockerkick och klara av ytterligare lite plugg.

Vilken är din favoritaffär? Zara, i budget variant och bland mer exklusiva butiker så måste svaret nog bli Valentino.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över? Minst nöjd över: Mina fräknar, känner mig så smutsig pga dem. Mest nöjd över: Konstigt nog mina händer, tror jag.

Vilken film såg du senast? Jag minns verkligen inte när jag såg film senast, så ingen aning om vilken de kan ha varit.

Är du besatt av någonting? Kaffe och min mamma.

Beskriv en perfekt dag: En dag som inte innefattar någon form av smärta, verken fysisk eller psykisk. Jag ska spendera dagen med mina bästavänner samt min mamma (som även hon är en av mina bästa vänner). Brunch, följt av dagsfest utomhus med kanonväder, grym musik och skrattdricka. Sedan på kvällen vankas de en riktigt pang middag som endast består av skitsnack och avslutas först in i småtimmarna.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: Där jag bor, ute på Söder.

Vad lyssnar du på just nu? Ingenting?

Hur går du helst klädd? Viktigaste av allt att jag känner mig bekväm i de jag bär, annars känner jag mig endå ful; hur snygg plagget än må vara! Men svaret skulle nog bli klänning med någon riktigt snygg och kaxig väska till. Älskar hur luftigt och fritt det är att gå i klänning och sedan har jag en stor kärlek för väskor.

Vilka smeknamn har du haft? Mys, Mysan, Majsan, Myran & Cindy (tror jag fick med de flesta nu).

Vilka är dina största svagheter? Att jag är en extremt extrovert person. Behöver ingen egentid överhuvudtaget, utan samlar energi genom att vara med andra och det gör att min rädsla för ensamheten emellanåt tar kol på mig.

Likes

Comments

Gårdagen följde inte riktigt planerna, utan ändrades en del! Nouws Bootcamp blev dessvärre inställd pga riktigt taskigt väder. Skulle ägt rum utomhus, så väderberoende var vi allt. Tråkigt menmen.. sånt händer ibland. Kvällen innehöll istället drinkar i Vasastan, tillsammans med trevligt sällskap. Inte fy skam de heller! Denna fredag har dock varit lite seg startad. Men trotts de ska jag strax fixa iordning mig och dra ner på stan för lite fredagsgotta!

Likes

Comments