Jag känner att det här med bloggen fungerar inte längre tyvärr... Jag har bara min telefon att skriva på vilket gör mig otroligt omotiverad då det är svårt att få till bra inlägg (vilket kanske har märkts). Därför bestämmer jag mig för att ta en paus på obestämd tid, tills datorn är lagad och motivationen är tillbaka. Jag mår dessutom inte speciellt bra nu och känslan att jag måste uppdatera här får mig inte att må bättre direkt.

Vi ses!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tror att när jag svarar min mobil blir ingen förvånad. Jag har hela mitt liv i min telefon och den följer med mig överallt. Jag är en iPhone-människa så såklart har jag iphone och ska snart uppgradera mig till en nyare modell. När jag tar med mig min telefon tar jag samtidigt med mitt busskort och mina pengar då det är i mitt plånboksskal. Hörlurar är också en grej jag tar med mig överallt då de för det mesta är ikopplade i telefonen.

Likes

Comments

Dagens mående: Väldigt blandat, jag har känt mig otroligt glad men samtidigt ledsen då jag gått ut grundskolan idag
Dagens roligaste händelse: Det måste ha varit när jag skickade en pinsam snap på min kompis till fel person och fick ett jätteroligt svar
Dagens jobbigaste händelse: Det måste ha varit på skolavslutningen när jag höll på att börja gråta
Dagen i allmänhet: Min dag har varit så otroligt bra idag! Jag har äntligen sommarlov och ska få bara vara mellan mina pass på jobbet!
Dagens Citat:

Likes

Comments

Mitt favoritkonto på instagram är just nu Fallinginsociety.

Det kontot beskriver mina känslor ganska bra med sina enkla texter och ord. Det är ett ganska stort konto med nästan 2 miljoner följare och det är faktiskt inte så konstigt då kontot är superbra!
De uppdaterar flera gånger dagligen och tyvärr är det lite shoutouts ibland, men det står man ändå ut med!

Här är ett litet urval av några bilder, alla är tagna från Fallinginsociety!

Likes

Comments

Detta kommer bli världens tråkigaste inlägg, sorry!

Jag använder ingen plånbok, utan istället så förvarar jag allting i mitt plånboksskal. Det är marinblått och köpt på Ica Maxi. I där förvarar jag kontanter när jag har det på mig och mina kort som jag använder ofta. Korten är mitt bankkort, busskort, gymkort och bibliotekskort.

Alltså jag ber så mycket om ursäkt för detta tråkiga inlägg, de kommer nog fortsätta såhär tills jag får min dator lagad (vilket jag inte vet bär det kommer ske för har inte råd just nu :()

Likes

Comments

Idag mår jag faktiskt helt ok. Jag känner mig lite halvt sjuk men har godis så att det är lugnt.

Sen så har det hänt lite grejer som jag har ångest över... Jag vet inte riktigt hur jag ska göra då jag inte är van vid denna sortens problem (it's about boyzzz). Kan inte någon bara lösa det så blir jag väldigt glad :))))
Nä men det har varit en helt okej dag faktiskt!

Likes

Comments

Livet leker.
Livet leker en lek med mig som jag inte gått med på.
Jag slängs hit och dit och att jag blir skadad är det ingen som bryr sig om.
Livet leker en lek.
Livet är en lek.
Det enda problemet med livets lek är att jag inte valt det.
Jag har inget att säga till om.
Livet leker med mig.
Är man med i leken får man leken tåla.

Likes

Comments

Ikväll har Håkan konsert på Ullevi och jag är så ledsen att jag inte är där... Han ger mig rysningar via mina hörlurar så jag kan bara tänka mig hur det är att se honom på riktigt! Han slog ju dessutom publikrekord sist han hade konsert på Ullevi!

Alla ni som är där NJUT av varje sekund, jag är så otroligt avundsjuk på er!

Likes

Comments

Det har var en väldigt svår punkt då jag älskar tv-serier. Jag har säkert kollat igenom ett 20-tal olika serier och måste välja en av dem...

Men den som jag väljer är den jag tror passar de flesta människor, kille som tjej, ungdom som vuxen. Serien heter How i met your mother och handlar i stort sätt om ett kompisgäng som oftast hänger i en bar. Det är en komediserie och en del skämt är ganska brutala men de allra flesta är bara roliga!

Det enda jag inte gillar med den är det sista avsnittet och ni dom sett serien vet vad jag menar!

Jag rekommenderar verkligen den här serien och jag har skrattat så att jag fått ont i magen när jag kollat på den!!

Likes

Comments