Det är löjligt, löjligt hur glad jag blir av att få en snap från just den där speciella personen. hur hela jag lyser upp av att se hans namn på skärmen. Egentligen vet jag inte varför, för jag tycker inte om honom, inte på det sättet. Men det värsta är att det känns när jag blir ignorerad eller när snapen öppnas utan att jag får svar. Tyvärr så kastar jag mig på telefonen för att svara och sedan tar det nästan alltid minst en timme innan jag får svar. Jag måste hindra mig själv från att svara, men det är svårt. riktigt svårt. Varför bryr jag mig ens? Jag tycker inte ens om honom? nej, usch jag hatar mina tankar och känslor ibland

Likes

Comments

Som jag nämnde i förra inlägget så har jag ju flyttat xx antal mil till en ny stad. Det har nu gått några månader och jag tänkte att jag kunde berätta lite om det.

Jag hade väl egentligen vetat ett bra tag att vi skulle flytta innan jag fick beskedet att det var helt klart. Sedan gick allting väldigt fort. På mindre än en månad så hade vi packat ihop alla våra grejer och flyttat in i vår nya lägenhet. Mina tankar innan jag hade fått beskedet att vi skulle flytta var, "NEJ jag vill inte!!". Men jag vane mig mer och mer med tanken och till sist så när jag fick veta det så blev jag nästan lite glad, för det betydde att jag skulle få börja om helt. Det sista halvåret som jag hade i gamla staden mådde jag inte så bra, det var mycket som jag var ledsen och hade ångest över, men nu hade jag en chans att bara få börja om. Dock så har det varit svårt då jag både är introvert och blyg, vilket har gjort det svårare för mig att skaffa vänner men det blir bättre och bättre.

Det jag saknar med min gamla stad är väl vissa av mina vänner, eller ja de allra flesta. Men eftersom jag pratar med de i stort sett varje dag så känns det inte som att vi är så långt ifrån varandra, tack och lov!!

Likes

Comments

1. Jag har en ny telefon

2. Jag har vart på festival

3. . Jag har börjat gymnasiet

4. Jag har börjat träna regelbundet på gymmet

5. Jag har har lämnat landet och kommit tillbaka

6. Jag har hittat en massa ny bra musik

7. Min allra bästa vän bor inte längre i samma stad som mig då hon flyttat :(((

8. Jag har tappat kontakten med gamla vänner

9. Jag har gråtit massor av tårar

10. Jag har flyttat, bytt stad och börjat om helt


Den sista punkten är väl den största. Allting gick väldigt snabbt. Jag fick beskedet att familjen skulle flytta och en månad senare hade vi det. Jag saknar mina vänner i den gamla staden jättemycket men jag pratar med dem på snap varje dag så det går an.

I skolan har jag rätt mycket att göra men har ändå nästan inga lektioner, mycket sovmornar och korta dagar, vilket absolut inte gör mig något.

Likes

Comments

Jag har inte skrivit ett inlägg på den här bloggen sen i juni... om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt saknat det lite, att lixom få skriva av sig. Jag kanske kommer tillbaka, jag får se vad jag känner för men jag kan lova att det har hänt MYCKET sen jag sist skrev ett ordentligt inlägg. 

Vi hörs, antagligen!

Likes

Comments

Jag känner att det här med bloggen fungerar inte längre tyvärr... Jag har bara min telefon att skriva på vilket gör mig otroligt omotiverad då det är svårt att få till bra inlägg (vilket kanske har märkts). Därför bestämmer jag mig för att ta en paus på obestämd tid, tills datorn är lagad och motivationen är tillbaka. Jag mår dessutom inte speciellt bra nu och känslan att jag måste uppdatera här får mig inte att må bättre direkt.

Vi ses!

Likes

Comments

Tror att när jag svarar min mobil blir ingen förvånad. Jag har hela mitt liv i min telefon och den följer med mig överallt. Jag är en iPhone-människa så såklart har jag iphone och ska snart uppgradera mig till en nyare modell. När jag tar med mig min telefon tar jag samtidigt med mitt busskort och mina pengar då det är i mitt plånboksskal. Hörlurar är också en grej jag tar med mig överallt då de för det mesta är ikopplade i telefonen.

Likes

Comments

Dagens mående: Väldigt blandat, jag har känt mig otroligt glad men samtidigt ledsen då jag gått ut grundskolan idag
Dagens roligaste händelse: Det måste ha varit när jag skickade en pinsam snap på min kompis till fel person och fick ett jätteroligt svar
Dagens jobbigaste händelse: Det måste ha varit på skolavslutningen när jag höll på att börja gråta
Dagen i allmänhet: Min dag har varit så otroligt bra idag! Jag har äntligen sommarlov och ska få bara vara mellan mina pass på jobbet!
Dagens Citat:

Likes

Comments

Mitt favoritkonto på instagram är just nu Fallinginsociety.

Det kontot beskriver mina känslor ganska bra med sina enkla texter och ord. Det är ett ganska stort konto med nästan 2 miljoner följare och det är faktiskt inte så konstigt då kontot är superbra!
De uppdaterar flera gånger dagligen och tyvärr är det lite shoutouts ibland, men det står man ändå ut med!

Här är ett litet urval av några bilder, alla är tagna från Fallinginsociety!

Likes

Comments

Detta kommer bli världens tråkigaste inlägg, sorry!

Jag använder ingen plånbok, utan istället så förvarar jag allting i mitt plånboksskal. Det är marinblått och köpt på Ica Maxi. I där förvarar jag kontanter när jag har det på mig och mina kort som jag använder ofta. Korten är mitt bankkort, busskort, gymkort och bibliotekskort.

Alltså jag ber så mycket om ursäkt för detta tråkiga inlägg, de kommer nog fortsätta såhär tills jag får min dator lagad (vilket jag inte vet bär det kommer ske för har inte råd just nu :()

Likes

Comments